Kaj će ti ssd u konzoli? Sasvim je ok 1TB hard disk, više od toga ti fkt ne treba, osim ak nećeš imat kolekciju preko 20 igri...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo uzeo danas i ja sony u tele 2, prvi put u životu imam konzolu, na pc-ju se igram preko 10 godina...igrao se danas malo, isprobao sve i mogu reći da mi se sviđa, trebat će vremena za naviknuti se na gamepad ali moram priznat da je feeling do jaja Samo što imam jedino Star Wars za igrat,a ne igra mi se na netu s obzirom da tek ucim na kontroler igrati, treba naći neš za prelazit dobro :) Nego recite mi gdje su najjeftinije igre za kupiti? i jedno malo banalno pitanje ali gdje držite svoje konzole? znam da su se konzole prošle generacije grijale puno pa ne znam jel i ove imaju isti problem. Ja sam svoju stavio ispod tv-a na polciju zatvorenu sa bokova, ali je otvorena s prijeda i straga, tako da vjerujem da je prozračno jer sam primjetio da se jedino iza grije gdje ispušta zrak. Jel to ok?
i jedno malo banalno pitanje ali gdje držite svoje konzole? znam da su se konzole prošle generacije grijale puno pa ne znam jel i ove imaju isti problem. Ja sam svoju stavio ispod tv-a na polciju zatvorenu sa bokova, ali je otvorena s prijeda i straga, tako da vjerujem da je prozračno jer sam primjetio da se jedino iza grije gdje ispušta zrak. Jel to ok?
Imam prvu verziju PS4 i istu takvu policu i do sada nisam imao problema. A igram u neklimatiziranoj prostoriji gdje ljeti temperatura komotno dosegne između 30-35 stupnjeva. Nemaš frke. :)
Evo uzeo danas i ja sony u tele 2, prvi put u životu imam konzolu, na pc-ju se igram preko 10 godina...igrao se danas malo, isprobao sve i mogu reći da mi se sviđa, trebat će vremena za naviknuti se na gamepad ali moram priznat da je feeling do jaja Samo što imam jedino Star Wars za igrat,a ne igra mi se na netu s obzirom da tek ucim na kontroler igrati, treba naći neš za prelazit dobro :) Nego recite mi gdje su najjeftinije igre za kupiti? i jedno malo banalno pitanje ali gdje držite svoje konzole? znam da su se konzole prošle generacije grijale puno pa ne znam jel i ove imaju isti problem. Ja sam svoju stavio ispod tv-a na polciju zatvorenu sa bokova, ali je otvorena s prijeda i straga, tako da vjerujem da je prozračno jer sam primjetio da se jedino iza grije gdje ispušta zrak. Jel to ok?
Dobrodošao u klub "konzolaških seljaka"
U svakom slučaju, bit će ti dobra konzola, nije teško naviknut se na kontroler, vježbaj malo u battlefront-u. I možeš si malo i sensitivity pojačat u postavkama igre. Kasnije ćeš zavoljet jednostavnost kontrolera.
Inače, najjeftnijie igre su ti na njuškalu i raznim Fejs grupama (al trebaš znat trgovat, ništa poštom). Najbolje je kupit igru jedno 2-3-4 mjeseca nakon što izađe, znaju dosta pojeftinit.
Ako misliš kupovat nove igre, onda su svakako vani jeftinije (Zavvi.com, the game collection, game.co.uk i sl.)
prebaci par stranica unazad, mene su ispljuvali jer sam mislio staviti konzolu u 100x80cm prostor, zatvoren s tri strane , ali sam je stavio bas tamo, ni nakon 6-7 sati kontinuiranog igranja, konzola nije vrela, onako topla na dodir, sto je valjda normalno, pa zakljucujem da je smjestaj adekvatan, osim ako ne mora biti na dodir hladna, onda je vrijeme za trazenje alternativnog smjestaja. Tako da mislim da neces pogrijesiti, osim naravno ako je guras u uski i zatvoreni prostor.....
SW je totalno debilan u singleplayeru, valjda nije ni predvidjen da se tako igra, ali odlican za navikavanje na kontroler. Santa domenica ima snizenje, a kako imas i popust kod, mozes ubosti kakvu igru i jos jeftinije. Ja jesam, i to povoljnije nego sto su iste igre na njuskalu, barem za prvu ruku imam sto igrati.
Vi console gušteri, stavite si osjetljivost u sw battlefrontu na minimalnu pa igrajte. Sa vremena na vrijeme povecavajte osjetljivost dok ne dodjete do optimalne. To je recept. Znam da sam se ja kad sam pocinjao igrati fpsove na plejki samo vrtio u krug i nista nisam mogao naciljati. Krenete od najslabije osjetljivosti pa kad vam se ucini da je okretanje presporo,lagano povecajte.
Vi console gušteri, stavite si osjetljivost u sw battlefrontu na minimalnu pa igrajte.
A neeee..... lijepo, kao i na svakom pc-u, osjetljivost misa stavis na 100%; pustis klinca da igra, i onda zivcanis na njega sto ne moze nista pogoditi....
Onda ti sine sto si napravio, shvatis da kontroler nije mis, pa lijepo smanjis, i igras (ucis se) kako treba....
Sjetio se još par pitanja :D ostavljate li diskove u konzoli dok je u rest modeu ili ugašena? I igre koje skinem dok imam ps+ account (besplatne, koje sam kupio) ostaju i nakon što istegne subscripction i mogus e normalno igrati jel?
da gnjavim malo.... dali svi modeli volana mogu raditi na ps4? konkretno, imam stari genius speedwheel 5, ali nigdje ne nalazim ni da moze na ps4 ni da ne moze, mozda netko zna dali bi radio, ili ako ne on, neki low price model koji bi se isplatio uzeti klincu za nfs i slicne igre?
Opcenito, ne volim ostavljati disk u nicemu, pa tako cim zavrsim igranje, izvadim disk, i spremim ga. neznam dali sto steti ako se ostavi ali navikao sam tako.
Sto se ps plus accounta tice, opet, vrati se koju stranicu unazad, i ja sam pitao isto, i odgovor je NE, kad ti istekne pretplata, igre su ti nedostupne, dok ponovo ne obnovis pretplatu. Vrijedi za te igre koje se free dobivaju s ps plus accountom, sve sto kupis, demo, ili onih par free igara ti ostaju, ali ove s ps plusa NE.
Hvala na odgovorima ali još ću vas malo ugnjavit Gledam na g2a igre za Ps 4 i našao Last of Us za 14 $, ali piše region north America. Jel to lockano samo za njih ili možemo i mi igrat?
Hvala na odgovorima ali još ću vas malo ugnjavit Gledam na g2a igre za Ps 4 i našao Last of Us za 14 $, ali piše region north America. Jel to lockano samo za njih ili možemo i mi igrat?
Kupi igru, napravi US account, ukucaj kod u taj account i možeš igrati igru.
Jel neću imati problema zbog toga, tipa neki ban ili slično? i kako napravit taj američki acc?
Neznam koliko je isplativ ssd disk tako velikog kapaciteta, jer se cijena 1TB modela mjeri u tisucama kuna, vise nego sto kosta cijela konzola, maltene, a tek koliko onda kosta veci....
DOk se 2TB klasicni 2,5 disk moze naci i ispod 1000kn u trgovini.
Ali navodno da ce 4.0 update za ps4 donjeti mogucnost koristenja externog usb diska za instalacije i download, pa ako je ta informacija istinita (neznm ni gdje sam procitao), onda se elegantno moze zaobici problem s drasticno jeftinijim vanjskim diskovima bez cackanja po konzoli.
Nije pitao za SSD vec za SSHD tako da je isplativo uzeti ;-)
Neznam koliko je isplativ ssd disk tako velikog kapaciteta, jer se cijena 1TB modela mjeri u tisucama kuna, vise nego sto kosta cijela konzola, maltene, a tek koliko onda kosta veci....
Ali navodno da ce 4.0 update za ps4 donjeti mogucnost koristenja externog usb diska za instalacije i download, pa ako je ta informacija istinita (neznm ni gdje sam procitao), onda se elegantno moze zaobici problem s drasticno jeftinijim vanjskim diskovima bez cackanja po konzoli.
SSHD nije isto kao i SSD,u biti hibrid je,znaci mali dio tog diska je SSD,i nije skup kao SSD.Uzeo prije nesto par mjeseci,i pisao sam vec o tome na ovo forumu ali eto i link http://www.seagate.com/gb/en/internal-hard-drives/solid-state-hybrid/laptop-solid-state-hybrid-drive/
https://www.youtube.com/v/cT8Y0RgVYnE
Primjetio sam kod ucitavanja igara dosta brze ucitava staze od stock HDD,pogotovo ako se ponavlja ista staza tipa Bloodborne.Znaci sto sam vise ginuo to se brze ucitavalo i to zbog tog 8GB SSD dijela koji se nalazi na tom disku.
SSHD nije isto kao i SSD,u biti hibrid je,znaci mali dio tog diska je SSD,i nije skup kao SSD.Uzeo prije nesto par mjeseci,i pisao sam vec o tome na ovo forumu ali eto i link http://www.seagate.com/gb/en/internal-hard-drives/solid-state-hybrid/laptop-solid-state-hybrid-drive/
https://www.youtube.com/v/cT8Y0RgVYnE
Primjetio sam kod ucitavanja igara dosta brze ucitava staze od stock HDD,pogotovo ako se ponavlja ista staza tipa Bloodborne.Znaci sto sam vise ginuo to se brze ucitavalo i to zbog tog 8GB SSD dijela koji se nalazi na tom disku.
Nije nitko ni rekao da je isto :P
Jel neću imati problema zbog toga, tipa neki ban ili slično? i kako napravit taj američki acc?
Hvala na info za Last Of Us, upravo sam kupio code preko g2a i napravio US account i stvar radi, code sam uredno dodao i igra se skida.
US account sam napravio tako da sam isao na NEW USER, u podatcima naveo regiju US, grad Orlando/ Florida i to je to.
Hvala puno na odgovoru kolega :-)
Upravo to me zanimalo, mislim da ce sutra pasti SSHD da malo ubrzam PS4 (i povecam kapacitet jer uz vecinu digitalnih igri brzo ode originalni 500 gb disk). :-)
Kak je tak jeftin The Last of Us?
Kupujem odmah :)
Hvala lobotomac!
Hehe ja se isto iznenadio, samo sam vidio da je NA locked. Znači samo napravit acc sa američkim podatcima i sve radi bez problema, ne moram se bojati bannova ili nečeg? Ne bi bilo zgodno nešto smastit a nemam konzolu još niti puna 24 sata :D
Hehe ja se isto iznenadio, samo sam vidio da je NA locked. Znači samo napravit acc sa američkim podatcima i sve radi bez problema, ne moram se bojati bannova ili nečeg? Ne bi bilo zgodno nešto smastit a nemam konzolu još niti puna 24 sata :D
ne bi smjelo biti nikakvog bana. već cca 5 godina kupujem igre sa američkog ps storea a igram ih na hr accountu.
nemas beda za US acc, ja ga imam prek godinu dana i cca 25 igara kupljenih na njemu, nikakvog problema...
the last of us sam i ja uzeo sa neke stranice dok je jos bio 13$
imate i nba2k14 ak ocete za 8 il 9$...
Isprike, sitna slova nisam skuzio da se radi o sshd, a i ponjela me ideja o par tb ssd disku.
Nego, kako je s garancijom i ugradnjom diska, s obzirom da se konzola mora otvoriti, gubi li se garancija?
Za 13$ se definitivno isplati uzeti, ako nova dođe oko 250kn i iako je fizička verzija dok ju preprodaš opet si izgubio 50-100kn. Tako da se definitivno isplati uzeti digitalnu verziju.
A i na njuškalu su cijene oko 200kn
Ekipa, imam pitanje. Naime, sad gledam za PSN US bon na G2A od 50 $ (link) pa vidim da ih ima po cijeni od nekih 45 $, sad me zanima da li prilikom kupnje moram staviti svoju lokaciju na HR pa da mi zaračunaju porez ili mogu ostaviti van EU iako plaćam svojom HR karticom (Visa) ili eventualno Paypalom koji je također registriran na tu istu HR Visu.
Da li može biti kakvih problema ako mi ne zaračunaju taj porez, a kartica je HR ili ja mogu slobodno staviti bilo koju lokaciju, a platiti svojom karticom i naravno code dobijem na mail, a da pritom lokacija nema veze.
Hvala!
prvo ispravak. nije primarni account nego je primarna konzola. dakle logiraš se na us account i namjestiš da je tvoja konzola primarna za taj account pa ces moći igrati igre kupljene preko us accounta i na ostalim accountima koje imaš na konzoli. konzola može biti primarna za više accounta.
jedino ako želiš gameshareati sa nekim, onda vrijede malo drukčija pravila.
Ekipa, imam pitanje. Naime, sad gledam za PSN US bon na G2A od 50 $ (link) pa vidim da ih ima po cijeni od nekih 45 $, sad me zanima da li prilikom kupnje moram staviti svoju lokaciju na HR pa da mi zaračunaju porez ili mogu ostaviti van EU iako plaćam svojom HR karticom (Visa) ili eventualno Paypalom koji je također registriran na tu istu HR Visu.
Da li može biti kakvih problema ako mi ne zaračunaju taj porez, a kartica je HR ili ja mogu slobodno staviti bilo koju lokaciju, a platiti svojom karticom i naravno code dobijem na mail, a da pritom lokacija nema veze.
Hvala!
Ja sam last of us platio paypalom i odabrao da sam izvan EU. Proslo je bez ikakvih problema.
prvo ispravak. nije primarni account nego je primarna konzola. dakle logiraš se na us account i namjestiš da je tvoja konzola primarna za taj account pa ces moći igrati igre kupljene preko us accounta i na ostalim accountima koje imaš na konzoli. konzola može biti primarna za više accounta.
jedino ako želiš gameshareati sa nekim, onda vrijede malo drukčija pravila.
Hvala na odgovoru, sad su mi stvari jasnije ;)
Koja je igra zanimljivija na "duge staze"?
19 | The Last of US |
---|---|
0 | Watch Dogs |
Koja je igra zanimljivija na "duge staze"?
The Last of Us je sigurno jedna od najboljih igara koje sam odigrao (bilo koja platforma ikad).
Igra ima sve, od priče do glazbene podloge, savršenstvo.
Sigurno je nečeš odigrat samo jednom i svakako je vrijedi imat.
Tu je još i Left Behind dlc, koji je također jedan od boljih dlc-ova i besplatan je.
Također se ima šta za odigrat i zanimljiv je.
Uzmi i nečeš pogriješiti.
Isprike, sitna slova nisam skuzio da se radi o sshd, a i ponjela me ideja o par tb ssd disku.
Nego, kako je s garancijom i ugradnjom diska, s obzirom da se konzola mora otvoriti, gubi li se garancija?
Ne gubi se garancija