PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
mariclius kaže...
Ma negde vidio za ps4, ali očito je to neki fejk na koji sam nasjeo:) Šteta. Morat ću na pc odigrati kad tad. Hvala

Mozda si pobrkao s GoW, God of War? Ili si vidio nesto slicno.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
mariclius kaže...
Ina li koja pucačina iz trećeg lica, a da valja? Uzeo sam i fifu 17 nakon batmana. Sve kažem još samo ovu igru pa malo pauze. Samog sebe lažem...

MGS V Phantom Pain.

14 godina
Nisam pobrkao. Good of war 3 sam kupio, to imam. Gears of war sam negde vidio sliku ps4 verzija, ali očito neka sprdnja:)
Toxic, taj metal gear ću uzeti od nekog susjeda ubrzo cd verziju. Mislio sam da ima nešto slično gears of war i na ps4. Probao mass effect to bi isto mogao uzeti iako mi demo bio malo dosadan.
17 godina
PlayStation 4

Mass je dosadan prvih 5,6 sati..kasnije je super i popatchali su ga tak da preporucam tko nije igrao ili su ga lose izvedne facijalne animacije odbile od igranja istog ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 9:59 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
4mal kaže...

Mass ne dosadan prvih 5,6 sati kasnije ne super i popatchali su ga ....

Pišeš lijevom nogom ili? 

17 godina
PlayStation 4

Ne mobitelom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Ne mobitelom...

Ne ide ti baš. :-P

17 godina
mariclius kaže...
Nisam pobrkao. Good of war 3 sam kupio, to imam. Gears of war sam negde vidio sliku ps4 verzija, ali očito neka sprdnja:)
Toxic, taj metal gear ću uzeti od nekog susjeda ubrzo cd verziju. Mislio sam da ima nešto slično gears of war i na ps4. Probao mass effect to bi isto mogao uzeti iako mi demo bio malo dosadan.

Pogledaj si Tomb Rider serijal.

Imaš The Order 1866 to je ps4 eks. naslov.

I da The Last of Us moraš igrati to ako ne igraš ne smatram te ps4 igracem (meni najdraži naslov so far :))

12 godina

Ghost Recon Wildlands i The Division, ako ga zanima multiplayer.

Naravno i Uncharted, ali to ne treba ni spominjati. U stvari možda treba, kad je htio kupiti Gears of War na plejki.  

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ghost Recon Wildlands i The Division, ako ga zanima multiplayer.

Naravno i Uncharted, ali to ne treba ni spominjati. U stvari možda treba, kad je htio kupiti Gears of War na plejki.  

mariclius 

A Warframe, Reloaded (ili kako se vec zove Team Fortress kopija), Paladins (ne znam da li je FPS ili TPS), Sniper Elite je iz 3. lica?, mozda Plants vs Zombies (1 i 2)...

17 godina
PlayStation 4

Zadnji infamous i kilzzone su isto dobri i jeftini 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Zadnji infamous i kilzzone su isto dobri i jeftini 

Fakat sam zaboravio na infamous, kako sam mogao, uzivao sam, ovaj drugi dio jos nisam stigao odigrati ali prvi je bio pun pogodak.

Killzone je FPS ali isto mi je bio odlican.

8 godina
PlayStation 4

Probao sam igrati sa aktiviranim Auto Motion opcijom na tv-u. Jebat ga, meni to sve isto. Nisam primjetio neku veliku razliku u izvedbi igre. Moguće zato što sam oldschool pa mi u životu ne igra veliku ulogu je li igra na 30 ili 60 fps-a.

Što se tiče preporuke igara: posljedni Tomb Raider je vrh, Infamous je zabavna igra, ima na store-u bundle prvog i drugog nastavka za neku siću.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pa kak ti moze bit isto jel gledas filmove 24p pull down ali da je judder free ili standard sa podrhtavanjem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vandit kaže...

Probao sam igrati sa aktiviranim Auto Motion opcijom na tv-u. Jebat ga, meni to sve isto. Nisam primjetio neku veliku razliku u izvedbi igre. Moguće zato što sam oldschool pa mi u životu ne igra veliku ulogu je li igra na 30 ili 60 fps-a.

Što se tiče preporuke igara: posljedni Tomb Raider je vrh, Infamous je zabavna igra, ima na store-u bundle prvog i drugog nastavka za neku siću.

Koji TV imaš?

Mislim da ti TV ne odrađuje posao kako treba.

14 godina
PlayStation 4

Hvala svima The Last of Us završio prije par dana.

Inaće igram samo single player. Uncharted ću uzet sa kolegom.

Chaky, Warframe, Plants vs Zombies i Sniper Elite

To ću uzeti prvom prilikom. Infamous sam igrao.

DeniZg, Ghost Recon Wildlands i The Division za sp?

Još sam jednu igru bio uzalud tražio, vjerovatno je isto za xbox

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Mozda Forzu? 

Samo polako, nebu igre nikam pobjegle, mogu biti samo jeftinije s vremenom.

Kolko si zasad igara kupio? Vidim da si odusevljen sa PS4?   

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pusti ga takav sam i ja bio kad je ps4 izaso ...moram imat sve i to odmah hehe 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

To mi je zimnicu Kako igram morati ću pojačati sa šopingom

God of war 3, batman, fifa 17, the lost of us, drivclub, to kupio...

Možda sam neku zaboravio. Uz to par cd-a nabavio. Uzmem od kolega,

pa isprobam da li mi paše da si kupim. Eto, 40+ i godina, a izgleda i 40c

Možda mi jedno i drugo udarilo u glavu pa se igram kao tinejdžer.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Sad se ispričavam i pozdravljam vas, idem igrati. Lp
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ma tak treba, samo uzivaj 

btw netko je spominjao metro redux na plejki da se rusi, ja ga imam digitalnog i jucer upalio da probam, apsolutno nikakvog problema, cak je konzola full tiha dok se igra, a igra pici u 1080p 60fps, imam stari FAT B šasiju.

Izgleda da ti novi slimovi nisu bas neka sreca, ha? Il to ono kak te koji model zapadne 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Spike1983 kaže...

Ma tak treba, samo uzivaj 

btw netko je spominjao metro redux na plejki da se rusi, ja ga imam digitalnog i jucer upalio da probam, apsolutno nikakvog problema, cak je konzola full tiha dok se igra, a igra pici u 1080p 60fps, imam stari FAT B šasiju.

Izgleda da ti novi slimovi nisu bas neka sreca, ha? Il to ono kak te koji model zapadne 

sta je je, malo je cudna ta rasprodaja za 1600 kn :)

15 godina

Ja iman ps4 slim 1TB i nikakvoga problema nema igrao sam Uncharted 4 i konzola se nije pretjerano grijala niti je bila baš bučna tako da izgleda da je sve od konzole do konzole ;)

Ja san svojim ps4 slim sam super zadovoljan iako ga nisan kupio dok je bio popust kupio ga par dana prije al šta je tu je 

8 godina
4mal kaže...

Pa kak ti moze bit isto jel gledas filmove 24p pull down ali da je judder free ili standard sa podrhtavanjem?

Dobro, nije da sada ne vidim baš takvu razliku, ali nije da mi oči krvare kada igram na 30 fpsa.

toxic kaže...

Koji TV imaš?

Mislim da ti TV ne odrađuje posao kako treba.

Imam Samsungov LED iz 2015. Trenutno nisam u mogućnosti provjeriti koji točno model.

Možda treba još nešto dodatno naštimati, gledao sam na yt-u, prilično je jednostavno aktivirati opciju.

17 godina
PlayStation 4

Ok odi u taj auto motion i pod blur i juder sve stavi na 10 i nemoj palit game mod-e  neg stavi na prirodno,dinamicki kontrast na low i boje na warm1...

Pa onda javi jel vidis razliku 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ops

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 13:32 (hummer0).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozz, htio bi kupiti trackmaniu turbo ali na našem storeu je 305kn dok je na američkome storeu sad na akciji za samo 16$..kako mogu kupiti sa američkog storea, preko vpna ili proxy-a?

ako netko ima neku uputu bio bi zahvalan, riskiram li tako neki ban ili nešto slično?

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
strbi kaže...

pozz, htio bi kupiti trackmaniu turbo ali na našem storeu je 305kn dok je na američkome storeu sad na akciji za samo 16$..kako mogu kupiti sa američkog storea, preko vpna ili proxy-a?

ako netko ima neku uputu bio bi zahvalan, riskiram li tako neki ban ili nešto slično?

Google ti je prijatelj.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
15 godina
strbi kaže...

Ne treba ti vpn ni proxy. treba ti američki account i novac na njemu.

Američki account lako kreiraš na konzoli. Namjestiš da ti je konzola primarna i za taj account tako da možeš i na drugim accountima igrati igr kupljene na tom accountu.

Novac dodaš kupovinom bona. Bon možeš kupiti npr. na američkom amazonu    a ima vjerojatno i drugih metoda. Dodaš bon na svoj američki acc i dalje znaš.

PSN - darklydexter
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

1. Napravis Amazon Account s fakenamegeneratorom i odaberes drzavu bez digitalnog poreza (npr. Aljasku)

- to ti treba da mozes kupovati PSN bonove (10$, 20$, 50$). Mozes direktno staviti karticu ili PayPal.

- preskoci korak 1, ako nabavljas bonove na neki drugi nacin.

2. kreiras email adresu s kojom ces kreirati US PSN Account

3. kreiras US PSN Account s email adresom iz koraka 2 . Nemoj staviti istu sifru na mail i PSN.

4. ulogiras se na US PSN i dodas novce u wallet, pomocu bona koji si kupio na Amazonu (ili kako vec).

5. Kupis igru.

6. Dodas novog usera na PS4 (login i pass si kreirao u koraku 3) i stavis Account na Primary, te stavis igru da se skida

7. Kad se igra skine. Mozes igrati s main Accounta zbog trofeja ili ako ti to nije bitno, igraj s novog Accounta.

8. Kad ti igra ne treba mozes je prodati/posuditi dalje.

Morati ces uzeti bon od 20$, igra je 16$, ostati ce ti 4$ na Accountu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice