PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li velika razlika u zvuku između slim i pro? Razocaran sam sa kupnjom proa jer nakon ps3 u nekim zahtjevnijim igrama me dosta zivcira ventilator.

Pa razmisljam da zamjenim za slim ako ima velike razlike.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kupio sam na snizenju GTV V te se je jucer skinuo. Prije sat i kusur sam ga pokrenuo i cijelo vrijeme je na 3%... Jel to normalno tako? Jel zaglavio? Zna li netko? Znam da je igrica ogromna, al da se sat vremena ne mice sa 3% mi je ipak malo cudno...

Edit: odma nakon objave poruke preslo sa 3 na 4%

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 18:16 (Shivi).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Shivi kaže...

Kupio sam na snizenju GTV V te se je jucer skinuo. Prije sat i kusur sam ga pokrenuo i cijelo vrijeme je na 3%... Jel to normalno tako? Jel zaglavio? Zna li netko? Znam da je igrica ogromna, al da se sat vremena ne mice sa 3% mi je ipak malo cudno...

Zbilja je OGROMNA! haha, ako nisi samo mission guy i voliš se zaebava* po gradu, igrat ćeš ti ovo mjesecima :)

10 godina
neaktivan
fluj kaže...
Shivi kaže...

Zbilja je OGROMNA! haha, ako nisi samo mission guy i voliš se zaebava* po gradu, igrat ćeš ti ovo mjesecima :)

Znam, kolega koji nije nikada igrao igre i kojeg gaming ne zanima, vec pola godine samo prica o GTA i kako mu se otvorio novi svijet otkad je kupio ps4 :) ja GTA nisam igrao od san andreasa i taman dok sam objavio poruku iznad preslo sa 3 na 4% :)

Zena ce popizdit samnom, imam FF XV, God of War i sad GTA za igrat

I am over 9000!!!
14 godina
PlayStation 4

GTA je fantazija od igre, nema sumnje da ces uzivat, al da, kad ga prvi put instaliras na PS4 traje dost dugo, ipak igra je 63gb  al vrijedi svake minute cekanja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne bi bilo loše da skupimo ekipicu za heistove. Na ps3 sam ih prešao sve i to mi je najzanimljiviji dio igre definitivno, naravno sa svojom ekipom a ne sa random debilima koji izlaze. Bio sam 60 i neki level na ps3 ali sad kad sam nabavio na ps4 nisam nastavio već krenuo ispočetka jer sam dobio onu karticu za $3.5m. Imam onaj najskuplji stan tako da mogu ja organizirat, newbie-i su dobrodošli jer nisam ni ja neki maher. Ispričavam se na off topicu ali ako netko želi nek se javi pa ćemo se spojit za vikend 

PSN: RayzCRO

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

da vas pitam posto nikad nisam imao PRO prilike cut kak radi evo imam ga sad nekih tjedan dana i u igri recimo cuje se neki zvuk ventilatora onako nezamjetno,ali mene smeta pa da pitam el to normalno,neznam kak bi objasnio taj zvuk nesto kao klepetanje kad se stavi komad materijala na ramu bicikla da klepeta po vilicama od kotaca da proizvodi onaj zvuk,ako me razumijete neznam kako bi drugacije objasnio,oprostite

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne smije ništa klepetati. Normalno je da zuji ali ovo sta opisujes (ako sam dobro skuzio onaj cik-cik-cik zvuk) nije normalno.
16 godina
neaktivan
sober kaže...
Ne smije ništa klepetati. Normalno je da zuji ali ovo sta opisujes (ako sam dobro skuzio onaj cik-cik-cik zvuk) nije normalno.

to se cuje samo kad se skroz priblizim konzoli,i to samo kad je igra neka pokrenuta,kad idem na close app,kad se smanji vrtnja venta to se vise necuje,kak da kazem nije ono kontinuirano zujenje nego isprekidano,ako me kuzis,e sad ako ostavim tako dali bi moglo bit kakvih ostecenja,tek imam konzolu tjedan dana i vec bi je morao nosit na servis,a to mi se bas i neda jer imam dosta do ZG,sa obicnim ps4 nisam nikad imao problema,osim onog pred kraj kad sam ga prodao,al njega sam si sam prouzrocio

EUNE LOL: frenkySTYLE
17 godina
Ryder007 kaže...
sober kaže...

to se cuje samo kad se skroz priblizim konzoli,i to samo kad je igra neka pokrenuta,kad idem na close app,kad se smanji vrtnja venta to se vise necuje,kak da kazem nije ono kontinuirano zujenje nego isprekidano,ako me kuzis,e sad ako ostavim tako dali bi moglo bit kakvih ostecenja,tek imam konzolu tjedan dana i vec bi je morao nosit na servis,a to mi se bas i neda jer imam dosta do ZG,sa obicnim ps4 nisam nikad imao problema,osim onog pred kraj kad sam ga prodao,al njega sam si sam prouzrocio

To ti je karma jer si prodao konzolu s problemom :-P

Ako se čuje nešto što nije normalan zvuk ventilatora, onda nije u redu. Ili reklamiraj, ili nemoj više to spominjati. :-)

PS4 Pro nije glasan i ok radi

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
Shivi kaže...

Koju brzinu interneta imaš doma? Probaj stisnuti pauzu downloada, pa odmah resume...Tako je meni bilo sa skidanjem FIFA 17 pa se "oporavio" nakon tog poteza...

10 godina
neaktivan
Purger155 kaže...
Shivi kaže...

Koju brzinu interneta imaš doma? Probaj stisnuti pauzu downloada, pa odmah resume...Tako je meni bilo sa skidanjem FIFA 17 pa se "oporavio" nakon tog poteza...

Imam 10mbps... Instaliravao se cijelu noc i dogurao do 44%... Nadam se da ce zavrsit sa instalacijom do popodneva... Pise da ne gasim ps4 itd., posto sam jos relativno novi u tome, pretpostavljam da mogu igrat druge igre dok on instalirava gta? Noctis me ceka xD

I am over 9000!!!
10 godina
Nebi trebalo tolko dugo trajat, meni se instaliro za max 2 sata... I mislim da nemozes nis igrat dok ze nezavrsi

0 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Nebi trebalo tolko dugo trajat, meni se instaliro za max 2 sata... I mislim da nemozes nis igrat dok ze nezavrsi

Zašto ne bi mogao igrati? Ja uvijek igram dok se igra instalirava. Bilo s diska bilo s neta.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
Shivi kaže...
Purger155 kaže...
Shivi kaže...

Imam 10mbps... Instaliravao se cijelu noc i dogurao do 44%... Nadam se da ce zavrsit sa instalacijom do popodneva... Pise da ne gasim ps4 itd., posto sam jos relativno novi u tome, pretpostavljam da mogu igrat druge igre dok on instalirava gta? Noctis me ceka xD

Sorry, krivo sam te shvatio...Ja sam mislio da ti je download stao na 3%, a ne instalacija...my bad...

17 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Pise da ne gasim ps4 itd., posto sam jos relativno novi u tome, pretpostavljam da mogu igrat druge igre dok on instalirava gta? Noctis me ceka xD

Mozes igrati sto zeli. A nemoj gasiti, nego stavi konzolu u Sleep mode. Dok je u Sleep modu, skida s neta. Ako ugasis, onda ne skida.

Najbolje je da podesis konzolu da sama ode u Sleep nakon 20-30min neaktivnosti. To je dovoljno nakon igranja da joj se snizi temperatura, prije nego ode u sleep. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
Gta v kada se skine i prvi put upali ima instalaciju koja traje 2 sata, nisam to nigdje drugdje dozivio nego u gta v.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uvijek mi konzola ide u rest mode, gasio sam je samo dok sam je selio... Ostavio sam je od jucer navecer upaljenu u nadi da ce to malo brze ic al vidim da dode na isto

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina
Marijooo kaže...
Gta v kada se skine i prvi put upali ima instalaciju koja traje 2 sata, nisam to nigdje drugdje dozivio nego u gta v.

Ne sjećam se koliko se meni instalirao GTA V, ali ako te to tješi, na XB1 se svaka igra instalirava po nekoliko sati. 

PSN - DeniZg80
10 godina
Zasto bi to mene tjesilo i kakve to veze sa covjekovim pitanjem uopce ima? Kazem to samo zato sto ljudi tu pricaju gluposti, govore mozes igrat sta hoces, stavit plejku u rest mode i sl, a uopce se ili nesjecaju ili nikad nisu ni instalirali gta...

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

igre se mogu downloadati i instalirati u rest modeu. Ja često pokrenem download iz browsera sa kompa ili mobitela i kad kasnije upalim plejku, sve je spremno.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/203711866-Can-I-install-GTA-5-while-on-the-rest-mode-

Evo tu vam pise u par postova sve.
Jbte covjek tu pita za gta v, a ne za bilo koju igru... Gta se moze downloadati u rest modeu kao i sve druge igre, ali pri prvom pokretanju ima nekakvu instalaciju za koju je potrebno cijelo vrijeme imati upaljen ps i upaljenu igru, a ne ici nesto drugo igrat.

3 0 hvala 1
15 godina
Marijooo kaže...
Zasto bi to mene tjesilo i kakve to veze sa covjekovim pitanjem uopce ima? Kazem to samo zato sto ljudi tu pricaju gluposti, govore mozes igrat sta hoces, stavit plejku u rest mode i sl, a uopce se ili nesjecaju ili nikad nisu ni instalirali gta...

Pa što se odma ljutiš.

Neki su ovdje na forumu pisali da im se u rest modu sporije skida igra, ali meni je jednaka brzina u rest ili kad je konzola upaljena.

10 godina
Ovo je komedija, covjek ima jedno pitanje a vi pisete o instalaciji na xboxu i brzini skidanja u rest mode 😂 Sta bi se ljutio, samo pokusavam covjeku rec kako nesto funkcionira, dok vi trubite svako svoje. Uzivajte i ugodan vikend 😊

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nije istina.Prvo se instalira sa diska na HDD i onda logično još skida update za igru ukoliko je dostupan.
Pošto su igre po 40-50ak GB to sve skupa traje puno kraće nego da se ide skidat toliko GB preko interneta.
10 godina
Kakve to veze ima sa instalacijom gta kupljenog u digitalnom obliku?

1 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Kakve to veze ima sa instalacijom gta kupljenog u digitalnom obliku?

Ne znam kako je s digitalnim GTA V, ali u pravu si, my bad. Nisam skontao da se post ticao GTA V.

Sjećam se da je dok sam prvi put pokrenuo GTA V s diska krenuo instaliravati još dosta toga in-game. Tako da se to ne smije gasiti.

Sličnu foru je imao i MGS V.

Kod ovih novijih igara to nisam već dugo nigdje vidio, da moraš in-game čekati da se nešto instalira, bilo na disku, bilo digitalno.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala na odgovorima, kad dodem sa posla vidjet cu u kojem je stadiju, ako nista bar cu odgledat zadnju sezonu Sherlocka, a mozda i jos koji film

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marijooo kaže...

Ma u pravu si. Meni se omaklo, nisam skuzio da pita za instaliranje, nego sam mislio da pita za skidanje GTAV.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Marijooo kaže...

tako je 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice