PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.440.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Spike1983 kaže...

moj PS4 je spojen na SONY 42W705 (kupio taj model bas radi izrazito malog input lag-a) a i daljinskim od TV-a mogu upravljat PS4 kao media player jer ima bravia sync preko hdmi-a  

Bas si namjerevam uzeti isti... Koliko je primjetan motion blur u igrama?

SteamID: Wardakhin
14 godina
PlayStation 4

ja ga uopce ne primjecujem, evo kak zgleda BF4 na njemu, mislim da se tu nema sta prigovorit 

3800kn je bila cijena kad sam ja uzimao TV.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 16:44 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Impresivna grafika 

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel igrao tko ovaj Mad Max. Da li ga se isplati uzeti sad kad je na sniženju za 229 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 18:31 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igram ga ja na kompu, ok je igrica, zabavna, a sad dal se isplati za te novce, mislim da nigdje neces jeftinije naci, inace ja sam ga platio 100 kn
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Narucio igru sa thegamecollection , i evo vec 2 tjedna i igre nema, ne sjecam zadnji put kad sam narucivao da sam ceko toliko. Koliko obicno treba da dode?

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
anarchyST kaže...
Spike1983 kaže...

moj PS4 je spojen na SONY 42W705 (kupio taj model bas radi izrazito malog input lag-a) a i daljinskim od TV-a mogu upravljat PS4 kao media player jer ima bravia sync preko hdmi-a  

Bas si namjerevam uzeti isti... Koliko je primjetan motion blur u igrama?

Ja imam Sony Bravia KDL 50w656a i prezadovoljan tv-om isto ima to sa daljinskim za ps4,  input lag odlican, boje isto tako uglavnom ja zadovoljan

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sony 50'' W805c, vrlo zadovoljan.Ima i 3D mogućnost, možda bude od koristi jednog dana.800hz, input lag oko 30ms-neprimjetno.Niska potrošnja, oko 100W, također nije na odmet.2D slika je perfektna, iznimne boje.Dizajn je također fancy, brušeni aluminij i vrlo tanak bazel (nekih 0.5cm).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Posto vidim da se vi svi kuzite u televizore ovdje mozete mi vi preporucit neki?Ovi u odabir tv-a temi me ignoriraju zbog ne znam kojeg razloga.Neki tv izmedu 32 i 40 incha.Moze cak 32,jer bi ga onda mogo spojit i kao minitor.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Posto vidim da se vi svi kuzite u televizore ovdje mozete mi vi preporucit neki?Ovi u odabir tv-a temi me ignoriraju zbog ne znam kojeg razloga.Neki tv izmedu 32 i 40 incha.Moze cak 32,jer bi ga onda mogo spojit i kao minitor.

Koliko šuške ? 32" - možda Sony W705, možeš ga naći za nekih 3000kn, među skupljim za tu dijagonalu ali ima i jednostavno android sučelje (smart tv) te solidne karakteristike (200hz) i dobar zvuk.

11 godina
odjavljen
Branimir82 kaže...

Koliko šuške ? 32" - možda Sony W705, možeš ga naći za nekih 3000kn, među skupljim za tu dijagonalu ali ima i jednostavno android sučelje (smart tv) te solidne karakteristike (200hz) i dobar zvuk.

Ma nije mi bas stalo do tih smart tv funkcija,samo da je full hd i ja sretan,pa za 32 incha bi prosuo nekih 2300 ako ima nes.

12 godina
Pa uzmi monitor,ja sam prodo svoj 32 inca i presao na monitor i prezadovoljan sam, takav input lag nema ni jedan tv
12 godina
A treba od 10 dana pa nadalje, meni je uvijek kroz 10,12 dana doslo
11 godina
odjavljen
Joky007 kaže...
Pa uzmi monitor,ja sam prodo svoj 32 inca i presao na monitor i prezadovoljan sam, takav input lag nema ni jedan tv

Ma,ako je input lag do 30ms ja sam sretan.Ne zelim monitor jer,ocu gledat i tv normalno na tom :)

11 godina
odjavljen
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 22:17 (IvanDado).

0 0 hvala 0
12 godina
Ja spojio ps i preuzima driveclub s play store sporo užasno..
Imam link 10mbita, a on preuzima po 3mbita max..

Savjet netko?

0 0 hvala 0
12 godina
Stavi u rest mod
12 godina
Stavio sam, kao da je bolje.

Malo sam googlao i kažu da se postave DNS serveri od Google-a. Stavio sam i čini mi se da djeluje i ukazuje na bolje..

Ali onaj softver update na pocetku nakon prvog paljenja je preuzimao pola sata, a ima 250mb.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lepi91 kaže...

Malo sam googlao i kažu da se postave DNS serveri od Google-a. Stavio sam i čini mi se da djeluje i ukazuje na bolje..

Ali onaj softver update na pocetku nakon prvog paljenja je preuzimao pola sata, a ima 250mb.

Kako se spajas na net sa ps-om? Meni se nije htjelo povezat na psn store, bio sam povezan wifijem, signal crtica dvije, a skida ispod 1mbit od 30mbit koliko je veza. Rijesio problem sa wifi extenderom..

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 9:24 (ekoraca).
12 godina
Uncharted 199 kn od danas
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Joky007 kaže...

zasad fantasticna 3 AAA naslova i odlicne cijene, svaka cast Sony 

12 godina
lepi91 kaže...

Ako imaš i TV kanale preko internet provajdera, ugasi reciever za Tv kanale. On ti pojede 5 Mbita.

Inače, došao je World of Tanks na PS store.

PSN - DeniZg80
15 godina
Joky007 kaže...

prvo sam pogledao na uk storeu,tamo je 250 a u nas 200kn :D

to se cekalo

Stranice su trenutno nedostupne.
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pas mater i svemu,je mate u p.I have no money for Uncharted 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Osjećam se prevarenim. Ja preordo za 450 kn kako bih mogao isprobati betu multiplayer. A ovi što sad kupe za 200kn isto mogu koliko sam shvatio

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

jedina igra koju sam uzeo na dan izlaska je gta5.sve ostale pricekam i to je to.

eventualno cu novi uncharted uzet odma i to box izdanje

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wox kaže...

Osjećam se prevarenim. Ja preordo za 450 kn kako bih mogao isprobati betu multiplayer. A ovi što sad kupe za 200kn isto mogu koliko sam shvatio

Još jednom se pokazalo pravilo da je budala ko kupi igru po full cijeni... em je preskupo i začas bude akcija, em je zabagirano :-)

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Wox kaže...

Još jednom se pokazalo pravilo da je budala ko kupi igru po full cijeni... em je preskupo i začas bude akcija, em je zabagirano :-)

Ne sjecam se da je Uncharted Kolekcija bila sta zbagirana.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Bitanga kaže...
Wox kaže...

Ne sjecam se da je Uncharted Kolekcija bila sta zbagirana.

Također.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice