dali je bolja kombinacija the last of us i order 1886 ili last of us i until dawn za kasnije prodat?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni last of us i until dawn.
dali je bolja kombinacija the last of us i order 1886 ili last of us i until dawn za kasnije prodat?
The Order ti nema gotovo nikakvu vrijednost na aftermarketu. A i nije posebno dobar.
moze li mi netko pomoci? napravim us accaunt. preko amazona uzmem 50$ i hocu uzest one 2 igre za 1. ali cim se logiram baca me na USA store gdje te ponude nema.sto da radim?
moze li mi netko pomoci? napravim us accaunt. preko amazona uzmem 50$ i hocu uzest one 2 igre za 1. ali cim se logiram baca me na USA store gdje te ponude nema.sto da radim?
Na US store te baca jer si ostao ulogiran u US account. Trebaš se odlogirati.
Zašto bi uzeo bon za US account od 50$ da bi kupio igru sa HR storea? Jel ti to ozbiljno?
jebiga. nisam znao. uglavnom sam popusio i nemogu uzest 2 za cijenu 1?
jebiga. nisam znao. uglavnom sam popusio i nemogu uzest 2 za cijenu 1?
Možeš uzeti ako se ulogiraš u neki europski account, jer akcija traje do sutra u ponoć ako se ne varam. Al' ne možeš platit sa US account bonom.
pu kad sam glup. iso na brzaka sve i sjebo.a stavio 50$ na taj us accaunt.predpostavljam da refund nemogu dobit pa ono jebiga kupit cu samo last of us za 50 dolara i to je to
pu kad sam glup. iso na brzaka sve i sjebo.a stavio 50$ na taj us accaunt.predpostavljam da refund nemogu dobit pa ono jebiga kupit cu samo last of us za 50 dolara i to je to
To bi tek bilo glupo. Last of Us "kod" se prodaje već mjesecima za petnaestak dolara na CD keys, Gamedealdaily i sličnim dućanima.
Ostavi si taj bon za neku drugu isplativu akciju na US accountu.
da ovaj koji uzmem tu za 20$ stavim isto na us acc ili radim hr acc?
da ovaj koji uzmem tu za 20$ stavim isto na us acc ili radim hr acc?
Na CDkeys izgleda da više nemaju, ali ima Gamedealdaily.
To su sve "kodovi" za US account. To vrijedi za većinu ključeva koji se prodaju preko takvih dućana.
Lijep pozdrav, kupio sam danas PS4 i odmah problemi. Pokušavam dodat karticu kako bi uzeo ps+ i neku igricu, medjutim sve dobro upisem i baca mi error da nisam dobro upisao broj kartice (točnije error E-82000054). Probao sam preko laptopa spojio se na SEN i opet neće. Jel ima neko ideju? Šta bi moglo biti, na internetu nema baš ništa pametnog.
Kako je ova tema otišla u ku.ac u zadnjih 2 tjedna.
Vratio se sa terena i ono sok,ono kad prije 20 novih stranica. Prvo poceo sam preskakat pojedine postove,jer me umaraju. Drugo na reboot-ovom forumu gdje sam prodavao i kupovao fizicke verzije nestala lista pouzdanosti,kaj se dogada?!
Drugi puta ces biti pametniji, pa neces ici na teren.
Ponuda predbožićnih sniženja na US storeu čini mi se dosta loša u odnosu na naš store
Neće . piše da se isključivo preko ps4 mora, a ja je više nemam tu na kojoj sam to napravio
Ponuda predbožićnih sniženja na US storeu čini mi se dosta loša u odnosu na naš store
Ali više je igara na popustu. Kod nas jedna igra na popustu svaka 2 dana, što je premalo.
Tamo je LittleBigPlanet 3 za 12$, a bilo je i još nekoliko dobrih popusta.
Uzeo bi LBP3 odmah da je 10$. Ovako moram uzimati bon od 20$ što mi se opet ne isplati.

Tko igra Driveclub neka me doda: DEEMon_HR ili neka napiše svoj nik.
Može mi netko objasniti razliku između fizičke verzije Drivecluba i one Ps plus verzije. Mislim tu na broj staza , broj automobila. Konkretno kupio sam disk s igrom pa me zanima koliko ima staza i auta odnosno sadržaja na disk verziji a što ima na onoj Ps + verziji ?
Nadam se da se može s disk verzijom igrati offline bez problema jer nemam ps pretplatu.
Lijep pozdrav, kupio sam danas PS4 i odmah problemi. Pokušavam dodat karticu kako bi uzeo ps+ i neku igricu, medjutim sve dobro upisem i baca mi error da nisam dobro upisao broj kartice (točnije error E-82000054). Probao sam preko laptopa spojio se na SEN i opet neće. Jel ima neko ideju? Šta bi moglo biti, na internetu nema baš ništa pametnog.
Evo probao sam sad sa drugom VISA karticom i sa MasterCard i opet ne radi, ovaj put ih uspije dodat ali kad treba proc plaćanje ne želi, izgleda da mi je jedina nada oni bonovi :/
Evo probao sam sad sa drugom VISA karticom i sa MasterCard i opet ne radi, ovaj put ih uspije dodat ali kad treba proc plaćanje ne želi, izgleda da mi je jedina nada oni bonovi :/
Meni sa Visa payWave (tekući od posla) radi.
Probaj je remove pa add, upiši točno iste podatke kako ti je za detalje kartice. Npr. adresu.
eto mene s jos jednim pitanjem,
dajte preporuke igre za igranje u dvoje,u paru,tipa musko zensko,nije bitan zanr samo da nije sport tipa nogomet,kosarka,hokej...i da ima kod nas za kupit u fizickom obliku ne online store
Hvala
Može mi netko objasniti razliku između fizičke verzije Drivecluba i one Ps plus verzije.
Neka te ne zabrinjava razlika kad vec imas disk verziju. Ubaci i peglaj.
Ako ti se igra svidi slobodno uzmi Sesson Pass odmah ili na popustu.
dajte preporuke igre za igranje u dvoje,u paru,tipa musko zensko,nije bitan zanr samo da nije sport tipa nogomet,kosarka,hokej...i da ima kod nas za kupit u fizickom obliku ne online store
Hvala
Hvala
Divinity Original Sin, Dungeon Defenders II, Dying Light, Diablo 3, Gauntlet, Lara Croft and the Temple Of Osiris, LittleBigPlanet 3, Rayman Legends, Rocket League, Towerfall Ascension, Trine 2.
Podebljano su preporuke i ne znam zasto bi se limitirao na fizicke verzije, kad su najzabavnije bas ove digitialne Rocket League, Towerfall, Gauntlet, Trine 2
Fizicke verzije.
edit01
Pregledom Denijevog linka, neke sam zaboravio, a neke nisam znao da imao couch co-op.
Dead Nation, Resogun, Borderlands:THD.
da slazem se... imaju vise igara na popustu al su meni barem nezanimljive...
nadam se nekom flash sale-u ovaj petak :)
Hvala
LittleBigPlanet 3 je trenutno 12$ (8$ ako imaš PS+) na US store-u. Odlična i zabavna igra za igrati u paru.
Također i Rayman Legends.