PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.441.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4

Inace preferiram medij,ali ako bi se toliko cijena spustila,stvarno me ne bi bilo briga.Kad se mogu ocekivat ti bozicni popusti?

12 godina
svakih 48 sata ti je druga igra
14 godina
IvanDado kaže...

Inace preferiram medij,ali ako bi se toliko cijena spustila,stvarno me ne bi bilo briga.Kad se mogu ocekivat ti bozicni popusti?

Joky007 kaže...
svakih 48 sata ti je druga igra

Da, prvi i drugi dan je bio MGS: Phantom Pain a danas i sutra je Mad Max..

[M|C] pleXx
13 godina
PlayStation 4

Pozdrav,

moze li mi netko objasnit kako shareat igru u digitalnom obliku.

Npr. frend je kupio batmana u digitalnom obliku na nekom popustu na ps+. Postoji li mogućnost da on meni "posudi" tu igru? i kako bi isao proces?

nine

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Iako JOŠ nemam plejku preporučio bih vam da sad ugrabite kad bude igru DIVINITY ORIGINAL SIN ENHANCED EDITION. Igrao na PC i igra je vrh RPGova! Ako je ugrabite i po punoj cijeni neće vam bit žao! :)

http://www.divinityoriginalsin-enhanced.com/

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,

novi sam u temi i friski vlasnik ps4.

Ovako pitanje, ps4 sam kupio preko njuskala. Bivsi vlasnik je napravio acc, dobio sam psn plus. Na njegovom acc imam gta V.

Zanima me, sta moram napraviti u postavkama da mi se ne desi da mi prijasnji vlasnik zakljuca ili deaktivira konzolu. GTA V bi igrao preko njegovog racuna da ne kupujem novu a sebi bi napravio novog korisnika. Jel to moze?

Ja imam njegov id i pass za psn plus ali nikad se nezna..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 16:26 (ekoraca).

0 0 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Iako JOŠ nemam plejku preporučio bih vam da sad ugrabite kad bude igru DIVINITY ORIGINAL SIN ENHANCED EDITION. Igrao na PC i igra je vrh RPGova! Ako je ugrabite i po punoj cijeni neće vam bit žao! :)

http://www.divinityoriginalsin-enhanced.com/

nikad nisam igrao niti jedan rpg ali ova igra mi je zapela za oko pa sam je uzeo za pc.bilo neko sniženje i za nekih 100kn na gogu. nisam je jos zaigrao kao niti witchera kjeg imam za ps4 jer jednostavno nemam vremena :(

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
ekoraca kaže...

Pozdrav,

Ovako pitanje, ps4 sam kupio preko njuskala. Bivsi vlasnik je napravio acc, dobio sam psn plus. Na njegovom acc imam gta V.

Zanima me, sta moram napraviti u postavkama da mi se ne desi da mi prijasnji vlasnik zakljuca ili deaktivira konzolu. GTA V bi igrao preko njegovog racuna da ne kupujem novu a sebi bi napravio novog korisnika. Jel to moze?

odi u settings-user accout pa tamo vidi da li je konzola primarna za taj njegov account. ako nije , stavi da je. ako je neka druga konzola vec namještena kao primarna, onda to neces moci napraviti.

edit: i promijeni šifru

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 16:44 (Ezio).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Koje TV-e koristite ljudi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
ekoraca kaže...

Pozdrav,

odi u settings-user accout pa tamo vidi da li je konzola primarna za taj njegov account. ako nije , stavi da je. ako je neka druga konzola vec  namještena kao primarna, onda to neces moci napraviti.

edit: i promijeni šifru

Sifru nema smisla mjenjati. Ionako on moze preko weba resetirati. A primary sam podesio. Znaci to je to. Hvala

16 godina
IvanDado kaže...

Samsung LED 48'' UE48H6400

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...

samsung 55JU7002

Potpis!
14 godina
IvanDado kaže...
Bitanga kaže...

Nice,very nice :) 

Ja bi si sad zemio neki tv,ali ne znam koji tocno.Dijagone negdje oko 100cm.Ovi u temi odabir tv-a me ignoriraju lol.

Ja imam ovaj sony, meni odličan, a slika da ne govorim 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

Samsung UE32EH5000

PSN - DeniZg80
12 godina
Inace imam lg 42lw659s ali igram rade na monitoru benq rl2755hm
15 godina
PlayStation 4

Ugradio sam novi disk od 1TB. Jutros sam započeo restore backupa a prije početka bila je obavijest da je konzola primarna i da bi bilo možda dobro deaktivirati ju prije restorea. Čitao sam na nekim mjestima da ne treba deaktivirati a na drugima pak da treba. Ja ju nisam deaktivirao jer je ipak na većini foruma i uputa pisalo da ne treba. Mogao je sony barem u toj obavijesti napisati što napraviti u kojem slučaju. Kako ste napravili vi ostali koji ste upgradeali?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...

Ugradio sam novi disk od 1TB. Jutros sam započeo restore backupa a prije početka bila je obavijest da je konzola primarna i da bi bilo možda dobro deaktivirati ju prije restorea. Čitao sam na nekim mjestima da ne treba deaktivirati a na drugima pak da treba. Ja ju nisam deaktivirao jer je ipak na većini foruma i uputa pisalo da ne treba. Mogao je sony barem u toj obavijesti napisati što napraviti u kojem slučaju. Kako ste napravili vi ostali koji ste upgradeali?

Ne sjećam se tog upozorenja dok sam ja mijenjao disk. Možda je to nešt novo.

Jedno je sigurno, da nisam ništa deaktivirao prije restorea backupa.

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

KOnzola nije primarna dok je takvom ne učiniš selekcijom opcije, ako se ulogiraš na drugu konzolu sa istim acc - ne možeš selektirati novu primarnom dok god ne deaktiviraš prethodnu.To je zbog zaštite tebe kao glavnog usera tvog softwera (igara).Inače bi tvoj rođo ili osoba kojoj si dao/prodao konzolu skinio i tvoje igre koje si prethodno obrisao.Kužiš ?

15 godina
Branimir82 kaže...
Ezio kaže...

KOnzola nije primarna dok je takvom ne učiniš selekcijom opcije, ako se ulogiraš na drugu konzolu sa istim acc - ne možeš selektirati novu primarnom dok god ne deaktiviraš prethodnu.To je zbog zaštite tebe kao glavnog usera tvog softwera (igara).Inače bi tvoj rođo ili osoba kojoj si dao/prodao konzolu skinio i tvoje igre koje si prethodno obrisao.Kužiš ?

Kružim.

Ali kao što rekoh, oprečna su mišljenja na netu u vezi toga treba li deaktivirati prije upgradea ili ne jer pitanje zbunjuje ljude. Trebalo bi biti jasno napisano da ako samo upgradeaš disk i zadržavaš sve kako je bilo, ne trebaš deaktivirati. Nekoga može zbuniti to pitanje prije vraćanja backupa pa će možda deaktivirati misleći da je primarnost konzole vezana sa diskom a ne MAC brojem playstationa. A onda mu rođo može oteti account.

Potpis!
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel ko narucivo iz svijet igara?Narucio sam COD BO3 jucer navecer,pa me zanima za koliko oni tocno to dostavljaju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Obično dođe 2 dana nakon naruđžbe.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Sony Bravia KDL-46HX850

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 14:28 (p918).
12 godina
Bitanga kaže...
IvanDado kaže...

+1

Prezadovoljan.

Ti?

13 godina
jake kaže...

Pozdrav,

Npr. frend je kupio batmana u digitalnom obliku na nekom popustu na ps+. Postoji li mogućnost da on meni "posudi" tu igru? i kako bi isao proces?

itko?

nine
15 godina
jake kaže...
jake kaže...

Pozdrav,

itko?

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/playstation-4/9062.aspx?page=256&jumpto=4852992&sort=asc&view=flat

Potpis!
17 godina
PlayStation 4

Nisam nikada imao konzolu pa me zanima par stvari što mogu oečkivati od konzole s obzirom da razmišljam o prelasku sa PC-a na PS 4. Znam da se sony može prikačiti na net pa me zanima mogu li ga koristiti za surfanje, tipa fejs, youtube itd. Onda mogu li skinuti film na eksterni hard pa ga pogledati preko ps 4 konzole. I kako funkcionira priključivanje tipkovnice i miša na sony....Može ići bilo koja tipkovcnia i miš i mogu li se igrati i igre tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

moj PS4 je spojen na SONY 42W705 (kupio taj model bas radi izrazito malog input lag-a) a i daljinskim od TV-a mogu upravljat PS4 kao media player jer ima bravia sync preko hdmi-a  

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Philips 8007 sa ambilightom za bolji doživljaj pogotovo navečer

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 15:49 (drapa88).
16 godina
lepi91 kaže...
Bitanga kaže...
IvanDado kaže...

+1

Prezadovoljan.

Ti?

Da, svakako. Malo bi mogao biti bolji kut gledanja, al sve ostalo je odlično.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice