PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.434.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Radi toga sam i kupio xbox, na njemu imam samo forza igre, forza horizon 2, forza motorsport 6 i horizon 3, a sve ostalo uvijek na plejki igram
8 godina
PlayStation 4

Pozz, imam ps3, uskoro i ps4 pa me zanima...

imam plantronics sluše sa 3.5 mm jackom i 3.5 mm mikrofonom. Gledam po youtubeu i vidim da se može kupiti vulgaris zvučna tipa...

http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_68127.html?wid=21

i da to radi bez problema. Postoji li eventualno 5.1 zvučna koja bi radila na ps konzolama...možda isto neka vulgaris tipa http://www.ebay.com/itm/USB-6-Channel-5-1-Audio-External-Optical-Sound-Card-Adapter-For-Laptop-Skype-TOP-/162195694260?hash=item25c39de2b4:g:qKEAAOSwwbdWJ2KY ?

Ili neka druga, cijena nije bitna, samo da radi kako treba.

0 0 hvala 0
16 godina
Doktor Rambaudi kaže...

Pozz, imam ps3, uskoro i ps4 pa me zanima...

imam plantronics sluše sa 3.5 mm jackom i 3.5 mm mikrofonom. Gledam po youtubeu i vidim da se može kupiti vulgaris zvučna tipa...

http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_68127.html?wid=21

i da to radi bez problema. Postoji li eventualno 5.1 zvučna koja bi radila na ps konzolama...možda isto neka vulgaris tipa http://www.ebay.com/itm/USB-6-Channel-5-1-Audio-External-Optical-Sound-Card-Adapter-For-Laptop-Skype-TOP-/162195694260?hash=item25c39de2b4:g:qKEAAOSwwbdWJ2KY ?

Ili neka druga, cijena nije bitna, samo da radi kako treba.

Ne treba ti to, uštekaš u kontroler slušalice i mic.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
8 godina
PlayStation 4

Aha, to za ps4 govoriš ?

A za ps3 ? Ovo za 5.1 pitam jer imam 5.1 aktivne zvučnike koje bi onda spojio direktno na plejku bez av receivera ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 17:53 (Doktor Rambaudi).

0 0 hvala 0
16 godina
Doktor Rambaudi kaže...

Aha, to za ps4 govoriš ?

A za ps3 ? Ovo za 5.1 pitam jer imam 5.1 aktivne zvučnike koje bi onda spojio direktno na plejku bez av receivera ?

Da, za PS4.

PS3 staviš u podrum. :-P

Ne znam stvarno dal bi to radilo, pretpostavljam da za to treba neki driver koji nije standardni, al tko zna. Da ti ne ispadne da ti radi samo front stereo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 17:59 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

ja cu scorpio uzet samo radi 4k blu raya brio sam uzet S ali sam odustao jer bi se tu i tamo usput nesto odigrao hehe 

a i tada ce vec biti  4k uhd blu raya za kupit 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 18:01 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

na kojoj stranici podforuma mogu vidjeti kako se podešava PSN account?

navodno država Amerika..bla bla...točno ? zbog jefitnijih igara?

0 0 hvala 0
17 godina
kign kaže...

Ja i to odmah day one. MS je ovu generaciju zapoceo odmah u startu krivo s ovom slabom konzolom,ali vjerujem da ce se s dolaskom skorpiona slika promjeniti. Naravno ako cijena bude prava,a ne da je nabiju u nebesa.

MS nema eskluziva?? Nije ih imao previse ni proslu generaciju pa je xbox 360 pojeo ps3(osim zadnjih godinu dana). Uostalom Xbox LIVE je i dalje daleko iznad PSN-a. Kontroler xbox-a takoder miljama iznad onog od ps4.

Proslu generaciju sam imao xbox 360,a zavrsio je s ps3. Ovu generaciju sam krenio s ps4,a nadam se vratit na xbox. Osobno mi je zao sto se na xbox kod nas gleda podrugljivo dok se Sony dize u nebesa ko sveti gral. Da malo je i MS kriv sto ne podrzavaju nasu regiju,ali osobno nikakvih problema nisam imao odabirom UK kao regiju(cak su me i igre jeftinije izlazile).

Treba uzeti u obzir da je xbox360 bio gotovo godinu dana prije na tržištu od PS3 te da je bio osjetno jeftiniji. Činjenica je da uz sve navedeno to na kraju i nije previše pomoglo microsoftu. Po dostupnim podacima ispada da se PS3 prodao u 86 milja a xbox360 u 83 milje. Iz priloženog ne vidim po čemu je to xbox pojeo PS3 osim po subjektivnom mišljenju. Isto tako subjektivno mišljenje je i kvaliteta gamepada. Imam oba i meni je DS4 svemirski brod za nezgrapan xboxov gamepad. Puno je tu subjektivnog mišljenja zato kaj je netko fun nekog proizvoda. Kada ne bih imao izbora i kada bi mi netko stavio nož pod grlo vrlo vjerojatno bih uzeo xbone. Do tada uživam u svom PS4.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Svako ima svoj ukus. Tako je meni X360 kontroler dosta bolji od PS3 kontrolera, to je moje mišljenje.

1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Evo i malo

.

PSN - darklydexter
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Činjenica je da su multiplatform igre bolje izgledale na Xbox 360 nego na PS3, to govorim iz vlastitiog iskustva. PS3 je bio teška konzola za developere zbog pomalo čudnog hardvera. Također i X360 gamepad je jednostavno osjetno bolji od Dualshock 3, zbog R2 i L2 tipki na Dualshock 3 koje su bile očajne. Dualshock 4 je došao bliže kvaliteti Xbox gamepada i sad se već može pričati o osobnom izboru jer je kvaliteta slična. Ali X360 gamepad bio je kvalitetniji od Dualshocka 3.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bas me zanima koja ce biti zadnja igra od 12 deals of Christmas?
Ni jedna mi nije sjela da je kupim..
A watch dogs 2 mi je očajna

1 0 hvala 0
16 godina
slk21 kaže...
Bas me zanima koja ce biti zadnja igra od 12 deals of Christmas?
Ni jedna mi nije sjela da je kupim..
A watch dogs 2 mi je očajna

Final Fantasy XV

10 godina
neaktivan
Koji bed.. Nista preostaje mi da cekati neku drugu priliku za neki FPS..
U zadnje vrijeme samo battlefield 1 i gta5 Online igram i cekam da u GTA padne snijeg :)
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Stigao danas Slim (znam znam noob sam :D) prva konzola nakon legendarne dvojke :)

Recite kak su inace popusti na ps+, jel mogu ocekviat narednih dana da bude ispod ovih 290kn?

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Treba uzeti u obzir da je xbox360 bio gotovo godinu dana prije na tržištu od PS3 te da je bio osjetno jeftiniji. Činjenica je da uz sve navedeno to na kraju i nije previše pomoglo microsoftu. Po dostupnim podacima ispada da se PS3 prodao u 86 milja a xbox360 u 83 milje. Iz priloženog ne vidim po čemu je to xbox pojeo PS3 osim po subjektivnom mišljenju. Isto tako subjektivno mišljenje je i kvaliteta gamepada. Imam oba i meni je DS4 svemirski brod za nezgrapan xboxov gamepad. Puno je tu subjektivnog mišljenja zato kaj je netko fun nekog proizvoda. Kada ne bih imao izbora i kada bi mi netko stavio nož pod grlo vrlo vjerojatno bih uzeo xbone. Do tada uživam u svom PS4.

Svaka multiplatform igra je bila bolja na x360,svi developeri su hrlili prvo izdat igru za xbox ili sklopiti neki deal za xbox 360. Isto tako je xbox360 prednjacio u prodaji,ali kao sto sam napisao u zadnjih godinu dana su se raspali i sony je jednostavno preuzeo trziste zahvaljujuci dobrim dealovim-a i eskluzivama. DS3 je smece od kontrolera i cak ga najveci fanboyi sony-a ne vole. DS4 se malo popravio,ali i dalje ima problema. Sitan je,gljive se trose,skripi ko lud i imas osjecaj da ce se na svaki malo jaci dodir prepoloviti.  I naravno da je to moje misljenje i osobno iskustvo dok pojedinici pisu ono sto su procitali po netu,a xbox vidjeli samo u izlogu trgovine. 

Mene ides nazivat nekim fanom i onda napises ovako predivnu zadnju recenicu. Toliko o fanboyizmu. 

17 godina
PlayStation 4

Idem kupiti PS+ online za 292 Kn preko moje Visa kartice.

Kartica je uredno spreljmena ali javlja grešku prilikom "transakcije" ili čega već...

ima tko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Kartica je uredno spreljmena ali javlja grešku prilikom "transakcije" ili čega već...

ima tko kakvu ideju?

nemaš para na njoj

:D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
12 godina
Ziga kaže...

ima tko kakvu ideju?

Kupi preko konzole. Chrome je nula bodova, a Firefox nekad hoće, nekad ne.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Evo malo gameplay-a Circus VR-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...

ima tko kakvu ideju?

Dobrodosao u PSN store. Vrhunac Sony-jeve nesposobnosti/nemara.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
13 godina
odjavljen
OriginalEXE kaže...
Ziga kaže...

ima tko kakvu ideju?

Dobrodosao u PSN store. Vrhunac Sony-jeve nesposobnosti/nemara.

Evo pokusavam i preko chrome.a i mozille i nista..jesu mutavi il kaj

11 godina
odjavljen
Zin8 kaže...

Evo pokusavam i preko chrome.a i mozille i nista..jesu mutavi il kaj

Jesu.

14 godina
Uzmi preko store-a. Nece ni meni prek weba,a prek storea kupnja uredno prode.
9 godina
neaktivan
Ziga kaže...

ima tko kakvu ideju?

Meni nikada nijedna kupovina ne prolazi preko ps web storea. Ali zato svaka prolazi preko konzole. Kao što su ti drugi rekli, kupi preko konzole. Playstation HR store preko weba jednostavno ne prihvaća transakcije, uvijek je neka greška. 

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo jos jednog Dark Souls clona, ali ovaj je barem u sci-fi okruzenju "The Surge"

PSN - brdjanin85

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ne znam za vas, ali dosad sam kupio samo jednu igru sa PSN storea i prošlo je sve uredno preko weba. Chrome + Visa Electron od Zabe.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Na HR PSN Store-u opet veliki popusti na mega igre kao što su Fallout 4, Need for Speed, Deus Ex, The Witcher: Wild Hunt, Fifa 17, PES 2017, itd. Što reći nego da nas financijski žele upropastiti

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 9:47 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
6 0 hvala 6
17 godina
PlayStation 4

lol pa spichko sam vec 1.5 keka na igre u 2.

mj lol oni nisu fakat normlani kakva obrnuta psihologiju rade nad nama zlo zlo ali zato ga i volimo jer ipak je u paklu ekipa 

ide poll

spichko/la sam do sad bilo digital or fizikal games

1 do 100
4 do 500
12 1000 o vise
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 9:29 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
link ako može, hvala, uvijek nekak na mobilnoj verziji nemrem nac :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice