PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Jel' netko probao kako radi taj suspend/resume u online igrama tipa Destiny, Battlefield itd.?

Pretpostavljam da bi te moralo izbaciti sa servera i krenuti u ponovno učitavanje, bez obzira na suspend/resume funkciju.

bilo bi fantastično da kad ti stisnes suspend onda se i svima ostalima u online matchu suspenda, tako da svi imaju identično iskustvo

Potpis!
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da ne radi u MP igrama, samo SP igre.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

kako funkcionira MP na PS4 s ovom default vezom od 4 mbit/sec? 

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
soja kaže...
Robilad kaže...
soja kaže...
Robilad kaže...
Robilad kaže...

Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin

IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover

Sudjelovat mogu svi koji imaju PS4

Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.

Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.

Da bi sudjelovali dovoljno je pritisnuti na ovom mom postu TD

Sutra cu reci tko osvaja sticker i zasto bas taj netko. Sretno

Molio bih bez spama ili slanja meni PP

Random.org kaze broj 2. Pod rednim brojem 2 u TD se nalazi nick @Soja tako da on nosi sticker. Nek se javi na PP 

Javio sam ti se preko PP, ali nema odgovora još uvijek.. :(

Kasno pališ, ajd molim te pogledaj pod svoje poslane poruke jesi mi išta slao? pošto ja nemam ništa u inboxu od tebe.

Poslao sam ti 3 poruke, koje mozes vidjet na slici.. Javio sam ti se isti dan, te još 2 puta nakon par dana, ali odgovora nije bilo.. Sve 5

Nije sve 5, zato sto sam te zajebo. Uglavnom sad sam skuzio da sam kod tvog nicka pritisnio onaj "X" dole ( blokirao sam te ) slucajno, i stvarno nisam dobio ni jednu poruku od tebe. Stvarno nemam pojma kako sam pritisnio X. Saljem ti PP sad pa cemo rjesit nesto. Oprosti.

17 godina
neaktivan
Airbourne kaže...

kako funkcionira MP na PS4 s ovom default vezom od 4 mbit/sec? 

Isto kao i na PC-u s 4mbit/s

12 godina

Zgodan članak - 10 worst things about building a new gaming PC.

Nije direktno vezan uz PS4, ali neke stvari čovjeka potaknu da uzme koznolu (mene osobno točke 8. i 10.)

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Zgodan članak - 10 worst things about building a new gaming PC.

Nije direktno vezan uz PS4, ali neke stvari čovjeka potaknu da uzme koznolu (mene osobno točke 8. i 10.)

Upravo zašto sam se i odlučio na PS4. Istina, nemoš sve igre igrat na konzoli no za one koje možeš si bar siguran da će ti radit kao i svima ostalima.

12 godina
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Interesantan clanak, ali neke stvari su ubacene tek toliko, da moze nabrojati 10 stvari

Mene osobno uvijek veseli slaganje novog PC-a. Otvaranje novih kutija. Slaganje, iscekivanje, ...

Ali u potpunosti se slazem, da je skups sport, ako zelis Gaming PC u koliko toliko top formi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Sto mislite koliko ce trebati da dodu modifikacije da se mogu igrati igre sa crnog trzista ? :D

Pitam cisto informativno,vidim na godinu izlazi slim ps4,sad imam xbox360 i na godinu bi mozda presao na ps4,ali eto mozda bi si 2-3 originala priustio,ovo sve ostalo mi je previse za moj budzet,a PC ne dolazi u obzir radi kablova,drivera,crasheva itd. kao sto je kolega ostavio clanak 2 posta gore :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
doky01akablava kaže...

Sto mislite koliko ce trebati da dodu modifikacije da se mogu igrati igre sa crnog trzista ? :D

Pitam cisto informativno,vidim na godinu izlazi slim ps4,sad imam xbox360 i na godinu bi mozda presao na ps4,ali eto mozda bi si 2-3 originala priustio,ovo sve ostalo mi je previse za moj budzet,a PC ne dolazi u obzir radi kablova,drivera,crasheva itd. kao sto je kolega ostavio clanak 2 posta gore :)

Modifikacije će doći kad prodaja PS4 počne opadati. Za sada nema nekih naznaka toga.

Također, nema nikakvih službenih niti polu-službenih vijesti o PS4 slim. 

I ovakav kakav je, PS4 je malih dimenzija, iznutra pun do vrha i još k tome ima napajanje u sebi. Za sada, nekako ne vidim da bi ga mogli još smanjiti, a da se ne otopi od vrućine.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 15:20 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

za slim verziju..to je samo nagađanje....što se tiče pirata, potrajat će..što duže to bolje :)

16 godina
PlayStation 4

Pitam jer bi presao na godinu na ps4,ali ono budzet dopusta 2-3 original igre :(

http://wccftech.com/ps4-slim-announced-e3-2015-improved-hardware/

ovdje sam nasao vijest za ps4 slim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na godinu ces imati polovnih igara za 100kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
doky01akablava kaže...

Pitam jer bi presao na godinu na ps4,ali ono budzet dopusta 2-3 original igre :(

Ha čuj, ne bih sad htio pametovati, ali PS4 se ne kupuje ako imaš dobar PC doma, a nemaš love za ništa drugo.

Za trećinu/četvrtinu cijene PS4, ti si uzmeš jači CPU i miran si još barem 3 godine sa tom grafičkom.

Ali, nisu ni original igre više tako skupe kad se mogu naručiti izvana, digitalno na akcijama, kupiti rabljene  itd.

PSN - DeniZg80
17 godina
doky01akablava kaže...

Nadam se nikad, pa ni tad :)

16 godina
DeniZg kaže...
doky01akablava kaže...

Ha čuj, ne bih sad htio pametovati, ali PS4 se ne kupuje ako imaš dobar PC doma, a nemaš love za ništa drugo.

Za trećinu/četvrtinu cijene PS4, ti si uzmeš jači CPU i miran si još barem 3 godine sa tom grafičkom.

Ali, nisu ni original igre više tako skupe kad se mogu naručiti izvana, digitalno na akcijama, kupiti rabljene  itd.

PC je prodan osim graficke koju cu uskoro prodati,uzeo sam xbox 360 na par mjeseci radi mobilnosti gaminga,a kasnije tamo pocetkom osmog se vracam PC-ju ili PS4,ali PC radi igara.

Na godinu bi opet prodao PC i isao na PS4 i eto pitam kad bi se mogle pojaviti modifikacije...

12 godina
doky01akablava kaže...

PC je prodan osim graficke koju cu uskoro prodati,uzeo sam xbox 360 na par mjeseci radi mobilnosti gaminga,a kasnije tamo pocetkom osmog se vracam PC-ju ili PS4,ali PC radi igara.

Na godinu bi opet prodao PC i isao na PS4 i eto pitam kad bi se mogle pojaviti modifikacije...

Što se tiče odnosa mobilnosti i snage, mislim da PS4 nema premca. Velik je kao 13" laptop, nema vanjski strujni adapter, a poprilično je jak.

Još uzmeš ovakav monitor i kao da imaš gaming laptop.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 20:42 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
doky01akablava kaže...

Modifikacije će doći kad prodaja PS4 počne opadati. Za sada nema nekih naznaka toga.

Kakve ti gluposti pišeš, to svijet nije vidio. 

12 godina
ChillyBoy kaže...
DeniZg kaže...
doky01akablava kaže...

Kakve ti gluposti pišeš, to svijet nije vidio. 

Kakvo pitanje, takav odgovor.

Ali, jesi li siguran da činjenica da je Xbox360 krekiran u roku 3 mjeseca od izlaska, nema nikakve veze sa količinom prodanih konzola prošle generacije?

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
doky01akablava kaže...

Što se tiče odnosa mobilnosti i snage, mislim da PS4 nema premca. Velik je kao 13" laptop, nema vanjski strujni adapter, a poprilično je jak.

Još uzmeš ovakav monitor i kao da imaš gaming laptop.

Ma kad dodem kuci bitno mi je da spojim sad XBOX 360 ili na godinu ili tko zna ako dode kakva veca lova PS4 na HDTV i onda kad dodem u ZG u stan isto na monitor/TV.

Znaci to mi je super eto sto nema strujni adapter,sto nije prevelik da ide u torbu i sto je hardverski dosta jak cak i od Xbox One :)

Za sad je xbox360 dobar,ako izade modifikacija istog casa kupujem + gta 5 org :D

http://www.ps3hax.net/2015/01/lizard-squad-claim-to-release-ps4-jailbreak-in-2015/

15 godina
PlayStation 4

Ja nisam crackao ps3 a ne planiram ni ps4. Nisam protivnik toga da ljudi koji nemaju love igraju piratske igre. Ali me zabrinjava vjerojatnoat da kroz neke modifikacije upropaste online kvalitetu nama koji se držimo originala. Jer modifikacija i piratizacija otvara mogućnosti cheatanja u online igrama. Ako do toga dodje onda su stoka i oni koji hakiraju i oni koji to koriste. I želim im brickanje konzole cim se spoje online.

Potpis!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...

Ja nisam crackao ps3 a ne planiram ni ps4. Nisam protivnik toga da ljudi koji nemaju love igraju piratske igre. Ali me zabrinjava vjerojatnoat da kroz neke modifikacije upropaste online kvalitetu nama koji se držimo originala. Jer modifikacija i piratizacija otvara mogućnosti cheatanja u online igrama. Ako do toga dodje onda su stoka i oni koji hakiraju i oni koji to koriste. I želim im brickanje konzole cim se spoje online.

Ocito me nisi dobro shvatio.

Krekirao bi PS4 sad da ga imam,a da postoji modifikacija definitivno bi ga uzeo samo radi igranja singleplayer igara.

Ako bi igrao online,uzeo bi original,tipa za BF Hardline ili GTA 5 :)

A i vjerujem da izade modifikacija na neku foru bi PSN bannao krekirane igre kao npr.sto radi xboxlive tko ima rgh modifikaciju,samo odjednom lupe banove na konzole

12 godina
doky01akablava kaže...

Krekirao bi PS4 sad da ga imam,a da postoji modifikacija definitivno bi ga uzeo samo radi igranja singleplayer igara.

Single player igru možeš uzeti i rabljenu i prodati ju dalje za iste novce ili zamijeniti za neku drugu.

Znam da nema smisla nagovarati nekog tko ne želi trošiti novce, ali ako ti je cijena igara jedini razlog protiv kupovine PS4, ima raznih legalnih načina za odigrati igru jeftino ili besplatno.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

zašto bi uopće netko igrao piratske igre, podrži proizvođače ;)

4 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Ocito me nisi dobro shvatio.

Ako bi igrao online,uzeo bi original,tipa za BF Hardline ili GTA 5 :)

A i vjerujem da izade modifikacija na neku foru bi PSN bannao krekirane igre kao npr.sto radi xboxlive tko ima rgh modifikaciju,samo odjednom lupe banove na konzole

Znači, ne bi varao, samo bi krao :-P

Onda ok :-P

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

A cujte ima i dobrih stvari kod te piratizacije.1.Piratiziras igru da vidis da li ti si igra uopce svida.2.Ubisoftu nabijes na nos smeca poput AC Unity-a  

0 3 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kao da moras kupit igru day 1...zao mi je sto su uopce poceli prodaju s tako niskom cijenom. Trebali su stavit 5000 kn u startu i mir pa ne bi prevose ljudi kukali,sto uopce kupujete konzole ako si ne mozete priustit igre...

2 3 hvala 0
17 godina
HDesignz kaže...

Kao da moras kupit igru day 1...zao mi je sto su uopce poceli prodaju s tako niskom cijenom. Trebali su stavit 5000 kn u startu i mir pa ne bi prevose ljudi kukali,sto uopce kupujete konzole ako si ne mozete priustit igre...

Točno to. Na akcijama se stvarno mogu čuda kupit za sitnu lovu.

Sad na Easter Saleu ima finih naslova za male novce, svaki tjedan ima week deal i extra popusta, pa free igre na PS+u.

U mjesec i pol otkako imam playku imam već lijepu kolekciju igara za igrat slijedeće 2 godine :-)

Piratluk ne odobravam. Uvijek možeš review pročitati, i pogledati gameplay da vidiš jel ti se igra sviđa. Tu nije kao na PCu da bi malo isprobao čisto da vidiš kako će ti radit na konfi. Uvijek ti radi isto kao i drugima.

A neke imaju i demo, pa isprobaš. Ak nemaš para, nemoj kupit. Al nemoj ni kukat onda, primi se posla :-P

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

pa da sad je TR bio za 89 kn, MGS 5 ground zero za 56 kn (ako se dobro sjećam) ima naslova, uz to napraviš i US acc ima i tamo brutalnih cijena i akcija tako da uvijek imaš nešto za igrat, recimo fifa i pes su koštali cca 200 kn i to možeš igrat 2 godine ako hoćeš ako ne patiš od update-a novih igrača i slično...znam podosta ljudi koji su se s fifa 15 vratili na fifa 14...

2 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice