PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.470.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Red Dead Redemption 2 najavljen za jesen 2017., ali samo PS4/XB1. 

Voda na mlin kupnji PS4, ako se netko predumišlja.

....I onda godinu i pol kasnije PC verzija, pa remaster za PS5 itd.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 15:34 (DeniZg).
10 godina
PlayStation 4

Ljudi najavljen je Red Dead Redemption 2

Za sada se cini da ce PC opet izvisit 

"Red Dead Redemption 2 will release worldwide in Fall 2017 on PlayStation 4 and Xbox One systems."

EDIT: Kasnim :)

Za dva dana Trailer.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 15:34 (Santana).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Eh, nadao sam se i najavi remastera prvog, ali eto. Taman do onda odigram sve što sam dosad propustio na PS4.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mogu li PSN+ UK subscription koristiti na hrvatskom PSN accountu?
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Mogu li PSN+ UK subscription koristiti na hrvatskom PSN accountu?

Nop. Plus koristiš samo na onom accountu za koji je kupljen. US+ samo US, UK+ samo UK, HR+ samo HR itd.

14 godina

Nažalost,koliko vidim sve dobre PSN ponude za igre su na US storeu.

Kao uvijek smo tradicionalno skupi.

A mogu li jednostavno napraviti PSN UK account jer iovako nemam account i njega koristiti na PS4 koji je u hrvatskoj?

Ili postoje neka ograničenja

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 16:30 (robimarko).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Možeš, al u tom slučaju ti je bolje imat US račun. :)

0 0 hvala 0
14 godina

Baš gledam cijene playstationa plus za US i UK.

Za skoro istu cijenu se da nabaviti.

Stvarno nisam pametan koji da account napravim

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 16:43 (robimarko).
17 godina
robimarko kaže...

Nažalost,koliko vidim sve dobre PSN ponude za igre su na US storeu.

Kao uvijek smo tradicionalno skupi.

A mogu li jednostavno napraviti PSN UK account jer iovako nemam account i njega koristiti na PS4 koji je u hrvatskoj?

Ili postoje neka ograničenja

Možeš, al je protivno ToS-u imati account za regiju u kojoj ne živiš. Nemoj se poslije čuditi ako jednog dana počnu banati takve račune iako to ne rade sada. Ako nešto možeš napraviti ne znači i da je to ok.

Vidiš da banaju i one sasvim legalne :-)

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Red Dead Redemption 2 najavljen za jesen 2017., ali samo PS4/XB1. 

Voda na mlin kupnji PS4, ako se netko predumišlja.

....I onda godinu i pol kasnije PC verzija, pa remaster za PS5 itd.

Igra stoljeca. Igre kakve nazalost mi na PC-u nikad necemo dozivjet. Sumnjam da ce ikad i izaci za PC, ako nisu prijasnji, nece ni ovaj. GTA je drugo, taj serijal ima korijene na PC-u. Igra zbog koje se kupuje konzola. Sto sad, moram kupit PS4 Pro? XD. Jeste vec nasli televizore koje ce te uzet ekipa? 

17 godina
PlayStation 4

netflix isto su vpn zbanali u roku kex od kad je u hrv.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

netflix nisu banali, nego su samo preusmjerili na hrv, tak jedino moze biti i sa ps4 accountima

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...
4mal kaže...

netflix nisu banali, nego su samo preusmjerili na hrv, tak jedino moze biti i sa ps4 accountima

Samo što je za netflix to lako, jer je jedan account worldwide, samo ti pokazuje različit content ovisno o lokaciji.

PSN accounti su različiti i ne mogu se mergeat, pa ćeš lako ako odluče popušit ban i izgubit sve igre. A onda sretno u natezanju sa supportom.

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Eh, nadao sam se i najavi remastera prvog, ali eto. Taman do onda odigram sve što sam dosad propustio na PS4.

Iskreno i ja. Obožavam Rockstarove igre, a RDR mi je možda jedina koju nisam igrao od izlaska prvog GTA jer nisam imao trojku... Sad bi mi remaster došao ko budali šamar.

11 godina
odjavljen

Ma dajte ljudi moji dosta tih remastera. Da se ide brojat ispalo bi da je izaslo vise remastera u ovoj generaciji konzola nego novih igara. Doduse, kada se vec mora remasterizirat sve zivo i ne zivo, onda bi to bilo bolje naravno da je to bio RDR sa Undead Nightmarom. Ali punokrvni nastavak je bolja stvar od bilo kakvog remastera, pogotovo ovako genijalne igre.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

To s lokacijom je izuzetno glupo, pa sto ako se ja sad odlučim preseliti iz Hrvatske u SAD a na accountu imam igre vrijedne 1000€?! Sto bih ja trebao sad odbaciti taj račun i kupiti sve igre ispočetka na američkom možda?

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ma dajte ljudi moji dosta tih remastera. Da se ide brojat ispalo bi da je izaslo vise remastera u ovoj generaciji konzola nego novih igara. Doduse, kada se vec mora remasterizirat sve zivo i ne zivo, onda bi to bilo bolje naravno da je to bio RDR sa Undead Nightmarom. Ali punokrvni nastavak je bolja stvar od bilo kakvog remastera, pogotovo ovako genijalne igre.

A gle, igrao sam samo jedan remaster i to The Last Of Us i jedini koji bi uz taj igrao je baš RDR :) 

Navodno da će RDR 2 biti prequel što je bolje u mojem slučaju jer neću biti zakinut za bilo koji dio priče.

10 godina
IvanDado kaže...

Obicno ne radi isti tim remaster, nego netko drugi tipa Bluepoint games koji se bave samo remasterima i odlicno im ide. 
Tak da to ne usporava rockstar sa izradom nove igre i zato nemam nist protiv.

10 godina
JozoBozo121 kaže...

To s lokacijom je izuzetno glupo, pa sto ako se ja sad odlučim preseliti iz Hrvatske u SAD a na accountu imam igre vrijedne 1000€?! Sto bih ja trebao sad odbaciti taj račun i kupiti sve igre ispočetka na američkom možda?

Od kuda ti ta glupost. 

Na koju foru onda hrpa nas koristi americki psn, a nismo iz amerike...

Rađe pitaj Steam support to pitanje ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:31 (Santana).
10 godina
neaktivan

Mene ne zanima sto se to može, to je protivno Sonyevom pravilniku i time nedozvoljeno, jednako tako je Netflix ukinuo mogućnost korištenja VPN-a, a Sony ima problema s bananjem računa iako vlasnici nisu napravili nešto krivo, sasvim je lako moguće da jednom počnu banati ljude koji iskorištavaju takve finte.

Neznam zašto hoćeš odma flame war, samo ti je to u glavi. 

10 godina
JozoBozo121 kaže...

Mene ne zanima sto se to može, to je protivno Sonyevom pravilniku i time nedozvoljeno, jednako tako je Netflix ukinuo mogućnost korištenja VPN-a, a Sony ima problema s bananjem računa iako vlasnici nisu napravili nešto krivo, sasvim je lako moguće da jednom počnu banati ljude koji iskorištavaju takve finte.

Neznam zašto hoćeš odma flame war, samo ti je to u glavi. 

Da razmisljas malo nebi mlatio takve gluposti. 

Sigurno ce banat valjda 30% korisnika jer im je tak doslo. 
Da im je to problem vec bi se zastitili od toga. Tipa provjera IP adrese...

10 godina
neaktivan

Da razmišljaš malo ti ne bi mlatio gluposti nego bi shvatio da je valjda 90% korisnika (izvan Amerike) na Netflixu koristilo neki servis koji mijenja lokaciju, ili VPN ili DNS. 

Mene opće ne brine hoće li to oni raditi ili ne jer upravo iz ovakvih razloga za PS4 kupujem jedino fizičke igre, no sto postoji takva odredba u Sonyevom službenom dokumentu je problem jer ostavlja jedan prostor nesigurnosti i nedorečenosti.

10 godina
JozoBozo121 kaže...

Da razmišljaš malo ti ne bi mlatio gluposti nego bi shvatio da je valjda 90% korisnika (izvan Amerike) na Netflixu koristilo neki servis koji mijenja lokaciju, ili VPN ili DNS. 

Mene opće ne brine hoće li to oni raditi ili ne jer upravo iz ovakvih razloga za PS4 kupujem jedino fizičke igre, no sto postoji takva odredba u Sonyevom službenom dokumentu je problem jer ostavlja jedan prostor nesigurnosti i nedorečenosti.

Netflix i PSN/Sony nemaju nikakve veze. Jasno je meni za neflix, al ovdje pricamo o PSN-u. 

Ti pricas kaj bi bilo kad bi  bilo bez ikakvog pokrica.Od kad je doso PS3 ljudi koriste PSN iz drugih drzava i sad bi oni sve te racune banali (iako im donose zaradu) zbog cega ?
Da im je to tolko bitno stavili bi provjeru IP adrese kod registracije i gotovo. 

Ti radi kaj hoces, al nemoj plasit ljude bezveze.

10 godina
neaktivan

Ne, ti si taj koji priča o tome kaj bi bilo kad bi bilo jer ja pričam o nečemu što se nalazi u Sonyevom Terms od Service. Tamo jasno piše da se računi ne smiju registrirati u drugoj regiji.

Ajde molim te objasni mi kako PSN i Netflix nemaju veze? I jedni i drugi imaju pretplate/jednokratno plaćanje, i jedni i drugi u dokumentima imaju zabranu pristupa sadržaju ako nisi u tom području, samo sto Netflix sam detektira u kojoj si zemlji, a kod PSN-a ti to biraš prilikom registracije. I Netflixu, koji u potpunosti ovisi o prihodima pretplata, nije bio problem zabraniti nešto sto je koristila velika većina korisnika izvan Amerike, sto nije mali broj. Realno gledajući, Sonyu bi ovo bilo još i lakše jer on od tih računa ne ovisi mjesečno nego dobiju novac prilikom kupnje igre. A vjerujem da bi većina ljudi kojima se banaju accounti ponovno otvorila račune jer hoće igrati nešto na svojim konzolama.

Ti si taj koji može raditi sto hoće, ali uvjeravati ljude u sigurnost nečega sto nije sigurno je nevjerojatno retardirano.

12 godina
Santana kaže...
JozoBozo121 kaže...

Netflix i PSN/Sony nemaju nikakve veze. Jasno je meni za neflix, al ovdje pricamo o PSN-u. 

Ti pricas kaj bi bilo kad bi  bilo bez ikakvog pokrica.Od kad je doso PS3 ljudi koriste PSN iz drugih drzava i sad bi oni sve te racune banali (iako im donose zaradu) zbog cega ?
Da im je to tolko bitno stavili bi provjeru IP adrese kod registracije i gotovo

Ti radi kaj hoces, al nemoj plasit ljude bezveze.

U teoriji mogu staviti provjeru IP adrese kod logiranja na PSN.

Meni je Microsoft znao blokirati GWG igre na X360 (UK account, a HR IP adresa).

PSN - DeniZg80
10 godina
JozoBozo121 kaže...

Ne, ti si taj koji priča o tome kaj bi bilo kad bi bilo jer ja pričam o nečemu što se nalazi u Sonyevom Terms od Service. Tamo jasno piše da se računi ne smiju registrirati u drugoj regiji.

Ajde molim te objasni mi kako PSN i Netflix nemaju veze? I jedni i drugi imaju pretplate/jednokratno plaćanje, i jedni i drugi u dokumentima imaju zabranu pristupa sadržaju ako nisi u tom području, samo sto Netflix sam detektira u kojoj si zemlji, a kod PSN-a ti to biraš prilikom registracije. I Netflixu, koji u potpunosti ovisi o prihodima pretplata, nije bio problem zabraniti nešto sto je koristila velika većina korisnika izvan Amerike, sto nije mali broj. Realno gledajući, Sonyu bi ovo bilo još i lakše jer on od tih računa ne ovisi mjesečno nego dobiju novac prilikom kupnje igre. A vjerujem da bi većina ljudi kojima se banaju accounti ponovno otvorila račune jer hoće igrati nešto na svojim konzolama.

Ti si taj koji može raditi sto hoće, ali uvjeravati ljude u sigurnost nečega sto nije sigurno je nevjerojatno retardirano.

Da ljudi sa igrama u vrijednosti od par tisuca kuna bi sam tak napravili novi racun i pravili se da se nist nije dogodilo.
Na netflixu niti jedan komad sadrzaja nije tvoj, zato se nitko nit ne zali na to. Jer su izgubili 20$ najvise. 

Bananjem tih racuna Sony bi si puco u nogu. 
Kao sto sam reko, da im to smeta preventirali bi to i nebi cekali 10 godina

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 21:18 (Santana).
17 godina
Santana kaže...

Da ljudi sa igrama u vrijednosti od par tisuca kuna bi sam tak napravili novi racun i pravili se da se nist nije dogodilo.

Na netflixu niti jedan komad sadrzaja nije tvoj, zato se nitko nit ne zali na to. Jer su izgubili 20$ najvise. 

Bananjem tih racuna Sony bi si puco u nogu. 
Kao sto sam reko, da im to smeta preventirali bi to i nebi cekali 10 godina

Rekao sam... netflix, steam, amazon i sl. imaju globalne accounte, samo su cijene i ponuda lokalizirani.

PSN s druge strane ima regionalne accounte koji se ne mogu seliti ni mergeati... pa vi vidite koji tu problemi mogu sve nastati za nekog tko kombinira.

Da li hoće netko imati probleme ili neće to je pitanje, ali bi o tome trebalo razmisliti dok se odlučuje gdje se registrirati i gdje kupovati igre. Da ne bi poslije bilo plakanja, tko to radi, riskira. Em daje lažne podatke, em je protivno ToSu.

Opet kažem, to što se može i što to svi rade nije oslobađajuća okolnost :-) Samo smo htjeli čovjeka upozoriti i to je to.

I netflix je godinama dozvoljavao smartdnsove, ali sad više ne. Srećom nisu ljudima blokirali accounte, ali kao što kažeš tamo ni nije bitno, izgubio bi samo watch listu i favoritse.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 21:37 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
Accounti su iz drugih zemalja jer ja a sigurno i ostali kad su uzimali ps3 kad je izasao stavljali smo prvo hrvatsku kao zemlju a onda veliko iznenadenje.
PS Store tada nije postajao za milu nam domovinu i brze bolje pravi uk ili us account da skidas demo igre i imas pristup storu. Eto tako je krenulo.
17 godina
PlayStation 4

menni su banali 3 puta xbox 360 tj live znaci ogroman trosak a supporta onda a ni sada nema!

pisao njima direkt call service cim cuju da si iz hrv mos se jebat...

tako da kaj se tice sony-a deni je super prosao

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 22:49 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Santana kaže...

Obicno ne radi isti tim remaster, nego netko drugi tipa Bluepoint games koji se bave samo remasterima i odlicno im ide. 
Tak da to ne usporava rockstar sa izradom nove igre i zato nemam nist protiv.

U svakom slucaju nagledao sam dovoljno remastera koji su po mojem misljenju "ez cash grab". Ali da bi medju svim tim remasterima radje htio vidjet RDR, bi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice