PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.435.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje da li se igra sa Blu-Ray diska može instalirati na disk od PS4 ili očito ne može neko se igra vrti sa Blu-Ray diska i samo se update igre instalira na disk PS4.

Igra se instalira na disk kod prvog pokretanja, ali svejedno moraš svaki put ubaciti/imati disk unutra dok igraš.

Pa ne bi baš rekao da instalira na disk kod prvog pokretanja jer npr. The Last of Us Remastered sam dao u PS4 i pokrenuo, našao mi je update to skinuo i odmah pokrenuo igru i odmah sam igrao, ja nigdje nisam vidio instalaciju, a sumnjam da instalira igru dok ja igram jer to ni PC ne može, a ima puno jači hardware PC od PS4.

Možda sam u krivu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 9:25 (MasterOfDisaster).
16 godina
MasterOfDisaster kaže...
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje da li se igra sa Blu-Ray diska može instalirati na disk od PS4 ili očito ne može neko se igra vrti sa Blu-Ray diska i samo se update igre instalira na disk PS4.

Igra se instalira na disk kod prvog pokretanja, ali svejedno moraš svaki put ubaciti/imati disk unutra dok igraš.

Pa ne bi baš rekao da instalira na disk kod prvog pokretanja jer npr. The Last of Us Remastered sam dao u PS4 i pokrenuo, našao mi je update to skinuo i odmah pokrenuo igru i odmah sam igrao, ja nigdje nisam vidio instalaciju, a sumnjam da instalira igru dok ja igram jer to ni PC ne može, a ima puno jači hardware PC od PS4.

Možda sam u krivu.

Moguće da ovisi o igri, nisam imao puno igara na disku. Dok sam GTA V ubacio krenuo je s instalacijom i trajala je skoro pola sata :-)

Al se sjećam i SW Battlefronta, dok se instaliravao mogao si igrati neku šoru dok čekaš.

A ovo za PC si u krivu, dosta novih igara i servisa podržava da igraš dok se ne instalira neki ključni dio igre. Npr, WoW možeš igrati već nakon 300 MB skoro, a cijeli setup ima 40GB.

Ili npr Battlefield 1 (ili Titanfall2 ne sjećam se više), prvo se instalira preferirani dio (npr singleplayer ili multiplayer) pa onda to možeš brže igrati, a u pozadini se skida i instalira drugi dio.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 9:35 (Bitanga).
15 godina
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Možda sam u krivu.

Moguće da ovisi o igri, nisam imao puno igara na disku. Dok sam GTA V ubacio krenuo je s instalacijom i trajala je skoro pola sata :-)

Al se sjećam i SW Battlefronta, dok se instaliravao mogao si igrati neku šoru dok čekaš.

A ovo za PC si u krivu, dosta novih igara i servisa podržava da igraš dok se ne instalira neki ključni dio igre. Npr, WoW možeš igrati već nakon 300 MB skoro, a cijeli setup ima 40GB.

Ili npr Battlefield 1 (ili Titanfall2 ne sjećam se više), prvo se instalira preferirani dio (npr singleplayer ili multiplayer) pa onda to možeš brže igrati, a u pozadini se skida i instalira drugi dio.

Imam Titanfall 2 za PC i nisam vidio tu opciju, a WoW, BF1 i GTA V me ne zanimaju pa ih i nemam, a samim time ni ne znam da li nude tu opciju, ali to je zanemarivi dio igara koje to nude.

14 godina
X3M kaže...
Spike1983 kaže...

Watch Dogs 2 novi deal na HR PSN-u 269kn 

ne moras kupovat, javi mi se na PM, pa mi posalji sta imas za zamjenu. 

dobio sam je sa ps, a ne namjeravam to igrat, tako da je jos zapakirana 

Ma ne kupujem ni ja, samo sam proslijedio informaciju cijenjenom pučanstvu foruma 

16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Imam Titanfall 2 za PC i nisam vidio tu opciju, a WoW, BF1 i GTA V me ne zanimaju pa ih i nemam, a samim time ni ne znam da li nude tu opciju, ali to je zanemarivi dio igara koje to nude.

Sve bolje igre to nude. Većina bitnih launchera (battle.net, origin, uplay) ima "playable" oznaku na download progresu koja je redovito na 30ak %.

No nije bitno, samo ti kažem da je to u zadnje vrijeme poprilično normalna stvar svuda, da se ne čudiš nepotrebno. Sumnjam da je u slučaju Last of Us o tome riječ, ali imam samo digital verziju pa ne znam.

P.S. Sad sam se sjetio, ovo je bilo na BF1 na playki, digitalna verzija... na početku me pitao što želim prije igrati, SP ili MP i na osnovu toga podijeli igru u dva downloada, i da prioritet onom koji si odabrao da želiš prije.

I onda možeš igrati SP dok se taj dio skine, a MP je disablean dok se ne skine sve do kraja. Dosta simpatično.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 9:51 (Bitanga).
15 godina
PlayStation 4

Pozdrav, molim znalce jednu informaciju; sin ima par PS4 igra na DVD-ima koji su već podosta izgrebani. Ima kakve šanse da se to nekako backupira ili naruči novi DVD?

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Mislim da Last of Us Remastered instalira dio/sve kod prvog pokretanja igre jer taj inicijalni start traje par minuta. A onda ostatak ako ga ima nasnimi tokom cut scena. To mi nekako izgleda logično. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
dankopaic kaže...

Pozdrav, molim znalce jednu informaciju; sin ima par PS4 igra na DVD-ima koji su već podosta izgrebani. Ima kakve šanse da se to nekako backupira ili naruči novi DVD?

Hvala unaprijed!

To je BluRay, i ne, nema šanse da backupiraš. A naručit novi uvijek možeš :-)

Zato i ja velim da je klincima bolje kupit digitalno... ovako sad ionako ne možeš prodati, samo imaš veću štetu. :-(

10 godina
neaktivan
4mal kaže...

tako sam ae ja vratio opet konzoli reko prije godinu i pola dana nikad vise aha mos si mislit mi smo bolesnici kako toxic kaze i nema nam pomoci zato nema potrebe da se borimo...just let it go 

p.s malo poll 

kolko vas tu misli uzet scoripo ako se pokaze superioran nad pro-om

ne radim u švicarskoj da mogu kupit svaku novu konzolu koja izadje 

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
toxic kaže...
4mal kaže...

tako sam ae ja vratio opet konzoli reko prije godinu i pola dana nikad vise aha mos si mislit mi smo bolesnici kako toxic kaze i nema nam pomoci zato nema potrebe da se borimo...just let it go 

p.s malo poll 

kolko vas tu misli uzet scoripo ako se pokaze superioran nad pro-om

meni si uvalio ovo pitanje a znas da cu uzeti switch a i scorpio :(

kak da kliknema na oba dva :)

Ako bude dobra cijena ja sigurno uzimam Switch, jer imam Vitu i ljubitelj sam prijenosnih stvari, ali Vita nikad nije zazivjela punim potencijalom. Mozda Switch napokon bude ta prijenosna konzola sto je trbala biti Vita.

PSN - brdjanin85
12 godina
madafaka85 kaže...

Ako bude dobra cijena ja sigurno uzimam Switch, jer imam Vitu i ljubitelj sam prijenosnih stvari, ali Vita nikad nije zazivjela punim potencijalom. Mozda Switch napokon bude ta prijenosna konzola sto je trbala biti Vita.

Vita kao (J)RPG mašina je jako dobra (za one koji vole JRPGove, ja ne baš). A remote play mi na njoj radi odlično.

Switch, prema Eurogameru, će zapravo biti prijenosni WiiU (po snazi i po najavi brojnih WiiU remastera). 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 13:22 (DeniZg).
14 godina

Ja i to odmah day one. MS je ovu generaciju zapoceo odmah u startu krivo s ovom slabom konzolom,ali vjerujem da ce se s dolaskom skorpiona slika promjeniti. Naravno ako cijena bude prava,a ne da je nabiju u nebesa.

MS nema eskluziva?? Nije ih imao previse ni proslu generaciju pa je xbox 360 pojeo ps3(osim zadnjih godinu dana). Uostalom Xbox LIVE je i dalje daleko iznad PSN-a. Kontroler xbox-a takoder miljama iznad onog od ps4.

Proslu generaciju sam imao xbox 360,a zavrsio je s ps3. Ovu generaciju sam krenio s ps4,a nadam se vratit na xbox. Osobno mi je zao sto se na xbox kod nas gleda podrugljivo dok se Sony dize u nebesa ko sveti gral. Da malo je i MS kriv sto ne podrzavaju nasu regiju,ali osobno nikakvih problema nisam imao odabirom UK kao regiju(cak su me i igre jeftinije izlazile).

16 godina
kign kaže...

Ja i to odmah day one. MS je ovu generaciju zapoceo odmah u startu krivo s ovom slabom konzolom,ali vjerujem da ce se s dolaskom skorpiona slika promjeniti. Naravno ako cijena bude prava,a ne da je nabiju u nebesa.

MS nema eskluziva?? Nije ih imao previse ni proslu generaciju pa je xbox 360 pojeo ps3(osim zadnjih godinu dana). Uostalom Xbox LIVE je i dalje daleko iznad PSN-a. Kontroler xbox-a takoder miljama iznad onog od ps4.

Proslu generaciju sam imao xbox 360,a zavrsio je s ps3. Ovu generaciju sam krenio s ps4,a nadam se vratit na xbox. Osobno mi je zao sto se na xbox kod nas gleda podrugljivo dok se Sony dize u nebesa ko sveti gral. Da malo je i MS kriv sto ne podrzavaju nasu regiju,ali osobno nikakvih problema nisam imao odabirom UK kao regiju(cak su me i igre jeftinije izlazile).

Tak i Nintendo nema svoj store, pa moram kupovati preko UK storea za Wii U.

Nije neka drama. 

A Switch mi se ne sviđa jer Wii U je kompletno izignoriran zadnjih 2-3 godine, a Switch će isto tako biti više kao glorificirani mini tablet.

Bojim se da igara neće biti za njega isto kao i za Wii U, osim nekih dječjih igrica (što nije loše, ali djeca mi odrastaju brže nego što Nintendo napreduje).

Plus, Nintendo igre na Storeu skoro nikad nisu na akciji, jako dobro drže cijenu i nema takvih popusta kao na ostalim konzolama i PCu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 13:43 (Bitanga).
11 godina
odjavljen
kign kaže...

360 je bila dosta bolja konzola od ps3-a i jeftinija. PS3 je samo zadavao problema developerima sa svojom sjebanom arhitekturom. 

12 godina
IvanDado kaže...
kign kaže...

360 je bila dosta bolja konzola od ps3-a i jeftinija. PS3 je samo zadavao problema developerima sa svojom sjebanom arhitekturom. 

Treba razumjeti zašto je MS imao prednost prošlu generaciju.

XBOX 360 je izašao godinu dana prije PS3, bio je jeftiniji, developeri su lakše razvijali igre u odnosu na PS3 zbog jednostavnije arhitekture itd.

A MS je itekako imao novih ekskluziva prošlu generaciju (Forza, Gears, Halo, Fable, PGR, Lost Odyssey, "Mass Effect").

Ništa od navedenog MS više nema kao kompetitivnu prednost. Scorpio izlazi na tržište gdje je PS4 apsolutni vladar, bit će skuplji, a ekskluziva više nema (niti razvojnih studija) ili su totalno potrošene.

Ovo za Live vs. PSN i kontroler je besmisleno komentirati.

Rado bih ja da Scorpio ima Zen + 6 Tflopsa, košta 3000kn kao i Pro, te da na njemu mogu igrati novi Fable. Ali ništa od toga se neće desiti.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

argument da je xboxov kontroler bolji nemize bit, jer to je subjektivna stvar. meni je ds4 najbolji kontroler.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Bojim se da igara neće biti za njega isto kao i za Wii U, osim nekih dječjih igrica (što nije loše, ali djeca mi odrastaju brže nego što Nintendo napreduje).

Plus, Nintendo igre na Storeu skoro nikad nisu na akciji, jako dobro drže cijenu i nema takvih popusta kao na ostalim konzolama i PCu.

To je bila jedna od najvecih prevaga zasto sam uzeo Vitu umjesto 3DS.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

A cijene Ninendo konzola? S obzirom na snagu hardvera, daleko najskuplje na tržištu.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

A cijene Ninendo konzola? S obzirom na snagu hardvera, daleko najskuplje na tržištu.

Treba uzeti u obzir da si s Nintendo Wii U dobio kontroler s ekranom za off-TV play koji je po meni vrhunska stvar.

Netko želi gledati TV, klinac se prebaci na kontroler i igra. Možeš tipkati po njemu s virtualnom tipkovnicom, crtati, editirati mape u mario makeru, imaš ekstra ekran za kartu, inventory i sl. (koji nije bio dovoljno iskorišten u većini igara jer se developerima nije dalo gnjaviti s time)

Taj off-TV play izgleda odlično, slika nije smeće kao na remote playu, ne vide se artefakti od streaminga - kako radi točno nisam proučavao, al je u 60 FPSa :-)

Po meni to dosta znači. Da to ima PS4 koštao bi vjerojatno 4.5k kn. I vjerojatno bi bolje to zaživjelo. Meni je taj koncept odlična brija, i šteta je da nitko drugi to nije napravio isto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 14:11 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Ma cak bih nekako i pregrmio cijenu 3DS-a. Ali jednostavno nije bilo "isplativo" s obzirom da sam bio dio Sony ekosustava, te sam "dobivao" free igre za Vitu na PS+.

A nisam zazalio, jer ima stalno akcija i popusta.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
DeniZg kaže...
IvanDado kaže...

Treba razumjeti zašto je MS imao prednost prošlu generaciju.

XBOX 360 je izašao godinu dana prije PS3, bio je jeftiniji, developeri su lakše razvijali igre u odnosu na PS3 zbog jednostavnije arhitekture itd.

A MS je itekako imao novih ekskluziva prošlu generaciju (Forza, Gears, Halo, Fable, PGR, Lost Odyssey, "Mass Effect").

Ništa od navedenog MS više nema kao kompetitivnu prednost. Scorpio izlazi na tržište gdje je PS4 apsolutni vladar, bit će skuplji, a ekskluziva više nema (niti razvojnih studija) ili su totalno potrošene.

Ovo za Live vs. PSN i kontroler je besmisleno komentirati.

Rado bih ja da Scorpio ima Zen + 6 Tflopsa, košta 3000kn kao i Pro, te da na njemu mogu igrati novi Fable. Ali ništa od toga se neće desiti.

Forza,Gears,Halo i dalje furaju. Bez obzira sto ih se moze nabaviti i na PC-u(osim halo jel). PS4 je trenutno vladar trzista no kao sto rekoh ako MS pogodi s specama skorpiona i samom cijenom sve se to promjeni. 

MS ima nesto manje od godinu dana da srede sve u vezi skorpiona i vjerujem da nas ocekuje itekako zanimljiv E3 sljedece godine.

12 godina
Bitanga kaže...

Treba uzeti u obzir da si s Nintendo Wii U dobio kontroler s ekranom za off-TV play koji je po meni vrhunska stvar.

Netko želi gledati TV, klinac se prebaci na kontroler i igra. Možeš tipkati po njemu s virtualnom tipkovnicom, crtati, editirati mape u mario makeru, imaš ekstra ekran za kartu, inventory i sl. (koji nije bio dovoljno iskorišten u većini igara jer se developerima nije dalo gnjaviti s time)

Taj off-TV play izgleda odlično, slika nije smeće kao na remote playu, ne vide se artefakti od streaminga - kako radi točno nisam proučavao, al je u 60 FPSa :-)

Po meni to dosta znači. Da to ima PS4 koštao bi vjerojatno 4.5k kn. I vjerojatno bi bolje to zaživjelo. Meni je taj koncept odlična brija, i šteta je da nitko drugi to nije napravio isto.

Bit ću iskren, nisam probao WiiU. Ali, koliko kužim, jedini kontroler koji si dobio je bio taj s ekranom. A ekran je bio slabe kvalitete u usporedbi sa mobitel ekranima (6.2" 850*480 resistive touch screen). Ali bez obzira na to.

Poanta moje priče, taj WiiU dan danas košta 350 funti/2600 kuna. Mislite da će Switch biti jeftiniji?

kign kaže...

Forza,Gears,Halo i dalje furaju. Bez obzira sto ih se moze nabaviti i na PC-u(osim halo jel). PS4 je trenutno vladar trzista no kao sto rekoh ako MS pogodi s specama skorpiona i samom cijenom sve se to promjeni. 

MS ima nesto manje od godinu dana da srede sve u vezi skorpiona i vjerujem da nas ocekuje itekako zanimljiv E3 sljedece godine.

Forza, Gears i Halo i dalje furaju, potrošeni do kraja i to se itekako osjeća u prodajnim rezultatima.

Kužim ja da ti i dalje misliš da Scorpio treba samo imati jače specifikacije od Pro-a i da će ljudi odmah potrčati u dućan da si kupe jedan. Ja mislim da se samo hajpaš i onda buš se razočarao.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

Bit ću iskren, nisam probao WiiU. Ali, koliko kužim, jedini kontroler koji si dobio je bio taj s ekranom. A ekran je bio slabe kvalitete u usporedbi sa mobitel ekranima (6.2" 850*480 resistive touch screen). Ali bez obzira na to.

Poanta moje priče, taj WiiU dan danas košta 350 funti/2600 kuna. Mislite da će Switch biti jeftiniji?

Forza, Gears i Halo i dalje furaju, potrošeni do kraja i to se itekako osjeća u prodajnim rezultatima.

Kužim ja da ti i dalje misliš da Scorpio treba samo imati jače specifikacije od Pro-a i da će ljudi odmah potrčati u dućan da si kupe jedan. Ja mislim da se samo hajpaš i onda buš se razočarao.

A i sa PS4 dobiješ jedan jedini kontroler, koji nema ekran :-)

Ekran na Wii U je zastarjeli, rezistivni touch screen. Al je i kao takav bolji nego nikakav. Klinci igraju Minecraft na njemu kad god ne mogu do TVa, tako da je dovoljno dobar - a nisu naučeni baš na loše stvari.

Nintendo drži cijenu i kažem, to je sranje - imaju para koliko hoće i žive na staroj slavi i mogu si priuštiti da ne spuštaju cijene.

Novi Nintendo Wii U bez igre je koštao 2.900 kn dok sam ja kupovao prije 3 godine. Predviđam da bi Switch mogao imati isto takvu cijenu. Vidjet ćemo dok odluče. :-)

Forza Horizon 3 je toliko dobra igra da bih samo zbog nje kupio Xbox (da vrijedi nešto). Ovako ju igram na PCu jer mogu. Al rađe bih ju igrao na konzoli. 

Ekskluzive i služe samo tome, da prodaju konzole. Kad ćemo vidjeti PS4 ekskluzivu na PCu? Brijem nikad osim ako im krene toliko loše da neće imati izbora :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 14:50 (Bitanga).
12 godina
Bitanga kaže...

Ekskluzive i služe samo tome, da prodaju konzole. Kad ćemo vidjeti PS4 ekskluzivu na PCu? Brijem nikad osim ako im krene toliko loše da neće imati izbora :-)

Pa ono, No Man's Sky je Sony praktički isfinancirao, ali su ju pustili na PC par dana kasnije, pa to onda nitko nije smatrao ekskluzivom. 

Ima i PS Now koji se može igrati na PC-u. 

A i danas je PS4 toliko jeftin da se nitko ne može žaliti da nema love i da zato ne može igrati PS4 ekskluzive.

PSN - DeniZg80
12 godina
Imam forzu horizon 3 na pc-u i xboxu, i istina puno bolje igrat na boxu, al igra je vrh, nema mi bolje igre kaj se auta tice
16 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Pa ono, No Man's Sky je Sony praktički isfinancirao, ali su ju pustili na PC par dana kasnije, pa to onda nitko nije smatrao ekskluzivom. 

Ima i PS Now koji se može igrati na PC-u. 

A i danas je PS4 toliko jeftin da se nitko ne može žaliti da nema love i da zato ne može igrati PS4 ekskluzive.

Ja i dalje brijem da je No Man's Sky social eksperiment koliko su ljudi glupi na svim platformama :-) (i sam sam ga popušio) :-D

Osim toga, toliko je loše radila na PCu (i u OpenGLu) da kao da su to namjerno napravili da raspizde ekipu da kupi konzolu :-)

A PS Now nema šanse da koristim u neko dogledno vrijeme, najbolje da ću trošiti bandwidth na 30 FPS igre u 720p :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 15:11 (Bitanga).
16 godina
Joky007 kaže...
Imam forzu horizon 3 na pc-u i xboxu, i istina puno bolje igrat na boxu, al igra je vrh, nema mi bolje igre kaj se auta tice

Pa da, rekao bih da je to najbolja normalna (casual) racing igra koju sam ikad igrao.

Čekamo Gran Turismo, ako ikad izađe.

12 godina
Bitanga kaže...

Ja i dalje brijem da je No Man's Sky social eksperiment koliko su ljudi glupi na svim platformama :-) (i sam sam ga popušio) :-D

Osim toga, toliko je loše radila na PCu (i u OpenGLu) da kao da su to namjerno napravili da raspizde ekipu da kupi konzolu :-)

Hehe, šta onda reći za Star Citizen? Koji je to eksperiment epskih proporcija. 

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

također, ako bi ikada nabavio XBox onda bi to bilo prvenstveno radi Forze Horizon 3, bas nijedna druga igra na XBoxu me ne interesira... 

Ono sto mi fali na PS4 su igre tipa test drive unlimited, pa MotorM4x off road i neki tenis, nemrem vjerovat da evo ulazimo u 2017-tu, nema novog top spina ili bilokojeg tenisa, nema GT-a... a PS4 izaso 2013-te 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Mislim da je Forza dozivila vrhunac zadnjim nastavkom i sad trebaju pocet s novinama. Osobno bih volio da ubace pojedine RPG elemente i mogucnost izlaska iz auta. Nes ko Test drive 2.

Halo i Gears-i jesu istroseni definitivno. No tu nam zato dolaze Sea of Thiefs,State of Decay 2,Crackdown,Scalebound....

Sto se tice mog hajpa u vezi specifikacija osobno nije to meni toliko bitno. Zasto sam onda pod hajpom?? Zato jer bolje specke omogucuju developerima bolji rad i vise sadrzaja u igrama. Trenutni xbox je jednostavno preslab,a mislim da se u tome svi slazemo. Nisam neko ko slini na grafiku i gleda jel imam 60FPS-a ili manje,ali ne volim kad mi igre osjetno trzaju(just cause 3 je i dan danas uzas). Mislim u zadnje vrijeme igram Stardew Valley koji bi mi bio GOTY da nije izasao Dishonored II.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice