PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
biankoneri kaže...

znači kupljen ps4,dobio mail od santa domenice za produženo jamstvo,dal trebam šta još potvrditi za to jamstvo(rekli su mi da trebam nešto verificirati ali nema nigdje nikakav ling za potvrditi),dalje dali trebam napraviti račun na playstation network i zašto je to(ne mislim sada trenutno kupovati igrice i igrati online)

Za produzeno ne znam, jer nisam kupovao u SD. Ako ti nitko na forumu ne odgovori, najbolje posalji mail SD-u ili nazovi.

U vezi usera, vjerujem da moras napraviti bar jednog, da bi se "ulogirao" na PS4.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
R36 kaže...

U Santa domenici ovaj utorak kupljen PS4...

Znaći PS4, produžena garancija, 2 igrice, i dodatni crveni Joystick za 3750kn. Ukupna cijena bez popusta je bila 4700kn. Ušteda je negdje oko 950kn. Plačeno Dinersom.

jesi ti jos imao kakav dodatni popust osim 10% 

17 godina
R36 kaže...

U Santa domenici ovaj utorak kupljen PS4...

Znaći PS4, produžena garancija, 2 igrice, i dodatni crveni Joystick za 3750kn. Ukupna cijena bez popusta je bila 4700kn. Ušteda je negdje oko 950kn. Plačeno Dinersom.

20% popusta?

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja sam dobio 10% popusta

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bok jel zna itko kako da mi se skine nocne mape bf4 pise mi waiting to install... Neshvacam sta treba napravit
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pozdrav svima!

Nakon dugih 10ak godina od moje plejke 1,odlucio sam se uzeti ps4,nostalgija me vuce nekako...

Uglavnom momci da ne duljim imam nekoliko pitanja

Znaci gdje bi bilo najpovoljnije za uzet plejku,vidim da pise da je u SD 10 %,ima li jos negdje slicno?

Najvise me zanima ovaj playstation plus,da li se stvarno ne moze bez toga igrati online,i da li je to dobra stvar za uzeti?

I jos da pitam za igrice,gdje nabavljate najcesce,jesu jeftinije na ps storeu ili dode na isto kad uzmem normalno igricu negdje?

Hvala puno svima unaprijed :)

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

imate ljudi na njusci novih ps4 sa garancijom(ne otvaranih) za manje mpare nego u sd.

ja sam svog uzeo novog zapakiranom prosle godine za 2500kn

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A vidim da ima nesto al opet ne kupujem ja nego brat pa bi on na rate

I jos pitanje za ds4,jel mora drugi dzojstik bit ds4 il moze neki drugi

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

iskljucivo DS4, PS4 ne podrzava ni jedan drugi kontroler

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Šta se nemože igrati igrica bez da se stavi u konzolu?kad upalim ps4 imam u njemu fifu15 i kad hoću ograti kaže da nema cd-a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Još me zanima kad idem napraviti račun na playstation network kad dođem do enter your home location ukucam grad pa hrvatska i šta stavljam pod postcode?možda je glupo al ne želim zeznuti nešto

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
biankoneri kaže...

Šta se nemože igrati igrica bez da se stavi u konzolu?kad upalim ps4 imam u njemu fifu15 i kad hoću ograti kaže da nema cd-a

Tako je, nažalost.Pod postcode staviš poštanski broj svog grada.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 11:39 (Branimir82).
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

imate ljudi na njusci novih ps4 sa garancijom(ne otvaranih) za manje mpare nego u sd.

ja sam svog uzeo novog zapakiranom prosle godine za 2500kn

A kome ga točno reklamiraš ako krepa ? I tko će priznati garanciju bez računa ? Radije ću dati extra 300kn (u SD je nešto manje od 2800kn sa 5% stalnog online popusta) i biti miran bar 2 god po pitanju garancije.

16 godina
PlayStation 4

dobijes garanciju i racun.ja imam racun i garanciju iz vipa.

samo treba pazit i trazit sve papire.

ljudi od kojih sam ja uzeo su ga uzeli povoljno uz vip tv i odma prodavali.takvih ima masa.

a produljeno jamstvo sam mogao uzet da sam htjeo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

kad igram,kako ću znati koliko još imam baterije na joisicku?po boji ili'

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

ps buton da se vratis nazad u izbornik i onda drzi ps button dok ti ne izbaci opcije i onda ti dolje pise.tako ja gledam a mozda i ima nesto jednostavnije.

izbacit ce ti on poruku kad bude pri kraju.bez brige nece se samo ugasit

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Dode ti notifikacija da je prazan. Kad to dode mozes jos igrat sat vremena prije nego krepa.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

znaci imam bf4 americku igru i skinio sam nocne mape dlc sa amerckog acc i sad hocu da igram bf4 sa svome hrvatskom acc ali mi neda da igram igru uopce msn na te mape jel zna itko kako da napravim da mogu igrat ako je moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel vi imate da vam automatski updata filove meni sada skida nešto za fifu15 i the playeroom?jel se može to isključiti i dal uopće da isključim i kako pa da me pita ako želim nešto updatat ili skidati,a da on to ne radi automatski?

0 0 hvala 0
17 godina
biankoneri kaže...

jel vi imate da vam automatski updata filove meni sada skida nešto za fifu15 i the playeroom?jel se može to isključiti i dal uopće da isključim i kako pa da me pita ako želim nešto updatat ili skidati,a da on to ne radi automatski?

Meni je sve na automatski.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel ga vi gasite kad više ne igrate(ono idem ručat,nešto obavit na sat dva) ili ga stavite u rest mode 

0 0 hvala 0
17 godina
biankoneri kaže...

jel ga vi gasite kad više ne igrate(ono idem ručat,nešto obavit na sat dva) ili ga stavite u rest mode 

Bila je nedavno rasprava o tome pa pogledaj par stranica ranije :-P

Ja osobno uvijek stavljam u rest mode. Dok sam samo ja igrao onda sam i igricu suspendao. Sad kad i klinci igraju i imaju svoje accounte moram i igricu gasit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 19:12 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel možete napisati dve tri stranice provjerene gdje kupujete igre(da se plaća paypalom i kad ju kupim dođe doma u kutiji i igram,nikakvi neki digitalni oblici jer to još ne kužim-trudim se)

drugo,pošto nisam igrao igre od ps2 dajte koju sportsku(imam fifu 15,uzeo uz ps4) još po vama koja je dobra npr.vožnja kao wrc rally,NFS,pa neku horror(imam until down još zapakiranu),pa neku avanturu itd

onda,kad uđem u onaj ps store na ps4 di vidim koja je igra badava taj mj i kada izbace takvu igru tokom mjeseca di to piše?

molim koju sugestiju pa ćemo dalje

0 0 hvala 0
15 godina
biankoneri kaže...

jel možete napisati dve tri stranice provjerene gdje kupujete igre(da se plaća paypalom i kad ju kupim dođe doma u kutiji i igram,nikakvi neki digitalni oblici jer to još ne kužim-trudim se)

drugo,pošto nisam igrao igre od ps2 dajte koju sportsku(imam fifu 15,uzeo uz ps4) još po vama koja je dobra npr.vožnja kao wrc rally,NFS,pa neku horror(imam until down još zapakiranu),pa neku avanturu itd

onda,kad uđem u onaj ps store na ps4 di vidim koja je igra badava taj mj i kada izbace takvu igru tokom mjeseca di to piše?

molim koju sugestiju pa ćemo dalje

Thegamecollection.net ti je pouzdana i obično najjeftinija stranica za igre.

Sportske? NBA 2k15 je odličan ako ti se sviđa košarka. Za vožnju, Driveclub ili Project Cars.

Odigraj obavezno i The Last of Us, meni i dalje najbolja igra koju sam igrao na PS4. 

Što se tiče besplatnih igara, to ti obično bude pod "PS plus" opcijom u PS store.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

hvala,bude još pitanja 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel ima koja igra kao što je npr tropico,anno ili settlers na ps4?pitam radi žene,ona bi gradila grad i upravljala pa ako je tko igrao takav žanr neka preporuči?vidim da ima tropico 5.jel valja igra?

13 godina
neaktivan
biankoneri kaže...

jel ima koja igra kao što je npr tropico,anno ili settlers na ps4?pitam radi žene,ona bi gradila grad i upravljala pa ako je tko igrao takav žanr neka preporuči?vidim da ima tropico 5.jel valja igra?

Nek se učlani u neku političku stranku i kandidira za gradonačelnicu. :)

Imaš Tropico 5 - Limited Special Edition

Hasta La Victoria Siempre
12 godina

Hoće netko uzimati novi NBA 2K16? Zanima me kakav je interes za igru kod nas.

Iako volim košarku, nisam do sad igrao te sportske igre, pa sam odlučio probati NBA 2K15 na PC-u i fantastičan mi je. Gameplay, priča, muzika, ne znam što je bolje.

Samo na Carrer mode-u bih mogao skupiti stotinjak sati igranja, a tu su još i Manager mode, 2K Pro-Am itd.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Hoće netko uzimati novi NBA 2K16? Zanima me kakav je interes za igru kod nas.

Iako volim košarku, nisam do sad igrao te sportske igre, pa sam odlučio probati NBA 2K15 na PC-u i fantastičan mi je. Gameplay, priča, muzika, ne znam što je bolje.

Samo na Carrer mode-u bih mogao skupiti stotinjak sati igranja, a tu su još i Manager mode, 2K Pro-Am itd.

Meni je NBA 2K15 odlican, u Carrer mode-u mozes si skenirat lice pa kao igras ti,ma hrpa toga. 2K16 bi jos trebao i imat pricu story mode koji je napisao Spike Lee. Ja cu je uzet ziher,ali na snizenju naravno...

PSN - brdjanin85
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mene takodjer zanima iako nisam nikad prije ozbiljno igrao NBA. Mada jos nisam siguran. Kakav je tu online?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice