PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Evo nesto me zanima ako netko zna.. dali su useri spremljeni na Ps4 neka interal memorija ili bas na hdd?

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Encyanix kaže...

Evo nesto me zanima ako netko zna.. dali su useri spremljeni na Ps4 neka interal memorija ili bas na hdd?

ja msm da su na hdd ali nisam siguran

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sutra dolazi 2.50 update za ps4 :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
PlayStation 4

Evo ovako jos sam htio pitat dali npr ako ja sad izvadim svoj hdd iz ps4 sa par Usera (gameshare) i 10etak igrica i sad direktno montiram na drugi ps4 dali ce sve radit normlano?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav! Zanima me dal se sa kupnjom ps4 dobiva 30 dana ps+? I dal mi je onda jeftinije kupit samo ps4 pa, u mom slučaju, GTA 5 preko ps+ pošto sam čuo negdje da su jeftinije igre na ps+ nego u fizičkom obliku. Znam da postoje i paket ps4 + gta 5 al svugdje je nekih 3699kn u mojoj blizini, a neda mi se ići u Zg samo zbog plejke jer sam vidio tamo jeftinije, a online ne mogu jer bih kupio na rate, a nemam fancy kreditne kartice)

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 14:37 (Airbourne).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da dobijes 14 dana ps+. Ako imas zivaca mozes (navodno) svakih 14 dana raditi novi account, i imas ps+ free zauvijek. Ja nemam zivaca:).

Imas za 3299 u tiska ps4 + gta5, bar je bilo prije mjeseca dana kad sam ja kupovao u splitu. Ps4 + gta5 ili last of us je bilo u ponudi.

Igre su jeftinije na ps+, al s druge strane ne mozes je preprodati ili zamjeniti, mada neki mijenjaju/prodaju accounte.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ovako jos sam htio pitat dali npr ako ja sad izvadim svoj hdd iz ps4 sa par Usera (gameshare) i 10etak igrica i sad direktno montiram na drugi ps4 dali ce sve radit normlano?

Formatirat ce ga ps4....

13 godina
PlayStation 4

Kolege, da vam se pridružim i ja, danas sam kupio PS4 u bundleu sa GTA V.

Dodajte me na PSN : KiX777HR

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

7 0 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Dobrodošao :-)

13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

dobrodošao, i odmah savjet izbjegavaj kupnju digitala s njuškala jer dosta varaju i prodaju po nerealnim cijenama :)

17 godina
PlayStation 4

welcome to the club 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
KiX777 kaže...

Dodao sam te  dobrodosao

10 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Hehe i ja sam baš upravo jučer kupio ps4 + gta V, sad imamo isti rođendan ;) ... nakon godina i godina igranja PS i PS2, pa kasnije mmorpg-a, rts-a po kompima vraćam se korijenima :) (zapravo korijen mi je NES) 
Igrao sam malo s curom GTA 5 i majke ti... Rockstar zavrijedi svaki dolar koji zasluži. Njihov sam fan još od GTA 2 na PS1. 

Momci i djevojke, zanima me koji je najbolji site za kupnju igara za ps4 u digitalnom obliku (neznam kak se kaže, očito sam nov u tome). Linkajte mi par njih pa si stavim u bookmarks

12 godina
Airbourne kaže...

Momci i djevojke, zanima me koji je najbolji site za kupnju igara za ps4 u digitalnom obliku (neznam kak se kaže, očito sam nov u tome). Linkajte mi par njih pa si stavim u bookmarks

Digitalne se obično uzimaju na PS dućanu (našem ili US/CA ili sl.) kad je neka akcija. Eventualno na US Amazonu ili ovdje. Nađe se nešto i na G2A.

Fizičke kopije ti je najpovoljnije uzimati ovdje, jer ne naplaćuju PDV za Hrvatsku. Ja sam već uzeo dosta igara od njih. Alternativa je Amazon UK ili DE, Zavvi, Mariio128, Game, Gameseek.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

apdejt 2.50 je live, 245,2mb :)

Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina
PlayStation 4

Eto i ja vam se pridružujem, kupio Playstation prije par dana i zasad imam lijepu kolekciju: GTA 5, Driveclub, PES 2015, Battlefield 4 i TLOU. Prezadovoljan konzolom zasad 

Dodajte me na PSN-u - gentblaugrana

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

I ja sam ga nabavio nedavno, ne volim to sto mi je frend lista prazna :p dodajte me: JurezZq

0 0 hvala 0
11 godina

ovo je dobra ponuda :/

sad da imam para odmah bih ga uzeo

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Ako kupim ovaj PS i napravim novog usera na njemu, dali cu moci igrati navedene igre, ako su one kupljene online, ili moram ostati na postojecem useru zauvijek?!

HAKOSUKA
15 godina
Bacelj kaže...
MasterG kaže...

Ako kupim ovaj PS i napravim novog usera na njemu, dali cu moci igrati navedene igre, ako su one kupljene online, ili moram ostati na postojecem useru zauvijek?!

Kupis PS napravis svoj user i sve igre mozes igrat.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ajd da si i ja "učlanim" .

Dodajte me : Eraserhead_981

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Uhh, ima nas sve više i više, mogli bi admini urediti listu na prvom postu, ili dat netkome post da uređuje.

1 0 hvala 1
16 godina
Robilad kaže...
Robilad kaže...

Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin

IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover

Sudjelovat mogu svi koji imaju PS4

Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.

Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.

Da bi sudjelovali dovoljno je pritisnuti na ovom mom postu TD

Sutra cu reci tko osvaja sticker i zasto bas taj netko. Sretno

Molio bih bez spama ili slanja meni PP

Random.org kaze broj 2. Pod rednim brojem 2 u TD se nalazi nick @Soja tako da on nosi sticker. Nek se javi na PP 

Javio sam ti se preko PP, ali nema odgovora još uvijek.. :(

PSN ID: Soja2706
15 godina
PlayStation 4

Gdje je najjeftinije uzeti PS+ za US account, sa kojih stranica ste to uzimali?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Mogu reći da je ovaj suspend/resume najbolja stvar ikad. Većinom igram jednu igru dok mi ne dosadi pa mi je ovo super stvar.

A stvarno se brzo resumea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
soja kaže...
Robilad kaže...
Robilad kaže...

Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin

IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover

Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.

Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.

Random.org kaze broj 2. Pod rednim brojem 2 u TD se nalazi nick @Soja tako da on nosi sticker. Nek se javi na PP 

Kasno pališ, ajd molim te pogledaj pod svoje poslane poruke jesi mi išta slao? pošto ja nemam ništa u inboxu od tebe.

16 godina
Robilad kaže...
soja kaže...
Robilad kaže...
Robilad kaže...

Kasno pališ, ajd molim te pogledaj pod svoje poslane poruke jesi mi išta slao? pošto ja nemam ništa u inboxu od tebe.

Poslao sam ti 3 poruke, koje mozes vidjet na slici.. Javio sam ti se isti dan, te još 2 puta nakon par dana, ali odgovora nije bilo.. Sve 5

PSN ID: Soja2706
17 godina
Bitanga kaže...

Mogu reći da je ovaj suspend/resume najbolja stvar ikad. Većinom igram jednu igru dok mi ne dosadi pa mi je ovo super stvar.

A stvarno se brzo resumea.

I ja igram igru po igru, dok je ne prođem ili bacim kroz ponistru, nema druge :)

Nego, suspend/resume super radi i meni. Jučer sam u 2 navrata Dragon Age Inquisition suspenda na duže vrime i laganini nastavija di sam sta, sve se odvija vrlo brzo.

Svaka in dala! 

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Gdje je najjeftinije uzeti PS+ za US account, sa kojih stranica ste to uzimali?

Vjerojatno Amazon.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

Jel' netko probao kako radi taj suspend/resume u online igrama tipa Destiny, Battlefield itd.?

Pretpostavljam da bi te moralo izbaciti sa servera i krenuti u ponovno učitavanje, bez obzira na suspend/resume funkciju.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice