PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Isfultonirao sam pola zemaljske kugle, pobio tisuće i uopće me ne vuče da nastavim dalje.

Kako sad to funkcionira kad je krenuo Online dio?

Nisam siguran da bas shvacam taj cijeli koncept. Fultoniram ljude, opremu i sl. Gradim svoj FoB. I onda u Onlineu mi to moze netko sve pokrasti ili samo dio?

Nemam volje za online dijelom, a ako mi netko moze pokrasti sve sto fultoniram, onda mi se i to ne da

Nemam pojma. Nisam još ni došao do FOB dijela, a Online me baš i ne zanima dok ne završim priču.

Ajd javi kad krenes s FoB, da li su ti tamo fultonirane stvari ili ti ih je netko vec pocistio.

DeniZg kaže...

Ja sam neki dan prešao prvi dio Uncharted trilogije i moram priznat da tako površnu, low budget igru nisam dugo igrao.

Od prelošeg osjećaja pucanja, premalo oružja, osrednje grafike, nula customizacije likova, izrazitog "on-rail" iskustva itd. Ne znam stvarno što mi je lošije.

Al' ajde, grafički dizajn  likovi su simpatični i priča je onako Indiana Jones jeftina zabava, pa se preživi nekako. Mislim, te godine su izašli Bioshock, Mass Effect, Halo3, Crysis, AC, koji su naspram Uncharted 1 remek djela napravljena od vanzemaljaca.

Nadam se da će 2 i 3 biti puno, puno bolji.

Nisam naletio za sada na nikakve bugove i glitcheve. Trenutno Chapter 5.

Ne bih bas rekao da je low budget igra Uncharted i je "Indiana Jones", te je zbog toga stekao popularnost.

Grafiku nisam gledao usporedne prikaze PS3 originala i PS4 verzije.

Ali po sjecanju, mislim da nije na PS3 izgledalo ovako lijepo.

Pucanje je malo neprecizno, ali vise ginem zbog svoje nesposobnosti skakanja.

Linearno iskustvo mi savrseno odgovara i nisam ljubitelj Open World igara u kojima se pogubim bez odredenog cilja i svrhe.

Premalo oruzja? Ne bih se slozio s tom tvrdnjom. Do sada sam isprobao 3 tipa "pistolja" (.45, Uzi i Magnum), Kalas, sacmarica i bacac granata. Te obicne granate.

Vjerujem da ce kasnije doci Sniper, i vjerojatno jos koji komad oruzja. Po meni sasvim dovoljno.

Customizacija likova? Sto ce mi customizacija likova u avanturi? Pa ne igram RPG. Mozda si mislio nesto kao u Tomb Raideru?

Naravno ne moze se igra svakome svidjeti, ali si vjerojatno previse ocekivao.

Od ovih igara sto si spomenuo jedino je AC1 akcijska avantura. Ostalo su sve drugi zanrovi. Od navedenih sam igrao samo ME i to mi je najdrazi dio trilogije bez obzira na Mako i glupi inventorij.

Ali ne bih nikad "smanjivao ocjenu" Unchartedu zbog Mass Effecta ili usporedbe s njim (po meni neusporedivo).

Do sada sam odigrao samo Uncharted s Vite i mene je zabavio. Vjerujem da je on najslicniji prvom Unchartedu, pa ocekujem da ce me zabaviti i prvi dio.

Drugi dio glasi kao najbolji, ali idem po redu

Sta radi ona opcija Speedrun na pocetku odabira kampanje? To su odabrana poglavlja iz sva tri dijela ili nesto drugo?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 12:45 (Chaky).
10 godina
DeniZg kaže...
EraserHead kaže...

I ja sam na Uncharted trilogiji, ostaje još treći dio.

Dosad najbolje igre na PS4.

Odmah uz rame TLOU.

I preporuka za super indie igru Volume, podsjeća na VR misije iz starog MGS, i još je sada na popustu na storeu.

Ja sam neki dan prešao prvi dio Uncharted trilogije i moram priznat da tako površnu, low budget igru nisam dugo igrao.

Od prelošeg osjećaja pucanja, premalo oružja, osrednje grafike, nula customizacije likova, izrazitog "on-rail" iskustva itd. Ne znam stvarno što mi je lošije.

Al' ajde, grafički dizajn  likovi su simpatični i priča je onako Indiana Jones jeftina zabava, pa se preživi nekako. Mislim, te godine su izašli Bioshock, Mass Effect, Halo3, Crysis, AC, koji su naspram Uncharted 1 remek djela napravljena od vanzemaljaca.

Nadam se da će 2 i 3 biti puno, puno bolji.

Prvi Uncharted je osrednji dok drugi pomete sve ove igre koje si nabrojao. Kod prve igre je vise bila borba sa PS3 Cell procesorom nego s bilo cim drugim.

Uncharted 2 krasi nevjerojatan pacing i konstantna akcija sa zanimljivom pricom i po meni to sto je igra linearna je odlicno jer smo prezasiceni sa ovim open world sranjima i zato sam sretan kaj U4 nece krenut tim putem.

Zamisli odradis odlicnu akcijsku scenu i mislis si hocu jos toga, al ne igra te tjera da jašeš 10 min kroz pustos da dođes do iduce misije... :\

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Speed run pojedinih chaptera(5,12 i 16 ako se dobro sjećam) je za 3 trofeja za platinu.

Speed run cijele igre je za dlc trofej, nije za platinu.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Ma dobro, kužim ja da vas ima puno kojima je super Uncharted, ali mislim da možda malo gledate kroz roza naočale tu jedinicu iz doba PS3 ili se možda više sjećate 2. i 3. dijela koji su pretpostavljam bolji, pa ga zato branite.

Ne kažem da igre moraju biti open world, ali ako je već linearna i ideš kroz "koridore", onda bi trebala biti popraćena vrhunskom grafikom za svoje vrijeme, što UC1 definitivno nema (čak niti u remasteru). Usporedite samo s Mass Effectom, Bioshockom ili Crysisom.

Priča je kopija Indiana Jones, Dragulj s Nila i sličnih filmova. Neoriginalna i klišeizirana.

Gunplay je stvarno loš. Oružja nemaju nikakav recoil, neprijatelji su spužve za upijanje metaka, cover sistem je polu-funkcionalan (primanje metaka iza covera, ali i obrnuto gdje mene neprijatelj ne može upucati,a ja njega mogu iako nisam u coveru itd.) Gears of War iz 2006. na Xboxu je po meni za taj UC1 potpuno druga dimenzija.

U svakom slučaju, vjerujem da kao trilogija igra ima smisla i kvalitetom tj. količinom sadržaja opravdava cijenu, ali ako je netko dao onda 450-500 kuna za UC1....

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 13:22 (DeniZg).
10 godina
DeniZg kaže...

Ma dobro, kužim ja da vas ima puno kojima je super Uncharted, ali mislim da možda malo gledate kroz roza naočale tu jedinicu iz doba PS3 ili se možda više sjećate 2. i 3. dijela koji su pretpostavljam bolji, pa ga zato branite.

Ne kažem da igre moraju biti open world, ali ako je već linearna i ideš kroz "koridore", onda bi trebala biti popraćena vrhunskom grafikom za svoje vrijeme, što UC1 definitivno nema (čak niti u remasteru). Usporedite samo s Mass Effectom, Bioshockom ili Crysisom.

Priča je kopija Indiana Jones, Dragulj s Nila i sličnih filmova. Neoriginalna i klišeizirana.

Gunplay je stvarno loš. Oružja nemaju nikakav recoil, neprijatelji su spužve za upijanje metaka, cover sistem je polu-funkcionalan (primanje metaka iza covera, ali i obrnuto gdje mene neprijatelj ne može upucati,a ja njega mogu iako nisam u coveru itd.) Gears of War iz 2006. na Xboxu je po meni za taj UC1 potpuno druga dimenzija.

U svakom slučaju, vjerujem da kao trilogija igra ima smisla i kvalitetom opravdava cijenu, ali ako je netko dao onda 450-500 kuna za UC1, taj se stvarno zahebao.

Gle onda je to bila jedina igra tog tipa i ne vjerujem da su ljudi bili previse razocarani pogotovo s tim jer Tomb Raider nije bio na razini i Uncharted je ponovo pokrenuo taj žarn ciju je formulu Tomb Raider skroz iskopirao
(i nadodao Larino stenjanje kroz cijelu igru )

Uglavnom igras u krivo vrijeme. Danas je dosta igara uzelo ponesto iz uncharteda (recimo Far Cry 3 koji je iskopirao klase neprijatelja iz Uncharted 2 ) pa ti se igra ne ostavlja neki poseban dojam

12 godina
Santana kaže...

Uglavnom igras u krivo vrijeme. Danas je dosta igara uzelo ponesto iz uncharteda (recimo Far Cry 3 koji je iskopirao klase neprijatelja iz Uncharted 2 ) pa ti se igra ne ostavlja neki poseban dojam

Pa je. Vremena, ljudi i kriteriji se mijenjaju.

Recimo ako usporedimo UC1 i Order 1886., kao dvije PS ekskluzive, istog koncepta.

UC1 je hvaljen nenormalno, dok je Order 1886 dobio dosta loše kritike.

A objektivno, Order ima puno bolju grafiku nego što je UC1 imao tada, gunplay je puno bolji, priče su tu negdje, al' ajmo reći da je Orderova nešto originalnija, trajajne igre je skoro isto itd.

Samo komentiram.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 13:40 (DeniZg).
16 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Bioshock, Mass Effect, Halo3, Crysis, AC,   su naspram Uncharted 1 remek djela napravljena od vanzemaljaca.

Sve do jedne osim Uncharteda dosadne do bola. Ni jednu nisam završio . Problem sa Unchartedom 1 je što se brzo pređe i to je sve.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
10 godina
PlayStation 4

Frend mi je posudio prosli tjedan the order i uopce me ne privlaci igra. Odigrao pol sata pucam po nekim likovima u piđamama ne znam niti sam zakaj. Nemam je volje vise igrat,a za grafiku me nije briga.

Kao sto veli kolega gore i meni su sve gore navedene igre dosadne osim Bioshocka i Halo kojeg nisam igro. 

AC je valjda jedna od najdosadnijih igara ikad s visokom produkcijom

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ak vam je Mass Effect dosadan, vi ne gledate u ekran.

Možete ne voljet RPG, kužim. Al da je dosadan, jok.

10 godina
Dachande kaže...

Ak vam je Mass Effect dosadan, vi ne gledate u ekran.

Možete ne voljet RPG, kužim. Al da je dosadan, jok.

Gle volim rpg al ne ovakav.

Sjedit iza covera i pucat po valovima neprijatelja mi je dosadno.

To je samo moje misljenje.

Fallout mi je daleko zabavnija igra (kad vec pricamo o rpg-u s puskama) No vjerujem da ME ima puno bolju pricu.

12 godina

Mass Effect je meni osobno jedna od najjačih igara ikad. Stavio sam ga u usporedbu sa UC1, zato jer je također "cover based corridor shooter", čisto da pokažem kakve su se igretine radile u 2007.g.

O ukusima se ne raspravlja, ali neke objektivne usporedbe se mogu napraviti.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 15:31 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

U ME si prakticki primoran pauzirati igru svaki puta kad si iza covera. Dati naredbe suborcima i isplanirati akciju.

Dok u Unchartedu to ne mozes. S tim da je meni grafika u ME "losija" nego u Unchartedu.

Zasto navodnici?

Jer je okruzje skroz drugacije. Nema zelenila, nema plivanja, sve je "svemirsko" metalno, plavo-sivo.

Ako se ne varam nema niti skakanja.

I dalje smatram da su ove igre neusporedive jedna s drugom (osim u godini izdavanja).

Garrus FTW!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Pitanje dal je uncharted na jednom disku ili svaki nastavak ima svoj disk?

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Pitanje dal je uncharted na jednom disku ili svaki nastavak ima svoj disk?

1

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zadnjih nekoliko dana počeo me zezati dualshock 4 kontroler. Događa se da kada lijevi analogni stick pomaknem prema gore desno (položaj na 2h), stick se zblesira i počne registrirati položaj dolje desno (recimo 4h) te naizmjence titra između. E sad kakva je situacija glede garancije, imam samo jednu godinu i baš ističe 06.11.2015. Plejka kupljena u svijet media.

Jel ima tko iskustva sa reklamiranjem, hoću morati nositi cijelu konzolu ili je dovoljno odnijeti samo kontroler. Thx

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 11:08 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
iggy kaže...

Zadnjih nekoliko dana počeo me zezati dualshock 4 kontroler. Događa se da kada lijevi analogni stick pomaknem prema gore desno (položaj na 2h), stick se zblesira i počne registrirati položaj dolje desno (recimo 4h) te naizmjence titra između. E sad kakva je situacija glede garancije, imam samo jednu godinu i baš ističe 06.11.2015. Plejka kupljena u svijet media.

Jel ima tko iskustva sa reklamiranjem, hoću morati nositi cijelu konzolu ili je dovoljno odnijeti samo kontroler. Thx

Ako nisi radio neke razmještaje po stanu, gdje bi ti možda neki uređaj mogao raditi smetnje na kontroleru (ruter, mikrovalka, laptop ili sl.), požuri na servis. 

Ja bi prvo nazvao servis pa pitao. Ovako napament, uzmi samo kontroler, pa nek oni vide na servisu jer greška u kontroleru ili nečem drugom. Bitno da napraviš prijavu kvara do isteka garancije.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Ne zaboravite danas Paris Game Show

Trebo bi bit

Rime
Wild
Quantic Dream nova igra
Driveclub Bikes (nadopuna standardne igre s motorima)
...
Ne zna se puno jedini leak je za ove Driveclub Bikes

Bit ce ovdje za 5 sati

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 12:08 (Santana).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
iggy kaže...

Ja isto imam problem sa svojim kontrolerom da mi u aplikacijama i igrama neće raditi na moju žalost garancija od jedne godine mi je istekla, a u ovu produljenu ne ulaze kontroleri.

Kada sam ih zvao rekli su mi u SD servisu da je dovoljno donjeti samo kontroler.

BF3:fluffy_inside
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ljudi ako je tko kupovao igre preko www.thegamecollection.net,dali je ta stranica ok i za koliko dođu igrice?

0 0 hvala 0
12 godina
biankoneri kaže...

Ljudi ako je tko kupovao igre preko www.thegamecollection.net,dali je ta stranica ok i za koliko dođu igrice?

Ovo pitanje se postavlja svaki drugi dan tu na forumu.

DA, OK je. Dođu kao i sva druga roba iz UK, za 5-10 dana.

On topic, malo starija vijest, ali ne vjerujem da je bila.

PS4 igre piratizirane u Brazilu.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...
biankoneri kaže...

da i od onda niti glasa o tome

17 godina
neaktivan
Santana kaže...
DeniZg kaže...
biankoneri kaže...

da i od onda niti glasa o tome

Kako ne. Izasao je Patch 3.0 

12 godina
PlayStation 4

Kontroleri su sranje. Evo meni onaj koji sam dobio s ps4 jos uvjek radi a sad ce biti star dvije godine. Ali problem je sa drugim koji sam kupio. Kupljen u sony centru west gate wawe blue. 3 puta sam ga nosio na reklamaciju i svaki put bio bez njega 10-15 dana. 3 put krepala cijela lijeva strana znaci analog i strelice nisu radile. 2. I 3.put sam zahtjevao novi kontroler ali svaku put su ga samo popravili i radio je 2-3 tjedna. Sad je garancina istekla i on opet ne radi dobro tj malo radi malo ne kako mu puhne. Uglavnom bacio sam 500kn i shebali su me. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel istina da gt7 izlazi krajem godine

Vidim da u alzashop pise 23.12

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robert1995 kaže...

Jel istina da gt7 izlazi krajem godine

Vidim da u alzashop pise 23.12

Dao Bog da ti se rijeci pozlatile!!!

HAKOSUKA
12 godina

Driveclub BIKES za 115 HRK.

Definitivno uzimam.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 21:14 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

Vi koji ste uzimali preordere preko webshopa Sancta Domenice, kad su vam igre bile dostavljane s obzirom na release date?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Quantic Dream najavio novu igru za ps4. Oni su tvorci heavy raina i beyond two soulsa, dva remek dijela u kojima sam uživao a i kako mi se čini, ovo će biti odlično :))

Novi naslov se zove: Detroit: Become Human i eksluziva je za ps4.

Evo i uncharted 4 mp trailera, izgleda fenomenalno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 22:36 (Tommy_123).
Moj PC  
3 0 hvala 2
10 godina
PlayStation 4

Sony unistio taman na izlazak Halo 5 malo odvratio paznju s te igre

Wild izgleda odlicno

Horizon jos bolje :D

Ratchet and Clank

GT Sport

Gravity Rush 2

Dreams (igra koja ne koristi poligone :) od tvoraca Little Big Planet )

Boundless (Minecraft?)

Za svakoga ponesto zato sam i odabrao PS4 :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 0:22 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mali je primjetio da su dodani motori u DriveClub. Nema mi druge nego navecer pljunuti 115kn

Probao sam preko PS Appa, ali mi odbija transakciju

Da li je bilo mozda kakvih vijesti o remasterima Heavy Raina i Beyond 2 Souls ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice