PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
lepi91 kaže...

Možeš uzeti driveclub u Sancta Domenici s 30% popusta.. Imam ja neiskorišten popust jer sam igricu kupio na PS store na popustu također..

Ne znam odakle si, ali meni ne treba popust. A da bi online kupio treba ti kod, koji imam ali ti ništa ne znači bez serijskog broja PS4 da se uvjere da je kupljen preko Tele2 akcije.

A dok recimo u dućanu daš samo popust i ne traže serijski broj.

A kako se online mogu iskoristiti ti popusti? Ja imam te poklon bonove isto jer je PS kupljen u Tele2 akciji prije tjedan dana, ali nemam nikakav kod da bi ih mogla iskoristiti online... 

Na poklon bonovima nema koda, gdje si ga našao?

Iz Osijeka sam inače, pa mi je jedina opcija iskoristiti popuste online... 

10 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
Ezio kaže...
hanteed kaže...
Ezio kaže...
hanteed kaže...
kada igrate fps igre na kojim tipkama pucate r1 ili r2?meni je puno lakše na r1 jer mi je r2 dublji i dok vratim prst sa r2 mogu 5 metaka ispaliti

i sa mišem je lakše igrati. pravi muškarci igraju na teži način!

moze li se sa obicnim(usb ne ova komercijalna wifi sranja) misom i tastaturom igrati??

može na pc-u

Privikni se na kontroler, malo povećaj sensitivity analog stick-a u FPS igrama i to je to. Nije kontroler tak strašan kako pričaju o njemu

ma meni je puno draže igrati na džoki nego na misu i tastaturi,taj osjecaj kad stisnes r1 i r2 kao da je pistolj e to nema pc :D :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
PlayStation 4

U zadnje vrijeme PS4 mi se čudno ponaša. Sistem je na zadnjoj verziji, sve igrice su ažurirane. Primjetio sam to prilikom igranja NFS 2015, počnu mi random FPS dropovi te je igrica praktički ne igriva. Najčešće je dok skrećem ili kad ulazim u područja sa puno osvjetljenja (tuneli ili slično) što me jako brine jer je 1TB izdanje Playstationa i imam 8 igrica instaliranih na njemu (NFS 2015, GTA 5, FIFA 16, AC Black Flag, inFamous First Light, Driveclub, NFS Rivals i Dragon Age Inquisition). U čemu bi mogao biti problem?

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja se također u FPS ne mogu naviknut na gamepad. Godinama sam koristio PC i da ga hebeš ne ide. Redovno sam u Battlefrontu na kraju runde pri kraju liste. Tek kad se prebacim u treće lice, onda mi je nekako lakše, kao da mi se pri zumiranju (L2) protivnik lock-a na nišanu pa mi bude i lakše pogoditi. Uglavnom, u prvom licu je katastrofa. Razmišljam da uzmem onaj XIM4 adapter za PS4, ubodem tipkovnicu i miša i rokaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
barfuss kaže...
lepi91 kaže...

Možeš uzeti driveclub u Sancta Domenici s 30% popusta.. Imam ja neiskorišten popust jer sam igricu kupio na PS store na popustu također..

Ne znam odakle si, ali meni ne treba popust. A da bi online kupio treba ti kod, koji imam ali ti ništa ne znači bez serijskog broja PS4 da se uvjere da je kupljen preko Tele2 akcije.

A dok recimo u dućanu daš samo popust i ne traže serijski broj.

A kako se online mogu iskoristiti ti popusti? Ja imam te poklon bonove isto jer je PS kupljen u Tele2 akciji prije tjedan dana, ali nemam nikakav kod da bi ih mogla iskoristiti online... 

Na poklon bonovima nema koda, gdje si ga našao?

Iz Osijeka sam inače, pa mi je jedina opcija iskoristiti popuste online... 

Poslao sam upit u Sancta Domenicu

Kao kupac PlayStation konzole u Tele 2 promotivnoj akciji uz konzolu ste dobili i promotivni letak sa specijalnim popustima.  Kako bi iskoristili popuste za artikle navedene u promotivnom letku prilikom kupovine preko web trgovine www.sancta-domenica.hr molimo Vas da unesete promo kod koji se odnosi za proizvod koji želite kupiti. Na jednom računu nije moguće kombinirati više promo kodova.

Dodatno Vas molimo da u Napomeni upišete serijski broj uređaja radi identifikacije.

Promo kod: tele2-15

Za cjelokupni asortiman PS3 i PS4 igara

Za cjelokupni asortiman PS3 I PS4 dodatne opreme

*popust se ne odnosi na PSN bonove

Promo kod: tele2-30

Za artikle na letku koji su navedeni sa 30% popusta 

Promo kod: tele2-40

Za kupovinu PlayStation Jamstva za PS4 I PS3 konzolu.

17 godina
ChillyBoy kaže...

Ja se također u FPS ne mogu naviknut na gamepad. Godinama sam koristio PC i da ga hebeš ne ide. Redovno sam u Battlefrontu na kraju runde pri kraju liste. Tek kad se prebacim u treće lice, onda mi je nekako lakše, kao da mi se pri zumiranju (L2) protivnik lock-a na nišanu pa mi bude i lakše pogoditi. Uglavnom, u prvom licu je katastrofa. Razmišljam da uzmem onaj XIM4 adapter za PS4, ubodem tipkovnicu i miša i rokaj.

Gle, naravno da je nakon 10-15 godina na PC-u isprve malo teže. Nemoj odustajat, vježbaj i to je to. Ogromna je razlika nakon tipkovnice preć na kontroler.

Nemoj odma ić na kompetitivni shooter ako te frustrira, probaj prvo nešto tipa Uncharted ili takvo nešto da se izvježbaš sa ciljanjem.

Na PC-u sam već 30-ak godina, tako da znam kakav je proces prilagodbe. :) Ako sam se ja mogao, može se bilo ko. 

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znam da nije  vezeno za temu al cemu da propadne,imam kljuc za TESO ali PC ,neki free wikend pocinje od 10.12. pa ako netko zeli neka proba kljuc MEMPW4NTNYLEC4YR7T3K.

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Nemojte uzimati te adaptere za priključivanje miša i tipkovnice i slično. Igre na konzoli ionako nisu napravljene da bi se igrale sa mišem. Nakon par tjedana naviknete se na gamepad i biti će vam gušt igrati fps sa gamepadom. Ja sam također godinama igrao samo na pc-u. Čak i nakon kupnje ps3 2-3 godine nisam ni pokušavao igrati fps-ove jer sam isto bio uvjeren da na konzolama to ne valja. Onda sam jednog dana kupio battlefield bad company 2. Prvih par dana-tjedana sam igrao samo snajpera. Fino bi otišao u neki zaklon pa iz daljine vježbao ciljanje jer u okršajima 1 na 1 nisam imao nikakve šanse. Kad sam naučio bolje kontrolirati ciljanje i kretanje, prebacio sam se na druge klase i počela je uživancija.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 9:37 (Ezio).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Dachande kaže...

Gle, naravno da je nakon 10-15 godina na PC-u isprve malo teže. Nemoj odustajat, vježbaj i to je to. Ogromna je razlika nakon tipkovnice preć na kontroler.

Nemoj odma ić na kompetitivni shooter ako te frustrira, probaj prvo nešto tipa Uncharted ili takvo nešto da se izvježbaš sa ciljanjem.

Na PC-u sam već 30-ak godina, tako da znam kakav je proces prilagodbe. :) Ako sam se ja mogao, može se bilo ko. 

Upravo to.

Šuteri nisu mjerilo vještine s kontrolerom i tko god se primi kompetitivnog šutera bit će loš u početku.

Battlefront se još i može nekako jer je kežual i svi su novi. Ali da sad netko nov uđe u npr. Battlefield 4, pa ekipa ga ubije da igraju samo s jednom rukom i guitar hero controllerom. Jer znaju sve mape napamet, znaju igrati s vozilima, imaju otključana oružja sa nastavcima i još ako igraju timski...

Ja sam na PC-u bez problema igrao s kontrolerom MMORPG-ove sa po 25 mapiranih gumba, BF4 na PC-u (nema aim assist) itd. 

Kad se čovjek malo nauči, kontroler je super.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 10:01 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

Iste probleme imam i ja i odustao sam nakon sat vremena Battlefronta..

Možda bolje pokušati s Battlefield 4 ili neka druga preporuka? Inače na PC-u sam volio FPS

0 0 hvala 0
17 godina

Po meni, ako ste nestrpljivi nema smisla uopće krenuti odma u FPS-ove.

Ekipa je na konzolama jako spretna. Ako vi skroz nespremni dođete, ovisno o vašem strpljenju, može doći do velikih frustracija.

Zato je bolje ili na nekom singleplayer FPS-u ili na 3-rd person shooteru kako bi se prvo naviknuli na gljive (analogne kontrole). Ne možete očekivati da ćete odma prvi tjedan biti uopće kompetitivni sa ekipom koja živi na tome. A naročito ako ste bili dobri na PC-u, a tu sad ništa. Dolazi do frustracija i proklinjanja konzola 

Zato korak po korak, malo vježbe, pa ćete vrlo brzo vidjeti rezultate.

12 godina
PlayStation 4

Ma ja ni ne razmišljam o multiplayer-u.

Ne planiram uzimati pretplatu, tako da isključivo singleplayer ili eventualno lokalni multiplayer.

Tako da neće biti toliko puno frustracija, ali će ih biti :)

Moje pitanje i dalje stoji, koji FPS je za nekog početnika? Battlefield 4?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Probaj Destiny.

Moja greska.

Nisam pazljivo procitao da se trazi SP FPS.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 10:46 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
lepi91 kaže...

Pa ako nećeš uzimati pretplatu, onda baš i nema smisla kupovati multiplayer shooter, jer kako ga misliš igrati?

Single player imaš Far Cry 4, Metro, Borderlands Handsome Collection (ima co-op split screen), Dying Light, Wolfenstein, pa ti vidi što ti se više sviđa.

Bez pretplate u multiplayeru možeš igrati Blacklight Retribution koji je free to play.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 10:35 (DeniZg).
17 godina

Ne znam iskreno, nisam igrao Battlefield 4. Ali koliko sam čuo, on baš nije neki reprezentativni primjer singleplayer FPS-a. 

Za proć singleplayer, a usput se divit odličnoj grafici su najbolje ekskluzive, znači od FPS-ova je to Killzone: Shadow Fall. Ima ih sad vrlo jeftino.

A od third party igara, sa relativno dobrom pričom za singleplayer bi preporučio:

Far Cry 4

Metro Redux

Wolfenstein

Shadow Warrior

Borderlands Collection

12 godina
DeniZg kaže...
lepi91 kaže...

Pa ako nećeš uzimati pretplatu, onda baš i nema smisla kupovati multiplayer shooter, jer kako ga misliš igrati?

Single player imaš Far Cry 4, Metro, Borderlands Handsome Collection (ima co-op split screen), Dying Light, Wolfenstein, pa ti vidi što ti se više sviđa.

Bez pretplate u multiplayeru možeš igrati Blacklight Retribution koji je free to play.

Pa šta BF4 nema singleplayer? Igrao sam ga nekada na PC-u, ali se ne sjećam koji je točno nastavak bio, pa sam mislio da je ista stvar i za PS4..

Hvala ti, također hvala i @Dachande - pregledati ću i uzeti neku od navedenih :)

15 godina
PlayStation 4

Kad se sjetim move kontrolera na ps3... Mnogi su ga pljuvali ali meni je to sasvim ok kontroler bio a pogotovo za fps. Nakon što sam već nakupio stotine sati u bad company 2, igrao sam kz 3 sa move kontrolerom i rezultati su mi bili odlični. Nije mi baš napeta ta igra bila ali imao sam super scoreove. Na bc2 kdr 1.5-1.6, a na kz3 čak i do 3.0-4.0.

Stvarno sam se nadao da će bf3 podržavati move kontroler ali eto, neslavno je propao.

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
lepi91 kaže...

Pa šta BF4 nema singleplayer? Igrao sam ga nekada na PC-u, ali se ne sjećam koji je točno nastavak bio, pa sam mislio da je ista stvar i za PS4..

BF4 ima single player, ali nije baš dugačak, a niti specijalno zanimljiv. To je primarno multiplayer igra. 

Ezio kaže...

Kad se sjetim move kontrolera na ps3... Mnogi su ga pljuvali ali meni je to sasvim ok kontroler bio a pogotovo za fps. Nakon što sam već nakupio stotine sati u bad company 2, igrao sam kz 3 sa move kontrolerom i rezultati su mi bili odlični. Nije mi baš napeta ta igra bila ali imao sam super scoreove. Na bc2 kdr 1.5-1.6, a na kz3 čak i do 3.0-4.0.

Stvarno sam se nadao da će bf3 podržavati move kontroler ali eto, neslavno je propao.

Hehe, sad moram zaguglati da vidim kak je to igrati shooter sa move-om.

Dobar ti je KDR bio na BC2 i to još sa dildačima, rispekt.

PSN - DeniZg80
9 godina
PlayStation 4

Da pokusam ovdje...

Neke stvari mi nikako nisu jasne, pa ako moze pomoc.

Dakle, onaj ps plus account. Vidim da nude "free trial", 14 dana pretplate gratis, ali mi nije jasno, ukoliko ja aktiviram taj trial, i kupim si neke igre sto se desi ako ne produzim pretplatu? Ostanu li mi te igre i dalje raspolozive, ili? Jer vidim da pise za free igre (koje se kao ne placaju vec su free uz pretplatu), da traju samo onoliko koliko obnavljas pretplatu, znaci kad istekne pretplata nema vise tih igara. Pa mi nije jasno sto se desava sa 500kn igrom, ako ne zelim obnoviti ili platiti preplatu ponovo, ili istekne taj free trial?

Dalje, hr store i nema bas neki izbor, niti ista povoljno koliko sam vidio, na US storeu je izbor brutalan, dali mogu kupiti igru od tamo i igrati normalno, moram li se uopce regati na hr store?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sve možeš sa US acc ako ga napraviš jedino neznam kako ti ide to sa karticama i bonovima. Igre koje dobiješ kroz PS Plus ti se brišu (zaključavaju) istekom pretplate a igre koje kupiš normalno ostaju i tjt.

15 godina
DeniZg kaže...

Ezio kaže...

Hehe, sad moram zaguglati da vidim kak je to igrati shooter sa move-om.

Dobar ti je KDR bio na BC2 i to još sa dildačima, rispekt.

nisam bc2 igrao sa moveom (nije ga ni podržavao)

evo link

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 12:03 (Ezio).
9 godina

Znaci, aktiviram free trial, pokupim igru ili dvije koje nude free, igram tih 14 dana, i onda po isteku su one zakljucane odnosno ne mogu ih vise igrati dok ne obnovim pretplatu?

A ovo sto platim, to ostaje? Ima li veze ikakve ako platim po nekom "ps plus discountu", ili full cijenu?

Ja sam old school, prvo smo imali kasete,onda diskete, pa cd-ove....a onda me je vrijeme pregazilo pa uopce ne kuzim ove moderne sisteme, zato i pitam (glupa) pitanja. ;)

Tnx!

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam pitanje u vezi ps plus-a. Nedavno sam uzeo ps4 tako da sam nov u ovome. Napravio sam 2 acca HR i US. Igram igrice preko HR acca, a kupujem sve preko US. E sad, istice mi 2w trial ps+, pa me zanima ako kupim ps+ na US store-u ( posto je jeftinije ) jel bi mi to bilo aktivno i na HR accountu tj jel bi mogao igrat MP na tom accountu ili samo na US, na kojem je i kupljeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ReventoN kaže...

Imam pitanje u vezi ps plus-a. Nedavno sam uzeo ps4 tako da sam nov u ovome. Napravio sam 2 acca HR i US. Igram igrice preko HR acca, a kupujem sve preko US. E sad, istice mi 2w trial ps+, pa me zanima ako kupim ps+ na US store-u ( posto je jeftinije ) jel bi mi to bilo aktivno i na HR accountu tj jel bi mogao igrat MP na tom accountu ili samo na US, na kojem je i kupljeno?

Ako ti je konzola namještena kao primarna za US account, onda sve što kupiš na us accountu vrijedi i na ostalim accountima

Potpis!
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
ReventoN kaže...

Ako ti je konzola namještena kao primarna za US account, onda sve što kupiš na us accountu vrijedi i na ostalim accountima

Da, primarna je. Znaci i PS Plus bi vrijedio i za ostale accounte?

12 godina
Damir22 kaže...

Znaci, aktiviram free trial, pokupim igru ili dvije koje nude free, igram tih 14 dana, i onda po isteku su one zakljucane odnosno ne mogu ih vise igrati dok ne obnovim pretplatu?

TOČNO

A ovo sto platim, to ostaje?

TOČNO

Ima li veze ikakve ako platim po nekom "ps plus discountu", ili full cijenu?

ZA SONY NEMA, ZA TVOJ KUĆNI BUDŽET IMA

Inače, igre su svuda iste i u svim PS dućanima ih ima jednako, samo se popusti izmjenjuju. Malo su neke igre na popustu u HR dućanu, malo neke druge u US dućanu, pa kako gdje uloviš.

Ako kupiš igru u jednom dućanu, pazi da i DLC/ekspanziju za istu igru kupiš u istom dućanu.

PSN - DeniZg80
15 godina
ReventoN kaže...
Ezio kaže...
ReventoN kaže...

Da, primarna je. Znaci i PS Plus bi vrijedio i za ostale accounte?

da

Potpis!
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
ReventoN kaže...
Ezio kaže...
ReventoN kaže...

da

Oke, hvala puno 

9 godina
neaktivan
lepi91 kaže...

Kao kupac PlayStation konzole u Tele 2 promotivnoj akciji uz konzolu ste dobili i promotivni letak sa specijalnim popustima.  Kako bi iskoristili popuste za artikle navedene u promotivnom letku prilikom kupovine preko web trgovine www.sancta-domenica.hr molimo Vas da unesete promo kod koji se odnosi za proizvod koji želite kupiti. Na jednom računu nije moguće kombinirati više promo kodova.

Dodatno Vas molimo da u Napomeni upišete serijski broj uređaja radi identifikacije.

(...)

O, hvala puno! :)

9 godina
PlayStation 4

Hvala na pojasnjenju.

Pitanje jos jedno, onaj vertical stand, dali je nuzan, mislim, nisu neke pare, ali opet, smeta li sto ako ps stoji polegnut, mora li biti uspravan, ili je to samo fora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice