PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
Wox kaže...

Ja koristim Input Mapper. Moraju se instalirati i drajveri za xbox kontroler. Nakon toga se prišteka PS4 kontroler , a PC misli da je prištekan XBox-ov. A sve nove igre već imaju opcije za  Xbox-ov. Do sada su sve igre radile ali za ovu Dark souls 3 neznam jer to nemam

Ista je spika i sa DS4Windows, moraš imati Xbox Controller driver. To je čak i od istog developera, samo je InputMapper nova aplikacija i fokusirana na općenito sve kontrolere, a DS4Windows specijaliziran za DS4 (što je po meni i bolja varijanta ako imaš DS4).

12 godina

Ja ponekad upalim taj Ds4Windows sa Dualshockom 4, ali mi stalno puca veza, pa se vrati i dosta je iritantno. A koristim dobar Asusov BT prijemnik i sjedim pored kompa.

Nakon 5 minuta popizdim pa uštekam Xbox360 kontoler.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

Ja ponekad upalim taj Ds4Windows sa Dualshockom 4, ali mi stalno puca veza, pa se vrati i dosta je iritantno. A koristim dobar Asusov BT prijemnik i sjedim pored kompa.

Nakon 5 minuta popizdim pa uštekam Xbox360 kontoler.

Mene je tako zezao na drugom kompu (koji koristim za steam streaming) gdje nije bila dobra "vidljivost" između BT receivera i kontrolera jer je taj komp malo zabačen. Dok sam ga pomaknuo malo s produžnim kabelom onda je bilo ok.

Isto nije dobro dok je više takvih prijamnika jedno kraj drugoga (npr od G700 miša i G930 slušalica - miš je podivljao dok su bili jedan kraj drugoga - razmaknuti rade savršeno).

Al da, sigurno ništa ne može zamijeniti kabel i normalne drivere bez kemije. No meni je DS4 vrlo drag i koristim ga ponekad na PCu bez problema.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz ekipa trebam pomoc ako neko zna resenje za problemom "Lan cable is not conected"znaci nakon nekoliko minuta javlja poruku da lan kabel nije konetiran,dok svi ostali uregjaji u kuci rade bez problema  sa tim istim lan kablom i na tom istom portu na ruteru!promenio sam mozda 10 kablova ,stirao ponovo ruter,stavio sam i staticku Ip i otvorio DMZ nista ne pomaze!Da napomenem da ps4 nije uopste pomeran od mesta od kad je kupljlen i na Wi-FI radi super bez problema!Koliko sam vidio na internetu i nema nekog konkretnog resenja oko ovog problema a dosta ljudi ga ima!Hvala unapred na pomoci 

Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sony ove godine doslovno rasturio na E3, novi IP-ovi i ekskluzive:

Izdvajam :

Days Gone

God of War

Death Stranding (nova igra Kojime)

Detroit Become Human
Horizon Zero Dawn
The Last Guardian
Spiderman
Crash remastered 1-3

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 11:32 (EraserHead).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

Da su bar predstavili neki footage crasha 1-3, a ne one skylander gadosti. Osim toga super presica! Orkestar je meni najviše pridonio dojmu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

god of war super

days gone-entuzijazam splasnuo kad sam vidio da je open world

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kratos ima bradu - najbolja igra na svijetu.

Realno.

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pogledao sam cijelu presicu, nije loša bila, šteta što većina igara nije dobila datume izlaska.... God of War mi je favorit definitivno. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Malo mi je cudan novi God of War ali dobro,nema veze.Vuce na Last of Us meni malo.

0 0 hvala 0
12 godina
Tygaa kaže...

Malo mi je cudan novi God of War ali dobro,nema veze.Vuce na Last of Us meni malo.

Ljudi po netu baš komentiraju kako dosta ovih novih Sonyevih ekskluziva ide na isti kalup (visokobudžetne avanture iz trećeg lica).

Mene to uopće ne smeta.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne smeta ni meni ali ono.Detroitu se valjda najviše veselim,nisam još ni Beyond/Heavy Rain odigrao,to ću uskoro uzeti.

Samo me smeta,opet nikakav video o Beyond Good & Evil 2 :(

1 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...
Tygaa kaže...

Ljudi po netu baš komentiraju kako dosta ovih novih Sonyevih ekskluziva ide na isti kalup (visokobudžetne avanture iz trećeg lica).

Mene to uopće ne smeta.

Također, baš moj tip igre. Samo da mi daju PS4.5...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

vidim da je na PSN NA akcija destiny legendary edition za 209 kn pa me zanima jel se isplati to uzeti ili da u nekaj drugo uložim novce?

BF3:fluffy_inside
16 godina
Wolf88 kaže...

vidim da je na PSN NA akcija destiny legendary edition za 209 kn pa me zanima jel se isplati to uzeti ili da u nekaj drugo uložim novce?

Bolje uloži u drugo, igra je živa dosada, a čak ni priča nije dobra ni pamtljiva.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Battlefield hardline SE   37kn. Jel to bolje od battlefida 4 kojeg nisam pokrenuo par mjeseci ? Po filmicima bih rekao da nije.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Da vas pitam za Spotify za ps4 koji jeu nabavi. Kako funkcionira? Ima li mogucnost besplatnog koristenja i uz koje mane?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 21:21 (pc_fan005).

0 0 hvala 0
12 godina
Wox kaže...

Battlefield hardline SE   37kn. Jel to bolje od battlefida 4 kojeg nisam pokrenuo par mjeseci ? Po filmicima bih rekao da nije.

Multplayer naravno nije bolji, ali može proći za ubit vrijeme.

Kampanja Hardline-a je meni bolja nego u BF4.

Za 37 kuna, mislim stvarno, nemaš šta razmišljati.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
Vidim da je sad battlefield na akciji, koji bi bio bolji 4 ili hardline?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
devilvu86 kaže...

4. 

Nisam siguran za PS4, ali ja imam Hardline na PC i igra je mrtva. 

12 godina
PlayStation 4

Mene je Hardline razočarao - ništa posebno i bolje da nisam ni igrao. Doduše, ja sam igrao samo singleplayer.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Hvala na informacijama, inace i nisam bas neki fan fps-a na ps-u, pa sam razmisljo uzet samo samo jedan od ta dva...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
devilvu86 kaže...

bf4 definitivno

hardline sam na dobroj akciji uzeo i opet mi je zao para sto sam dao 

PSN Tokioplastic292
13 godina
neaktivan
Sad je 37kn pa sam mislio ubost jednog... A gledam i dragon age za nekih 100-tinjak kuna da uzmem. On mi se cini dobar...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

gle, 37 kn je ništa. stvarno je bespredmetno postavljati pitanje da li se isplati kupiti ako znaš da je svojevremeno koštao 500 kn. ako voliš fps, kupi. da je lošiji od bf4, je, lošiji je.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
devilvu86 kaže...
Sad je 37kn pa sam mislio ubost jednog... A gledam i dragon age za nekih 100-tinjak kuna da uzmem. On mi se cini dobar...

ako ces SP onda hardline uzmi, a MP bf4

dragon age za te pare se svakako isplati uzeti

PSN Tokioplastic292
13 godina
neaktivan
Ma dragon age uzimam, a nisam neki fan fps-a pa sam mislio uzet samo jedan, da mi djabe nestoji... A ima jos vremena dok nedodjem s posla, ko zna, mozda se jos nesto uzme... Hehe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ezio kaže...

gle, 37 kn je ništa. stvarno je bespredmetno postavljati pitanje da li se isplati kupiti ako znaš da je svojevremeno koštao 500 kn. ako voliš fps, kupi. da je lošiji od bf4, je, lošiji je.

37kn je 37kn 
steta i 5kn, ako igru neces igrat. 

9 godina
neaktivan
Pozz ljud!
Treba mi vase misljenje sto je bolje Fifa 16 ili Pes16?

0 0 hvala 0
11 godina
Gardijan Ejnđl kaže...
Pozz ljud!
Treba mi vase misljenje sto je bolje Fifa 16 ili Pes16?

nemoj uzimat sacekaj do 9 mj za fifu 2017 ili pes 17

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice