PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.417.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
hummer0 kaže...
Virty kaže...

Ekipa, kako kupujem još jedan PS4 za sinove, zanima me kako ide sheranje digitalnih igara na 2 konzole?

Ako se na obe konzole u isto vrijeme prijavim sa mojim accountom s kojim kupujem igre na storeu, da li će me diskonektirat sa jede konzole ili će biti drugih posljedica?

Mora li jedna od dvije konzole biti offline?

U svakom slučaju, nećemo igrati iste igre, ali će se dešavati da u isto vrijeme budu u pogonu obe konzole.

Njima nebih kreirao novi account, već bi koristili moj.

Zašto njima nebi kreirao acc? Ne možeš biti u isto vrijeme log. sa istim acc. na dvije konzole.

Možeš igrat istu igru.

Na svojoj konzoli se ulogiraš sa njihovim acc. označiš konzolu kao primarnu.

Na njihovoj sa svojim acc. i označiš konzolu kao primarnu.

Kad ideš download igara na njihovoj se logiraj sa svojim acc. i download-aj igre sve radi bez problema. Opet se logiraš na njihovoj sa njihovim acc i deri peri.

Radi ti i PS+ na obje konzole ako imaš na svojoj konzoli

Više bi volio da imamo jedan account radi trofeja.

Ako ne ide, kreirat ću im novi account.

PS+ uzimam svakako danas-sutra.

Znaći, nije moguće biti logiran sa istim accountom na 2 konzole u isto vrijeme?

Ako sam dobro shvatio, obe konzole će biti primarne te je bitno da se na njihovoj konzoli logiram sa mojim accountom i skinem kupljene igre.

Poslije downloada igri na njihovoj konzoli, oni mogu igrati igre preko svog accounta iako su igre u "vlasništvu" mog accounta?

Isprike ako sam zakomplicirao sa pitanjima :)

Xbox: Muskarcina
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2017 23:12 (Virty).
14 godina

Ako sam dobro shvatio, obe konzole će biti primarne te je bitno da se na njihovoj konzoli logiram sa mojim accountom i skinem kupljene igre.

Poslije downloada igri na njihovoj konzoli, oni mogu igrati igre preko svog accounta iako su igre u "vlasništvu" mog accounta?

Da oni poslije toga igraju na svojoj konzoli " tvoje igre ".

16 godina
PlayStation 4

Ako ćeš im kreirati njihove accounte, svakako kreiraj pravi account (laži za godine), a ne sub-accounte za maloljetnike.

Sa subaccountima samo neki problemi kod multiplayera, pogotovo sa EA i Ubisoft igrama.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hummer0 kaže...

Da oni poslije toga igraju na svojoj konzoli " tvoje igre ".

OK :)

Moja konzola je trenutno aktivirana kao primarna.

Da obavim deactivate te njihovu novu konzolu stavim kao primarnu te poslije toga moju također kao primarnu?

Vjerojatno sutra kupujem PS4 PRO, a trenutno imam PS4 Slim koji je trenutno primaran.

Sebi bi zadržao PRO, a djeci dao Slim :)

17 godina
Bitanga kaže...

Ako ćeš im kreirati njihove accounte, svakako kreiraj pravi account (laži za godine), a ne sub-accounte za maloljetnike.

Sa subaccountima samo neki problemi kod multiplayera, pogotovo sa EA i Ubisoft igrama.

Nisam to znao.

Morao bih lagati za godine pošto su debelo maloljetni :)

14 godina

OK :)

Moja konzola je trenutno aktivirana kao primarna.

Da obavim deactivate te njihovu novu konzolu stavim kao primarnu te poslije toga moju također kao primarnu?

Vjerojatno sutra kupujem PS4 PRO, a trenutno imam PS4 Slim koji je trenutno primaran.

Sebi bi zadržao PRO, a djeci dao Slim :)

na njihovoj se logiraš sa svojim acc. i označiš konzolu kao primarnu, a na svojoj konzoli sa njihovim acc. i označiš primarnu konzolu. i tako ostaviš. i ne diraš više to.

Samo se poslije na svojoj logiraš sa svojim acc. i igraš ništa ne mjenjaš. a oni se logiraju na svojoj sa svojim acc. i isto tako ništa ne mjenjaju.

Komplicirano je pisat i objasniti, a vjerojatno je teško razumjeti kad čitaš, ali mislim da si shvatio.

P.S. kad je tako podešeno ne radi automatski auto upload na online storage, morati ćeš to sam uplodat. ali to nije neki problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2017 23:55 (hummer0).
16 godina
Virty kaže...
Bitanga kaže...

Nisam to znao.

Morao bih lagati za godine pošto su debelo maloljetni :)

Laži, tako sam se ja zeznuo s mojim klincima, a poslije dok sam skužio probleme je zeznuto kreirati nove accounte jer onda gube savegameove, trophye.

Recimo Fifa sub-accountima ne dozovljava igranje Ultimate Teama, dosta Ubisoftovih igara se uopće neće pokrenuti sa sub-accountima.

Čak i PS ne dozvoljava sub-accountima shareanje snimljenih game footage videa na youtube, jednom sam izgubio hrpu vremena da uspijem od klinca video nekako uploadati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
toxic kaže...

Ali to je isto nagađanje i pretpostavka zato što ne znaš zar ne ?

Naime u onom video vidiš razliku između 120hz i 240hza XR-a zar ne ? Tako postoji i kod modela od 400 itd..

Ono što znamo da to nisu pravi HZ i to je tocka na i.

No ono što je meni još bitnije je da ti na TV-u koji ima svojih pravih 100 hz-a ne bi igrao ps4 igre na 30 fpsa ugodno kao s ovoj opcijom ukljucenom.

Tj motionflow + tv 50/60hz + ps4 pro daje bolji rezultat (prbao sam to jer nedavno sam imao 144hz monitor) Pravi HZ-i ti ne znace nista ako ti i izvor nije u vise slicica.

Nego, kak bi to izgledalo dok igraš ps4 igre na telki od 100hza?

A kaj kombinacija tv 100Hz i ps4 pro nije dobar rezultat?

15 godina
Pozdrav,
Trenutno je na psn-u akcija 15 mjeseci ps plusa za cijenu 12 i htio bih si to uzeti dok još nisu cijenu digli. Kako imam aktivnu pretplatu, hoće li mi se ona produžiti za tih 15 mjeseci ili kreće ispočetka? (Stvarno se nadam da nije ovo zadnje)
Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
zvonac kaže...
toxic kaže...

Ali to je isto nagađanje i pretpostavka zato što ne znaš zar ne ?

Naime u onom video vidiš razliku između 120hz i 240hza XR-a zar ne ? Tako postoji i kod modela od 400 itd..

Ono što znamo da to nisu pravi HZ i to je tocka na i.

No ono što je meni još bitnije je da ti na TV-u koji ima svojih pravih 100 hz-a ne bi igrao ps4 igre na 30 fpsa ugodno kao s ovoj opcijom ukljucenom.

Tj motionflow + tv 50/60hz + ps4 pro daje bolji rezultat (prbao sam to jer nedavno sam imao 144hz monitor) Pravi HZ-i ti ne znace nista ako ti i izvor nije u vise slicica.

Nego, kak bi to izgledalo dok igraš ps4 igre na telki od 100hza?

A kaj kombinacija tv 100Hz i ps4 pro nije dobar rezultat?

pa valjda bi imo screen tearing 

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
17 godina
PlayStation 4

Pa ne  vidim da se neko zali na ST, ovi koji imaju 100Hz telke..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
unchosen one kaže...
Pozdrav,
Trenutno je na psn-u akcija 15 mjeseci ps plusa za cijenu 12 i htio bih si to uzeti dok još nisu cijenu digli. Kako imam aktivnu pretplatu, hoće li mi se ona produžiti za tih 15 mjeseci ili kreće ispočetka? (Stvarno se nadam da nije ovo zadnje)

Mislim da ti produži. Neko je ovdje pisao o tome, al nisam 100%

15 godina
unchosen one kaže...
Pozdrav,

Produži ti na već postojeću - 100% siguran.

16 godina
zvonac kaže...

Pa ne  vidim da se neko zali na ST, ovi koji imaju 100Hz telke..

Ma ne bi, ST nastaje samo ako grafička nije u syncu s ekranom. Nebitno, može se dogoditi i ako imaš source na 60FPSa i ekran na 60Hz.

Inače totalna je glupost da danas još uvijek postoje razlike između US TVa (120Hz) i EU TVa (100Hz). PAL i NTSC standardi su debelo zastarjeli, a u gamingu je standard višekratnih broja 30.

13 godina
MasterOfDisaster kaže...
unchosen one kaže...
Pozdrav,

Produži ti na već postojeću - 100% siguran.

samo da potvrdim sto je kolega napisao =)

PSN Tokioplastic292
17 godina
PlayStation 4

Znaci bez straha mogu kupit telku sa 120Hz panelom

Ma bas sam malo cital o st, po netu ljudi sa plejkama prijavljuju doticni problem, a i neki vele da je to do igre, a nasel i problem di tip ima 60Hz telku pa mu stvara taj problem..

Inace nisam u tim vodama, posto nisam nikad to istrazivao, pa mi malo nejasno..

A opet kod nabavke telke i ps4 pro,  ne bih htio da me doceka neugodno iznenadjenje:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Trema mi pomoć,
Dakle 2014 kupio sam Call of Duty Adwanced Warfare. Igrao sam ga sve do sredine 2015 godine pa sam ga izbrisao...Danas sam otisao na put, ponjeo svoj PS4 i htio sam nakon duže vremena upaliti taj CoD da igram malo sa rodjakom 1v1, ali naime igrica nije ni u libary ni u purchased listi... Zatim sam otisao na playstation store i izbaci mi da moram igru ponovno kupit !!
ZNA LI ITKO KAKO OVO POPRAVIT, BIO BIH JAKO ZAHVALAN

0 0 hvala 0
11 godina

da nisi mijenjao account? Ili da nije bilo na PS+ free?

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
7 godina
neaktivan
Nije prijatelju igra nikad nije bila free, a koristim svoj main račun...
12 godina

Vjerojatno je Sony na PSNu promijenio naziv igre, kao što se meni desilo s Uncharted 4. Boli lh K...customer service ne pomaže tu.

Odi u purchase history preko web stranice i pokreni download na primarnu konzolu.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
15 godina
PlayStation 4

jel igra tko Hellblade: Senua's Sacrifice.

moze usput link sa amazona za kodove koji se mogu kuptii iz hrvatske.. ovdje sam npr probao i nemoze jer iz hrv kupujem

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 15:28 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam pitanje u vezi izrade američkog accounta ako je to moguće. Naime već godinama preorderam NBA 2K i to je jedina igra koju preorderam, ovo ostalo ako nešto posudim polovno uhvatim i tako. Sad, kod nas je preorder 500 kn, a američka verzija je 60$, ne znam zašto toliko poraste cijena u konverziji valute, ali ok, na to ne mogu utjecati. Zanima me mogu li napraviti američki account i kupiti tu igru i normalno je igrati, ako mogu uštedio bih negdje oko 150 kn pa eto. Čak mi ni nije toliko bitno ako se možda ne može igrati online,  mogao bih bez toga preživjeti, ali opet želim da mogu najnovije updateove skidati itd. Zanima me je li moguće kupiti i igrati preko američkog acca, i ako je, hoću li normalno igrati. Hvala unaprijed

14 godina
Hazar kaže...

Imam pitanje u vezi izrade američkog accounta ako je to moguće. Naime već godinama preorderam NBA 2K i to je jedina igra koju preorderam, ovo ostalo ako nešto posudim polovno uhvatim i tako. Sad, kod nas je preorder 500 kn, a američka verzija je 60$, ne znam zašto toliko poraste cijena u konverziji valute, ali ok, na to ne mogu utjecati. Zanima me mogu li napraviti američki account i kupiti tu igru i normalno je igrati, ako mogu uštedio bih negdje oko 150 kn pa eto. Čak mi ni nije toliko bitno ako se možda ne može igrati online,  mogao bih bez toga preživjeti, ali opet želim da mogu najnovije updateove skidati itd. Zanima me je li moguće kupiti i igrati preko američkog acca, i ako je, hoću li normalno igrati. Hvala unaprijed

Zašto ne uzeti fizičku verziju? Na shoptu recimo je 40 funti preorder. Znači s dostavom cca 350 kuna

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
Hazar kaže...

Zašto ne uzeti fizičku verziju? Na shoptu recimo je 40 funti preorder. Znači s dostavom cca 350 kuna

Ma daj, može link? Ma inače i uzimam fizičku verziju ove godine sam prvi put počeo razmišljati o ovoj opciji.

EDIT: Pretpostavljam da mislis na ovo. https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4NB24-nba-2k18

Jesi li naručivao od njih. Sve je bilo u redu i nisi imao problema?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 19:42 (Hazar).
15 godina
Hazar kaže...

Možeš napraviti američki account i kupiti igru na američkom accountu. Prije par godina dok je dolar bio niži, razlika u cijeni je bila još veća.

Prvi put ćeš imati malo više posla zbog fejkanja adrese (na psn accountu i na npr. amazonu, ako ćeš na amazonu kupovati bonove za US account). Ali praktički za par minuta si gotov i imaš kod za US PSN account koji samo ukucaš u američkom ps storeu.

PSN - darklydexter
14 godina
Hazar kaže...

Ma daj, može link? Ma inače i uzimam fizičku verziju ove godine sam prvi put počeo razmišljati o ovoj opciji.

EDIT: Pretpostavljam da mislis na ovo. https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4NB24-nba-2k18

Dosad samo pozitivna iskustva s njima. Evo baš sam prije 2 sata napravio preorder novog Uncharteda. I iz dosadašnjeg iskustva, za te iste pare ću ga bez brige prodati nakon što odigram.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ponovno Humble-bundle za PS. Makar vise imaju koristi oni koji imaju PS3, al ima par PS4 igara i par za Vitu.

http://www.humblebundle.com/2k-playstation-bundle

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 21:26 (madafaka85).

3 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
Hazar kaže...

Dosad samo pozitivna iskustva s njima. Evo baš sam prije 2 sata napravio preorder novog Uncharteda. I iz dosadašnjeg iskustva, za te iste pare ću ga bez brige prodati nakon što odigram.

Evo preorderao sam NBA 2K18 na Shoptu. Ako je datum izlaska 15.9. znači li to da će ju oni tada poslati ili bih ju tada trebao dobiti?

10 godina
PlayStation 4

Metro redux ili metro 2033 redux...koji da kupim....koja je razlika...

0 0 hvala 0
14 godina
Hazar kaže...

.

Evo preorderao sam NBA 2K18 na Shoptu. Ako je datum izlaska 15.9. znači li to da će ju oni tada poslati ili bih ju tada trebao dobiti?

U pravilu bi ju morao do onda dobiti, ali pretpostavljam da se zna dogoditi da dođe dan dva kasnije. Ipak šalju iz UK-a i pošto dolazi običnom poštom ovisan si i o pošti/poštaru. Da smo u UK-u, onda imaš garanciju od njih da ako ne dobiješ igru na dan izlaska, daju 5 funti store credita za svaki dan koliko kasni pošiljka. 

Dosad su moja iskustva bila isključivo pozitivna što se tiče brzine dostave, ali nisam ništa preorderao. I meni će ovo biti svojevrstan test, iako ne mogu reći da mi je posebno bitno dal će igra doći baš taj dan ili koji dan kasnije. Podsjeti me za desetak dana kad bi Uncharted trebao izaći da ti kažem kad točno mi je došlo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice