Molim preimenovanje teme u "Hiljadu problema a rjesenja nema"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Podebljano su preporuke i ne znam zasto bi se limitirao na fizicke verzije, kad su najzabavnije bas ove digitialne Rocket League, Towerfall, Gauntlet, Trine 2
Fizicke verzije.
Moram fizicke jer di je PS4 nema neta,upali se net na mobu samo kod pokretanja igre zatim se zgasi...pa bi bolje fizicko nego preko PSN
Hvala na preporukama
Onda ove zute sto sam naveo. Diablo 3 je top, ako vam se svida hack & slash. Lara Croft bi vam se isto mogla svidjeti.
Tko igra Driveclub neka me doda: DEEMon_HR ili neka napiše svoj nik.
zx68-1980
Ima jos neko da je uzeo LBP?
Dodajte me na MrSnrub111 da igramo nekad...
Ima li neki web shop ili ducan s jeftinim digitalnim codeovima za igre? Pretpostavljam da su jeftinije od blurayova..
Od svega ovoga ono sto mene zanima je U4,Dishonored 2,Dark Souls 3,Mafia 3 ako bude dobra ali mi za sada ne izgleda obecavajuce
vidim da the division ne spominju pa onda i to uz dirt rally,rise of tomb rider takodjer
Iduće godine uzimam odmah Dark Soulse 3, The Division, Mass Effect i No Man's Sky.
Uncharted 4, Tomb Raider, Deus Ex i Horizon kad malo padne cijena.
Previše igara, a premalo vremena.
Može mi netko objasniti razliku između fizičke verzije Drivecluba i one Ps plus verzije.
Neka te ne zabrinjava razlika kad vec imas disk verziju. Ubaci i peglaj.
Ako ti se igra svidi slobodno uzmi Sesson Pass odmah ili na popustu.
Ja sam danas nabavio konzolu pa sam se zainteresirao za taj Driveclub i vidim da je prek PS Plus jeftiniji nego kod nas u dućanima. Što je taj Sesson Pass?
Duhovito Eraser Head . Ako nemaš ništa pametno za odgovoriti ili nemaš volje ne moraš ni ovakve glupe fore stavljati. Forum između ostalog i služi da ljudi nešto saznaju brže. Ima i jedna poznata izreka nema glupih pitanja ima samo glupih odgovora a ti su upravo dao jedan. Svejedno hvala jer ja sam za razliku od tebe pristojan.
Duhovito Eraser Head . Ako nemaš ništa pametno za odgovoriti ili nemaš volje ne moraš ni ovakve glupe fore stavljati. Forum između ostalog i služi da ljudi nešto saznaju brže. Ima i jedna poznata izreka nema glupih pitanja ima samo glupih odgovora a ti su upravo dao jedan. Svejedno hvala jer ja sam za razliku od tebe pristojan.
Nisam mu odvjetnik, al' forum služi da se raspravljaju stvari i iznose nove informacije.
Umjesto toga, ovdje svakih pet minuta netko tko je dan ranije kupio PS4 postavlja pitanja na koja odgovore može naći na Internetu u roku pola minute.
Isto tako, imate i forumsku tražilicu pa malo tražite po ključnim riječima. Ne treba vam stalno netko servirati odgovore na jedno te ista pitanja.
Veselim se svemu zivom u 2016. Nema smisla nabrajat kad bi oduzelo previse vremena xD Al evo barem nes ;) Uncharted 4, Ratchet and Clank, Hitman, Deus ex, Dark Souls 3, The Last Guardian itd. itd.
Ogdođen opet Uncharted.Nego da pitam,koja je trenutno po vama najbolja racing igra?Premišljam se izmedu NFSa,Drivecluba i PCarsa pa nemam blage kaj od toga da uzmem.
driveclub+ season pass bundle je od danas na mom ps store -u ( irskom)12 e :), a nfs 29 .
btw udvoje je zabavno,ako neces neku akciju , " just dance 2016" ili neki kviz ( ima you dont know jack na ps store) .
Nije više ps što je nekada bio, gdje je skoro svaka igra bila split screen, a ovo danas se forsira samo zarada i online multiplayer, pa dajte stavite taj f...ing split screen multiplayer da se ljudi druže međusobno
Nisam mu odvjetnik, al' forum služi da se raspravljaju stvari i iznose nove informacije.
Umjesto toga, ovdje svakih pet minuta netko tko je dan ranije kupio PS4 postavlja pitanja na koja odgovore može naći na Internetu u roku pola minute.
Isto tako, imate i forumsku tražilicu pa malo tražite po ključnim riječima. Ne treba vam stalno netko servirati odgovore na jedno te ista pitanja.
Ma slažem se između ostalog služi forum i za to . Istina da ljudi u zadnje vrijeme malo "gnjave " ali ljudi tek nabavili konzole pa ima svega. Ja bar mislim da ne postavljam takva pitanja pogledaj 2 stranice prije što sam pitao i da pogledao na internetu ali nisam našao potpuni odgovor.
Ali da mi baš netko stavlja link za google je u najmanju ruku bezobrazno. Još da to stavi netko tko stalno ljudima pomaže i odgovara ajde ali ne uvijek se nađe pametnjaković kojemu se ne da pisati ali kad treba trolati iznenada dobije volju.
Ja uvijek prvo pogledam sam za informaciju na internetu pa ako ne nađem ili mi nije jasno pitam ljude na bugovom forumu. Ali nema veze pošto su blagdanski dani zaključujem raspravu i želim Vam svima ugodne blagdane i da se lijepo izigrate za ove nadolazeće dane.
Uncharted 4 bi trebali zaigrati 26.04.2016.
http://www.polygon.com/2015/12/23/10658234/uncharted-4-release-date-delay
Ajde pa barem je tema malo živnula nakon akcije tele 2.
Meni ne smetaju nikakvi upiti. Damir22 je malo naporan jer nakon što konzolu ima 4 i pol sata pametuje kao da je sudjelovao u izradi od 2004. Ali takav je tip i siguran sam da ga kolege na poslu obožavaju...
Uzeo na akciji an PSN-u UFC i Last Of Us za 350 kn, nisam nigdje vidio da mogu jeftinije te dvije igre u kombinaciji dobiti, sve u svemu ja zadovoljan, sad uživancija preko praznika :D
Ja bi još samo GTA V za nadolazeće blagdane. Ne mogu nigdje naći po prihvatljivoj cijeni, čak ni na njuškalu.
Na Store-u sam propustio dok je bio na akciji :(
Ako tko želi, još danas sam u ZG do 14h da se nađemo.
Ili ako ima tko kakvu preporuku za negdje jeftino kod uzeti, na g2a je nekih 50-60$
Ma slažem se između ostalog služi forum i za to . Istina da ljudi u zadnje vrijeme malo "gnjave " ali ljudi tek nabavili konzole pa ima svega. Ja bar mislim da ne postavljam takva pitanja pogledaj 2 stranice prije što sam pitao i da pogledao na internetu ali nisam našao potpuni odgovor.
Ali da mi baš netko stavlja link za google je u najmanju ruku bezobrazno. Još da to stavi netko tko stalno ljudima pomaže i odgovara ajde ali ne uvijek se nađe pametnjaković kojemu se ne da pisati ali kad treba trolati iznenada dobije volju.
Ja uvijek prvo pogledam sam za informaciju na internetu pa ako ne nađem ili mi nije jasno pitam ljude na bugovom forumu. Ali nema veze pošto su blagdanski dani zaključujem raspravu i želim Vam svima ugodne blagdane i da se lijepo izigrate za ove nadolazeće dane.
Totalno si promašio ceo fudbal. Ja sam tvoj odgovor na googlu našao za 2 sec.
I pogledaj (barem) zadnjih 10-15 strana ko, kome i kako pomaže, prije nego što tako nešto izjavljuješ. To je u najmanju ruku bezobrazno.
Al dobro, nisi ti kriv što su neki od nas ovdje malo nervozni jer se tema pomalo pretvara u FAQ.
Krenule su neke rasprodaje u PS EU dućanima, ali još nije formalno objavljeno.
Borderlands, Dragon Age GOTY, GTA V, Destiny, Rayman itd.
EZIO> nije to pametovanje, pogledaj sto znaci ta rijec, imas u svakom rijecniku, da bi bilo pametovanje, bilo bi potrebno da ja nekog u nesto uvjeravam, sto nisam radio.
To je cisto logicno razmisljanje nezadovoljnog korisnika necega-bilo cega-nebitno. Ako ti kao kupac ili korisnik...dorina cokolade s ljesnjacima recimo, primjetis da po tvom ukusu cokolada ima premalo ljesnjaka, i pricas to nekome tko jede istu tu cokoladu - i misli da je najbolja na svijetu.... zelis reci da nemas pravo na to, ili da pametujes nekome, samo zato sto imas drugacije misljenje o njemu?
Da, te neke stvari su moje primjedbe, moja zapazanja, i isto kao sto mi to smeta, smeta mi i placanje tv pretplate, smeta mi malo ljesnjaka u cokoladi, smeta mi voda u benzinu....
Sto apsolutno ne znaci da pametujem, niti da govorim sonyu, krasu, ini, hrt-u ili bilo kome kako da rade svoj posao, niti uvjeravam ikoga u ista.
A ako pitanje "zar je apsolutno nuzno da svaku fuc.... stvar u igrici koju masno platimo, jos DODATNO placamo, zar je nuzno ako pozelim sprasiti tur stefu s 4 kata u mortal kombatu da to moram i dodatno platiti, i zar to sve malo ne vuce na izvlacenje para od korisnika koji i nemaju neki izbor....ako to nije osnova za konstruktivan razgovor, iznosenje ideja i vidjenja...onda ja neznam sto je.
A "piknuo sam to i to", joj kak sam sretan, sad cu prasiti danima.....super, drago mi je, ali kako od toga moze nastati ista konstruktivno?
Da, imas pravo, ja sam fulao samo u jednoj stvari, sto sam pomislio da se ovdje moze smisleno razgovarati i o nekim "dubljim" stvarima vezano za ps4 i sistem opcenito, ocigledno sam trebao otvoriti temu "filozofska razmisljanja o ps4 - neuki korisnik edition", ali vidis, nisam, moje izvinjenje za to, no kako rekoh, divota interneta je mogucnost ignoriranja onoga sto ti ne pase.
A ako svi novi korisnici, umjesto da dodju ovdje i pitaju, odu na neko drugo mjesto, a svi iskusni korisnici umjesto da odgovore (ma koliko im to islo na zivce), odgovaraju...nekako.... ja sam old school, vjerovatno imam vise staza u "computer, fish,fun&games" kategoriji nego sto vecina korisnika ovdje ima godina zivota, ja sam mislio da forum sluzi bas tome.
Molim sve dezurne "kvacice" da se ne zakace na ovaj post, tko nje skuzio humor i ironiju u njemu, neka zaobidje, ni od ovoga ne moze nastati konstruktivna rasprava, pa zaobidjite, ignorirajte, blokirajte...sto god zelite, i u duhu ovih blagdana - svima sve najbolje, live long and prosper!

Krenule su neke rasprodaje u PS EU dućanima, ali još nije formalno objavljeno.
Borderlands, Dragon Age GOTY, GTA V, Destiny, Rayman itd.
Ma tooo stari, takvu stranicu sam trazio od kad sam kupio PS4 hehe
imam ju... fenomenalna igra, pogotovo na PS4, obavezno uzimaj ako nađeš dobar deal ;)
imam ju... fenomenalna igra, pogotovo na PS4, obavezno uzimaj ako nađeš dobar deal ;)
Al ako ju možeš na PC-u igrat onda nema dileme, daleko bolja je tamo.
Al ako ju možeš na PC-u igrat onda nema dileme, daleko bolja je tamo.
jesi igro diablo na ps4 ?
@Hexfire: ziher nisi probao D3 na PS4 jelda?
ja igrao i na PC-u i PS4, definitivno mi je bolja na PS4
frend igrao na nekom alienware-u i na PS4, inace nema nijednu konzolu i veli bolje je na PS4
kolko god toga se desavalo na ekranu, igra klizi u 60fps-a, sa kontrolerom je jednostavno uzivancija za klat sva ta cudosvista, pogotovo barbar + R2 za whirlwind dok bi se na misu iskilavio od klikanja
da ne spominjem co-op cetvero ljudi