Isfultonirao sam pola zemaljske kugle, pobio tisuće i uopće me ne vuče da nastavim dalje.
Kako sad to funkcionira kad je krenuo Online dio?
Nisam siguran da bas shvacam taj cijeli koncept. Fultoniram ljude, opremu i sl. Gradim svoj FoB. I onda u Onlineu mi to moze netko sve pokrasti ili samo dio?
Nemam volje za online dijelom, a ako mi netko moze pokrasti sve sto fultoniram, onda mi se i to ne da
Nemam pojma. Nisam još ni došao do FOB dijela, a Online me baš i ne zanima dok ne završim priču.
Ajd javi kad krenes s FoB, da li su ti tamo fultonirane stvari ili ti ih je netko vec pocistio.
Ja sam neki dan prešao prvi dio Uncharted trilogije i moram priznat da tako površnu, low budget igru nisam dugo igrao.
Od prelošeg osjećaja pucanja, premalo oružja, osrednje grafike, nula customizacije likova, izrazitog "on-rail" iskustva itd. Ne znam stvarno što mi je lošije.
Al' ajde, grafički dizajn likovi su simpatični i priča je onako Indiana Jones jeftina zabava, pa se preživi nekako. Mislim, te godine su izašli Bioshock, Mass Effect, Halo3, Crysis, AC, koji su naspram Uncharted 1 remek djela napravljena od vanzemaljaca.
Nadam se da će 2 i 3 biti puno, puno bolji.
Nisam naletio za sada na nikakve bugove i glitcheve. Trenutno Chapter 5.
Ne bih bas rekao da je low budget igra Uncharted i je "Indiana Jones", te je zbog toga stekao popularnost.
Grafiku nisam gledao usporedne prikaze PS3 originala i PS4 verzije.
Ali po sjecanju, mislim da nije na PS3 izgledalo ovako lijepo.
Pucanje je malo neprecizno, ali vise ginem zbog svoje nesposobnosti skakanja.
Linearno iskustvo mi savrseno odgovara i nisam ljubitelj Open World igara u kojima se pogubim bez odredenog cilja i svrhe.
Premalo oruzja? Ne bih se slozio s tom tvrdnjom. Do sada sam isprobao 3 tipa "pistolja" (.45, Uzi i Magnum), Kalas, sacmarica i bacac granata. Te obicne granate.
Vjerujem da ce kasnije doci Sniper, i vjerojatno jos koji komad oruzja. Po meni sasvim dovoljno.
Customizacija likova? Sto ce mi customizacija likova u avanturi? Pa ne igram RPG. Mozda si mislio nesto kao u Tomb Raideru?
Naravno ne moze se igra svakome svidjeti, ali si vjerojatno previse ocekivao.
Od ovih igara sto si spomenuo jedino je AC1 akcijska avantura. Ostalo su sve drugi zanrovi. Od navedenih sam igrao samo ME i to mi je najdrazi dio trilogije bez obzira na Mako i glupi inventorij.
Ali ne bih nikad "smanjivao ocjenu" Unchartedu zbog Mass Effecta ili usporedbe s njim (po meni neusporedivo).
Do sada sam odigrao samo Uncharted s Vite i mene je zabavio. Vjerujem da je on najslicniji prvom Unchartedu, pa ocekujem da ce me zabaviti i prvi dio.
Drugi dio glasi kao najbolji, ali idem po redu
Sta radi ona opcija Speedrun na pocetku odabira kampanje? To su odabrana poglavlja iz sva tri dijela ili nesto drugo?