PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

wall mount se ne isplati jer ces doslovno morat busit nove rupe za svaku verziju konzole ili novi model...

nitko jos nema univerzalni apadter gdje ces samo montirat konzole a da se jednom buse rupe... jer nema standarda...

Alienware m17x R4
15 godina
neaktivan
8 godina
Robert_84 kaže...

wall mount se ne isplati jer ces doslovno morat busit nove rupe za svaku verziju konzole ili novi model...

nitko jos nema univerzalni apadter gdje ces samo montirat konzole a da se jednom buse rupe... jer nema standarda...

Kupija san tek pro prije par miseci i zivin u podstanarima,tako da mislin dok kupin ps5 da vise necu bit ovde. Onda cemo negdi drugdi busit rupe za 5icu . Vidija san ovo sta si u slijedecen postu linka.

13 godina
neaktivan

Nitko?

13 godina
neaktivan
danny87 kaže...

Pozdrav

Kupujem ps4 pro,zanima me jeli netko kupovao u ovoj trgovini(kakva su iskustva) i dali se isplati ovo uzet.Hvala puno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 14:56 (danny87).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ducan kao i svaki drugi.

TLOU, GTA5 i Horizon diskovi vrijede oko 600kn, pa usporedi s "golim" Pro.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

jeste uzimali u tom tia mobiteli? malo mi ima exdigital vibru...

What could possibly go wrong?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ducan kao i svaki drugi.

TLOU, GTA5 i Horizon diskovi vrijede oko 600kn, pa usporedi s "golim" Pr

Hvala

12 godina
PlayStation 4
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
PlayStation 4

Digital Foundry dao svoju ocjenu PS4 Pro patcha za Witcher 3.

Kažu da je ovo možda i najbolji PS4 Pro upgrade od svih igara do sada.

Kvaliteta slike nešto malo lošija (manje oštra) od PC-a koji vrti u 4K (Ultra) na Nvidia gtx 1080ti kartici (košta 6000 kuna).

Sa Neogafa:

Visuals:

- 2160p image achieved with Checker Board Rendering
- Technically rendering out 1920x2160 being checker boarded to a full 4K frame buffer
- Results slightly blurrier than native 4K but in still moments it creates a good illusion of native 4K.
- CDPR went past DF's expectations in results.
- If in-game motion blur is disabled, some CB artifacts can be observed, so recommended to keep it on.
- Super sampling for 1080p TV's confirmed again.
- Anti aliasing on foliage etc makes it much clearer over OG PS4.
- Ambient Occlusion upgraded from SSAO to PC's higher grade HBAO
- Texture filtering increased close to 16X AF.
- Draw distances and shadow quality remains the same.
- PC's Higher quality textures, higher shadow quality and Hair works are not included
- "Easily one of the better Pro upgrade I've covered"

Performance:

- Stress areas like croogback bog and alpha heavy cut-scenes run worse with the patch on Pro.
- Bog runs at around 25 FPS for stretches.
- But issue only arises in either intensive cut-scenes of the bog area.
- Alternatively in CPU heavy areas like Novigrad which has a lot of objects in a place, Pro runs at 30 FPS with OG dropping to 25 FPS.
- Much of the game is still 30 FPS with fewer streaming hiccups on the Pro.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 13:38 (DeniZg).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kako je ljepo kad imamo konkurenciju 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 13:45 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Ali ako cemo iskreno, 50-60 FPSa je nuzno. Cinjenica da PS4Pro vrti igricu na 4k sa losijim teksturama, bez dodatne fizike prema manjim glupostima i ne ide preko 30 FPSa naspram 1080ti koji vrti na 60+ je velika razlika.

Mozes ti tu igricu vrtiti i na 1060 na nizim postavkama na 4k i izgledati ce ti slicno kao PS4Pro i imati slicni FPS. A taj GPU kosta daleko manje od 1080ti.

Na kraju krajeva, nema ni smisla usporedivati Golfa sa Ferrarijem.

2 1 hvala 0
12 godina

Gtx 1080ti kartica je jaka kao Titan X Pascal, koji pak vrti Witcher 3 u 4K na 49 FPS average.

LINK

Ne postoji kartica koja vrti W3 u 4K Ultra na 60+ fps. 

Ono što mene veseli je da će PS5 biti stvarno ozbiljna 4K mašina, možda čak i u 60 FPS, ako bude sreće sa Ryzen/Navi APU procesorima.

Tako da, ako razmišljate o kupovini TV-a za igranje, računajte da će 4K za 2-3 godine biti standard.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 14:19 (DeniZg).
14 godina
DeniZg kaže...

Gtx 1080ti kartica je jaka kao Titan X Pascal, koji pak vrti Witcher 3 u 4K na 49 FPS average.

LINK

Ono što mene veseli je da će PS5 biti stvarno ozbiljna 4K mašina, možda čak i u 60 FPS, ako bude sreće sa Ryzen/Navi APU procesorima.

Tako da, ako razmišljate o kupovini TV-a za igranje, računajte da će 4K za 2-3 godine biti standard.

Je*at ću nekom majku ako ćemo sad na PS5 imati i dalje 30FPS lock, ali naravno, svemogući 4K.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

Neka varijanta Ryzena u PS5 će kao preduvjet za 60fps sigurno biti implementirana.

Ali, nemoj potcjenjivati 4K gaming na dobrom TVu.

Slika je tako oštra....

16 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Digital Foundry dao svoju ocjenu PS4 Pro patcha za Witcher 3.

Kažu da je ovo možda i najbolji PS4 Pro upgrade od svih igara do sada.

Kvaliteta slike nešto malo lošija (manje oštra) od PC-a koji vrti u 4K (Ultra) na Nvidia gtx 1080ti kartici (košta 6000 kuna).

Kažeš 6k kuna, 4k, nešto malo lošija slika? Pa onda nabrojiš sve ovo:

- 2160p image achieved with Checker Board Rendering
- Technically rendering out 1920x2160 being checker boarded to a full 4K frame buffer
- Results slightly blurrier than native 4K but in still moments it creates a good illusion of native 4K.
- CDPR went past DF's expectations in results.
- If in-game motion blur is disabled, some CB artifacts can be observed, so recommended to keep it on.
- Super sampling for 1080p TV's confirmed again.
- Anti aliasing on foliage etc makes it much clearer over OG PS4.
- Ambient Occlusion upgraded from SSAO to PC's higher grade HBAO
- Texture filtering increased close to 16X AF.
- Draw distances and shadow quality remains the same.
- PC's Higher quality textures, higher shadow quality and Hair works are not included
- "Easily one of the better Pro upgrade I've covered"

Performance:

- Stress areas like croogback bog and alpha heavy cut-scenes run worse with the patch on Pro.
- Bog runs at around 25 FPS for stretches.
- But issue only arises in either intensive cut-scenes of the bog area.
- Alternatively in CPU heavy areas like Novigrad which has a lot of objects in a place, Pro runs at 30 FPS with OG dropping to 25 FPS.
- Much of the game is still 30 FPS with fewer streaming hiccups on the Pro.

Kao što ti je kolega gore napomenuo, možeš ti i sa punom jeftinijom karticom gurat witchera u 4k na niskom FPS-u (25-30) ali uz jednu iznimku a to je da je to onda pravi 4k a ne šahovska ploća... O kvaliteti patcha nemam riječi jer su CD projekt red valjda najbolji studio danas ali pošto ti često ovako voliš bocnut PC morao sam i ja nešto napisati kad već sudjelujem u temi neko vrijeme. 

PS4 je super stroj ali ta kartica koju si spomenuo ne košta bezveze 6k kuna (nikad nebi dao tolike pare za karticu - mislim bi, da sam bogat) jer kao što si rekao u svom drugom postu ta kartica gura istog tog witchera u pravom 4k, HQ na minimalno 43 FPS-a. Nije sve u oštrini slike a pogotovo ne kad gledaš 4k zmuljane teksture. :/

steam: skank666 origin:IhrvojeI
8 godina
DeniZg kaže...

LINK

https://www.tomsguide.com/us/nvidia-gtx-1080-ti-benchmarks,review-4241.html

Uvijek se prvo obrati Tomu sto se tice kompova. 1080ti je brza od starog Titana.

https://img.purch.com/o/aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9FL0svNjU4ODkyL29yaWdpbmFsLzg1OTQ4LnBuZw==

Sve u svemu, nitko ne govori da PS4Pro nije zakon stvar i da sa GPUom koji nebi to inace bio sposoban radi fenomenalne stvari, ali je primarni razlog tome zatvorenost njegova kruga. Daleko je lakse optimizirati igricu da vuce 100% na konzoli koja ima samo jedan moguci setup CPU/GPU/Mobo itd,itd nego je to za kompove koji imaju vise kombinacija komponenti nego sto je Todoricev dug.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 15:49 (sexytoiletpaper).
14 godina
DeniZg kaže...

Neka varijanta Ryzena u PS5 će kao preduvjet za 60fps sigurno biti implementirana.

Slika je tako oštra....

Taj dio ne osporavam, ali bome će biti fail ako će se te nove igre fokusirati da pruže 4K 30 FPS iskustvo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

Slika je tako oštra....

Taj dio ne osporavam, ali bome će biti fail ako će se te nove igre fokusirati da pruže 4K 30 FPS iskustvo.

Neki dan sam spojio telku na komp i upalio Forzu Horizon 3 u 4k.

Bolesno dobro. Al nemam grafičku da to vrtim natively onako kako bih ja htio, bilo je oko 20 FPSa :-)

No nešt me zajebavao kabel ili grafička, disconnectao mi se HDMI i reconnectao non stop pa nisam dalje mijenjao grafičke postavke.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 16:14 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

Ekipa kada izlazi novi NFS odnosno dal je već izašao....

0 0 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...

Ekipa kada izlazi novi NFS odnosno dal je već izašao....

Izlazi 10.11.2017. - LINK

9 godina
PlayStation 4

Utukao sam u Witchera 10-tak sati nakon updatea i izgleda fenomenalno! U gameplayu nisam primjetio da pati od framedropova (to može biti jer sam bio previše zauzet mahanjem mačem), ali što je zanimljivo cutscene znaju biti blurry i trznuti tu i tamo. Uglavnom razlika dok sam ga igrao na xbr55x800 i sad na LG C7 + ps4 pro update je ogromna. Ja se iskreno čudim kaj to ps4pro uopće može tjerati, pa makar i na 30 fps. A ovim poljacima svaka čast, već znam da će mi cyberpunk uzeti minimalno godinu dana slobodnog vremena.

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma ne bi se vratio na PC gaming nikad vise. PS4 Pro i 4K tv je nekaj najbolje kaj mi se dogodilo. PC mi je samo za surfarnje i nista vise. Ta udobnost kauca izvalim se ko krava i udri dok me zena ne potjera da gledamo neke serije je nekaj kaj komp nikad nece imati. A da ne govorim kauc co-op...

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 19:22 (madafaka85).

3 1 hvala 0
16 godina
madafaka85 kaže...

Ma ne bi se vratio na PC gaming nikad vise. PS4 Pro i 4K tv je nekaj najbolje kaj mi se dogodilo. PC mi je samo za surfarnje i nista vise. Ta udobnost kauca izvalim se ko krava i udri dok me zena ne potjera da gledamo neke serije je nekaj kaj komp nikad nece imati. A da ne govorim kauc co-op...

Je, sve dok ne pozelis odigrati fps i vidis da sa dojstikom nemres nanišaniti bez aim assista.... Ps je rođen za sport i tu i tamo neke akcije...al i dalje je pc tata mata :)

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
dado16 kaže...
madafaka85 kaže...

Je, sve dok ne pozelis odigrati fps i vidis da sa dojstikom nemres nanišaniti bez aim assista.... Ps je rođen za sport i tu i tamo neke akcije...al i dalje je pc tata mata :)

Vi PC-jasi i aim assist, igrao sam sve BF do BF1 na PC-u i bio solidan. Sad igram COD, R6S, BF1, Destiny 2 na PS4 bez ikakvog aim assista i nemam problema. Sve je to u skillu il ga imas ili ne. Ne bu te PC spasio ak ne znas ciljat...

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 21:19 (madafaka85).
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
madafaka85 kaže...

Ja  nemrem nanišaniti sa aim asistom. Nije svaki pc tata mata i moj ps4 je bolji od tvog PS4.

shit happens too often
17 godina
madafaka85 kaže...

Pravi gejmer se ne fokusira na platformu nego na igre! Na bilo kojoj platformi, taman i da je u luna parku :-)

FPS nikad više na konzoli. A ni Mobe nemoš igrat na konzoli - Heroes of the Storm obožavam.

Ali evo, Xbox bih kupio samo radi Forze. Problem je što mi glupi G29 volan ne radi za Xbox, nego samo PS4 i PC :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 21:44 (Bitanga).
16 godina
madafaka85 kaže...
dado16 kaže...
madafaka85 kaže...

Vi PC-jasi i aim assist, igrao sam sve BF do BF1 na PC-u i bio solidan. Sad igram COD, R6S, BF1, Destiny 2 na PS4 bez ikakvog aim assista i nemam problema. Sve je to u skillu il ga imas ili ne. Ne bu te PC spasio ak ne znas ciljat...

Kako ne, nije isto igrat sa mišem i dojstikom ...imam i ps4 i pc , i obadvoje jednako koristim, nisam fan pc niti ps4...samo nemres mi reci da je ugodno igrat fps na dojstiku isto ko i na pcu....sve drugo moze proci al taj dio ne... I ne govorim samo multiplayer, nego i singleplayer, jednostavno mi nije to to...u mpu je dobro sto su i drugi retardirani koliko i ja pa tko koga prije pogodi

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

LINK

Je*at ću nekom majku ako ćemo sad na PS5 imati i dalje 30FPS lock, ali naravno, svemogući 4K.

ja bi volio da još malo sačeka ps5 pa da bude 4k 60fpsa, dok se postavi standard za 4k , ps4 je fino odsluzio i u fino vrijeme izašao

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
dado16 kaže...
madafaka85 kaže...
dado16 kaže...
madafaka85 kaže...

Kako ne, nije isto igrat sa mišem i dojstikom ...imam i ps4 i pc , i obadvoje jednako koristim, nisam fan pc niti ps4...samo nemres mi reci da je ugodno igrat fps na dojstiku isto ko i na pcu....sve drugo moze proci al taj dio ne... I ne govorim samo multiplayer, nego i singleplayer, jednostavno mi nije to to...u mpu je dobro sto su i drugi retardirani koliko i ja pa tko koga prije pogodi

A gle sve ti je kak mislis igrat, ak si malo ozbiljniji u mp onda toliko i ulozis. Kako sam nekad za BF na PC uzeo logitech  g13 tipkovnicu i g500 mis, tako i za plejku uzmes control freak gljive za preciznost. Takoder imas SharQ kontroler koji ima D-pad ispod pa nemoras micat prste za skakanje,reload  i dobivas na milisekundama. Takoder spojis kontroler preko zice i ugasis bluetooth i opet dobivas na milisekundama, itd itd...

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 22:33 (madafaka85).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice