PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.439.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Jel se moze trajno obrisati sony ps account. Mislim bas trajno, na samo na konzoli ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Samo da potvrdim da vrijede T-COM popusti u Sancta Domenici i to na već trenutne redovne popuste tako da se zna naćI dobrih dealova.

Upravo kupio Until Dawn za 169kn i sad me svrbi još Doom za isto 169 kn = T-COM-15

Možete ubosti čak i Mafiu 3 i Dishonored 2 za po 239 kn = TCOM-20

Jel igrao tko zadnji DOOM. Čuo sam da je MP bezveze, a SP brzo dosadi jer je sve na istu šablonu. Sjećam se da sam probao demo i da nisam baš bio nešto oduševljen, ali za 169 kn je možda ipak dovoljno dobar

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
iggy kaže...

Jel igrao tko zadnji DOOM. Čuo sam da je MP bezveze, a SP brzo dosadi jer je sve na istu šablonu. Sjećam se da sam probao demo i da nisam baš bio nešto oduševljen, ali za 169 kn je možda ipak dovoljno dobar

Nevezano uz Doom, moje iskustvo mi govori da ako mi je igra bezveze, neće mi biti bolja ako ju platim jeftinije.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan

Imaš pravo, i tako imam previše toga na lageru za preći pa ću ga zasad preskočiti

16 godina
iggy kaže...

Samo da potvrdim da vrijede T-COM popusti u Sancta Domenici i to na već trenutne redovne popuste tako da se zna naćI dobrih dealova.

Upravo kupio Until Dawn za 169kn i sad me svrbi još Doom za isto 169 kn = T-COM-15

Možete ubosti čak i Mafiu 3 i Dishonored 2 za po 239 kn = TCOM-20

Ak već gledaš futuristički FPS onda Titanfall 2. CoD IW nisam probao, ali po reviewovima je lošiji od Titanfalla.

A Doom, nemam riječi osim da se isfuravaju na istu spiku već 20 i kusur godina, a igre blago rečeno bezveze.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
16 godina
grabber0207 kaže...
Jel se moze trajno obrisati sony ps account. Mislim bas trajno, na samo na konzoli ?

Mislim da ne. Ja sam htio obrisati sub-accounte od klinaca pa nema šanse :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
Bitanga kaže...

A Doom, nemam riječi osim da se isfuravaju na istu spiku već 20 i kusur godina, a igre blago rečeno bezveze.

Men' se čini da ako netko može duže od 5 minuta pilit glave onim skeletorima u Doomu, taj ima ozbiljnih problema.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Men' se čini da ako netko može duže od 5 minuta pilit glave onim skeletorima u Doomu, taj ima ozbiljnih problema.

Ja sam je prošao na PC-u, nije me se dojmila ali kako sam je kupio tako sam je i odigrao.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Deni i Bitanga jednostavno priznajte da suck-ate u čistokrvnim FPS-ovima

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
iggy kaže...

Ja bih rekao da sam prosjek, al za svoje godine nisam loš. 

PSN - DeniZg80
16 godina
odjavljen
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ja imam ozbiljnih problema i to mi se sviđa a Doom je zakon. Aj, originalne igre - pa da sa današnjeg aspekta gledaš pa kažeš da su sranje -OK. Ali Doom 3 i ovaj reboot jer razlika nebo i zemlja. Jedan je horror fps a drugi je ludnica živa a oboje izvrsni. Ok, jasno mi je da ne voli svatko ovkvo kaotično napucavanje ali za današnje pojmove fps-a (žanr koji je zasran modernim vojnim tematikama, autoregen, linearnost i ostale konzolaške gluposti) igra je vrh.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
14 godina
PlayStation 4

U istom sam problemu s DOOM-om kao i pojedinci vamo. Iako svi hvale igru i pricaju da dugo nismo imali tako dobar FPS meni je onaj demo bio dovoljan da skontam da mi igra ne lezi i da je ziva dosada. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ajd, hvala bogu. Ja mislio da sam jedini kome je Doom bezveze pa se nisam htio eksponirat 

Single player sam igrao nekih pola sata. Možda sam mu trebao dati više vremena, ali taj nedostatak priče mi je užasno odbojan, koliko god napucavanje bilo dobro. 

Multiplayer sam igrao čak nekih desetak sati i nije loše, ali mu užasno fali sadržaja. Jako šturo i repetativno postane nakon nekog vremena. 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
blowfish_cro kaže...

Ajd, hvala bogu. Ja mislio da sam jedini kome je Doom bezveze pa se nisam htio eksponirat 

Single player sam igrao nekih pola sata. Možda sam mu trebao dati više vremena, ali taj nedostatak priče mi je užasno odbojan, koliko god napucavanje bilo dobro. 

Multiplayer sam igrao čak nekih desetak sati i nije loše, ali mu užasno fali sadržaja. Jako šturo i repetativno postane nakon nekog vremena. 

Pa nismo djeca... Nekom je sranje nekom je vrh, ali alergičan sam na prozivanje...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
12 godina
skank666 kaže...

Pa nismo djeca... Nekom je sranje nekom je vrh, ali alergičan sam na prozivanje...

Jel' ti imaš neki software pa ti javlja kad netko na Bug forumu spomene Doom ili.... 

PSN - DeniZg80
16 godina
odjavljen

Oooo da - odmah skačem! :D Sve 5, nema ljutnje

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzmite svaki BFG i riješite to k`o pravi muži

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 14:17 (iggy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Navodno stigao PS4 Pro update za The Division.

*Added support for PlayStation 4 Pro.
*Will render UI at 4k and Game at 1080p.
*Improves graphics settings to have better looking shadows and reflections.

2.3 GB.

Ne kužim tu foru sa 4k UI-em. To su nedavno stavili i u zadnji Ass.Creed. Čemu to.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
iggy kaže...

Ja bih rekao da sam prosjek, al za svoje godine nisam loš. 

Da, tako nekako. Šta mi klinci rade u BF1 i Titanfallu to je strašno, al znam i ja imat nekih dobrih moveova.

Ak je multiplayer u pitanju ja sam više za Overwatch i Heroes of the Storm. Gdje ne crkneš od jednog metka.

16 godina
DeniZg kaže...

Navodno stigao PS4 Pro update za The Division.

*Added support for PlayStation 4 Pro.
*Will render UI at 4k and Game at 1080p.
*Improves graphics settings to have better looking shadows and reflections.

2.3 GB.

Ne kužim tu foru sa 4k UI-em. To su nedavno stavili i u zadnji Ass.Creed. Čemu to.

Bolje slova izgledaju u većoj rezi, brijem da zato. Ima smisla, a ne troši puno resursa.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

UI je većinom statička pozadina pa tu PS4 pro može pokazati svu snagu koju nudi i da vlasnicima bude lakše jer sad ipak gejmaju u 4k

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

je istina ista spika je ali meni je doom odlican,mozda zato sto sam jedinicu i dvicu po nekoliko puta prosao hehe,neznam mozda zbilja jesam poremecen jer uzivam kad opalim sacmom pa raznesem ga u mp3 ili sa motornom pilo po pola,neznam ali meni je doom cista uzivancija :)

EUNE LOL: frenkySTYLE
12 godina
iggy kaže...

UI je većinom statička pozadina pa tu PS4 pro može pokazati svu snagu koju nudi i da vlasnicima bude lakše jer sad ipak gejmaju u 4k

U stvari, u Divisionu UI i nije statičan.

Ali kužim što hoćeš reći.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Tako bi netko mogao reci za nekoga tko bajonetom probode nekoga u BF1 da ima ozbiljnih problema

Meni je Doom vise nego dobar. Titanfall 2 nisam probao, osim malo betu. Zajednicko im je to sto su FPS-ovi, nista drugo.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
PlayStation 4

https://blog.eu.playstation.com/2016/12/19/fruit-ninja-vr-chops-its-way-onto-playstation-vr-today/

WOOOOT!!!

Ovo oću odmah!!! Daj probajte vi koji imate VR :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Sa svakim novim ovakvim naslovom, PSVR me sve više podsjeća na Kinect.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Sa svakim novim ovakvim naslovom, PSVR me sve više podsjeća na Kinect.

Pa PS Move i je loš spoj Kinecta i Wii Controllera. VR je nešto sasvim drugo.

17 godina

p.s move je bio ispred svog vremena kao da su znali da ce u VR vode hehe 

i tek mi sad ima smisla ...dok je prije bilo meh jedino par naslova je bilo fora igrat

kao npr heavy rain move edition 

p.s jeste znali za ovo wtf ! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 18:49 (4mal).
17 godina
PlayStation 4

novi patch za tomb ridera... rjeshen input lag i 4k radi fluidnije bez spike-ova, takodjer 1080p smaa ver. poboljsana

ipak je hw jak... samo kao sto sam rekao prije... treba jos vremena

devovima da ga skuze kak spada 

vrlo sam zadovoljan PS4 PRO-om za sada tj slusaju svoje korisnike kako PS tako i sami devovi

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 20:03 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Kontrol Freeks Review

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice