Chaky> pa mozda ne bas 10 godina, ali, unazad 10 godina je svakako bilo toliko malo igara vrijednih igranja, barem iz mog kuta gledanja, tako da su u tom periodu svakako malobrojne igre koje sam odigrao. Kad bi morao neku izdvojiti, stvarno neznam koju bih naveo uopce, da mi je ostala u sjecanju, eventualno fallout3.
Kakva ljutnja, ja od pocetka i tvrdim da me je vrijeme pregazilo, to je cinjenica. ja sam iz onog vremena kad su igre bile igre, i osnovna zadaca im je bila zabaviti igraca na duzi vremenski period, a danas kako i sam kazes je cilj sve prodati. Iz tih vremena svakako pamtim daleko vise igara, jer ponavljam, igre su bile igre, od vremena dooma, aitd, pa preko c&c, diabla, warcrafta.... do modernijih dana fallouta, baldurs gate-a i slicnih rpg-ova...da ne nabrajam dalje ispast cu nostalgican.
Sto se trgovine tice, ustvari nemam pojma, koliko vidim, santa domenica (ako se smije reklamirati), ima sasvim ok i meni razumne cijene za neke naslove, a nekako se pogodilo da sve meni interesantno vec ima neki popust u toj trgovini, tako da mi ista igra na storeu nije interesantna previse. Sto se vrlo lako moze promjeniti, svakako. No opet, moj ukus za igre se bas i ne moze smatrati uobicajenim i normalnim, pa slobodno zanemarite kad pocmem kukati za starim vremenima.