PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.426.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...
Bacelj kaže...
Ezio kaže...

i jel ugradio tko veći disk?

ja sam ugradio disk od 1 TB. Ne gubis garanciju, ako te to zanima. Cak i ako ti iz Sancta Domenice kazu da gubis, nemoj ih slusati!

znam da se ne gubi garancija. zanimaju me koje diskove ljudi ugrađuju. ja bih ugradio 2TB ali ne znam koji. vidim po forumima da ljudi kupuju eksterne pa ih otvaraju.

ovog kod nas nema?

http://www.amazon.com/dp/B00I8O6OQ4/?tag=whaispla400-20

Ima!

Ili JEFTINIJA solucija, ali ako ga otvoris, onda gubis garanciju.

HAKOSUKA
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 20:53 (Bacelj).
12 godina

Usporedba Hard Diskova za PS4 (običan vs. SSHD vs. SSD).

Kome se ne da čitati, uzmite SSHD. Zanemarivo je sporiji od SSD-a (ponekad je i brži), a neusporedivo je isplativiji od SSD-a .

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Igra netko mozda AW mp ? 

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Evolution 

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

što se grafike tiče, driveclub ga jede za doručak

Potpis!
16 godina
PlayStation 4

meni se project cars cini uvjerljivijim po kisi. mozda fali detalja oko staze ali bi svoj glas dao PCu.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipa pozdrav. Je li možda netko naručivao konzolu s ove stranice: http://playgame.si/Playstation-4-konzole/Playstation-4-igralna-konzola. Konzola, GTA5 i 3 godine garancije 409 eura, što je poprilično jeftino. Vidim da se oglašavaju i na njuškalu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vidio sam da spominjete upgrade harda pa sam naisao na ovaj video :)

http://m.ign.com/articles/2015/01/07/hands-on-nyko-data-bank

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ezio kaže...

slazem se 
izgleda puno prirodnije 

Badava mu nesto vece teskture kad pCars nema nikakav DOF , teksture i sve je nekaka ravno bez neke dubine pa Driveclub izgleda puno realnije 

Kaj se same igre tice imala je stvarno los start, a sada je igra odlica i jos ce donjet dosta unapređenja :)

15 godina
PlayStation 4

Oće bit uskoro koja igra da je simulacija vožnje?

Sve ovo mi se čini previše arkadno

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Oće bit uskoro koja igra da je simulacija vožnje?

Sve ovo mi se čini previše arkadno

pa pCars 

Makar nemoj se zavaravat Driveclub je vise slican granturismu nego recimo nekom NFS-u kaj se arkada-simulacija tice 

Sve ovisi koji auto vozis.Recimo jedan BAC mono je lagan za vozit dok Ariel Atom je bas izazov :) 

isto tak i Mazzanti Evantra koji je dosao u zadnjem updateu 

Oni koji ih znaju vozit ce rasturat u utrci, a oni koji ne znaju vrtit ce se po stazi izljetat 

Svi auti u Hyper klasi su izazovni pogotovo po kisi

Online sad kad normalno radi je odlican :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 13:15 (Arnold Layne).
17 godina
Arnold Layne kaže...

Online sad kad normalno radi je odlican :)

Valjda će onda brzo i PS Plus Edition. Nikako da ga objave, a obećan je na launch day.

12 godina
PlayStation 4

jedva cekam project cars i jos kad ubodem novi volan ma milina

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Netko je pisao da ima dilemu Assassins Creed Black Flag ili The Last Of Us. Samo da kažem da je meni multiplayer komponenta u TLOU bila sjajna, to je ajmo reći podcijenjen dio igre zbog fantastičnog singleplayer iskustva, pa se ne priča toliko o mulitplayeru. Ali ako već niste, svakako probajte i vjerujem da će te ostati iznenađeni i sa MP jer je odlično izbalansirana igra i dosat zabavna, bar je tako bilo na PS3 ali mislim da je ista stvar i na PS4.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Ezio kaže...

Gdje si igrao project cars?

Ja Drive Club na ps4, a project car koji je još u izradi na pcu izgleda duplo bolje....

ovdje na videu niti jedna niti druga igra ne izgledaju kako izgledaju dok se stvarno igra a pcars je tu definitnvo bolji što će se vidjeti kada i izađe.

15 godina
PlayStation 4

čitao sam odsta komentara i ljudi kažu kako project cars izgleda fantastično

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...
Ezio kaže...

Ja Drive Club na ps4, a project car koji je još u izradi na pcu izgleda duplo bolje....

ovdje na videu niti jedna niti druga igra ne izgledaju kako izgledaju dok se stvarno igra a pcars je tu definitnvo bolji što će se vidjeti kada i izađe.

nigdje. uspoređujem po onom što vidim u videu, a u njemu je očito da dc grafički izgleda bolje.

project cars ce biti bolji po rezoluciji i većem framerateu na pc-u. po ovom videu, sve ostalo je na strani drivecluba.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 15:51 (Ezio).
17 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...
Ezio kaže...

nigdje. uspoređujem po onom što vidim u videu, a u njemu je očito da dc grafički izgleda bolje.

project cars ce biti bolji po rezoluciji i većem framerateu na pc-u. po ovom videu, sve ostalo je na strani drivecluba.

Nema šanse, prvo project cars nije niti završen, puno toga će još popravit no.. Evo ti slike auta malo sam ga namjerno razbijao da vidiš kak to izgleda, a drive club nije niti blizu takvih detalja autmobila..

15 godina
toxic kaže...

Nema šanse, prvo project cars nije niti završen, puno toga će još popravit no.. Evo ti slike auta malo sam ga namjerno razbijao da vidiš kak to izgleda, a drive club nije niti blizu takvih detalja autmobila..

ma izgleda project cars ok, ali nesto fali. izgleda presterilno. prizore iz drivecluba sa iskljucenim hud-om lako zamijenis za real life. a ovo iz PC baš i ne. mislim da je stvar u osvjetljenju. sve izgleda realnije.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 16:19 (Ezio).
17 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...

ma izgleda project cars ok, ali nesto fali. izgleda presterilno. prizore iz drivecluba sa iskljucenim hud-om lako zamijenis za real life. a ovo iz PC baš i ne. mislim da je stvar u osvjetljenju. sve izgleda realnije.

kada probaš igrat pcars na pcu promijenti ćeš mišljenje a druga stvar je što je pcars nedovršen tako da će sigurno biti dosta bolji nego je sada.

15 godina
toxic kaže...
Ezio kaže...
toxic kaže...

kada probaš igrat pcars na pcu promijenti ćeš mišljenje a druga stvar je što je pcars nedovršen tako da će sigurno biti dosta bolji nego je sada.

neki bi rekli da ni driveclub još nije dovršen...

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...
Ezio kaže...
toxic kaže...

neki bi rekli da ni driveclub još nije dovršen...

igra je uništena od samog početka i povratka više nema...  nitko to više ne bude kupovao i meni je bilo žao što sam potrošio novac 2 mjeseca nisam mogao igrati

15 godina
toxic kaže...

igra je uništena od samog početka i povratka više nema...  nitko to više ne bude kupovao i meni je bilo žao što sam potrošio novac 2 mjeseca nisam mogao igrati

imala je loš start ali sada je vrlo dobra.

po meni, driveclubu je najviše naštetilo što je trebao doći besplatno sa ps+. to se nije dogodilo i navukli su na sebe gomilu hejta pa ljudi i dalje apsolutno bezrazložno pljuju po igri, a da ju nisu ni probali. ne znam koliko sad košta ali ja sam ju odmah nakon izlaska kupio za, ako se ne varam, cca 200 kn kao ps+ upgrade.

gomila puno lošijih igara je skuplja a patchaju se godinama. 

da nije bilo te epizode sa ps+, sve bi bilo drukčije. sto posto sam siguran. mogli su dati recimo last of us u ps+ paketu i svi bi bili sretni.

Potpis!
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav.
Vidim da su na Gamecollection-u razni popusti, pa me zanima, dal ovdje netko ima DriveClub? Se isplati kupiti (npr.  da li se može igrat online, igrivost itd.) za nekih 200 kn ili bolje čekat ps+ verziju kada dođe?

0 0 hvala 0
14 godina
p918 kaže...

Pozdrav.
Vidim da su na Gamecollection-u razni popusti, pa me zanima, dal ovdje netko ima DriveClub? Se isplati kupiti (npr.  da li se može igrat online, igrivost itd.) za nekih 200 kn ili bolje čekat ps+ verziju kada dođe?

hehe, to sam se i ja pitao :)

stalno pratim njihov web shop jer se svako malo igraju sa cijenama

al nekak mi se ne bacaju pare ak bu dosla ps+ verzija 

19.96 + 2 funte za dostavu na trenutnoj akciji :)

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeli frend i ja an gamedealdaily.com za 30$ far cry4. Kakav ulov :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Prejaka stranica :D

Bas me zanima kakvi ce biti next dealovi (ako ih bude, a valjda ce ih biti) :D

13 godina
odjavljen
toxic kaže...
Ezio kaže...

Molim ?

Driveclub kak izgleda na videu tak izgelda i za prav
Zbilja ne kuzim kaj si s tim mislio 

Kak je Ezio rekao pCars izgleda sterilno, fali mu ono nesto da izgleda realisticno 
vjerojatno je do osvjetljenja i jos nekih efekata 

pCars ima posla s bugovima i AI-em.. graficki nebi ocekivo da ce se nesto promjenit do izlaska igre

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 22:16 (Arnold Layne).
15 godina
Hambrle kaže...
Tommy_123 kaže...

Prejaka stranica :D

Bas me zanima kakvi ce biti next dealovi (ako ih bude, a valjda ce ih biti) :D

aaa zakasnio sam.uzeo bi littlebigplanet3

dajte jos neku dobru stranicu

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 22:17 (Kill Frenzy).
17 godina
Ice45 kaže...

ako kupujes kupi HDDSS ili kako se vec zove ima vecu brzinu od HDD a jeftinji je nego SDD 

To su neke stranke? :)

Prodajem Murdered: Soul Suspect (PS4)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice