PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.469.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

ček malo oče dolaziti bunde paket sa moveom i kamerom da ispadne manje od kada bi se kupovalo odvojeno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Dal hdr drzati na of ili automatic, kakva je razlika uopce?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

ček malo oče dolaziti bunde paket sa moveom i kamerom da ispadne manje od kada bi se kupovalo odvojeno..

Pa trebao bi. Ali koliko vidim, sancta najavljuje samo osnovni paket+vr worlds

Potpis!
17 godina
PlayStation 4

ma da totalno lame zbog toga 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Molim pomoć. Kupio playstation 4 i kad se spajam na većinu servera u bf4 neće se spojiti. Zna netko u čemu je stvar?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
acarnoje kaže...

Molim pomoć. Kupio playstation 4 i kad se spajam na većinu servera u bf4 neće se spojiti. Zna netko u čemu je stvar?

Nemaš PS+pretplatu, ne radi ti Internet, ne radi PSN, nisi dobro podesio filtere za BF4 servere.

Odaberi nešto od ponuđenog.

PSN - DeniZg80
16 godina

Sve od navedenog imam. Mislim da treba portove otvoriti.

17 godina
acarnoje kaže...

Mislim da treba portove otvoriti.

16 godina
PlayStation 4

Šta je smjesno? U routeru sportove. Sad sam našao na netu. Portovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Gdje kupiti ps4 sa više godina garancije 3+? Može i nadoplata za istu.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
acarnoje kaže...

Sorry, al meni je to presmiješno. Bilo kakva otvaranja portova za igre su smiješna. Portovi se otvaraju samo za servere/servise za koje želiš da ti budu trajno dostupni s neta (vpn server, http server, ftp server i sl).

Igre koje od tebe zahtjevaju port forwarding da bi dobro radile su katastrofa. Već sam puno puta to spominjao, ali na PCu nisam nijedan port otvorio za nijednu multiplayer igru ili aplikaciju koju imam. U ruteru imam forwardano jedino Plex server i Synology NAS.

Što da imaš dvije playke doma? S jedne bi mogao igrati BF4, s druge ne bi.

12 godina

Napokon su mi nakon 10 dana odblokirali PS račun. S tim da su mi uklonili sredstva iz walleta (370 kn).

Zatražio sam da mi produže PS+ pretplatu za vrijeme koje mi je bio račun nedostupan i vrate sredstva u wallet ili naprave povrat.

To bi isto moglo potrajati danima i tko zna, možda me opet zablokiraju za svaki slučaj.

PSN - DeniZg80
16 godina
Bitanga kaže...
acarnoje kaže...

Sorry, al meni je to presmiješno. Bilo kakva otvaranja portova za igre su smiješna. Portovi se otvaraju samo za servere/servise za koje želiš da ti budu trajno dostupni s neta (vpn server, http server, ftp server i sl).

Igre koje od tebe zahtjevaju port forwarding da bi dobro radile su katastrofa. Već sam puno puta to spominjao, ali na PCu nisam nijedan port otvorio za nijednu multiplayer igru ili aplikaciju koju imam. U ruteru imam forwardano jedino Plex server i Synology NAS.

Ali bf4 izgleda traži s ja je igram.

17 godina
Bitanga kaže...
acarnoje kaže...

Ove tvoje žalopojke smo već čitali. Više puta. Ne znam čemu ovo ponavljanje. Osobito za igru koja preporučuje port forward za sve platforme za koje je izašla. Piše na linku koji je postao acarnoje i piše na službenim support stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 12:56 (MSX).
14 godina
PlayStation 4

ja ti problema sa ps4 i bf4 nemam, jos nosam ps4 na tri lokacije, tri grada.. ustekam, konektujem i deri :)

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ni ja nisam morao raditi port forwarding za BF4, niti na PC-u niti na PS4.

A bar 3 rutera sam promijenio za to vrijeme.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

I meni radi BF4 normalno, nisam nist posebno napravil niti za jednu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MSX kaže...

Ove tvoje žalopojke smo već čitali. Više puta. Ne znam čemu ovo ponavljanje. Osobito za igru koja preporučuje port forward za sve platforme za koje je izašla. Piše na linku koji je postao acarnoje i piše na službenim support stranicama.

Nijedna igra nema šta preporučati port forwarding, to su gluposti. Port forwarding može koristiti jedino da kod sebe vrtiš BF4 server, o čemu ovdje nije riječ. A niti za to ne bi moralo danas biti potrebno (teamviewer bez problema radi bez port forwardinga, torrenti i sl).

Al jasno mi je da ne poznaje svatko mrežne protokole pa povjeruje šta piše na netu i opravdava to svojom velikom željom za igranjem loše projektirane mrežne igre.

Kako misliš da bi ljudi u velikim mrežama igrali BF4, gdje nemaju mogućnosti podešavati portforwarding (i nebi ni mogli, jer 1 port -> 1 MAC adresa). Pa nitko u studentskom domu ne bi mogao igrati BF4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 13:23 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Napokon su mi nakon 10 dana odblokirali PS račun. S tim da su mi uklonili sredstva iz walleta (370 kn).

Zatražio sam da mi produže PS+ pretplatu za vrijeme koje mi je bio račun nedostupan i vrate sredstva u wallet ili naprave povrat.

Drago mi je sto su ti konacno odblokirali racun. Predugo to traje, a razlog je urnebesno nebulozan.

Koji ti je SZK na kraju rijesio stvar?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Drago mi je sto su ti konacno odblokirali racun. Predugo to traje, a razlog je urnebesno nebulozan.

Koji ti je SZK na kraju rijesio stvar?

Komunikacija ide preko HR službe za korisnike.

Ali, zvao sam ih i telefonom danas. Oni ništa tu ne rade lokalno, sve prosljeđuju negdje drugdje i isto tako dobivaju natrag povratnu informaciju. Vjerojatno samo prevode upite sa hrvatskog na engleski i obrnuto.  

PSN - DeniZg80
17 godina
Bitanga kaže...
Nijedna igra nema šta preporučati port forwarding, to su gluposti. Port forwarding može koristiti jedino da kod sebe vrtiš BF4 server, o čemu ovdje nije riječ. A niti za to ne bi moralo danas biti potrebno (teamviewer bez problema radi bez port forwardinga, torrenti i sl).

Al jasno mi je da ne poznaje svatko mrežne protokole pa povjeruje šta piše na netu i opravdava to svojom velikom željom za igranjem loše projektirane mrežne igre.

Kako misliš da bi ljudi u velikim mrežama igrali BF4, gdje nemaju mogućnosti podešavati portforwarding (i nebi ni mogli, jer 1 port -> 1 MAC adresa). Pa nitko u studentskom domu ne bi mogao igrati BF4.

Sve pet. Ja sam pričao o tvom opetovanom njurganju. Ne kužim čemu ponavljanje kako ti je glup port forward na svaki post koji o tome nešto pita. I još k tome o igri koja to traži za sve platforme na kojima je objavljena. Pa čak i na PC-ju za koji ti tvrdiš da to port forward nikad nije trebao, kao što ti i neki drugi korisnici na ovom forumu tvrde da im nikad nije trebao na plejki.

(Da, znam kamo ova rasprava vodi. Sad ćeš ti odgovorit da ti nitko ne može zabraniti da kritiziraš, pa ja opet da ti nitko ni ne brani, blah blah blah. Prestajem. Ali i dalje ne kužim.)

17 godina
DeniZg kaže...

Ali, zvao sam ih i telefonom danas. Oni ništa tu ne rade lokalno, sve prosljeđuju negdje drugdje i isto tako dobivaju natrag povratnu informaciju. Vjerojatno samo prevode upite sa hrvatskog na engleski i obrnuto.  

Jesu ti rekli uopće razlog zašto si banan?

12 godina
MSX kaže...
DeniZg kaže...

Jesu ti rekli uopće razlog zašto si banan?

Ne. U telefonskom razgovoru su spominjali nekakvo hakiranje, ali službeno na mail nisam ništa dobio.

I danas sam dobio mail da su mi ukinuli zabranu pristupa SEN računu, uklonilli podatke o plaćanju i da mogu ponovno unijeti kartične podatke, ali da ne radim plaćanje u narednih 24 sata.

K'o da imam posla sa KGB-om, a ne službom za korisnike najveće međunarodne gaming kompanije.

Žalosno. I svakako upozorenje svima koji misle imati posla sa Sonyem.

PSN - DeniZg80
16 godina
Bitanga kaže...
MSX kaže...

nemogu vjerovat ali slažem se sa Bitangom, portforward nema veze sa tim, portforward vise pomaze ak si ti hoster/owner servera, ili tipa seedas na torrentu... Ovo nema veze, ja nemam nijedan port otvoren a radi mi bf4 na ps4 i na pc-u

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
MSX kaže...
Bitanga kaže...

Sve pet. Ja sam pričao o tvom opetovanom njurganju. Ne kužim čemu ponavljanje kako ti je glup port forward na svaki post koji o tome nešto pita. I još k tome o igri koja to traži za sve platforme na kojima je objavljena. Pa čak i na PC-ju za koji ti tvrdiš da to port forward nikad nije trebao, kao što ti i neki drugi korisnici na ovom forumu tvrde da im nikad nije trebao na plejki.

(Da, znam kamo ova rasprava vodi. Sad ćeš ti odgovorit da ti nitko ne može zabraniti da kritiziraš, pa ja opet da ti nitko ni ne brani, blah blah blah. Prestajem. Ali i dalje ne kužim.)

Zato što se svi primate port forwardinga kao da je to nešto normalno i poželjno. Nije i ne bi trebalo biti. Pogotovo dok vidim da savjetuju forwardanje portova 80 i 443. 

Pokušavam objasniti da ne treba poslušati sve što piše negdje na internetu i samo otvarati 50 portova bez mozga. Pa ti onda BF4 na PCu prestane raditi jer si sve forwardirao na playku radi neke druge igre i sl. Pa zaboraviš maknuti dok ti više ne treba i čudiš se zašto nešto ne radi.

I u većini slučajeva niti nije uzrok problema kod kućnih korisnika. Uzrok je vrlo vjerojatno neki firewall koji blokira svu komunikaciju po nekom od tih portova, možda čak i na strani operatera.
BTW - open port i port forwarding nisu ista stvar. A ovdje se nigdje ne objašnjava detaljno što treba samo biti otvoreno na firewallu, a što forwardirano. Također se nigdje ne spominje što je incoming, a što outgoing. Za nekoga tko pozna mreže, to nije ista stvar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 14:56 (Bitanga).
17 godina
DeniZg kaže...
K'o da imam posla sa KGB-om, a ne službom za korisnike najveće međunarodne gaming kompanije.

Upravo zbog toga i pitam. Da zaobiđem eventualne probleme sa očitom nebuloznom politikom PSN-a.

Znači, napisao si da si mijenjao username na PSN accountu. Pretpostavljam da si otvorio novi account? I onda si u taj account upisao broj kartice koji je već bio upisan i na starom accountu?

17 godina
DeniZg kaže...

Ne. U telefonskom razgovoru su spominjali nekakvo hakiranje, ali službeno na mail nisam ništa dobio.

I danas sam dobio mail da su mi ukinuli zabranu pristupa SEN računu, uklonilli podatke o plaćanju i da mogu ponovno unijeti kartične podatke, ali da ne radim plaćanje u narednih 24 sata.

Dok sam ja to govorio rekao si mi da "uvijek ja imam neke probleme i da razmislim da nije možda u meni problem" 

Neću reći da mi je drago da i ti imaš sad to iskustvo, jer nije, al eto :-P

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Dok sam ja to govorio rekao si mi da "uvijek ja imam neke probleme i da razmislim da nije možda u meni problem" 

Neću reći da mi je drago da i ti imaš sad to iskustvo, jer nije, al eto :-P

Nisi u pravu jer sam ja uvijek govorio da je Sonyev customer support i zaštita podataka katastrofa, a sad sam to iskusio na svojoj koži.

A mi smo se prepucavali oko tvojijh postavki rutera, voice chata i ne znam čega.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Nisi u pravu jer sam ja uvijek govorio da je Sonyev customer support i zaštita podataka katastrofa, a sad sam to iskusio na svojoj koži.

A mi smo se prepucavali oko tvojijh postavki rutera, voice chata i ne znam čega.

Da, istina. Moje postavke rutera su vrlo defaultne, i to će tako i ostati :-) Nikakva posebna prava ne mislim davati običnoj konzoli za igranje :-)

15 godina

Evo kupio i ja ps4 ovaj d chassis od 1tb. Dobio sam Mafia 3 igricu uz njega, prodajem ju ili mijenjam jer takve igre ne igram. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice