PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

U postavkama na PS4 output to headphones- All audio 

PSN - brdjanin85
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znam da igra nije pokupila baš dobre recenzije ali šta vi mislite isplati li se je kupiti za malo više od 200kn ? Ili će ta cijena ići još dolje?

http://www.game.co.uk/en/steep-1285543

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA V na hrvatskom storu 199kn.

2 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

mislim da gta nikad nije bio jeftiniji. skida se 

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/najbolje-siee-igre-na-velikom-snizenju/

Solidna akcija u Sancti na ekskluzive 

Jel još koji od onih kodova za popust aktivan?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 15:52 (blowfish_cro).

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ja mislim da je do kraja god. probaj ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozz ekipa...imam lords of the fallen base igru koju sam prisao 100% trophy, ali fali mi ovi DLC ancient lab..e sad vidim na akciji je complete editon za 60kn.. zna li neko da li su trofeji i save od base igre povezani sa complete editon ili je ko u witchera 3 goty odvojeno od base igre pa cu morat sve trofeje ispocetka...

0 0 hvala 0
14 godina
ante-sb kaže...
GTA V na hrvatskom storu 199kn.

odlican deal , taj GTA fakat drzi cijenu vec godinama, po njušci su dan danas box verzije po 350-400kn (rabljene) neznam jesam vidio ijedan da je bio ispod 200kn...

ja sam svoju box verziju uzeo za 350kn tam negdje 11mj 2014-te i to se ne prodaje dok god imam PS4 

17 godina
PlayStation 4

Ekipa, mijenjao sam s burazom slim za ps4 pro.

Nije mi jasnan ovaj prazan papir od Sancta Domenice.

Trebam li još nešto imat no taj jamestveni list je totalno prazan, ništa nije ispunjeno na njemu. Buraz je to uzeo preko t-coma a on nema 4ktv pa sam mu dao nešto novaca i slim.

No cudam mi je kao taj jamstveni list

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

sve je ok svima je prazan dovoljan ti je samo racun kao gara... javi dojmove i ucinio si 

bdw ekipa !

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/t2-i-rockstar-games-uz-nove-bozicne-cijene/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Ode lova... naručen s Abrakadabre PS4 Pro, a sa Sancta Domenice dodatni kontroler, Last of Us Remastered, Uncharted: Nathan Drake Collection, Uncharted 4 i Fifa 17. Sve je na sniženju osim Fife, ali tu je zato još i dodatni popust od 15% uz onaj HT kod. Znam da sam fulao većinu popusta na 12 deals of Christmas, jbg...

Nakon ZX Spectruma, Commodorea 64, Amige 500, pa dugi niz godina PC gaminga, vrijeme je da se proba nešto novo. Moram priznati, nikad mi nije legao kontroler, ali nikad mu nisam dao ni previše prilike da se naviknem.

U svakom slučaju, ako se ne naviknem, stavljam odmah sve ovdje na prodaju! :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

welcome to the club 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nakon mnogo googlanja,razmisljana i svega odlucio sam kupit ps4.

Bilo je mnogo kombinacija u igri,od Nvidia Shield tableta preko normalnog pc,mini pc,laptopa,tableta pa sve do nedugo predstavljnog  Nintendo Switch-a,pa cak sam gledo i Fuze F1, neku kinesku konzolu koja takoder nije jos izasla.

U tom moru cijena i mogucnosti mislim da je ps4 apsolutni pobjednik sta se tice ulozenog i dobivenog.Imo sam ps3 sa kojim sam bio pre zadovoljan,isto sam ga uzeo kada je dosla slim verzija i izbor igara bio je odlican,nadam se da je tako i sa 4-vorkom(neka me ispravi neko ako grijesim).

Moja pitanje za vas je:ps4 slim 1TB + Uncharted 4 + The last of us + Driveclub = 374€ (2805 kn) Media Markt,dali je ovo dobra ponuda?

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ovako ...

Jel ovo može proć.

Znači zezno sam se i aktivirao 14 besplatno PS+ ,želim napraviti sljedeće napraviti novi id na PS-u na kojem imam 14 dana bespla. kupiti godišnju pretplatu na ovom popustu 20% do 23.12.

E sad pitanje jel prije kupovine moram obrisati ovaj prvi acc. sa 14 dana besplatno ili to nema veze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Kupujem diablo 3. 

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lecram kaže...

Bilo je mnogo kombinacija u igri,od Nvidia Shield tableta preko normalnog pc,mini pc,laptopa,tableta pa sve do nedugo predstavljnog  Nintendo Switch-a,pa cak sam gledo i Fuze F1, neku kinesku konzolu koja takoder nije jos izasla.

U tom moru cijena i mogucnosti mislim da je ps4 apsolutni pobjednik sta se tice ulozenog i dobivenog.Imo sam ps3 sa kojim sam bio pre zadovoljan,isto sam ga uzeo kada je dosla slim verzija i izbor igara bio je odlican,nadam se da je tako i sa 4-vorkom(neka me ispravi neko ako grijesim).

Moja pitanje za vas je:ps4 slim 1TB + Uncharted 4 + The last of us + Driveclub = 374€ (2805 kn) Media Markt,dali je ovo dobra ponuda?

Ako se ne varam to je taj bundle i tu je jeftiniji :
http://www.ekupi.hr/PlayStation-4-1TB-Slim--Uncharted-4DriveclubThe-Last-of-Us-Gamer-bundle-1030891.aspx

17 godina
gugy89 kaže...
Lecram kaže...

Ako se ne varam to je taj bundle i tu je jeftiniji :
http://www.ekupi.hr/PlayStation-4-1TB-Slim--Uncharted-4DriveclubThe-Last-of-Us-Gamer-bundle-1030891.aspx

A ja kreten ulupao 4 soma na grafu, a mogao sam imat ovaj bundle i normalni gpu :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 21:51 (amd freak).
17 godina
PlayStation 4

zasto kreten pa imas mocnu grafu i mos se igrat do ibera ..u cemu je problem 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Radi ovih eksluziva, uncharted, drive club, tekken, the last of us, god of war, ratchet and clank, bloodborn etc etc etc

A za pc sve što valja moraš ionako platiti, tipa bf1, overwatch, gta v, forza etc etc xD

KAŽEm ti dao 4 soma za gpu i igrao možda svega par grafički intenzivnih igara, jer sve što valja je na MP bazi i moraš kupiti :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 22:41 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

zasto kreten pa imas mocnu grafu i mos se igrat do ibera ..u cemu je problem 

Prijatelji su mu na PS4 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PlayStation 4

Ajde ekipa dajte nickove da Vas mogu dodati...

Ono s prove stranice vjerujem da nije in jer je staro i autor je inaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Za sve ove nove što kupuju konzolu, kupujte igrice na popustima! nemojte lupat 550kn i više na preordere, nego pričekajte mjesec dana da izađe pa kupite jeftinije..

evo recimo primjer: kupio prošli tjedan Mafiu 3 u Santa Domenici za 230kn, odigrao 10-tak sati i pomirio sa činjenicom da igrica ne valja kur*a i prodao je na njuški za 300kn :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 19:25 (fluj).

1 0 hvala 0
12 godina

Prešao danas Stories The Path of Destinies.

Prva PS+ igra koju sam prešao i druga treća (uz Guacamelee i Spelunky) koju sam igrao više od 3 minute.

Ne bi mi bilo žao ni da sam ju platio po punoj cijeni, što sam prvotno i planirao.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 23:26 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ajde ekipa dajte nickove da Vas mogu dodati...

Ono s prove stranice vjerujem da nije in jer je staro i autor je inaktivan

brdjanin85, ali brijem da i pise ispod...

PSN - brdjanin85
15 godina
fluj kaže...

Za sve ove nove što kupuju konzolu, kupujte igrice na popustima! nemojte lupat 550kn i više na preordere, nego pričekajte mjesec dana da izađe pa kupite jeftinije..

a od koga ćeš onda kupovati jeftino na njuškalu?

PSN - darklydexter
14 godina
hummer0 kaže...

ovako ...

Jel ovo može proć.

Znači zezno sam se i aktivirao 14 besplatno PS+ ,želim napraviti sljedeće napraviti novi id na PS-u na kojem imam 14 dana bespla. kupiti godišnju pretplatu na ovom popustu 20% do 23.12.

E sad pitanje jel prije kupovine moram obrisati ovaj prvi acc. sa 14 dana besplatno ili to nema veze?

BTW, ja sam se zeznuo isto tako pa sam im neki dan poslao mail da vidim mogu li mi deaktivirati ovaj 14-daj trial kako bih mogao kupiti za godinu dana po nižpj cijeni.

Odgovor koji sam dobio je malo zbunjujuć jer je lik naveo da trenutno imam 1 month sub (a 14 day je), ali je spomenuo da kad mi ovo trenutno istekne moći kupiti po nižoj cijeni. Na stranici piše da traje do 23.12., ali možda planiraju produljiti. Ništa nije rekao o tome dal je uopće moguće da mi cancelaju trenutni subscription. Uglavnom, danas sam poslao odgovor da mi potvrdi 100% da ću i nakon 2 tjedna moći uzeti 1 year po toj sniženoj cijeni, u suprotnom neka mi prekine sub ako može, pa ću napisati tu u temu šta su mi odgovorili.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
PlayStation 4

PSVR reakcija

PSN - darklydexter
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Radi ovih eksluziva, uncharted, drive club, tekken, the last of us, god of war, ratchet and clank, bloodborn etc etc etc

A za pc sve što valja moraš ionako platiti, tipa bf1, overwatch, gta v, forza etc etc xD

KAŽEm ti dao 4 soma za gpu i igrao možda svega par grafički intenzivnih igara, jer sve što valja je na MP bazi i moraš kupiti :(

Na plejci moraš platiti čak i ono što ne valja

17 godina
4mal kaže...

sve je ok svima je prazan dovoljan ti je samo racun kao gara... javi dojmove i ucinio si 

bdw ekipa !

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/t2-i-rockstar-games-uz-nove-bozicne-cijene/

Moj buraz je totalni panj...

dakle bolje imat posla s nepoznatom osobom nego s familijom.

Na kraju sam poludio i vratio mu ps4 pro i uzeo slim.

Bar sam stigao vidjeti razliku i fifi 2017 :)

Postoji razlika ali najveca je razlika na pola metra od tv-a tek kada sam se priblizio vidio sam da na pro-u nema nazubljenosti dok na slimu ima. Sve ukupno malo lijepse to izgleda na prou ali cim si dalje od tv-a razlike bas i ne vidis..

U svakom slucaju mislim da je pro bolja konzola, mozda uspijem mijenjat s nekim tko je normalan u buducnosti... samo sam izgubio hrpu vremena bezveze...

15 godina
toxic kaže...
4mal kaže...

bdw ekipa !

Moj buraz je totalni panj...

dakle bolje imat posla s nepoznatom osobom nego s familijom.

Na kraju sam poludio i vratio mu ps4 pro i uzeo slim.

Bar sam stigao vidjeti razliku i fifi 2017 :)

Postoji razlika ali najveca je razlika na pola metra od tv-a tek kada sam se priblizio vidio sam da na pro-u nema nazubljenosti dok na slimu ima. Sve ukupno malo lijepse to izgleda na prou ali cim si dalje od tv-a razlike bas i ne vidis..

U svakom slucaju mislim da je pro bolja konzola, mozda uspijem mijenjat s nekim tko je normalan u buducnosti... samo sam izgubio hrpu vremena bezveze...

zašto si mu vratio?

ajde, barem si malo okusio console master race lajf...

PSN - darklydexter
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice