PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.461.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
IvanDado kaže...

Evo ljudi ja sebi spoijo na ovaj monitor koji moze te vidit pod Moj PC.Komp spojen vga kablom,a ps4 naravno HDMI.Sad kako ja mogu prebacivat izmedu pca i ps4?

Ne vidim nikakav monitor pod moj pc ali uvijek imaš u opcijama monitora grafiku iz koje možeš promijeniti ulaz signala.. nešto kao na tv. kod mene se jasno vidi na monitoru popis ulaza signala, hdmi, dvi,vga, itd... i onda ovisno što želim na to prebacim, a na nekima imaš samo ulaz po brojevima pa gledaš ako si spojio na ulaz 3 onda prebaciš u opcijama na tri... u svakom slučaju ako nemaš ništa slično šaltaš dok ne dobiješ željenu sliku..

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 20:32 (movie).
11 godina
odjavljen
movie kaže...

Ne vidim nikakav monitor pod moj pc ali uvijek imaš u opcijama monitora grafiku iz koje možeš promijeniti ulaz signala.. nešto kao na tv. kod mene se jasno vidi na monitoru popis ulaza signala, hdmi, dvi,vga, itd... i onda ovisno što želim na to prebacim, a na nekima imaš samo ulaz po brojevima pa gledaš ako si spojio na ulaz 3 onda prebaciš u opcijama na tri... u svakom slučaju ako nemaš ništa slično šaltaš dok ne dobiješ željenu sliku..

Fuck.Mislio sam da sam ga stavio.Uglavnom naso sam nesto slicno u opcijama,ali iz nekog razloga mi ne prebaci.Samo bude crna slika.Ne znam probat cu to nekak rijesit.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Rijesen problem.Thank God!

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
IvanDado kaže...

Evo ljudi ja sebi spoijo na ovaj monitor koji moze te vidit pod Moj PC.Komp spojen vga kablom,a ps4 naravno HDMI.Sad kako ja mogu prebacivat izmedu pca i ps4?

Pa jel nemas na monitoru opciju "source", tu prebacujes izmedju vga i hdmi

17 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Evo da nabacim par novih slicica.Losa kvaliteta,ali valjda ovaj samsung ima bolju za iduci put ;)

PS4 ispuhuje topli zrak kroz bocne proreze i na straznju stranu, pa bi mozda bilo dobro da taj zvucnik malo odmaknes ili premjestis.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
neaktivan
duxx369 kaže...
DeniZg kaže...

Edit: Evo par stranica sa US account bonovima.

PcGamesSupply

cisto da provjerim - jel netko kupovao s ove stranice kodove?

obicno kupujem na amazonu.com, al nesto mi steka kreditna pa bi kupio sad od tuda 60$ pa da ne ispadne da ih nemogu iskoristiti na us psn storu

da sam sebi odgovorim - jedan kod dobio na jendom linku drugi na drugom ,malo zbunjujuce ali bitno da su kodovi tu, u roku 60 sekundi

kupljena:

fifa 16

witcher 3

wolfesntein

I pitanje:

imam batman arkham knight, i s igrom sam dobio kod za extra scarecrow misiju i quinn misiju

sad, probao sam ukucat kodove ali mi javlja da ne vrijede ili su iskoristeni (sto nisu)

obzirom da je pokraj koda britanska zastava, a ja imam na konzoli samo US psn account, znaci li to da moram kreirati jos jedna account da bi mogao igrati te dodatke?

14 godina
PlayStation 4

tak je, te kodove mozes iskoristit samo na britanskom PSN-u a mislim da isti kodovi rade i za HR PSN, neka me netko ispravi ako grijesim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Evo da nabacim par novih slicica.Losa kvaliteta,ali valjda ovaj samsung ima bolju za iduci put ;)

sretno sa konzolom i da se naigras na njoj :D

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

PSN opet ne radi,ovo je vec postalo smijesno...cemu PS+ kad im nikad serveri ne rade..

PSN - brdjanin85

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Po prvi puta hoću dodati sredstva na svoj račun. Karticu je PSN prihvatio i na kartici u eurima imam i više nego je potrebno međutim kad stisnem Add funds, stalno mi izbacuje poruku "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." Wtf?

EDIT: Neće proći ni kad direktno želim kupiti u PSN storeu. Kartica je Visa electron devizni račun Erste banke...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 14:57 (ll2p).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ll2p kaže...

Po prvi puta hoću dodati sredstva na svoj račun. Karticu je PSN prihvatio i na kartici u eurima imam i više nego je potrebno međutim kad stisnem Add funds, stalno mi izbacuje poruku "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." Wtf?

EDIT: Neće proći ni kad direktno želim kupiti u PSN storeu. Kartica je Visa electron devizni račun Erste banke...

ja nemogu dodati karticu na us i uk store tako ni paypal

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
12 godina

Stalno se ruši PSN, zato vam neće.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Kad se sjetim ''crnog'' bozica boze mi oprosti,kad sam se nastelio na gta 5 online onda padnu serveri i 2 dana ne igram nista online.Ove godine ima sp igara pa se nemam cega bojati

11 godina
odjavljen
Chaky kaže...
IvanDado kaže...

PS4 ispuhuje topli zrak kroz bocne proreze i na straznju stranu, pa bi mozda bilo dobro da taj zvucnik malo odmaknes ili premjestis.

Hvala ti puno!Evo maknuo.

11 godina
odjavljen
sonicfox93 kaže...
IvanDado kaže...

sretno sa konzolom i da se naigras na njoj :D

Hvala ;)

11 godina
odjavljen
hanteed kaže...
DeniZg kaže...

Kad se sjetim ''crnog'' bozica boze mi oprosti,kad sam se nastelio na gta 5 online onda padnu serveri i 2 dana ne igram nista online.Ove godine ima sp igara pa se nemam cega bojati

Bit ce padova i ove god. za Bozic.Lizard squad je rusio prosle god. i sad se prijete da ce opet. 

10 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
hanteed kaže...
DeniZg kaže...

Bit ce padova i ove god. za Bozic.Lizard squad je rusio prosle god. i sad se prijete da ce opet. 

upalim borderlands i miran

12 godina
PlayStation 4

napravio sam americki acc, i sad ak kupim project cars na njemu jel ga mogu igrati na hrvatskom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joky007 kaže...

napravio sam americki acc, i sad ak kupim project cars na njemu jel ga mogu igrati na hrvatskom

Mozes.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
A kak ono primary treba biti nariktano?
15 godina
PlayStation 4

Može za više accounta konzola biti namještena kao primarna. Poanta je u tome da igre kupljene na accountu A možeš igrati na tom accountu ali i na accountima B, C i D ako je konzola namještena kao primarna za acc A. Nebitno da li je primarna i za B, C i D ili nije.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Moze li secondary account kupovat igre i pretplatu (za sebe, taj secundarny acc) ako je aktiviran tudji primary ?

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav svima,

evo od prekjučer sam postao vlasnik PS4 (thx Tele2 :) ), a pošto sam totalno nov u svemu zadnjnih dana čitam sve i svašta po forumima da skužim kako stvari šljakaju,

e sad molio bih za savijet oko kupovine igara iz vana (mislim na fizičke kopije ne digitalne za sada), dakle koje su pouzdane trgovine, koliki su troškovi dostave, koliko se čeka i slično,

toliko za sada ....

btw ako koga zanima novi SW nek se javi pa se....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

pls jel može netko provjeriti da li "add funds" ne radi samo meni (znači ne želi dodati novce na račun) ili je globalno problem na storeu? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisi jedini, ali nije ni problem globalno, moš malo googlat psn missed charges, vidit češ svašta, ugl, sjeban si ko i ja, neki put ti random neće tit naplatit niti add founds, piše ka da infromacije kartica nije dobro, ako pokušaš par puta onda ti blokaju acc, support za hrvatsku naravno nema, i pitanje kad ći i hoće li uopće ti to proradit, (psn nevoli hrvatske kreditne kartice ili nešto), jedina opcija ti je kupovanje fizičkih psn live cards od 150kn (a košta si svaki 160kn), (pazi da su baš hrvatske ako imas hrv acc) ili zajebeš sve hrvatsko i napraviš us acc i kupuješ online psn cardove preko dućana (amazon, pcgamesupply, gamecarddelivery, newegg) imaš ode tutoral http://www.nowgamer.com/ps4-how-to-buy-us-digital-psn-games/, eto srednja žalost za nas hrvate

12 godina

ja sam sad dodao na us acc 20$ i kupio project cars i normalno radilo, sad ga skida

12 godina
Franeizomisa kaže...

Nisi jedini, ali nije ni problem globalno, moš malo googlat psn missed charges, vidit češ svašta, ugl, sjeban si ko i ja, neki put ti random neće tit naplatit niti add founds, piše ka da infromacije kartica nije dobro, ako pokušaš par puta onda ti blokaju acc, support za hrvatsku naravno nema, i pitanje kad ći i hoće li uopće ti to proradit, (psn nevoli hrvatske kreditne kartice ili nešto), jedina opcija ti je kupovanje fizičkih psn live cards od 150kn (a košta si svaki 160kn), (pazi da su baš hrvatske ako imas hrv acc) ili zajebeš sve hrvatsko i napraviš us acc i kupuješ online psn cardove preko dućana (amazon, pcgamesupply, gamecarddelivery, newegg) imaš ode tutoral http://www.nowgamer.com/ps4-how-to-buy-us-digital-psn-games/, eto srednja žalost za nas hrvate

Ma nema to veze s Hrvatskom. To se dešava i drugima po svijetu. 

Jednostavno, Sonyev PSN funkcionira loše oduvijek, a mreža je sve više opterećena zbog povećanja broja korisnika.

Ja npr. mogu kupovati i dodavati sredstva samo preko PS4 uređaja. Ostale varijante preko Web browsera su nula bodova.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Franeizomisa kaže...

Ma nema to veze s Hrvatskom. To se dešava i drugima po svijetu. 

Jednostavno, Sonyev PSN funkcionira loše oduvijek, a mreža je sve više opterećena zbog povećanja broja korisnika.

Ja npr. mogu kupovati i dodavati sredstva samo preko PS4 uređaja. Ostale varijante preko Web browsera su nula bodova.

Hmm, ponuka si me da još jednom probam, lipo sve iša priko PS4, ništa web, izbrisa karticu, unija je ponovno i uspilo :D

16 godina
PlayStation 4

nedavno sam poceo igrat bloodborne.

zanima me sto se dobija kada sam sebi uzmem hp pritiskom na strlicu gore? ode mi energija i pokaze se nekih +5 ispod.nemam pojma cemu to

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

nedavno sam poceo igrat bloodborne.

zanima me sto se dobija kada sam sebi uzmem hp pritiskom na strlicu gore? ode mi energija i pokaze se nekih +5 ispod.nemam pojma cemu to

Dobiješ metke.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice