PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Shivi kaže...
ruya kaže...

Ja imam problem sa downloadom na ps, menjao sam dns na google 8.8.8.8 i jos jedan sam probao sa tuta na yt ali skida mi fifu demo od 8gb vec par sati a tek je pola skinuto, download brzina mi je 20 Mb/s

Meni je tako bilo sa pesom, skidao mi je cijelu noc i drugi dan kad sam oko 16h isao zaigrat bilo je 73% -.-

Sinoc sam stavio takoder fifu demo pa cu kad dodem kuci vidjet jel skinuo ili ne...

Edit: skinula se bez problema...

Da li si menjao DNS tamo u podesavanjima? Ja moram malo da guglam, jako sporo mi skida.

Edit: u rest modu mi je sporo skidao sad dok je upaljen cini mi se da skida ok jer pise da mu treba jos 30 minuta za 4 gb.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 17:06 (ruya).
17 godina
ruya kaže...
Shivi kaže...
ruya kaže...

Ja imam problem sa downloadom na ps, menjao sam dns na google 8.8.8.8 i jos jedan sam probao sa tuta na yt ali skida mi fifu demo od 8gb vec par sati a tek je pola skinuto, download brzina mi je 20 Mb/s

Meni je tako bilo sa pesom, skidao mi je cijelu noc i drugi dan kad sam oko 16h isao zaigrat bilo je 73% -.-

Sinoc sam stavio takoder fifu demo pa cu kad dodem kuci vidjet jel skinuo ili ne...

Da li si menjao DNS tamo u podesavanjima? Ja moram malo da guglam, jako sporo mi skida.

Edit: u rest modu mi je sporo skidao sad dok je upaljen cini mi se da skida ok jer pise da mu treba jos 30 minuta za 4 gb.

E, sad bi vi htjeli i da brzo skida, pa neće moći :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
neaktivan
ruya kaže...
Shivi kaže...
ruya kaže...

Nisam nista dirao, defaultno kako je bilo tako je i ostalo...

I am over 9000!!!
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam sad uzeo lan kabal od 5m, posle cu da vidim kako se ponasa 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dodane igre na siječanjska sniženja :

https://store.playstation.com/#!/en-hr/january-sale/cid=STORE-MSF75508-JANSALEPS4?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Croatia&EMCID=GM300000_store

TLG - 269kn

Mirros Edge Catalyst - 79kn

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Guardian je u Sancti 239kn uz kod t-com-20. Dostava je free.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

i na PSN-u je pala cijena UK acc...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 12:55 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TibzzX kaže...

Znam, sve igre su mogu naći jeftinije u boxu nego digitali, al ima ljudi koji kupuju samo digitalno 

Ja ću ubost Mirrors Edge, super cijena za relativno noviju igru, a TLG s njuškala, vrlo brzo će biti oko 200kn.

12 godina
PlayStation 4

Onako mu je to realna cijena za guardian. trajnost mu je oko 6, 7h.

0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

tko misli ubost a ima ps pro dobre vijesti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...
TibzzX kaže...

Znam, sve igre su mogu naći jeftinije u boxu nego digitali, al ima ljudi koji kupuju samo digitalno 

Ja ću ubost Mirrors Edge, super cijena za relativno noviju igru, a TLG s njuškala, vrlo brzo će biti oko 200kn.

Mirror's Edge je glupa igra, dosadi nakon par sati, mapa u stilu svih open world igara, ali posve nezanimljivo. Probao sam ju na PC Origin Accessu i obrisao nakon jednog dana.

79kn je ok cijena, ali bolje kupiti nešto pametnije za te novce.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Mirror's Edge je glupa igra, dosadi nakon par sati, mapa u stilu svih open world igara, ali posve nezanimljivo. Probao sam ju na PC Origin Accessu i obrisao nakon jednog dana.

79kn je ok cijena, ali bolje kupiti nešto pametnije za te novce.

Već je kupljena .  Mislim da toliko i vrijedi, oko 100 kn, dobro će doći kada se ne bude imalo šta igrati.

Kupio sam i Aragami, navodno odlična ninja stealth igra, mada kažu da ima problema sa perfomansama, valjda neki patch bude popravio.

17 godina
PlayStation 4

kolege stavite imho ili imo na kraju jer ne misle svi kao i vi !

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 14:42 (4mal).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni nije uopće loša, probao sam i betu kad je bila dostupna. 78 kn je i više nego fair price. 

Sad trenutno igram TitanFall 2, nisam odavno igrao ovako dobar shooter, iznenađenje za mene koliko je zabavna SP kampanja. MP još nisam probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

kolege stavite imho ili imo na kraju jer ne misle svi kao i vi !

Pa normalno da je moje mišljenje ako sam ga ja napisao, nije tvoje.

Da stavim i disclaimer:

"Stavovi izneseni u mojim postovima iznose moje osobno mišljenje i ne odražavaju mišljenje svih korisnika ovog foruma"?

Revieovi igre, a i njezina cijena pola godine nakon izlaska govore o tome kako je prihvaćena i više nego moje mišljenje.

Rekao sam, za 79kn je ok, ali ja bih rađe nadodao još nešto pa kupio neku bolju igru. Tko ima pristojan PC može ju odigrati za 4€ tako što uzme origin access na mjesec dana (plus još masu igara iz origin accessa).

14 godina
PlayStation 4

Slažem se s Bitangom. Kao veliki fan prvog Mirrors Edgea dvojka me toliko razočarala da mi je bilo žao i tih 4 eura za origin access koji sam radi nje uzeo. Od odlične linearne parkour akcije napravili su open world pizdariju sa konstantnim backtrackingom. Na prvu izgleda jako dobro, ali nakon sat-dva skužiš da nije vrijedno dalje igrati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
PlayStation 4

Nisam igrao niti jedno niti drugo ali zanimljivije mi se cini dati 75 kn za 3 AC platformera

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Rekao sam, za 79kn je ok, ali ja bih rađe nadodao još nešto pa kupio neku bolju igru. 

Ne znam kakv je Mirror's Edge 2, ali slažem se. Bolje dati punu cijenu za neku super igru nego 100 kn za neku koju ćeš dvaput upaliti.

Ghost777 kaže...

Nisam igrao niti jedno niti drugo ali zanimljivije mi se cini dati 75 kn za 3 AC platformera

Imaš ih na Humble Bundleu za 1$.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Ghost777 kaže...

Imaš ih na Humble Bundleu za 1$.

Da, ja kupio isto na PSNu i sad je na humble bundleu za 1$... a Chinu sam već odigrao na PCu i super mi je :-)

Baš nas prave blesavima sa svim tim silnim popustima :-D

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 21:06 (Bitanga).
10 godina
PlayStation 4

Ja sam mislil da nas opcenito prave blesavima s tim AC igrama :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...

Kao sta je jedan kolega napisao, kada nesto posteno platis ocekujes da i dobijes proizvod koji je ispravan i koji nema nikakvu naznaku ostecenja ili greske (bila to kap druge boje na kucistu ili vijak koji fali). Zna ste sta je novo i ispravno te sta je polovno i roba sa greskom...

Ziva istina. I evo, to sam na kraju krajeva i dobio danas! Otisao sam po svoju 3. konzolu u malo vise od tj. dana, i kako se kaze - 3. sreca! Otvorio sam je ovoga puta na licu mjesta, u poslovnici, i sve je u najboljem redu bas kao sto je i trebalo biti.

nike098 kaže...
i na kraju sta je sa konzolom jesu li ti dali opet novu ili su je servisirali tj izbacili ili zavidali taj sarafic, iako bi trebao dobit novu jer nije proslo tjedan dana od kupnje. Moram priznati da mi je ova prica postala zanimljivija od pisanja o igrama 😀

Jesu jesu, gotova je sapunica. Case closed! Hahah

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali netko zna dali ja sa svojim PS4 i acc na kojem imam kupljene digitalne igre mogu

podjeliti sa drugim PS4 da bi mogli na dva uredaja imati iste igre 😕

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mserfezi kaže...

Dali netko zna dali ja sa svojim PS4 i acc na kojem imam kupljene digitalne igre mogu

Možeš. Na frenda konzoli postaviš svoj account ko primarni i onda on može igrati tvoje igre. Naravno, svatko bude logiran na svoj account. 

15 godina
mserfezi kaže...

Na njegovoj konzoli se logiraš sa svojim acc i označiš konzolu kao primarnu.

Isto to napraviš i sa njegovim acc na svojoj konzoli.

Znači to mora tako i ostat samo što se poslije svako logira sa svojim acc na svojoj konzoli i igra sve igre, Igre vidiš pod LIbrary purched games njegove i svoje.

14 godina
neaktivan
Jel jos kome vrisnuo ps store ? Na konzoli mi javlja neki error 807657 nesto tako...a preko kompa i browsera da link ne postoji ?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

kod mene sve sljaka do malo prije bio na mlutiyu od U4

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozz drustvo, uzeo Pro prekjučer, prva konzola ikad(da ju osobno posjedujem, zadnju igrao ps1), uzeo u Linksu, sve dihta, nema nikakvih suskanja, ostecenja.Za prvu igru uzeo bloodborne i mogu rec da se nisam ovako zabavio jos od obliviona.

13 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Drago nam je ...mogu si mislit kakav si skok napravio od ps0ne-a! 

Uzivaj i welcome to the club 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 16:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hvala 😁, najvise me bilo strah kako ce to sve ici sa kontrolerom nakon toliko vremena al evo treci dan i vec sve prirodnije ide
13 godina
neaktivan

EDIT: dupla poruka, nezz di se brise

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 17:37 (Chupi).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice