PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.436.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
Re: PlayStation 4
Bok jel ima kupit ps+ u tisak medije
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Ako nekog zanima kako bolje ohladiti PS4:

Nicee, s cime si busio rupu na plastici?

12 godina
Robilad kaže...
DeniZg kaže...

Kruna za bušenje rupa od 90 mm koja se stavi na bušilicu.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Stvarno ne vidim potrebe za zajebavat se sa tim stvarima.Svaka cast,ali mislim da je suludo.

5 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
DeniZg kaže...
Robilad kaže...
DeniZg kaže...

Kruna za bušenje rupa od 90 mm koja se stavi na bušilicu.

a jesi li morao raditi preinake iznutra, ili je ventilator imao dovoljno prostora po defaultu?

EDIT: aha to je orginalni ventilator ako se nevaram, pomislio sam da si naknadno stavio jos jedan..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 21:34 (Robilad).
12 godina

Nikakve preinake. Izbušiš rupu i ušarafiš mrežicu. 10 minuta posla.

Da, originalni je.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 21:36 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mozete kupit jeftino igre sa thegamecollection , samo pitanje je da li ce ta igra da dode. Eto meni nije , u nedelju ce bit tocno 20 dana pa krecu pregovori za refund. Mozda sam samo ja sa bad luck , ali eto da znate. Imam neki osjecaj posto nema tracking posiljke kako si je neki postar uzeo posiljku  sinu za bozic , tko ce znat!!!

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
15 godina
madafaka85 kaže...

Mozete kupit jeftino igre sa thegamecollection , samo pitanje je da li ce ta igra da dode. Eto meni nije , u nedelju ce bit tocno 20 dana pa krecu pregovori za refund. Mozda sam samo ja sa bad luck , ali eto da znate. Imam neki osjecaj posto nema tracking posiljke kako si je neki postar uzeo posiljku  sinu za bozic , tko ce znat!!!

meni je doslo za 4 dana

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
DeniZg kaže...

Da, originalni je.

Jasno ti je da si time poremetio flow hladnog zraka kroz kućište i moguće narušio hlađenje cijele konzole?

12 godina
Kill Frenzy kaže...
madafaka85 kaže...

meni je doslo za 4 dana

Kuriš ti njega, ha? 

Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Da, originalni je.

Jasno ti je da si time poremetio flow hladnog zraka kroz kućište i moguće narušio hlađenje cijele konzole?

Ma nije ni bilo hladnog zraka. Plejka mi je bila ko pećnica. 

PSN - DeniZg80
9 godina
PlayStation 4

Nisam shvatio,s navedene stranice, shipping je free ili?

I jos pitanje, ako netko zna. Otvorim "trial" account na ps store, kupim igru. Koliko sam skuzio, igrati singleplayer je mogu bez ikakvog ogranicenja i veze s ps storeom i ps plusom, imao ili ne imao account? Dali je to tocno? Znaci, istekne trial, meni ostaje full funkcionalna igra (sto se single player tice)?

Postoji li opcija da ja tu igru backupiram nekako, neznam, nesto se desi, obrisem je, bilo sto....moram li opet platiti pretplatu, pa je skinuti, ili sony zapamti da sam ja to vec platio, pa u slucaju ponovne potrebe za skidanjem mogu skinuti neovisno imam li ps plus ili nemam?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Damir22 kaže...

Nisam shvatio,s navedene stranice, shipping je free ili?

I jos pitanje, ako netko zna. Otvorim "trial" account na ps store, kupim igru. Koliko sam skuzio, igrati singleplayer je mogu bez ikakvog ogranicenja i veze s ps storeom i ps plusom, imao ili ne imao account? Dali je to tocno? Znaci, istekne trial, meni ostaje full funkcionalna igra (sto se single player tice)?

Postoji li opcija da ja tu igru backupiram nekako, neznam, nesto se desi, obrisem je, bilo sto....moram li opet platiti pretplatu, pa je skinuti, ili sony zapamti da sam ja to vec platio, pa u slucaju ponovne potrebe za skidanjem mogu skinuti neovisno imam li ps plus ili nemam?

Hvala!

Ne postoji trial. Kad otvoriš PS account, uvijek imaš pristup svojim igrama, možeš ih kupovati preko PS Storea i igrati i skidati kad god želiš. Te igre nikad nećeš izgubiti. Kad obrišeš igru možeš ju naravno opet skinuti koliko god puta želiš poslije kupnje.

PS+ ti daje pristup online igranju (i još nekim bonusima). To kupuješ također preko svojeg accounta. Ali naravno možeš igrati sve singleplayer igre bez PS+.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan

di češ kod mene nać nekog sa ps4...pa to je sve zatuljeno u pm....pa iskreno ko nebi htio ps4???  Na svakom od nas je da odluči što mu treba...a ako čovijek pita za savjet svako od nas mu ga iznese a on je tu opet da prihvati one koje on želi....

Ja sam takav da sam PS3 kupio radi 2-3 igre (GT6, MMA, FIFA STREET) i isto tako i xbox (forza 4, horizon) i vratio sam se na komp zbog Project Cars-a i čak volan kupio radi te igre....i mogu reć da mi nije žao jer sam sve isprobao ali za čas me pusti želja jer više neam s kim svaki dan igrati split screen kao nekad sa bratom a PS4 ću sigurno kupit isto tako zbog par igri (gt7, DRIVECLUB,)

Ako si zaposlen bez nekih većih obaveza i ako te to veseli zašto ne?

Chill Now And Forever
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

gledam da si ubodem neke slusalice sad za pod bor, pa nisam siguran sta da uzmem

neki limit mi je 100e

gledao sam sony-eve ps4 slusalice (nekakve bijele) Sony Wireless Stereo Headset 2.0 http://gearopen.com/gears/sony-wireless-stereo-headset-2-0-review-16650/

ima li tko to, ne ko iskustvo s njima?

dvoumim se izmedu:

turtle beach px22  http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps3-headsets/ear-force-px22/344

i

http://www.protis.hr/products/details/slusalice-razer-kraken-usb-s-mikrofonom-gaming-ps4-pc/88237

Ako netko ima neki bolji prijedlog, slobodno recite, kako cu ionako naruciti s amazona ili od nekud drugdje nije bitno da ih ima u HR

thx

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
jel ima tko volan Thrustmaster T150, kakav je, mislio sam to uzeti posto ide na ps4 i pc, pa da mogu i na pc igrat dirt rally
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
duxx369 kaže...

gledam da si ubodem neke slusalice sad za pod bor, pa nisam siguran sta da uzmem

neki limit mi je 100e

gledao sam sony-eve ps4 slusalice (nekakve bijele) Sony Wireless Stereo Headset 2.0 http://gearopen.com/gears/sony-wireless-stereo-headset-2-0-review-16650/

dvoumim se izmedu:

turtle beach px22  http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps3-headsets/ear-force-px22/344

i

http://www.protis.hr/products/details/slusalice-razer-kraken-usb-s-mikrofonom-gaming-ps4-pc/88237

Ako netko ima neki bolji prijedlog, slobodno recite, kako cu ionako naruciti s amazona ili od nekud drugdje nije bitno da ih ima u HR

thx

Ne treba pisati PS4. Svi headseti s 3,5mm jackom ce ti raditi ako ih spojis na Dual Shock 4. Ako ces koristiti mikrofon, trebati ce ti adapter.

Krakena ne bih uzeo jer su driver (zvucnici) 32mm. Gledaj da su driveri 50mm i neces pozaliti.

Prema tom kriteriju uzeo bih Turtlebeach, a letimicnim pregledom recenzija mislim da neces pogrijesiti s njima.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 10:40 (Chaky).
9 godina
PlayStation 4

Vidio sam da mi na ps plusu nudi14 dana koristenja bez naplate,odnosno ne placas pretplatu. jer je neki plan to iskoristiti, mozda uzeti igru-dvije, i za sada ne produzavati i placati pretplatu na ps plus, pa me zanimalo dali mi igra ostaje i nakon isteka tog besplatnog roka ako ne produljim pretplatu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...
duxx369 kaže...

neki limit mi je 100e

dvoumim se izmedu:

i

thx

Ne treba pisati PS4. Svi headseti s 3,5mm jackom ce ti raditi ako ih spojis na Dual Shock 4. Ako ces koristiti mikrofon, trebati ce ti adapter.

Krakena ne bih uzeo jer su driver (zvucnici) 32mm. Gledaj da su driveri 50mm i neces pozaliti.

Prema tom kriteriju uzeo bih Turtlebeach, a letimicnim pregledom recenzija mislim da neces pogrijesiti s njima.

Ja bih ti preporučio Kingston HyperX Cloud 1 headset (oko 500 kn). Odlične slušalice (53mm driveri), odličan zvuk, ugodne (ne žuljaju te), adapter za mikrofon dolazi u paketu, samo uštekaš u Dualshock 4. :) Razer Kraken izbjegavaj, čuo sam loše stvari o tim sluškama.

Sony Wireless Stereo Headset 2.0 nije loš (imao sam ih prije), samo što mu baterija kratko traje, a nakon par mjeseci mu se skrati ukupni vijek trajanja baterije, što je loše. Zvuk ništa specijalno. Ja bih uzeo žićne slušalice, čisto da se ne moram mučit s punjenjem bežićnih i još kontroler.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 11:08 (AngryBird).
13 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

Vidio sam da mi na ps plusu nudi14 dana koristenja bez naplate,odnosno ne placas pretplatu. jer je neki plan to iskoristiti, mozda uzeti igru-dvije, i za sada ne produzavati i placati pretplatu na ps plus, pa me zanimalo dali mi igra ostaje i nakon isteka tog besplatnog roka ako ne produljim pretplatu.

To si već pitao prije i odgovoreno ti je!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 11:03 (AngryBird).
15 godina
duxx369 kaže...

neki limit mi je 100e

dvoumim se izmedu:

i

thx

ja cu sebi uzimat isto za bozi slusalice i meni je jedan od glavnih kriterija da su wireless.

sad za komp imam dobre slusalice ali su zicne i to me ubija.

dakle gledaj da su wireless

Stranice su trenutno nedostupne.
9 godina
PlayStation 4

Angry> znam, ali volim ipak dva puta provjeriti stvari o kojima nemam pojma. navika.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

Angry> znam, ali volim ipak dva puta provjeriti stvari o kojima nemam pojma. navika.

Onda imaš nekih drugih problema. Uglavnom, ne pridonosiš raspravi (temi) postavljajući non stop ista jednostavna pitanja. Na googlu i Playstation Blog-u možeš sve saznati (engleski sigurno znas).

15 godina
Damir22 kaže...

pa pročitaj odgovor još jednom...

Potpis!
15 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

Ma nije to tako komplicirano, samo lagano 

PSN ID : Eraserhead_981
9 godina
PlayStation 4

Da, to je istina, osim ako to ne cita netko tko je u istim nedoumicama kao i ja, onda pomaze.

Svi mi ucimo, i moramo nauciti, netko na ovaj, netko na onaj nacin, ja ne vidim stete postavljanja pitanja po 1001 put, znam da to nekoga moze nervirati, biti mu glupo, smijesno ili dosadno, ali taj isti uvijek ima opciju ignoriranja i neodgovaranja na takva pitanja. 

Engleski znam, kao i neke druge jezike, nebitno, medjutim ipak vise volim procitati na domacem, i dobiti savjet, misljenje i iskustvo nekoga tko je to sve prosao i naucio, nego citati kako je taj problem imao John iz texasa, ili pierre iz francuske. Kad bi barem postojalo mjesto gdje mozes pitati ono sto ti nije jasno,a  netko "nas" ti odgovori....ne, cekaj, pa postoji, a zove se forum.  

ALi ok, priznajem da znam biti naporan, slobodno ignorirajte moje upite ako vam na bilo koji nacin ne odgovaraju. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
Chaky kaže...
duxx369 kaže...

neki limit mi je 100e

dvoumim se izmedu:

i

thx

Ja bih ti preporučio Kingston HyperX Cloud 1 headset (oko 500 kn). Odlične slušalice (53mm driveri), odličan zvuk, ugodne (ne žuljaju te), adapter za mikrofon dolazi u paketu, samo uštekaš u Dualshock 4. :) Razer Kraken izbjegavaj, čuo sam loše stvari o tim sluškama.

Sony Wireless Stereo Headset 2.0 nije loš (imao sam ih prije), samo što mu baterija kratko traje, a nakon par mjeseci mu se skrati ukupni vijek trajanja baterije, što je loše. Zvuk ništa specijalno. Ja bih uzeo žićne slušalice, čisto da se ne moram mučit s punjenjem bežićnih i još kontroler.

hvala obojci na pomoci

uzet cu onda najverojatnije HyperX Cloud, sad jos samo da vidim dali I ili II

pretpostavljam da bi mi za pucacine bio bolji 2 zbog 7.1 virtual surround sound-a, a razlika je  15 funti (150kn)

osim sto ja za sada igram witchera, a cekaju me tomb rider i shadow of mordor, i par DLC misija za batmana te za predah fifa :D

13 godina
odjavljen
duxx369 kaže...

hvala obojci na pomoci

uzet cu onda najverojatnije HyperX Cloud, sad jos samo da vidim dali I ili II

pretpostavljam da bi mi za pucacine bio bolji 2 zbog 7.1 virtual surround sound-a, a razlika je  15 funti (150kn)

osim sto ja za sada igram witchera, a cekaju me tomb rider i shadow of mordor, i par DLC misija za batmana te za predah fifa :D

Ja imam cloud 2 i cista preporuka, ne ocekuj 7.1 zvuk na ps4 jer ja nisam vidio tj cuo neku razliku, a da bi mogao upaliti 7.1 zvuk moraju biti ukljucene preko usb porta bilo na pc-u ili na ps4, al opet velim na ps4 ne cujem razliku kad je upaljen ili ugasen 7.1

12 godina
PlayStation 4

Vidim da je danas NFS na deals of christmas. kolko cujem jucer je bio pes dal postoji jos uvjek mogucnost da kupim danas npr PES 2016 za 199kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne.

Akcija traje 48h.

NFS i Destiny traju do sutra 23:59h.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 13:57 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

hvala. vidjet cu sto ce biti do kraja akcije mozda i ubodem nesto. nitko nezna sto ce sve bit na akciji zar ne?

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice