PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
4mal kaže...

bash hahha sad se izdao

frajer cijelo vrijeme hakla na pc-u

bf1:-D

Hehe, ma nisam ga igrao već dugo, a budala sam ga kupio i na PS4 i na PCu, razočarao me. Dat ću mu priliku nakon par mjeseci opet.

Ma joj, tolko igara, a tako malo vremena. #GAMINGTRAGEDIES

Mislim da vrijedi za svaku igru, ali svejedno ponavljam.

Uskočiti kao solo BF njub u npr.velike Operationse naspram igranja npr. Rusha sa koordiniranom ekipom na chatu, su dvije potpuno različite igre.

Nivo frustracije u drugom slučaju je neizmjerno manji.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 15:06 (DeniZg).
10 godina
LordSnow kaže...
Kako god meni ubisoft nije izbacio igru da valja od fc3. Sve poslije su tako povrsne, neinteresantne, repetativne, nijedna nije bila da se ne mozes odvojiti od monitora/tv-a, a tako mi djeluje i ovaj for honor, sve nesto na silu spremano.

Tak sam i ja mislil dok nisam igro Rainbow Six Siege. 
Vidi se da su dali developerima prostora da rade igru kakvu zele. I igra sad ima drugu godinu season pass-a , znaci sadrzaj i patchevi !
Vise igraca sad igra nego pri izlasku igre. 
Ak hoces napeti i kvalitetni online FPS ta igra ti je zakon!

Iako sam reko da vise necu kupit ubisoft igru... 

17 godina
PlayStation 4

Zadnje što sam igrao od Ubisofta bio je prvi Watch Dogs. I zbilja sam se razočarao. Mogu reć čak ga i zamrzio. I to nije utjecaj reviewova. Jednostavno mi je bilo odbojno koliko klišeja i repetitivnih radnji treba odraditi da bi se igra prešla. Šteta. Ubisoft očito ima dobro potkovanu tehničku stranu produkcije. Ali kreativa im je u teškoj banani. Ili je možda problem u tome što im marketing najviše radi na repetitivnim nastavcima, pa onda ispod radara prođu naslovi koji zbilja nešto vrijede.

0 0 hvala 0
10 godina
MSX kaže...

Zadnje što sam igrao od Ubisofta bio je prvi Watch Dogs. I zbilja sam se razočarao. Mogu reć čak ga i zamrzio. I to nije utjecaj reviewova. Jednostavno mi je bilo odbojno koliko klišeja i repetitivnih radnji treba odraditi da bi se igra prešla. Šteta. Ubisoft očito ima dobro potkovanu tehničku stranu produkcije. Ali kreativa im je u teškoj banani. Ili je možda problem u tome što im marketing najviše radi na repetitivnim nastavcima, pa onda ispod radara prođu naslovi koji zbilja nešto vrijede.

Ma to je bila uzasna igra. 
Zabavna jedino onom tipu igraca koji igra stalno GTA, a nikad ne prolazi misije. 

Watchdogs 2 se cini bolji, al ipak nebi hvala...

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

#GAMINGTRAGEDIES

Prije ce biti #GAMINGDADS  

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

Ja se nadam da će Ghost Recon Wildlands biti zanimljiv.

Ima dosta elemenata koji mi se sviđaju (open world sa 11 različitih "bioma" i co-op sa 4 igrača uz mogućnost solo igranja sa NPC kompanjonima).

Ako igra bude barem jednako dobra kao The Division, ja zadovoljan.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 15:33 (DeniZg).
14 godina
Santana kaže...
LordSnow kaže...
Kako god meni ubisoft nije izbacio igru da valja od fc3. Sve poslije su tako povrsne, neinteresantne, repetativne, nijedna nije bila da se ne mozes odvojiti od monitora/tv-a, a tako mi djeluje i ovaj for honor, sve nesto na silu spremano.

Tak sam i ja mislil dok nisam igro Rainbow Six Siege. 
Vidi se da su dali developerima prostora da rade igru kakvu zele. I igra sad ima drugu godinu season pass-a , znaci sadrzaj i patchevi !
Vise igraca sad igra nego pri izlasku igre. 
Ak hoces napeti i kvalitetni online FPS ta igra ti je zakon!

Iako sam reko da vise necu kupit ubisoft igru... 

moram priznati da nisam probao rainbow. sudio sam naspram igara koje sam igrao, wd, ac, fc..

rainbow cu probati, hvala na preporuci. volim fps, narocito ako ima mp mode iako igram gamepadom =)

joystickjunkie 

PSN Tokioplastic292
17 godina
MSX kaže...

Moja prva PS4 igra je bila Watch Dogs.... koncept igre mi se uopće ne sviđa

Prvu scenu prolazio sam 15 puta sve dok nisam pokrenuo youtube da vidim kako se uopće prolazi ona dva policajca na početku....

I onda daljnje mučenje s kamerama i sličnim glupostima... isto sam razočaran

dobro zato postoji hrpa drugih igara s odličnim gameplayom :)

17 godina
DeniZg kaže...

Mislim da vrijedi za svaku igru, ali svejedno ponavljam.

Uskočiti kao solo BF njub u npr.velike Operationse naspram igranja npr. Rusha sa koordiniranom ekipom na chatu, su dvije potpuno različite igre.

Nivo frustracije u drugom slučaju je neizmjerno manji.

Ma da, apsolutno se slažem, ja sam probao samo malo single playera i 2 moda multiplayera. Ima vremena, vratit ću joj se sigurno.

Razočarao me jer u isto vrijeme igram 5-6 dobrih igara koje mi isto pašu pa je BF1 izvisio trenutno.

MSX kaže...

Da, ja sam probao igrati WatchDogs dva puta u razmaku od 2 godine, ispočetka, i oba puta sam poludio na istom mjestu kod prve "save the citizen" misije gdje sam napravio nešto krivo, a da ni sam nisam znao zašto.

Onda sam još vidio kako je loša vožnja auta, odmah sam ju obrisao, obadva puta ista stvar :-P Al d aje takva igra izašla prije 10 godina igrao bih ju sigurno.

Ali Ranbow Six Siege i Division su mi vrhunske igre.

Ne mora svaka igra biti toliko dobra da ju igraš 3 godine poslije (čak i bolje da nije takva navlakuša i ovisnost, da možeš igrati i nešto drugo), ali mora imati nešto minimalno da ju zavoliš, bez obzira jel ju igraš 30h ili 500h.

Osobno više volim igre u kojima imaš lika, profile, statistiku ili nešto slično i koje se godinama razvijaju s paid expansionima nego pojedinačne igre koje odigraš i obrišeš. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 17:41 (Bitanga).
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel ima jos tko problem da ps4pro sam od sebe brise igre???

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka_cro kaže...

Ma to ti je ok, i na PCu se svima to dešava svakodnevno, nije bed :-P

sarcasm /off

Nije mi se nikad desilo, al tko zna, možda bude.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
luka_cro kaže...

Da nisu roditelji, brat možda, cura? Teško sama konzola.

P.S. pas, mačka?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 19:43 (hummer0).
12 godina

Dirt dobiva PSVR DLC koji će koštati 10 funti.

PSN - DeniZg80
14 godina
Kako bi bitangi tek od ovog pozlilo :D
PSN Tokioplastic292
15 godina
PlayStation 4

Tu će se vidjet prava snaga PS4 PRO

PSN - darklydexter
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

Iskreno mi je žao developera. Tužni sound track a tigar jede druge životinje :D

Ovo je tužno i to jako :(

17 godina
Ezio kaže...

Užas :-D

17 godina
PlayStation 4

Da sam ja developer te igre, bilo bi me sram na ulicu izaci. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Čekam GOTY verziju, oduvijek sam htio igrat simulaciju tigra.

Čak bolje izgleda od advanced warfare-a 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 23:09 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Najtuznije od svega je da soni dopusti da to uopce izadje na njihovoj konzoli

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 23:23 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bring it on 

13 godina
PlayStation 4

Kupuje se PS4 Pro radi ovog remekdjela.

Zna li netko hoće li biti bundle u SD?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
9 godina
KiX777 kaže...

Kupuje se PS4 Pro radi ovog remekdjela.

Zna li netko hoće li biti bundle u SD?

Da to nije nova igra od Sean Murraya? Već ga čujem: "Mogućnosti u ovoj igri su virtualno neograničene. Tigar može ubiti lijevom šapom, može ubiti desnom šapom, može ići lijevo, desno, naprijed, nazad, može i skočiti, ako prvi pronađeš ptičji drek možeš mu dati ime, a šuma je tako velika da je mogućnost susreta s drugim igračem 0,0000000001%, i to ne samo zbog toga kaj nije MP, već mislim da ću prodati samo 1 primjerak igre ovaj put"

14 godina
DeniZg kaže...

Ovaj VR izgleda ko da bi igral na PS 2, preloše to izgleda...

15 godina
DeniZg kaže...

Nadam se samo da ce grafika biti bolja od onog driveclub uzasa

PSN - darklydexter
14 godina
Ezio kaže...
DeniZg kaže...

Nadam se samo da ce grafika biti bolja od onog driveclub uzasa

sudeci po ovom videu cisto sumnjam da ce biti bolje.

PSN Tokioplastic292
15 godina
LordSnow kaže...

sudeci po ovom videu cisto sumnjam da ce biti bolje.

Vidjet ćemo.

Meni osobno je driveclub vr grafika totalno razočaravajuća.

Ali ljudi koji su kod mene probali to u vr-u nisu se žalili, a čak sam im prethodno rekao da je grafika loša. I to su rekli ljudi koji nisu imali osjećaj mučnine dok su igrali. Ja osjetim mučninu u driveclub vr-u u nekim situacijama pa je možda to potenciralo negativni doživljaj.

Možda je u dirtu bolje riješeno pa barem nema mučnine. DC VR sam nadobudno kupio odmah prvi dan jer sam jedva čekao isprobati kako to izgleda. Ovaj put ću definitivno pričekati reviewe.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 9:24 (Ezio).
14 godina
PlayStation 4

Kupio jucer ovaj headset od Sony-a sa fotke, skinuo app za sluške na PS4 i loadam sound profil od the last of us, uffff najezio sam se kak je dobar zvuk kroz onaj pocetni prologue, predobro nesto  

kakve ce tek bit one nove Platinum kaj trebaju doc ovaj mjesec... 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

Kupio jucer ovaj headset od Sony-a sa fotke, skinuo app za sluške na PS4 i loadam sound profil od the last of us, uffff najezio sam se kak je dobar zvuk kroz onaj pocetni prologue, predobro nesto  

kakve ce tek bit one nove Platinum kaj trebaju doc ovaj mjesec... 

Meni su te sluške bile jako loše što se tiče zvuka, a profili su samo softverski equalizer. No najviše me nervirao gigantski Wireless Adapter spojen naprijed u PS4 (sad je fala bogu to sa PRO ispravljeno pa ima i stražnji usb port). Mislim, imaš BT u konzoli i onda oni izdaju gigantski WiFi adapter za spojit na konzolu. Al za 700kn su ok, jer inače dobre wireless slušalice koštaju puno više.

Čak i ove odlične Audio Technica slušalice koje inače koristim za slušanje mjuze zvuče poprilično loše spojene na DS4 dok pustim mjuzu u media playeru, izgleda da ima neki bezvezni DAC unutra.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja koristim Kingston Hyper Cloud II i odlične su i za Ps 4 i za Pc. Ne treba nikakav poseban adapter za Ps 4 a zvuk je po meni odličan  i udobne su.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice