PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
x18x05x kaže...
Praetorian1 kaže...

Zapravo je ta sigurnost 2 dvosjekli mac, sta ako se ostane bez moba...

Ode kod svog operatera sa puk 2 i uzme drugu karticu za isti broj. 

Ko jos zna svoj Puk...

15 godina
Praetorian1 kaže...
x18x05x kaže...
Praetorian1 kaže...

Zapravo je ta sigurnost 2 dvosjekli mac, sta ako se ostane bez moba...

Ode kod svog operatera sa puk 2 i uzme drugu karticu za isti broj. 

Ko jos zna svoj Puk...

Valjda čuvaš ambalažu od broja? Na onoj velikoj kartici ti sve piše. Nema ga potrebe pamtiti.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 16:39 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

nemam pojma vise gdje mi je to

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

nemam pojma vise gdje mi je to

Mada se može i bez toga.

17 godina
Bitanga kaže...

A što ako popušiš mob? Kako onda unlockaš account?

Ako odeš na account settings preko weba, tamo možeš isprintat 10 recovery kodova s kojima će logiranje uvijek proći, ali se svaki može iskoristiti samo jednom.

17 godina
MSX kaže...
Bitanga kaže...

A što ako popušiš mob? Kako onda unlockaš account?

Ako odeš na account settings preko weba, tamo možeš isprintat 10 recovery kodova s kojima će logiranje uvijek proći, ali se svaki može iskoristiti samo jednom.

Da, vidio sam kasnije. Uglavnom, glupost. Vezati na broj mobitela nema smisla. Mogli su napraviti da se šalje na mail, ili authenticator app, ili autorizirati device jednom zauvijek, al valjda bude jednog dana.

17 godina
PlayStation 4

Ezio kupio sam Until Dawn: Rush of Blood za VR ufff bomba je 

odlican prikaz sto VR moze i move controleri totalno se uzivis da si tamo 

kaj si ti kupio za VR dosada 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 17:25 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Rekao si da probam i kitchen demo od R7 ali ga nisam naso pod VR ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 20:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igram Ratchet & Clank, kako je moćna grafika. Što znači ovo BT.2020?

15 godina
4mal kaže...

Rekao si da probam i kitchen demo od R7 ali ga nisam naso pod VR ? 

Kitchen demo ti je na demo disku. Dobije se sa konzolom ali imas ga za skinuti i na storeu.

"Playstation VR demo disc"

Kupio sam until dawn, windlands, driveclub vr, carnival, battlezone, vr worlds, tumble... mislim da je to sve. Druge nisam jer sam ionako najvise na bf1

PSN - darklydexter
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Igram Ratchet & Clank, kako je moćna grafika. Što znači ovo BT.2020?

Ima ovdje napisano:

https://en.wikipedia.org/wiki/Rec._2020

17 godina

lol pa ovaj demo disc koji sam ja dobio uz vr ima manje od us ver koju sad skidam tj vise ima demo-a tnx ! 

bdw Plex sam si namjestio i odlicno radi vrti 4k hevc ko iz šale stvarno je mocan gpu 

bdw od HDR-a isprobao sam za sada samo infamous-last light i dosta je mracan tj prejak je dinamican kontrast

imas preporuku nekih drugih HDR naslova 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 0:32 (4mal).
15 godina

Cekam da BF1 dobije HDR:)

Kazu da Ratchet and Clank super izgleda

PSN - darklydexter
15 godina
Ezio kaže...

Cekam da BF1 dobije HDR:)

Kazu da Ratchet and Clank super izgleda

Potvrđujem, odlično izgleda.

17 godina
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Dal su u pravilu popusti na Black friday i za Božić za iste igre tu negdje ili je jedan u pravilu "jači"?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Dal su u pravilu popusti na Black friday i za Božić za iste igre tu negdje ili je jedan u pravilu "jači"?

S obzirom da sam se nemali broj puta zeznuo s popustima više ne kalkuliram :-)

Tipa, kupim igru na popustu, za dva tjedna bude free u sklopu PS+ (da, tebe gledam Styxu). Ili kupim Destiny komplet verziju, a za mjesec dana bude još u pola te cijene ili nešto slično.

Tako očekujem da će i božićni popusti biti jači od ovih sad, čak bi i neke igre mogle biti free u PS+u :-) A možda i ne budu :-P

14 godina
Bitanga kaže...

Tipa, kupim igru na popustu, za dva tjedna bude free u sklopu PS+ (da, tebe gledam Styxu). Ili kupim Destiny komplet verziju, a za mjesec dana bude još u pola te cijene ili nešto slično.

Tako očekujem da će i božićni popusti biti jači od ovih sad, čak bi i neke igre mogle biti free u PS+u :-) A možda i ne budu :-P

Ma nisam pametan što napraviti. Planiram kupiti PRO u slijedećih cca mjesec dana ovisno o Njuškalu i Black friday dealovima. I uz to Last of Us, Bloodborn i sva 4 Uncharteda. Ali, dal ih kupiti sad ako budu na Black friday, dal čekati da vidim PS+ ponudu za prosinac ili čekati ovaj Božićni sale. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Ma nisam pametan što napraviti. Planiram kupiti PRO u slijedećih cca mjesec dana ovisno o Njuškalu i Black friday dealovima. I uz to Last of Us, Bloodborn i sva 4 Uncharteda. Ali, dal ih kupiti sad ako budu na Black friday, dal čekati da vidim PS+ ponudu za prosinac ili čekati ovaj Božićni sale. 

Gledaj rabljene igre na njuskalu i nove disk igre na Thegamecollection,shopto

Mozda ce te nesto skuplje izac nego digitalne koje su na velikom popustu (i to je upitno). Ove ces moc prodat ili zamjenit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 22:58 (Santana).
15 godina

Eh da bude GTA V na nekom sniženju, čekam da bude negdje na akciji i ništa.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Isplati li se uzet Watch Dogs Complete Edition  za 150kn sa dostavom?

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

To ti je lutrija, pošto to izrazito ovisi o izdavaču i sony. Prošle godine npr. neke igre koje su bile na popustu na black friday nisu bili na popustu za božić. 

Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Mislim da ti neće ponuditi ništa posebno u ps+ ponudi, tako da ti je bolje pričekati božićnu rasprodaju. Iskreno ps+ ti se jedino isplati zbog mp,

tj. prisljen si uzeti radi mp. 

BF3:fluffy_inside
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Hexfire kaže...

Destiny mi nemoj spominjati. Prvo kupim Day One, pa prvu ekspanziju, pa Legendary Edition (koji ukljucuje 2 ekspanzije, od kojih sam 1. vec imao) i sad iz principa ne zelim kupiti novu ekspanziju ili Complete Edition!

Sad se i sam vazem za Alienation, cijena je ok, ali mi smrdi da bi mogla na PS+.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...

Destiny mi nemoj spominjati. Prvo kupim Day One, pa prvu ekspanziju, pa Legendary Edition (koji ukljucuje 2 ekspanzije, od kojih sam 1. vec imao) i sad iz principa ne zelim kupiti novu ekspanziju ili Complete Edition!

Sad se i sam vazem za Alienation, cijena je ok, ali mi smrdi da bi mogla na PS+.

Ma da, ja iz principa ne kupujem više ništ digitalno po full cijeni. Čekam prvu akciju.

Sad sam kupio PES 2017 na 48% popusta, FIFA 17 ću dok bude popust. Ne znam što njima pada na pamet, prodaju svake godine mrvicu bolju igru po full cijeni.

14 godina
PlayStation 4

Izgleda da imam prvi problem sa PS4 PRO i to isključivo sa Unchartedom 4....

Naime, prilikom instalacije i igranja sve ide ok.. Međutim, kada dođemo do cinematica (znači "filmski" dio igrice-dijalozi između progatonista i sl..), konzola počne lagano zujati u gornjem desnom dijelu -

Čim cinematic prođe ili ga skip-am, zujanje momentalno nestane...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 10:54 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...

Ma da, ja iz principa ne kupujem više ništ digitalno po full cijeni. Čekam prvu akciju.

Sad sam kupio PES 2017 na 48% popusta, FIFA 17 ću dok bude popust. Ne znam što njima pada na pamet, prodaju svake godine mrvicu bolju igru po full cijeni.

Bio pes ili fifa u pitanju, ne možeš reći da su svaku godinu mrvicu bolje. To su svake godine drukčije igre, ne nužno i bolje ali su drukčijeg gameplaya. Neki put to stvarno bude bolje ali neki put i gore. Recimo ove godine pes je po reakcijama igrača najbolji do sada. Znači bitno različit od prošlog, i to u pozitivnom smislu. FIFA je ove godine promijenila engine i sada je na frostbite engineu, ponajboljem engineu kojeg danas možeš pronaći na tržištu. Znači evidentno je da su se potrudili i krenuli jednim novim smjerom. Sam gameplay je diskutabilan. U nekim dijelovima bolji, u nekima isti ili gori. Zaključak, svake godine dobijemo novu igru i to igrači koji igraju svakodnevno primjete. Svima ostalima to je i dalje nogomet gdje 22 igrača naganjaju jednu loptu. Dakle, ništa novog.

15 godina
PlayStation 4

4mal 

jesi probao cinematic mode na psvr?

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina