PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.468.073
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Što se tiče mape od GTA 5..

Nisam probao jer nemam Uv lampu
10 godina
slk21 kaže...
Što se tiče mape od GTA 5..

Nisam probao jer nemam Uv lampu

Rockstar-u treba podići spomenik.

Obožavam free roaming u igrama, pogotovo GTA serijal.

Meni sigurno u top 3 najboljih developera ikad.

16 godina
gladni kaže...

Zna li netko koja je caka sa ps 4 u t-comu?

Mene isto zanima, naime buraz si je uzeo magentu prije mjesec dana i danas sam ih kontaktirao kao ima li pravo na ps i rekli su da može, koliko sam skuzio 598 jednokratno i to je to, nikakvo otplaćivanje. Nesto mi tu malo smrdi ipak, zna li netko više o tome? Na stranici im ne piše apsolutno ništa osim cijene.

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
14 godina
lucky_look kaže...
gladni kaže...

Zna li netko koja je caka sa ps 4 u t-comu?

Mene isto zanima, naime buraz si je uzeo magentu prije mjesec dana i danas sam ih kontaktirao kao ima li pravo na ps i rekli su da može, koliko sam skuzio 598 jednokratno i to je to, nikakvo otplaćivanje. Nesto mi tu malo smrdi ipak, zna li netko više o tome? Na stranici im ne piše apsolutno ništa osim cijene.

Pa moraš uzeti tarifu koja košta 200kn mjesečno na dvije godine. I daješ 600 kn za konzolu. Sve piše na stranici.

Ak niš drugo možda će njuškalo biti puno Uncharteda 4.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
PlayStation 4

PS4 Gets System Software Update 4.01: You Know What it Does, don’t You?

još malo neizbježne stabilnosti za naše plejke  (312mb)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

PS4 Gets System Software Update 4.01: You Know What it Does, don’t You?

još malo neizbježne stabilnosti za naše plejke  (312mb)

ali sprdnja mi je jaca...

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1288133

PSN - brdjanin85
10 godina
PlayStation 4

Je li tko imao kad problema s nestabilnošću na plejki. Meni radi sve ko podmazano već 5 mjeseci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 15:26 (pqweasdyxc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pqweasdyxc kaže...

Je li tko imao kad problema s nestabilnošću na plejki. Meni radi sve ko podmazano već 5 mjeseci.

nope, meni plejka radi bez greske jos od 2014-te 

10 godina
Spike1983 kaže...
pqweasdyxc kaže...

nope, meni plejka radi bez greske jos od 2014-te 

Plejka radi savršeno, to samo izbacuju da vidimo kako oni misle na nas.

Jedina promjena je u nazivu, s 4.00 na 4.01.

Neka samo tako nastave i ja sam presretan, nemu tu crashanja drivera, BSOD-ova, nekompatibilnosti, virusa, razmišlajnja imaš li win 10 anniversary da možeš igrati najnoviji naslov (da M$), namjernog usporavanja komponenti (NVIDIA), nemogučnost prodaje/razmjene igara za naše siromašne zemlje.

Bravo Sony

17 godina
PlayStation 4

nek stave uhd bd u pro i ja presretan 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zanimljiv gameplay, valjda ce  takav biti i kad igra izade.

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

jedini problem koji sam ja imao je kad bi otisla u rest mode ne bi ju mogao ponovo upalit, al to su rijesili.

17 godina
pqweasdyxc kaže...

Neka samo tako nastave i ja sam presretan, nemu tu crashanja drivera, BSOD-ova, nekompatibilnosti, virusa, razmišlajnja imaš li win 10 anniversary da možeš igrati najnoviji naslov (da M$), namjernog usporavanja komponenti (NVIDIA), nemogučnost prodaje/razmjene igara za naše siromašne zemlje.

Da, probaj spojit bluetooth slušalice koje rade na svim mogućim platformama, ali PS4 kaže da nisu kompatibilne jer nisu Sonyeve :-) Ili RemotePlay koji radi samo na Sony tabletima/smartphoneima. Svi su oni podjednaki i zanimaju ih pare, a ne boljitak čovječanstva.

A sjećam se bilo je i zbrikanih konzola nakon ponekog updejta, user friendly spikica :-)

10 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Plejka radi savršeno, to samo izbacuju da vidimo kako oni misle na nas.

Jedina promjena je u nazivu, s 4.00 na 4.01.

Bravo Sony

Ja recimo najviše volim feature da ti se konzola zbog snage ventilatora pomalo pomiče unaprijed kako prolaziš igru  Kudos Sony, toga se još nitko nije sjetio!

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 22:01 (JozoBozo121).
17 godina
PlayStation 4

pawned 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
JozoBozo121 kaže...

Ja recimo najviše volim feature da ti se konzola zbog snage ventilatora pomalo pomiče unaprijed kako prolaziš igru  Kudos Sony, toga se još nitko nije sjetio!

Već vidim buduće rasprave:

A: Na koliko si posto igre u Unchartedu 5?

B: Ne znam točno, ali konzola je prešla nekih pola metra.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Drugovi moze li samo jedno brzinsko pitanje. Evo kum kupio sebi ps4 pa bi mu sada ja ustupio svoje igre da moze igrat, kada se loguje na moj acc po prvi put danas da li mora staviti da je primarni acc? i da ja svoj deaktiviram sa svog ps4?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

ako stavi da je konzola primarna onda nece morat bit ulogiran u taj acc ako zeli igrat igre s njega, nego moze s bilokojeg drugog usera na plejki. a ako ne stavi da ps4 bude primaran onda ce morat bit ulogiran u taj tvoj acc kad zeli igrat igre s njega. pa eto nek odluci. ako ti igras ionako s njega i ulogiran si onda nek stavi da je ps4 primaran tako da on moze sa svog igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

Planiram kupiti ps4 uskoro pa me zanimaju Vaša mišljenja. Imam ps1 još dan danas :D, ps2 sam imao ali ode u vječna lovišta, preskočio sam ps3, pa me zanima koji model kupiti od ps4. Čujem ovo fat, tanki model (nisam baš u trendu), sada čujem da će u 11. mjesecu izači novi ps4 pro model, pa me zanima što je najbolje. Da li da pričekam ps4 pro, da li da kupim stariji model, noviji model ps4, koliko gb itd.? Koja je biti razlika između novog i starog? Ispati li se kupiti novi?

Vidim da ih po oglasima već ima 1000 komada, pa me zanima koja bi bila realna cijena za rabljeni ps4 sa joystickom sa npr. 2 dobre igre? Hvala puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ak te nije briga za novce cekaj PS4 PRO 

Ak hoces maksimalno ustedit kupi si rabljeni PS4 (C konzolu) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

od dakle vi naručujete igre? mislim na fizičke verzije (na cd-u), sa sante domenice ili od nekud drugdje? vidim da je nova fifa 17 - 550kn pa pitam je li ima gdje jeftinije? kupuje li tko sa inozemstva igre?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Base.com

Thegamecollection.net

Tamo ja uzimam, meni uvijek sve stiglo vrlo brzo. Cca 5 radnih dana

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

EDIT

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 14:46 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

I poštarina je 20 kn. Odnosno na TGC će te Fifa17 izać 388 kn.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Džekson kaže...

Planiram kupiti ps4 uskoro pa me zanimaju Vaša mišljenja. Imam ps1 još dan danas :D, ps2 sam imao ali ode u vječna lovišta, preskočio sam ps3, pa me zanima koji model kupiti od ps4. Čujem ovo fat, tanki model (nisam baš u trendu), sada čujem da će u 11. mjesecu izači novi ps4 pro model, pa me zanima što je najbolje. Da li da pričekam ps4 pro, da li da kupim stariji model, noviji model ps4, koliko gb itd.? Koja je biti razlika između novog i starog? Ispati li se kupiti novi?

Vidim da ih po oglasima već ima 1000 komada, pa me zanima koja bi bila realna cijena za rabljeni ps4 sa joystickom sa npr. 2 dobre igre? Hvala puno.

U tvom slučaju, bez razmišljanja- PS4 PRO....pogotovo ako ideš na nekakvo dugogodišnje korištenje...

13 godina
Džekson kaže...

Vidim da ove godine Tcom daje plejku 4 uz svoje tarife, pa ako se povijest ponovi od prošle godine kada je Tele 2 davao konzole, Njuška bi opet mogla biti prepuna novih plejki, tako da nije loša ideja strpit se malo da početna cijena padne.

Lani su konzole išle već za 2k kuna, ove godine će vjerojatno i jeftinije...

14 godina
PlayStation 4

Outlast 2 demo se upravo moze skinut sa HR storea 

Moj PC  
3 0 hvala 3
10 godina
Spike1983 kaže...

Outlast 2 demo se upravo moze skinut sa HR storea 

Nemogu, ukakit i popiškat ću se.

Hmm, ustvari imam možda neke pelene u kući

15 godina
fluj kaže...

od dakle vi naručujete igre? mislim na fizičke verzije (na cd-u), sa sante domenice ili od nekud drugdje? vidim da je nova fifa 17 - 550kn pa pitam je li ima gdje jeftinije? kupuje li tko sa inozemstva igre?

Ja sam danas u Berlinu u MediaMarktu za 60 e kupio :) 

MadeInCroatia
10 godina
Ghost777 kaže...
fluj kaže...

Ja sam danas u Berlinu u MediaMarktu za 60 e kupio :) 

Previse.

http://www.thegamecollection.net/fifa-17-ps4.html

Sa dostavom 380kn 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice