PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.424.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Pa zasto ne bih uradio jailbreak, na PS3 je donjeo mnogo pogodnosti tako da ako izadje sa PS4 (a prije ili kasnije hoce) onda cu ga i uraditi. Sto se tice online igranja, nikada konzolu za to nisam koristio niti volim online igranje, uzivam u singleplayer da "prekucam" igru te ukoliko ima offline 2-player mod sa prijateljima uzivo da se zabavim. Cak nisam ni PS Plus pretplatnik niti planiram biti, tako da se ne brinem ni banovanja niti tih stvarcica o koristenju konzole offline.

Sad za sad koristim kako jest, ali kazem ukoliko bude mogucnosti prvi sam tu, a bit cu i iskren, jedan od najvecih razloga jeste piraterija, pored ostalih mogucnosti koje moze donijeti.

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
arnes_king kaže...

Pa zasto ne bih uradio jailbreak, na PS3 je donjeo mnogo pogodnosti tako da ako izadje sa PS4 (a prije ili kasnije hoce) onda cu ga i uraditi. Sto se tice online igranja, nikada konzolu za to nisam koristio niti volim online igranje, uzivam u singleplayer da "prekucam" igru te ukoliko ima offline 2-player mod sa prijateljima uzivo da se zabavim. Cak nisam ni PS Plus pretplatnik niti planiram biti, tako da se ne brinem ni banovanja niti tih stvarcica o koristenju konzole offline.

Sad za sad koristim kako jest, ali kazem ukoliko bude mogucnosti prvi sam tu, a bit cu i iskren, jedan od najvecih razloga jeste piraterija, pored ostalih mogucnosti koje moze donijeti.

Nije za tebe PS onda. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
13 godina
protjeran

Hajd OK, ti znas :) nek je za tebe..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 13:02 (arnes_king).
15 godina
arnes_king kaže...

Hajd OK, ti znas :) nek je za tebe..

Nemoj se naći uvrijeđen, pogledaj šta si napisao.  To pišu ljudi koji ne žele imat PS. 

Dati par hiljada kuna za uređaj i biti jako ograničen igrajući samo singl je malo bedasto.

14 godina
PlayStation 4

ma kakv jailbrejk, to na moju konzolu nece nikad, pa ni tad, pa nismo deca više da si nemres kupit bar jednu igru mjesecno il svaka dva mjeseca... em su svaki tjedan akcije za digitalne naslove em tu je njuškalo...

sa vrlo učestalim pričama o bananju konzole i acc-ova dok se normalno koristi PS4, nema govora da bi se zajebavao sa jailbrejkom pa popusio ban acc-a na kojem imam igara u vrijednosti par tisuca kuna il banom konzole...

e da, ova dva nova kontrolera su mi ružna do bola, meni je moj orgigi DS4 (non čipi verzija) zakon  i dan danas koristim isti koji sam dobio sa konzolom jos od 2014-te i nema nikakve znakove habanja 

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Znam ja sta sam napisao, to sto ja uzivam u drugim stvarima i imam druge prioritete ti shvatas potpuno na svoj nacin. Nismo svi isti, i neko voli jedno neko drugo, online multiplayer mi je uvijek bio dosadan, vise volim sjesti s drugom i igrati zajedno, uzivati u igri kroz njenu pricu. Za mene to nije nikakvo ogranicenje jer sam zbog toga konzolu i kupio, isto tako sam imao PS, PS2 i PS3 i nikada nisam igrao online. Nikada mi nista nije falilo i sa svakom bio prezadovoljan. P.S. da je bar besplatno to online igranje pa bih mozda nekad i probao ali da dodatno i do placam mi nije toga vrijedno.

EDIT: Nego moze li mi neko objasniti imam li ja ikakve koristi od ovog 14 dana trial PS Plus? Kada mi to istekne hocu li i dalje imati ista od toga sto sam dobio preko plusa? Nisam ga jos ni aktivirao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 13:33 (arnes_king).
14 godina
PlayStation 4

U vremenima kad praktički nema igre na tržištu koja nakon izlaska ne treba par ozbiljnih patcheva, dosta je optimistično misliti da se možeš provući bez da konzolu ikad spajaš na mrežu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...

U vremenima kad praktički nema igre na tržištu koja nakon izlaska ne treba par ozbiljnih patcheva, dosta je optimistično misliti da se možeš provući bez da konzolu ikad spajaš na mrežu.

Pa nisam ja rekao da je meni to neko moranje, ali mi je draze suzdrzati se pa imati prednosti od toga, iako na kraju krajeva mi je skoro i svejedno. Kupio sam konzolu kako god, tako da cu je koristiti kako mi bude cejf. A sto se tice tih patcheva, u vecini slucajeva nisu bas neophodni i donose neke zanemarive stvari, i pretezno je i to bazirano na poboljsanja neka u online igranju.

Opet kazem, nabavim igru, prekucam singleplayer i zamijenim je za drugu, tako da mi te sporedne stvari ne igraju neku ulogu.

I bas me cudi zasto vama predtavlja to toliki problem sto sam ja napisao da ukoliko bude moguc jailbreak da ga radim odmah? Svako radi ono sto zeli i sto misli da je za njega najbolje, vi ukoliko to ne bi uradili, niko vas ne tjera, zasto mene osporavate?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 13:42 (arnes_king).
15 godina
arnes_king kaže...

Znam ja sta sam napisao, to sto ja uzivam u drugim stvarima i imam druge prioritete ti shvatas potpuno na svoj nacin. Nismo svi isti, i neko voli jedno neko drugo, online multiplayer mi je uvijek bio dosadan, vise volim sjesti s drugom i igrati zajedno, uzivati u igri kroz njenu pricu. Za mene to nije nikakvo ogranicenje jer sam zbog toga konzolu i kupio, isto tako sam imao PS, PS2 i PS3 i nikada nisam igrao online. Nikada mi nista nije falilo i sa svakom bio prezadovoljan. P.S. da je bar besplatno to online igranje pa bih mozda nekad i probao ali da dodatno i do placam mi nije toga vrijedno.

EDIT: Nego moze li mi neko objasniti imam li ja ikakve koristi od ovog 14 dana trial PS Plus? Kada mi to istekne hocu li i dalje imati ista od toga sto sam dobio preko plusa? Nisam ga jos ni aktivirao...

Nije da ima puno ljudi kao što si ti. Kao što si rekao različiti smo.

Ako ti piše da je tvoje zauvijek onda je tako. Inače neke igre su tvoje dok traje pretplata.

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Hvala na odgovoru u vezi ovog PS Plus, nego da li je svejedno kada cu to aktivirati ili mozda ima neki period kada bi imao vise koristi pa da sacekam? Ili mi na kraju krajeva ne igra ulogu da li sada ili za mjesec? Kako god, opet sam shvatio da sve sto dobijem besplatno, opet necu imati kada istekne, tako da ukoliko je tako onda ga nemam potrebe nikako ni aktivirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
arnes_king kaže...
 A sto se tice tih patcheva, u vecini slucajeva nisu bas neophodni i donose neke zanemarive stvari

Je, zato i toliko igara danas ima day one patch ili najavu patcha još prije nego izađe van. Jer donose zanemarive stvari tipa modove, content, ispravke kritičnih bugova i poboljšanje performansi da bi uopće bile igrive. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
arnes_king kaže...

Hvala na odgovoru u vezi ovog PS Plus, nego da li je svejedno kada cu to aktivirati ili mozda ima neki period kada bi imao vise koristi pa da sacekam? Ili mi na kraju krajeva ne igra ulogu da li sada ili za mjesec? Kako god, opet sam shvatio da sve sto dobijem besplatno, opet necu imati kada istekne, tako da ukoliko je tako onda ga nemam potrebe nikako ni aktivirati.

Ako ne misliš uzimati PS+ pretplatu, tih 14 dana ne moraš ni aktivirati. Možda eventualno ako ima neka PS+ besplatna igra koju namjeravaš preći u 14 dana koliko traje probna pretplata.

Ako misliš uzimati pretplatu, onda je najbolje 14-day trial aktivirati na prijelazu mjeseca, tako da pokupiš PS+ besplatne igre za ovaj i za sljedeći mjesec.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 14:00 (DeniZg).
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Meni je isto Razerov odličan, ali sam malo skeptičan u kvalitetu Razer proizvoda. Čitao sam svakakve priče.

Nikad vise od razera nista, pogotovo ne kontroler. Precijenjeno smece koje mi se pokvarilo nakon par mj. rada, a promijenio sam i dva njiova miša i tipkovnicu. Debil totalni, znam.

12 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Meni je isto Razerov odličan, ali sam malo skeptičan u kvalitetu Razer proizvoda. Čitao sam svakakve priče.

Nikad vise od razera nista, pogotovo ne kontroler. Precijenjeno smece koje mi se pokvarilo nakon par mj. rada, a promijenio sam i dva njiova miša i tipkovnicu. Debil totalni, znam.

A gle, roba im ima premium izgled i premium cijenu, pa si čovjek misli, sigurno je odlična. Svatko se može zeznuti.

PSN - DeniZg80
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Joj koji bezobrazluk, evo u Bosni vec stavljaju oglase za prodaju PSVR bundle sa 2 kontrolera i kamerom (inace ne dodju), ali cijena 1350KM ccc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
slk21 kaže...
Dali se nekome desilo da upali ps4 i ne salje signal tv u?
Trebao sam ga ugasiti i upaliti da proradi....

Da, ali je do TV-a, slika ostane crna, tu i tamo čujem zvuk. Na drugom TV-u nijednom problema. To riješim tako da ugasim i upalim TV, onda se slika pojavi i nema problema. Da ironija bude veća oba su LG i na oba koristim HDMI kabel

13 godina
arnes_king kaže...
Hexfire kaže...

Pa nisam ja rekao da je meni to neko moranje, ali mi je draze suzdrzati se pa imati prednosti od toga, iako na kraju krajeva mi je skoro i svejedno. Kupio sam konzolu kako god, tako da cu je koristiti kako mi bude cejf. A sto se tice tih patcheva, u vecini slucajeva nisu bas neophodni i donose neke zanemarive stvari, i pretezno je i to bazirano na poboljsanja neka u online igranju.

Opet kazem, nabavim igru, prekucam singleplayer i zamijenim je za drugu, tako da mi te sporedne stvari ne igraju neku ulogu.

I bas me cudi zasto vama predtavlja to toliki problem sto sam ja napisao da ukoliko bude moguc jailbreak da ga radim odmah? Svako radi ono sto zeli i sto misli da je za njega najbolje, vi ukoliko to ne bi uradili, niko vas ne tjera, zasto mene osporavate?

to isto mozes raditi i ovako. uzmes na piku polovnu igru, prekucas i prodas u 90% slucajeva za istu cijenu, ili zamijenis za drugu i tako u krug :D

PSN Tokioplastic292
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

A gle, roba im ima premium izgled i premium cijenu, pa si čovjek misli, sigurno je odlična. Svatko se može zeznuti.

Meni Razerov izgleda ok.

Osobno imam Lycosu. Kupljena preko ebaya, covjek je poslao iz USA. Nikakvih problema vec dobrih cca 7g. Prezivjela sve prolijevanja, gaming sesije.

Da idem kupovati opet bih uzeo Razera i to nasljednika Lycose, ako uopce to postoji.

Misevi. Logitech, jer mi je Razer uvijek bio preskup

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
PlayStation 4

da dode jailbreak za ps4 dal bi ga napravio? pa vjerojatno ne.

ali vidim da vi gore niste nikad imali uopce jailbreakanu konzolu jer ste rekli neke stvari koje nisu tocne. ja sam imo 2 jb ps3, em sam svaku igro online 2 godine bez bana, em si updateove mogo skinut s torento ako nisi htio riskirat spajanjem na internet. moj ps3 je bio na nekom prastarom fw-u a igro sam najnovije codove online i ostale igre. kazem, danas to nebih radio, prije jesam. samo zelim rec da ovo sto pricate nije bilo tako na ps3.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
slk21 kaže...

TV ti ne primi signal preko HDMI-a. Jednostavnije ti je ugasiti pa upaliti televizor kako bi probudio HDMi. Meni se to dogodi na bilo kojem uređaju koji ima HDMI. Ne često ali tu i tamo. Tada samo ugasim pa upalim tv i sve štima.

12 godina

Igrao sam Battlefield cijelu večer (4-5 sati), a baterija na DS4 se potrošila samo za jednu crticu.

Da nije to možda zbog ovog zadnjeg updatea?

PSN - DeniZg80
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Da li neko zna zasto nece da primi ni jednu od mojih kartica kao nacin za placanje?

Iz Bosne sam ali mi je PSN racun prijavljen kao Hrvatska (jer Bosne nema), sinoc htio aktivirati ovaj 14 dana free trial za PSN, ali ipak traze da se unesu podaci placanja kako bi mogli automatski produziti nakon toga na placenu pretplatu (naravno, to bih odmah iskljucio nakon aktivacije). Imam dvije kartice, jedna je Visa electron koju koristim i za Paypal, ali nece da je primi, druga mi je bankovna kartica Maestro koju koristim svugdje u svijetu za placanje, i nju mi takodjer odbilo (na ovoj ima i novca, na VISA-i nema)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Da li neko zna zasto nece da primi ni jednu od mojih kartica kao nacin za placanje?

Iz Bosne sam ali mi je PSN racun prijavljen kao Hrvatska (jer Bosne nema), sinoc htio aktivirati ovaj 14 dana free trial za PSN, ali ipak traze da se unesu podaci placanja kako bi mogli automatski produziti nakon toga na placenu pretplatu (naravno, to bih odmah iskljucio nakon aktivacije). Imam dvije kartice, jedna je Visa electron koju koristim i za Paypal, ali nece da je primi, druga mi je bankovna kartica Maestro koju koristim svugdje u svijetu za placanje, i nju mi takodjer odbilo (na ovoj ima i novca, na VISA-i nema)...

Vjerojatno ti ne prihvaca, jer je kartica iz Bosne.

Ali neka me ispravi netko od kolega, ako sam u krivu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina

Arnel sam si sebi odg. 

13 godina
protjeran
Chaky kaže...
arnes_king kaže...

Vjerojatno ti ne prihvaca, jer je kartica iz Bosne.

Ali neka me ispravi netko od kolega, ako sam u krivu.

Pa sta to treba da znaci, ako si iz Bosne nemas mogucnosti kupovine online igara niti imas mogucnosti da koristis PS Plus?

15 godina
Moj prijedlog ti je da napraviš US account i kupuješ bonove i PS pretplatu na Amazonu. Ionako već imaš account iz druge zemlje (Hrvatska) a ovako bar imaš više opcija za kupovinu bonova i PS+.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Moj prijedlog ti je da napraviš US account i kupuješ bonove i PS pretplatu na Amazonu. Ionako već imaš account iz druge zemlje (Hrvatska) a ovako bar imaš više opcija za kupovinu bonova i PS+.

A nisam ja ni mislio placati Plus pretplatu nego htio aktivirati ovaj trial 14 dana da iskoristim... glupo im je to sto su ogranicili neke drzave u kojima prodaju konzolu.. A ukoliko budem i htio koristiti plus imam prijatelja iz njemacke s kojim sam mislio nastimati onaj fazon za sheranje tako da mogu ja onda i bez plusa imati sve pogodnosti pomocu njegove plus pretplate.

12 godina

PS4 Slim - Usporedba potrošnje, temperatre i buke, prije i poslije mijenjanja termalne paste.

PSN - DeniZg80
15 godina
slk21 kaže...

Meni se to jucer dogodilo. Nakon updejta na 4.05

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice