PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako bi PS4 radio na ovom televizoru Panasonic TX-39AS500E

Hvala....

hahajojo
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 10:15 (hahajojo).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
hahajojo kaže...

Kako bi PS4 radio na ovom televizoru Panasonic TX-39AS500E

Radio bi. Response time je loš (26 ms), a input lag je OK (40 ms). Ima i boljih telkača.

UNCHARTED kolekcija potvrđena.

Link1

Link2

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 10:46 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

Službeno, Uncharted trilogija stiže na PS4 7. listopada ove godine. Sve tri igre u 1080p, 60 fps-a i poboljšanim teksturama, modelima i osvjetljenjem. Kupnjom igre dobiva se i pristup Uncharted 4 Multiplayer beti.

Ovo je za mene nešto najbolje što se moglo dogoditi s obzirom da nisam odigrao niti jednu Uncharted igru jer sam koristio Xbox 360 kod prošle generacije konzola. Očekujem sate i sate uživanja u te 3 igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Wooohooo. Cim sam kupio sony sam pitao u temi jeli moguce da ove igre izadju i za ps4

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Wooohooo. Cim sam kupio sony sam pitao u temi jeli moguce da ove igre izadju i za ps4

Svaka od tih Uncharted igara navodno nudi barem 10-ak sati gameplaya, tako da će biti stvarno povoljna kupnja za nas koji prije nismo igrali igre iz serijala.

Pristup multiplayer beti za UC4 je šlag na tortu.

U stvari, najviše me muči što nemam dovoljno vremena za igranje svih tih igara koje izađu. Ova generacija je stvarno krcata dobrim naslovima.

Poslije ljeta stižu Uncharted remastered, MGS V, Mad Max.

Nakon toga, Rainbow Six, SW Battlefront, te vjerojatno Fallout 4, No Man's Sky i tko zna koja još nenajavljena igra.

A još će doći Wasteland 2 i Divinity Original Sin.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 23:25 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Najbolja ps ekskluziva ikada, sve sam ih odigrao i sa užitkom ću uzeti day1, taman pred uc4 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koje bi igre mogli preporuciti, da imaju dobru singleplayer kampanji kao npr

Last of us i GTA5

Poslano sa mobilnog uredjaja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chris Weidman kaže...

probao za pc i uopce ne kontam igricu,neznam dje otici da se pucam sa ostalima,nadam se da cu skontati na konzoli

Ako nisi skontao na PC-u, neces niti na PS4 

I sam sam probao na PC-u. Ali je bila prilicno neoptimizirana na pocetku, pa joj se nakon toga nisam nikad vratio.

A nazalost niti nemam vremena za MP igre, samo SP.

Mene raduju svi remasteri, jer sam nazalost zbog nedostatka vremena preskocio jako puno naslova s PS3

A sad uz Witchera 3 cu vjerojatno preskociti i 90% PS4 igara

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima ko tu iz BiH da pa da mozemo mijenjati igre, uzimati skupa i sl?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Ima ko tu iz BiH da pa da mozemo mijenjati igre, uzimati skupa i sl?

ja sam iz hercegovine

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Htio bih zmjeniti disk cerziju igre sa digitalnom. S obzirom da imam neke sejvove, dali cu moc do njih ako ovu sa diskom uninstaliram, i onda kupim digitalnu verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
the_dammed kaže...

Htio bih zmjeniti disk cerziju igre sa digitalnom. S obzirom da imam neke sejvove, dali cu moc do njih ako ovu sa diskom uninstaliram, i onda kupim digitalnu verziju?

Da, osim ako se radi o Battlefieldu 4. S njim nikad ne znaš. Meni je već par puta zbrisalo kampanju bez razloga.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam pitanje jel se moze ista desit konzoli ako nestane struje nekoliko puta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ice45 kaže...

imam pitanje jel se moze ista desit konzoli ako nestane struje nekoliko puta?

Kao i većini ostalih uređaja, to je lutrija. 

Ako pali iz prve, vjerojatno je sve u redu.

PSN - Muskarcina77
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jeli vi gasite Ps4 ili ga stavljate na rest mode, ja ga nisam ugasio poprilično dugo :p

PSN - JurezZq

0 0 hvala 0
12 godina
uvijek gasim, jedino ako znam da cu nekaj igrati ubrzo ili skidam neku igru onda u rest
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

zanima me kako vi cistite konzolu od prasine?

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
jurke kaže...

Jeli vi gasite Ps4 ili ga stavljate na rest mode, ja ga nisam ugasio poprilično dugo :p

Uvijek u rest mode.

hanteed kaže...

Nikako. Zrak u spreju kroz ventilacijske otvore ne pomaže jer je konzola previše natiskana unutra. Usisavač ne smiješ koristiti jer stvara statički elektricitet.

Razmišljam da ju rastavim, očistim i promijenim termalnu pastu.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Čemu to sve?

Kad sam imao ps2 nije mi to padalo na pamet i konzola je radila godinama a još je bila ispod kreveta :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
jurke kaže...

Uvijek u rest mode.

hanteed kaže...

Nikako. Zrak u spreju kroz ventilacijske otvore ne pomaže jer je konzola previše natiskana unutra. Usisavač ne smiješ koristiti jer stvara statički elektricitet.

Razmišljam da ju rastavim, očistim i promijenim termalnu pastu.

pa oni su meni rekli ne smijem ni za zivu glavu otvoriti konzolu jer cu izgubiti garanciju

u to vrijeme igre su bile igrive,zabavne,teske za preci i nije bila vazna grafika,stara dobra dvojka

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
12 godina
hanteed kaže...

pa oni su meni rekli ne smijem ni za zivu glavu otvoriti konzolu jer cu izgubiti garanciju

u to vrijeme igre su bile igrive,zabavne,teske za preci i nije bila vazna grafika,stara dobra dvojka

Normalno da gubiš garanciju. Jedino promjena hard diska ne poništava garanciju.

PS4 ima dosta jake komponente, koje su zajedno s napajanjem natiskane u to malo kučište. Zato se dosta zagrije i onda se dosta vrti ventilator koji ga hladi. Moj zna biti glasan, a to je vjerojatno i zbog navodno loše i traljavo stavljene termalne paste. Sve to rezultira kraćom trajnošću komponenti, što bih promjenom termalne paste i čišćenjem probao spriječiti.

PS2 je imao napajanje u zasebnom adapteru i drugačije komponente, pa nije baš za uspoređivati.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 13:32 (DeniZg).
17 godina
Joky007 kaže...
uvijek gasim, jedino ako znam da cu nekaj igrati ubrzo ili skidam neku igru onda u rest

Također 

PSN - Muskarcina77
10 godina
neaktivan
Virty kaže...
Joky007 kaže...

Također 

http://s2.n4g.com/media/11/news/1425000/1429523_1.jpg

Sony-ev predsjednik.

PSN - JurezZq
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja isto razmišljam o čiščenju pošto stalno negdje ima prašine, baš ću nazvati sd i pitati ih u vezi toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jurke kaže...
Virty kaže...
Joky007 kaže...

Također 

http://s2.n4g.com/media/11/news/1425000/1429523_1.jpg

Sony-ev predsjednik.

Može on preporučit šta god želi, ali nema mi nekog smisla držat uvijek upaljenu konzolu bilo u standby modu ili ne, ako je ne mislim uskoro koristiti.

Svakom svoje, ali nemam tu naviku niti potrebu.

Ionako je bootanje vrlo brzo.

PSN - Muskarcina77
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja ju držim kad mi skida neki update ili igru, inače nikada.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Meni je stalno u Rest Modeu sa suspendanom igrom koju igram. 

Ne vidim ništa loše da se tu i tamo u međuvremenu probudi i instalira updejtove za igre koje imam, a ne da dok želim igrati onda prvo čekam 20 minuta.

Što točno dobijete time da ju ugasite? Uštedite 2kn struje mjesečno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Ne bi trebalo biti razlog potrošnja struje jer čini mi se da je 2-3w potrošnja u rest modeu.

Nezgodno je ako često puta nestane struje. Tada kad dođe struja nagli izboj zna spržiti aparate. Meni je tako frižider riknuo. Al' svejedno nikad ne gasim PS4. Ne da mi se.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ne bi trebalo biti razlog potrošnja struje jer čini mi se da je 2-3w potrošnja u rest modeu.

Nezgodno je ako često puta nestane struje. Tada kad dođe struja nagli izboj zna spržiti aparate. Meni je tako frižider riknuo. Al' svejedno nikad ne gasim PS4. Ne da mi se.

Pa osim ako ne ištekavaš PS4 skroz iz struje može ti nestanak struje spalit i dok je u power offu, jer ni to nije u potpunosti ugašen uređaj, inače ga ne bi mogao upaliti na controlleru.

Iako, mislim da ti apsolutno ništa ne može biti ako nestane struje, osim ako imaš loše instalacije i opali te grom. Jer inače bi i svako ištekavanje kabela iz zida bilo ravno lutriji dal će ti skurit uređaj ili neće.

Nema nikakvog realnog razloga za paniku.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice