PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
toxic kaže...

No ako pogledas na stetu Sony-a je i posudivanje igara jedan drugome, to je isto ne moralno zar ne?

Točno. I preprodaja od koje nema ništa.

Bitanga je malo zabrijao. Godinama traje ta shema sa accountima i Sonyu očito ne smeta.

Do kad ce tako, ne zna se.

PSN - darklydexter
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sta se zamarate s tim moralno/nemoralno?! Mislite da je moralno, te da se oni zamaraju kad izbace igru koju ni nakon 2+ godina ne pokrpaju? Mislite da to ekipu brine, sto je igra puna bugova? haha

S obzirom kako se developeri odnose prema igracima(onima koji ih hrane) trebalo bi sve piratizirat!!!

HAKOSUKA
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

mozda ljudi koji imaju iznad prosjecnu placu i mog udati 350 kn godisnje za ps plus odnosno 500 kn svaki mjesec za igre no neki ne mogu.. Ja jos nisam napravio ovo jer mi traje trial od 14 dana a i buraz mi je kupio upravo ps4 pro pa cemo tek kada nam istekne trial vrlo vjerojatno napravitri ovo, dok ja recimo cu kupovat samo fizicke igre..

No ako pogledas na stetu Sony-a je i posudivanje igara jedan drugome, to je isto ne moralno zar ne?

btw usporedujes kruske i jabuke, u auto praoni mi to nece dozviliti kao niti u kinu... Stvar je u tome sto Sony ocito to dozvoljava tj. zmiri na jedno oko, zasto? Zato jer im profit sigurno tako veci nego bi bio..

Recimo ti ne mozes kupiti ps4 plus a hoces igrat online, automatski si nezadovljan i nalazis jos jednog slicnog sebi i takoder ista prica- Dakle Sony kaze bolje da kupe i jedan nego ni jedan.. Isto vrijedi i za digitalne igre.. Pa da Sony zeli to zabraniti zabranio bi. Pogledaj samo na Amazonu i razno raznim stranicama Digitalne igre s ovim forama.... Zmiri se i to je cinjenica. Nije to Balkanizam.

Tražiš opravdanje u neimaštini, to obično i je opravdanje za lopovluk. ;-)

Ne kužim koliki je problem dati 30kn mjesečno.

Ni Sony ne dozvoljava, samo ne reagira još uvijek. Problem je što je teško dokazivo, a i jedan krivi ban je potencijalno veća PR šteta nego korist.

Zato i pričamo o moralnoj dilemi. Igrao bi, al ne bi pošteno platio uslugu. To ne poštujem. Ili plati, ili nemoj platiti, al nemoj tražiti izgovore i opravdanja :-)

Isto je i s flimovima i serijama, i ja skinem nešto što nema na Netflixu... al da dođem na sud rekao bih "Kriv sam druže sudija". ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
16 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...

Bitanga je malo zabrijao. Godinama traje ta shema sa accountima i Sonyu očito ne smeta.

Postoji razlika, Sony je eksplicitno rekao da se disk igre za konzolu mogu prodati i dijeliti, i da hoće to lako riješe - to je njihova odluka. Kupiš igru na disku, kupio si jednu licencu. Prodaš ju i izgubio si licencu, al je dobio onaj drugi koji je kupio od tebe.

Na PCu dok kupiš CD dobiješ Serial Number koji možeš samo na svoj account jednom unijet i bok.

Ovo o čemu sada pričamo je eksplicitno nedozvoljeno. Nema nikakvog problema da frend dođe kod tebe i igra se na tvojoj konzoli. Problem je ako se on igra na nečemu što nije kupio (multipliciranje licenci bez financijske odštete). Ne kužim kako to nije razumljivo samo po sebi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne kuzim, kupite plejke i onda ne igrate, nego trolate po ovoj temi...

PSN - brdjanin85

6 0 hvala 0
16 godina
madafaka85 kaže...

Ne kuzim, kupite plejke i onda ne igrate, nego trolate po ovoj temi...

:-) 

Pa nervira me, čudimo se kako nijedan servis neće doći kod nas i kako smo rupa od zemlje, a osnove trgovine nas zbunjuju.

Sad je 30kn za PS+ odjednom najveći problem, a još dobiješ igre u protuvrijednosti nekoliko stotina kuna (iako su smeće, al to je sasvim druga priča o kojoj možemo nastaviti :-P).

15 godina
Bitanga kaže...
Ezio kaže...
toxic kaže...

Postoji razlika, Sony je eksplicitno rekao da se disk igre za konzolu mogu prodati i dijeliti, i da hoće to lako riješe - to je njihova odluka. Kupiš igru na disku, kupio si jednu licencu. Prodaš ju i izgubio si licencu, al je dobio onaj drugi koji je kupio od tebe.

Na PCu dok kupiš CD dobiješ Serial Number koji možeš samo na svoj account jednom unijet i bok.

Ovo o čemu sada pričamo je eksplicitno nedozvoljeno. Nema nikakvog problema da frend dođe kod tebe i igra se na tvojoj konzoli. Problem je ako se on igra na nečemu što nije kupio (multipliciranje licenci bez financijske odštete). Ne kužim kako to nije razumljivo samo po sebi.

Nije nerazumljivo to što ti pričaš. Ali očito se tolerira. 

PSN - darklydexter
14 godina
neaktivan
Slijedom vasih postova I ovog popusta odlicio I ja sebi uzeti PS plus na godinu Dana, kad on nudi samo opcije od mjesec I tri. Opcije na godinu nema, iako bi se mogao zakleti da je bila prije neki Dan kad Sam njuskao. Koji mu je q ?

0 0 hvala 0
15 godina
grabber0207 kaže...
Slijedom vasih postova I ovog popusta odlicio I ja sebi uzeti PS plus na godinu Dana, kad on nudi samo opcije od mjesec I tri. Opcije na godinu nema, iako bi se mogao zakleti da je bila prije neki Dan kad Sam njuskao. Koji mu je q ?

evo

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 23:45 (Ezio).
14 godina
neaktivan
Aha, bice samo ovako preko web stranice ima, zato su i makli sa ps storea od konzole. Danke.

0 0 hvala 0
16 godina
Bitanga kaže...
4mal kaže...

e fakat ste pretjerali sad...prepucavajte se na privat ...

i prestanite spamat i trolat ovaj jos uvijek neujebani topic

zahvaljujuci normalnoj ekipo od ostalih tema imho

a mideratori bi mogli i moderirat malo za promjenu 

Ne kužim kako je priča o PS+ pretplati i legalnosti game sharinga off-topic na PS4 temi, al razumijem da te nervira puno teksta.

Just stop it..... Stigao red dead redemption na ps now, jesam jedini koji igra na ps4? Izvrsna igra, odma sam ugrabio priliku i probao heavy rain takoder super igra

battletag:MasnaKrvavic#2275
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
dado16 kaže...

Just stop it..... Stigao red dead redemption na ps now, jesam jedini koji igra na ps4? Izvrsna igra, odma sam ugrabio priliku i probao heavy rain takoder super igra

Ajd napiši malo kako ti radi Red dead. Koja ti je brzina veze? Ako radi koliko toliko stabilno možda isprobam.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
dado16 kaže...

Ajd napiši malo kako ti radi Red dead. Koja ti je brzina veze? Ako radi koliko toliko stabilno možda isprobam.

Čisto sumnjam da radi bolje od Remote Playa na PC, koji je i na PS4 Pro na 1Gbit LANu u 1080p mrljav.

Pogotovo što se PS Now streama u 720p.

Kontam da i ak ti pukne konekcija (promjena IPa ili sl.) možeš zaboraviti na progres od zadnjeg savea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 10:37 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

također me zanima odigrat red dead preko PS Now, probao sam sa US acc-om al neda (paypal i kartica su iz HR jel), na HR psn-u jos nema ps now jel tak?

UK acc mi se neda radit, dosta su mi ova dva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

također me zanima odigrat red dead preko PS Now, probao sam sa US acc-om al neda (paypal i kartica su iz HR jel), na HR psn-u jos nema ps now jel tak?

UK acc mi se neda radit, dosta su mi ova dva...

Ja mogu samo sanjat o tome :(

imam jedva 1mbit upload tj 10mbit download.

16 godina
Hexfire kaže...
dado16 kaže...

Imam 60 mbps, radi super, samo primjecujem da je na red dead mrljava slika na pojedinim trenutcima, dok naprimjer heavy rain super radi stalno.... Mislim nema štekanja nikakvog ili slicno, samo je mutnjikava slika na red deadu al nista previse, ko da je netko previse pojacao motion blur i depth of field.... Al gameplay je super :)

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
PlayStation 4

Ljudi jel ikako mogu doći do one prve free igre na ps4 kada je tek izlazila?

Ne mogu se sjetit naziva, ona letjelica, fora je bila jer je dio zvuka puštan i na ds4..

help pls

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

Ne mogu se sjetit naziva, ona letjelica, fora je bila jer je dio zvuka puštan i na ds4..

help pls

Resogun?

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
toxic kaže...

help pls

Resogun?

Hvala ti, jel ikako mogu doći do njega free ili moram kupit?

Pozdrav

12 godina
toxic kaže...
DeniZg kaže...
toxic kaže...

help pls

Resogun?

Pozdrav

Moraš kupiti.

PSN - DeniZg80
16 godina
toxic kaže...

Pozdrav

Kupi na akciji, iako meni dosadi brzo jedna je od najoriginalnijih i najljepših takvih igara što sam vidio.

Rado joj se vraćam.

17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Pozdrav

Kupi na akciji, iako meni dosadi brzo jedna je od najoriginalnijih i najljepših takvih igara što sam vidio.

Rado joj se vraćam.

Košta 99 kn, može li biti jeftinije?

16 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Pozdrav

Rado joj se vraćam.

Al ček, meni piše da je FREE na PSNu, koja je to fora?

Kupio sam ju bio po 40kn dok je bila na akciji (nisam dobio preko PS+a).

16 godina
dado16 kaže...

Imam 60 mbps, radi super, samo primjecujem da je na red dead mrljava slika na pojedinim trenutcima, dok naprimjer heavy rain super radi stalno.... Mislim nema štekanja nikakvog ili slicno, samo je mutnjikava slika na red deadu al nista previse, ko da je netko previse pojacao motion blur i depth of field.... Al gameplay je super :)

To je do video kompresije, na to sam i mislio, očekivano. Gube se "informacije" (pixeli) kod kompresije radi velikih promjena na ekranu pa izgleda sve mrljavo.

13 godina
PlayStation 4

Jel neko koristio VISA karticu HT- za kupnju na PS Store-u?

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

dali netko od vas koristi slušalice za igru na PS4.

Kako to funkcionira i dali možete dati neku preporuku. Ali trebao bi sluske koje se uključe u plejku, a ne u joystick.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crack kaže...

dali netko od vas koristi slušalice za igru na PS4.

Kako to funkcionira i dali možete dati neku preporuku. Ali trebao bi sluske koje se uključe u plejku, a ne u joystick.

Original Sony su ti okey onda.

Pogledaj i ove : http://www.plantronics.com/us/product/rig-4vr?skuId=sku29310066

Inace uzmes bilo koje s 3.5mm ulazom i piknes u gamepad, smeta ti tih 0.5 m kabela?

15 godina
neaktivan
Ja imam ove i definitivno jos uvijek su vrh. Kad igram bf1 online cujem korake s koje strane mi dolazi neprijatelj. Skuplje su od ostalih ali zato vrijede svake lipe. Ako imas viska para vjeruj mi nikada neces pozaliti.

http://www.tpsukpodcast.com/review-sony-pulse-7-1-wireless-stereo-headset/
17 godina
neaktivan

pih, ja sa svojim sluškama čujem i koji broj cipela nosi neprijatelj

15 godina
PlayStation 4

Al nekuzim, ja sam pokusao vec sa sluskama koje doma imam od kompa, isto plantronics. Ali ne cuje se nista kada ukljucim u joystick, samo kad uključim u monitor onda se cuje zvuk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice