- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo da potvrdim da vrijede T-COM popusti u Sancta Domenici i to na već trenutne redovne popuste tako da se zna naćI dobrih dealova.
Upravo kupio Until Dawn za 169kn i sad me svrbi još Doom za isto 169 kn = T-COM-15
Možete ubosti čak i Mafiu 3 i Dishonored 2 za po 239 kn = TCOM-20
Jel igrao tko zadnji DOOM. Čuo sam da je MP bezveze, a SP brzo dosadi jer je sve na istu šablonu. Sjećam se da sam probao demo i da nisam baš bio nešto oduševljen, ali za 169 kn je možda ipak dovoljno dobar
Jel igrao tko zadnji DOOM. Čuo sam da je MP bezveze, a SP brzo dosadi jer je sve na istu šablonu. Sjećam se da sam probao demo i da nisam baš bio nešto oduševljen, ali za 169 kn je možda ipak dovoljno dobar
Nevezano uz Doom, moje iskustvo mi govori da ako mi je igra bezveze, neće mi biti bolja ako ju platim jeftinije.
Imaš pravo, i tako imam previše toga na lageru za preći pa ću ga zasad preskočiti
Samo da potvrdim da vrijede T-COM popusti u Sancta Domenici i to na već trenutne redovne popuste tako da se zna naćI dobrih dealova.
Upravo kupio Until Dawn za 169kn i sad me svrbi još Doom za isto 169 kn = T-COM-15
Možete ubosti čak i Mafiu 3 i Dishonored 2 za po 239 kn = TCOM-20
Ak već gledaš futuristički FPS onda Titanfall 2. CoD IW nisam probao, ali po reviewovima je lošiji od Titanfalla.
A Doom, nemam riječi osim da se isfuravaju na istu spiku već 20 i kusur godina, a igre blago rečeno bezveze.
Mislim da ne. Ja sam htio obrisati sub-accounte od klinaca pa nema šanse :-)
A Doom, nemam riječi osim da se isfuravaju na istu spiku već 20 i kusur godina, a igre blago rečeno bezveze.
Men' se čini da ako netko može duže od 5 minuta pilit glave onim skeletorima u Doomu, taj ima ozbiljnih problema.
Men' se čini da ako netko može duže od 5 minuta pilit glave onim skeletorima u Doomu, taj ima ozbiljnih problema.
Ja sam je prošao na PC-u, nije me se dojmila ali kako sam je kupio tako sam je i odigrao.
Deni i Bitanga jednostavno priznajte da suck-ate u čistokrvnim FPS-ovima
Ja imam ozbiljnih problema i to mi se sviđa a Doom je zakon. Aj, originalne igre - pa da sa današnjeg aspekta gledaš pa kažeš da su sranje -OK. Ali Doom 3 i ovaj reboot jer razlika nebo i zemlja. Jedan je horror fps a drugi je ludnica živa a oboje izvrsni. Ok, jasno mi je da ne voli svatko ovkvo kaotično napucavanje ali za današnje pojmove fps-a (žanr koji je zasran modernim vojnim tematikama, autoregen, linearnost i ostale konzolaške gluposti) igra je vrh.
U istom sam problemu s DOOM-om kao i pojedinci vamo. Iako svi hvale igru i pricaju da dugo nismo imali tako dobar FPS meni je onaj demo bio dovoljan da skontam da mi igra ne lezi i da je ziva dosada.
Ajd, hvala bogu. Ja mislio da sam jedini kome je Doom bezveze pa se nisam htio eksponirat
Single player sam igrao nekih pola sata. Možda sam mu trebao dati više vremena, ali taj nedostatak priče mi je užasno odbojan, koliko god napucavanje bilo dobro.
Multiplayer sam igrao čak nekih desetak sati i nije loše, ali mu užasno fali sadržaja. Jako šturo i repetativno postane nakon nekog vremena.
Ajd, hvala bogu. Ja mislio da sam jedini kome je Doom bezveze pa se nisam htio eksponirat
Single player sam igrao nekih pola sata. Možda sam mu trebao dati više vremena, ali taj nedostatak priče mi je užasno odbojan, koliko god napucavanje bilo dobro.
Multiplayer sam igrao čak nekih desetak sati i nije loše, ali mu užasno fali sadržaja. Jako šturo i repetativno postane nakon nekog vremena.
Pa nismo djeca... Nekom je sranje nekom je vrh, ali alergičan sam na prozivanje...
Pa nismo djeca... Nekom je sranje nekom je vrh, ali alergičan sam na prozivanje...
Jel' ti imaš neki software pa ti javlja kad netko na Bug forumu spomene Doom ili....
Oooo da - odmah skačem! :D Sve 5, nema ljutnje
Uzmite svaki BFG i riješite to k`o pravi muži
Navodno stigao PS4 Pro update za The Division.
*Added support for PlayStation 4 Pro.
*Will render UI at 4k and Game at 1080p.
*Improves graphics settings to have better looking shadows and reflections.
2.3 GB.
Ne kužim tu foru sa 4k UI-em. To su nedavno stavili i u zadnji Ass.Creed. Čemu to.
Deni i Bitanga jednostavno priznajte da suck-ate u čistokrvnim FPS-ovima
Ja bih rekao da sam prosjek, al za svoje godine nisam loš.
Da, tako nekako. Šta mi klinci rade u BF1 i Titanfallu to je strašno, al znam i ja imat nekih dobrih moveova.
Ak je multiplayer u pitanju ja sam više za Overwatch i Heroes of the Storm. Gdje ne crkneš od jednog metka.
Navodno stigao PS4 Pro update za The Division.
*Added support for PlayStation 4 Pro.
*Will render UI at 4k and Game at 1080p.
*Improves graphics settings to have better looking shadows and reflections.
2.3 GB.
Ne kužim tu foru sa 4k UI-em. To su nedavno stavili i u zadnji Ass.Creed. Čemu to.
Bolje slova izgledaju u većoj rezi, brijem da zato. Ima smisla, a ne troši puno resursa.
UI je većinom statička pozadina pa tu PS4 pro može pokazati svu snagu koju nudi i da vlasnicima bude lakše jer sad ipak gejmaju u 4k
je istina ista spika je ali meni je doom odlican,mozda zato sto sam jedinicu i dvicu po nekoliko puta prosao hehe,neznam mozda zbilja jesam poremecen jer uzivam kad opalim sacmom pa raznesem ga u mp3 ili sa motornom pilo po pola,neznam ali meni je doom cista uzivancija :)
UI je većinom statička pozadina pa tu PS4 pro može pokazati svu snagu koju nudi i da vlasnicima bude lakše jer sad ipak gejmaju u 4k
U stvari, u Divisionu UI i nije statičan.
Ali kužim što hoćeš reći.
Tako bi netko mogao reci za nekoga tko bajonetom probode nekoga u BF1 da ima ozbiljnih problema
Meni je Doom vise nego dobar. Titanfall 2 nisam probao, osim malo betu. Zajednicko im je to sto su FPS-ovi, nista drugo.
https://blog.eu.playstation.com/2016/12/19/fruit-ninja-vr-chops-its-way-onto-playstation-vr-today/
WOOOOT!!!
Ovo oću odmah!!! Daj probajte vi koji imate VR :-)
https://blog.eu.playstation.com/2016/12/19/fruit-ninja-vr-chops-its-way-onto-playstation-vr-today/
WOOOOT!!!
Sa svakim novim ovakvim naslovom, PSVR me sve više podsjeća na Kinect.
WOOOOT!!!
Sa svakim novim ovakvim naslovom, PSVR me sve više podsjeća na Kinect.
Pa PS Move i je loš spoj Kinecta i Wii Controllera. VR je nešto sasvim drugo.
novi patch za tomb ridera... rjeshen input lag i 4k radi fluidnije bez spike-ova, takodjer 1080p smaa ver. poboljsana
ipak je hw jak... samo kao sto sam rekao prije... treba jos vremena
devovima da ga skuze kak spada
vrlo sam zadovoljan PS4 PRO-om za sada tj slusaju svoje korisnike kako PS tako i sami devovi