PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Tak me živcira što ne mogu taj remote play za PC ispeglati da radi kako treba.

U početku je imalo mali input lag i povremeno se gubila rezolucija kod jačih akcijskih scena.

Onda su to riješili , ali me izbacivalo svakih 5 minuta. Rijetko kad bih mogao odraditi sesiju od 30 minuta u komadu.

Sad s novim updateom mi više ne izbacuje, ali se smrzne slika svaku minutu na par sekundi.

S obzirom da mi je sve spojeno kablom i da ništa ne mijenjam, nego svaki update utječe na remote play, siguran sam da je do Sony-a.

Kakva su vaša iskustva?

Ja sam igrao ljetos nekoliko Telltale igara preko Remote Playa i bilo mi je ok jer su takve igre gdje to paše. Nije me izbacivalo ni cvikalo, osim možda jednom.

Horizon Zero Dawn sam odigrao malo jer mi je bilo napeto pa nisam mogao čekati slobodan TV, ali me razjebala deformirana boja radi HDRa i loša slika - pa sam odustao od RemotePlaya i spojio opet monitor pa preštekavam po potrebi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 13:53 (Bitanga).
12 godina

Da, točno, HZD mi je u remote playu bio sav nekakav naranđast.

Recimo, ovaj novi Uncharted ima opciju da se isključi HDR pa boje izgledaju prirodnije na monitoru/TV-u koji nema HDR.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Instalirao sam ovaj najnoviji update za The witcher 3 sa kojim bi trebala igra izgledati bolje na PS4 pro. Ventilator je sada glasniji pa predpostavljam da je to to. Inaće igru sam nabavio još prije godinu dana i zavrtim ju  na kojih pola sata svaki mjesec.

shit happens too often
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
Wox kaže...

Instalirao sam ovaj najnoviji update za The witcher 3 sa kojim bi trebala igra izgledati bolje na PS4 pro. Ventilator je sada glasniji pa predpostavljam da je to to. Inaće igru sam nabavio još prije godinu dana i zavrtim ju  na kojih pola sata svaki mjesec.

hahaha genijalno :D

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
8 godina
PlayStation 4

Vidim da je na Humble Bundle stranici još aktivan onaj srednji bundle za 8-9 $. 
Ušteda je velika u odnosu na PS Store, pa makar nikad ne zaigrao ijednu od tih igara, volio bih ih imati u kolekciji.

Za PC sam dosta toga kupovao preko spomenute stranice, al za PS4 još nikako. 

Ako mi netko može objasniti kako ide cijeli proces (jel se dobije kod pa ide aktivacija kao što je slučaj sa steamom ili..?) i je li istina da moram account prebaciti na US umjesto EU? 
Hoće li to prebacivanje imati utjecaja na mene i prijatelja, pošto smo spojili accounte da bi mogli razmjenjivati igre međusobno? 

Ako bi tko bio spreman objasniti u detalje, da ne pitam svaku sitnicu u sljedećim postovima, bio bih zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 17:36 (birra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
se isplati dati za horizon zero dawn sad kad je na akciji? vi koji ste je prošli
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Doca15 kaže...
se isplati dati za horizon zero dawn sad kad je na akciji? vi koji ste je prošli

Naravno da se isplati. Isplatilo se dati i full cijenu za tu igru.

14 godina
Doca15 kaže...

Jedna od boljih igara ove generacije, ali upitan je replay value. Osobno bih išao na disk verziju, ali isplati se kako god.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel ima kakvih tv opcija ili pogodnosti koje bi mogle dobro doći kod gejmanja na ps4?

Planiram uzeti novu FHD telku do nekih 4.5k kn pa da znam kaj gledat..slobodno bacite neku preporuku

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 18:30 (Zin8).

0 0 hvala 0
8 godina
Doca15 kaže...

Isplati se uzeti. Čak štoviše, HZD je jedna od onih igara koje se isplati uzeti i po punom cijeni. Ja sam utukao u igru cca 80-ak sati. Doduše, onaj newgame+ me baš i ne privlači previše.

P.S. Inače ne volim open world igre ali HZD je baš dobar. Uzima se obaveno i DLC koji izlazi uskoro.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav

Kupujem ps4 pro,zanima me jeli netko kupovao u ovoj trgovini(kakva su iskustva) i dali se isplati ovo uzet.Hvala puno!

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

Jel ima kakvih tv opcija ili pogodnosti koje bi mogle dobro doći kod gejmanja na ps4?

Planiram uzeti novu FHD telku do nekih 4.5k kn pa da znam kaj gledat..slobodno bacite neku preporuku

Sony ima Motionflow tehnologiju gdje ti TV softverskim đinđa minđama omogućuje da ti igra koja je lock na 30 FPS (više manje sve) izgleda ko da se vrti u puno više frejmova. Imaju svi proizvođaći nešto tome slično, ali navodno na Sonyu radi najbolje. Iz mog iskustva stvar je odlična, ali pošto imam samo Sony TV, nemam s čim usporediti. A ako si od onih koji ne vide razliku između 0 15 30 i 60 FPSova onda ti ni nije toliko bitno.

Niš drugo mi ne pada na pamet da bi bilo baš presudno. Eventualno pazi da nema baš ogroman input lag, ali u današnje vrijeme valjda svi nude nekakav gaming mod koji ga smanjuje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Vandit kaže...
Doca15 kaže...

Isplati se uzeti. Čak štoviše, HZD je jedna od onih igara koje se isplati uzeti i po punom cijeni. Ja sam utukao u igru cca 80-ak sati. Doduše, onaj newgame+ me baš i ne privlači previše.

P.S. Inače ne volim open world igre ali HZD je baš dobar. Uzima se obaveno i DLC koji izlazi uskoro.

moja 2 sina bi ti rekla da je odlicna (9.5g i 4.5g)

ja nebih znao jer osim par sati igranja vise prakticki nisam imap pristup PS4 dok njih dovjca nisu presla igru

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 21:06 (duxx369).
13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Pridruzujem se preporukama

50+ sati u igru sa 85%prolaznosti (ostali su collectablesi i te gluposti) prosao bih i ostatak, ali se nakupilo igara sa ps+, sada sam upalio da pogledam statistiku i odmah dobio zelju za igranjem, i moram reci da sam imao srecu da mi je ovo bila prva igra na konzoli koju sam presao. Doduse kako je receno, ovaj new game + nije privlacan, ali kako god bilo, vrijedi kupiti i proci

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
17 godina
PlayStation 4

Yup, HZD je nekaj najbolje što sam igrao u zadnje vrijeme. Bolji mi je i od Witchera 3.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

cekaj RDR2 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
birra kaže...

Ako mi netko može objasniti kako ide cijeli proces (jel se dobije kod pa ide aktivacija kao što je slučaj sa steamom ili..?) i je li istina da moram account prebaciti na US umjesto EU? 
Hoće li to prebacivanje imati utjecaja na mene i prijatelja, pošto smo spojili accounte da bi mogli razmjenjivati igre međusobno? 

Dobijes vjerojatno 1 kod koji aktivira sve igre iz paketa.

Istina je da moras kreirati US Account i na njemu aktivirati kod.

Moci ces igrati s frendovima, ali ne u isto vrijeme. Znaci mozes imati aktiviran Account kao Primary na svojoj konzoli i igrati.

Kad zavrsis, deaktiviras, i frend moze aktivirati na svojoj konzoli, te igrati.

@all_other

Horizon Zero Dawn je najavljen Complete Edition za 6.12.

Ali dobra je ova cijena, ako jos imas PS+ popust. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Bolji mi je i od Witchera 3.

na nekom boljem forumu u nekoj boljoj državi išao bi na sud zbog tog što si rekao

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
hanteed kaže...
Bitanga kaže...

Bolji mi je i od Witchera 3.

na nekom boljem forumu u nekoj boljoj državi išao bi na sud zbog tog što si rekao

Hehe, dobra :-)

Možda sam se nepotpuno izrazio, bolji mi je gameplay višestruko u HZD. Priča u Witcheru je možda razrađenija i full dobra, al je mi je šora bila dosadna i nezanimljiva.

12 godina
PlayStation 4

Witcher 3 je dobio PS4 Pro patch.

Dignuli su  rezoluciju na 4K sa checkerboard rendering tehnikom (+native na nekim teksturama?), a za ekipu koja igra na 1080p, došao je supersampling.

Teško mi procijeniti igru koja je ionako izgledala super na 4K TV-u, ali rekao bih da je malo oštrija slika.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 10:52 (DeniZg).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
PlayStation 4
Ima li netko digitalnu verziju igre za PS4 Beyond 2 souls. Zanima me da li ta verzija ima hrvatski prijevod?

0 0 hvala 0
13 godina
ja sam uzeo digitalnu, ima hrv. prijevod
8 godina
PlayStation 4

Stize napokon kasnije danas novi PS4Pro pa me zanima, ako se kome da objasniti koje su bitnije razlike izmedu izrade PSN Acc u RH i van zemlje (EU, US).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Stize napokon kasnije danas novi PS4Pro pa me zanima, ako se kome da objasniti koje su bitnije razlike izmedu izrade PSN Acc u RH i van zemlje (EU, US).

Po meni je isplativije HR, ako mislis uzimati PS+ ili igre digitalno, jer mozes placati direktno karticom.

Na US moras uzimati bonove, koji su zaokruzeni na okruglo (10,20,50 ...), jer ne mozes platiti karticom direktno.

Cijenom su tu negdje i nije vise velika usteda kao prije.

A mozes imati i dva Acc. (i vise) nitko ti ne brani.

8 godina

Ok a da li je potrebno svakom accountu dati onda i PSN+ ili se vodi kroz sve?

15 godina
Hvala na odgovoru. Isplati li je se kupit?
17 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Ok a da li je potrebno svakom accountu dati onda i PSN+ ili se vodi kroz sve?

Na jednom uzimas PS+, vodi se kroz sve. 

15 godina
nike098 kaže...
ja sam uzeo digitalnu, ima hrv. prijevod

Hvala na odgovoru. Isplati li je se kupit?

17 godina
Bitanga kaže...

Yup, HZD je nekaj najbolje što sam igrao u zadnje vrijeme. Bolji mi je i od Witchera 3.

HZD mi je super, ali da je bolji od legende Witchera.....teško....barem meni 

Xbox: Muskarcina
8 godina
PlayStation 4

Koristi li itko wall mount za ps4 i ako da,koji?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice