PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
MasterG kaže...
aquaevivae kaže...
MasterG kaže...

pa nije mkv jedini format (ok možda je najkvalitetniji), ali barem divix, xvid, mp4, pa je*** mp3 !??! :D ali pretpostavaljm da je sve to isto tj ne vrti to.

e je***...ima smisla sa njihove strane...al po mome mišljenju za next gen konzolu sa  takoreći 0 entertainment mogućnosti osim igranja...baš sam razočaran :D

Daj se skockaj malo...PS4 je tek izašel...čekaj malo da izbace update, neće odmah prvi dan pustit sva čuda...još je rano! Tako je bilo i sa PS3...kaj se čudite ko pura glisti!?

ne znam koji je tvoj problem, ali za jednu konzolu koja je ovoliko poznata i koja je već u 4 inačici, da nema podršku za tehnologiju "staru" 10g je smiješno ?!?! tebi nije?

Nemoj mi sad uspoređivati ps3 koji je izašao 2006 godine!?!?!?! alo majstore to je prije 8g bilo i da ne podržava SVE što je on podržavao? jel vidiš kud idem sa ovime?

Jasno mi je da gledaju na piratstvo i torrente zapravo

Nije da blatim ps4 ili da lupam gluposti, ali ovo je epic fail za takvu kompaniju

Naravno da mi je smiješno...pogotovo jer misliš da PS4 to treba imati jer ti tak hočeš :) Oni diktiraju tempo i oni odlučuju kad će izbacit podršku za te gluposti koje imaju i najjeftiniji televizori par godina...

Ti ak hočeš mediacentar onda si to i kupi, ak hočeš konzolu onda si kupi PS4...jednostavno ko pekmez! A ja ti velim i gotovo sam siguran da PS4 radi na istom principu ko i PS3 kaj se podrške i marketinga tiće...da si malo bolje pratil od prvog dana PS3 i po ažuriranjima kaj je u kojem bilo podržano bi videl da je to isti vrag, samo drugo vrijeme... PS3 je na dan izlaska sve živo podržaval, samo kaj to razvojni tim nije omogučil odmah prvog dana nego razvukel na par godina...a isto ti bude i sa PS4, strpi se budeš videl...vrije ti bu pokazalo.

No mene to uopće ni ne dira...ionak nisam kupil PS4 radi surfanja i YT nego radi igranja, a to svak koji ima PS4 zna, a onaj koji ni ne misli kupovat konzolu taj govori kak mu je smiješno da konzola od 3000kn nema YT...mislim to je za smijat!

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali se mogu koristiti miš i tipkovnica za igranje igara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moze se spojiti USB/Bluetooth tipkovnica na njega, ali mislim da nisu podrzane igre...Ali eto dao si mi povoda da isprobam danas, jer imam Logitechov wireless set pa cu ga pokusati upariti, ali svejedno mislim da dalje od navigacije kroz meni i browser nece ici, jer bi igre trebale to podrzavati jer nekako bi morao dodijeliti odredeni key nekoj komandi. Ali pokusam danas pa javim iskustva :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 9:09 (Ivche).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Službeno još niš od tog nije podržano! Ali bude...:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
aquaevivae kaže...

Službeno još niš od tog nije podržano! Ali bude...:)

bude kaj ?

Ista stvar kao i na ps3 ,ako je developer htio omoguciti da se moze igrat sa misem i tipkovnicom onda je to i mogao napravit

primjer ti je CS:GO i Unreal 3

oboje mozes igrat sa misem i tipkovnicom na ps3 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Super, aj probaj.

Razmisljam o kupnji playstation, no pošto sam najviše igram FPS (Npr BF3), zanima me ta kombinacija. Na gamepad su ok platforme, nogomet, Batman igre i LEGO, auti, ali 3D pucačina, osobno mislim da ne. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
the_dammed kaže...

Super, aj probaj.

Razmisljam o kupnji playstation, no pošto sam najviše igram FPS (Npr BF3), zanima me ta kombinacija. Na gamepad su ok platforme, nogomet, Batman igre i LEGO, auti, ali 3D pucačina, osobno mislim da ne. 

tako sam i ja mislio al nakon par h igranja sasvim mi ok naviknes se kao na mis i tipkovnicu..:D

13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
the_dammed kaže...

Super, aj probaj.

tako sam i ja mislio al nakon par h igranja sasvim mi ok naviknes se kao na mis i tipkovnicu..:D

I ja sam mislio da nikako necu moc igrat na joystick al kad se naviknea pre brutalno je
12 godina
PlayStation 4

Tak je nakon 10-ak godina igranja na pcu presao sam na ps4 i naviknes se brzo i lagano je igrat ali mis i tipkovnica su mi jos uvjek bolji. Konkretno mislim na ciljanje sa misem je to puno lakse nego sa analogom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

pucačine jednostavno nisu za konzolu.....EOD!

0 8 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Prodaja govori suprotno :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel zna neko mozda kad ce tocno izaci ovaj novi update za ps4. Opcija iskljucivanja HDCP
17 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

Ajde milo igraj jedno vrijeme BF ili CoD na PS4/PS3 pa slobodno editiraj malo post, a do onda živi u uvjerenju da si napisal nešo pametnog, a nisi!

Bio bi lud kad bi rekel da PC+uber skupi miš nisu stvoreni za pucačine, ali igrajući CoD relativno kratko vrijeme na PS4 mi je dalo baš suprotan dojam od ovoga kaj si ti hrabro iznesel i poklopil sa EOD...zato mi ispadaš još smješniji! A mogu si zamislit nekoga tko to igra puno više od mene, vjerojatno da gledaš samo snimku nikad ne bi rekao da to igra netko sa kontrolerom!

Jer vjeruj mi, kad se uhodaš na gljivama, onda ti zbilja nije neki problem igrat kvallitetno pucačine sa kontrolerom, ali naravno ako si promatrač i ako si igral 1h pucačinu sa kontrolerom, onda naravno da se zgražaš i u tom slučaju možeš reć takvu glupost! Samo treba prakse!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 20:47 (aquaevivae).
17 godina
PlayStation 4

jep i vise je fer jer je jedna vrsta kontrolera u fps-u na konzolama {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 21:52 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
HDesignz kaže...

Ajde milo igraj jedno vrijeme BF ili CoD na PS4/PS3 pa slobodno editiraj malo post, a do onda živi u uvjerenju da si napisal nešo pametnog, a nisi!

Bio bi lud kad bi rekel da PC+uber skupi miš nisu stvoreni za pucačine, ali igrajući CoD relativno kratko vrijeme na PS4 mi je dalo baš suprotan dojam od ovoga kaj si ti hrabro iznesel i poklopil sa EOD...zato mi ispadaš još smješniji! A mogu si zamislit nekoga tko to igra puno više od mene, vjerojatno da gledaš samo snimku nikad ne bi rekao da to igra netko sa kontrolerom!

Jer vjeruj mi, kad se uhodaš na gljivama, onda ti zbilja nije neki problem igrat kvallitetno pucačine sa kontrolerom, ali naravno ako si promatrač i ako si igral 1h pucačinu sa kontrolerom, onda naravno da se zgražaš i u tom slučaju možeš reć takvu glupost! Samo treba prakse!

igrao sam, prva igra ikada na PS3 mi je bila killzone 2, no way...no f..way da igram više pucačine na konzoli, to nije to, miš i tipkovnica, a skupi miš mi ne treba jer mi nije do nekog natjecanja :D

jedva sam i uncharted serijal završio na PS3 sa tim ludim gljivama

16 godina
PlayStation 4

Evo pokusao sam spojiti svoj Logitech MK710 wireless set na PS4. Ustekao onaj mali reciever u desni USB slot i odmah mi je prepoznao kao external keyboard ( wired ).

Moze se kroz meni, pisati i u browseru i cak i pokrenuti igru, ali onda dalje ne ide...U igri ne reagira ( cak ni one tipke koje su u meniju stajale za npr. x ili krug )

Mis nazalost uopce ne radi.

Ali sama cinjenica da se tipkovnicu pristeka bez problema i  da radi isto tako je samo pokazatelj da je sa hardwarske strane izvedivo i djelomicno i sa softwareske. Dakle na volji programera je hoce li taj support ikada zazivjeti na konzoli. Iskreno mislim da nece, jer Sonyu nije u interesu da koristis tipkovnicu i misa umjesta (pre)cijenjenog DS4. 

Eventualno jednog dana ako izade kakav nacin za Homebrew aplikacije pa ako netko napravi...U suprotnom sumnjam

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

tipkovnica je za pisanje a ne za igranje. u krivoj ste temi.

Potpis!
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma izbacit ce podrsku za tipk sigurno, samo se bojim da to nece biti njihova tipkovnica koja kosta ko suho zlato....

Zasad mi nije potrebna kad je konzola striktno ogranicena na igranje, no kad postane neka vrst mediacentra onda bude tipk odlicno sjela. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivche kaže...

Evo pokusao sam spojiti svoj Logitech MK710 wireless set na PS4. Ustekao onaj mali reciever u desni USB slot i odmah mi je prepoznao kao external keyboard ( wired ).

Moze se kroz meni, pisati i u browseru i cak i pokrenuti igru, ali onda dalje ne ide...U igri ne reagira ( cak ni one tipke koje su u meniju stajale za npr. x ili krug )

Mis nazalost uopce ne radi.

Ali sama cinjenica da se tipkovnicu pristeka bez problema i  da radi isto tako je samo pokazatelj da je sa hardwarske strane izvedivo i djelomicno i sa softwareske. Dakle na volji programera je hoce li taj support ikada zazivjeti na konzoli. Iskreno mislim da nece, jer Sonyu nije u interesu da koristis tipkovnicu i misa umjesta (pre)cijenjenog DS4. 

Eventualno jednog dana ako izade kakav nacin za Homebrew aplikacije pa ako netko napravi...U suprotnom sumnjam

Hvala na trudu.

A što se tiče miš vs kontroler.

Sad stvarno sumnjam da ću uzeti plejku. Velim, naviše, i gotovo samo igram BF3, i nikako nije moguće  se tako brzo i precizno kretati sa playstration kontrolerom kao sa mišem. Miš je puno kompetitivniji, precizniji, i ako ću se izraziti na debilan način, on je "pro".

Ne kažem da se igrač nakon 50h ne navikne na gljive, i da će mu igra radi njih biti loša. Samo kažem da je miš "čišči", pruža bolju kontrolu, precizniji je.

I ne bi htio da se sada radi mene zaflejma tema, nisam uopće htio pokrenut takvu raspravu.

17 godina
HDesignz kaže...

Vrati se misu i tastaturi {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
the_dammed kaže...

Sad stvarno sumnjam da ću uzeti plejku. Velim, naviše, i gotovo samo igram BF3, i nikako nije moguće  se tako brzo i precizno kretati sa playstration kontrolerom kao sa mišem. Miš je puno kompetitivniji, precizniji, i ako ću se izraziti na debilan način, on je "pro".

Ne kažem da se igrač nakon 50h ne navikne na gljive, i da će mu igra radi njih biti loša. Samo kažem da je miš "čišči", pruža bolju kontrolu, precizniji je.

ma "pro" je uzet pravu pušku i otić u u rat a ne sjedit pogrbljen za kompom i uz žvakanje čipsa gađati piksele po ekranu.

Potpis!
13 godina
neaktivan
Virty kaže...
HDesignz kaže...

Vrati se misu i tastaturi

{#}

Nooio...uncharted ima auto aim kao i gta 5 pa nije toliki problem zavrsiti takve igre

16 godina
PlayStation 4

Gdje najjeftinije nabavljate igre i koje igre preporučujete? Zanimaju me samo igre napravljene za kontrolere(znači odpadaju svi FPSovi, to se igra na PCu), za sada sam gledao AC4 i Thief, ima li još nešto interesantno?

I još jedno pitanje, kako rade PS3 igre? Predpostavljam da je neki emulator s obzirom na promjenu u arhitekturi, a volio bih igrati GTA V i The Last of Us 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 17:42 (power_user).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina

PS3  igre fizički ne rade; bit će ih moguće igrati preko Playstation Now (cloud), jednog lijepog dana kad bude dostupno kod nas (načekat ćemo se, nije još ni službeno krenulo; beta testiranje počinje uskoro).

Igre - shopovi vani (UK, Videogamesplus.ca), ili oglasnik.

Usput, Thief je FPS (doduše, sneaker, ne shooter - no bitno je ono FP).

Split your lungs with Blood and Thunder
16 godina
fler kaže...

PS3  igre fizički ne rade; bit će ih moguće igrati preko Playstation Now (cloud), jednog lijepog dana kad bude dostupno kod nas (načekat ćemo se, nije još ni službeno krenulo; beta testiranje počinje uskoro).

Koji fail, da nisu sredili bar neku emulaciju {#}

Znaš možda neki shop u EU koji možeš preporučiti?
FPS inače znači First-person shooter, a shooteri su ono što ne želim igrati kontrolerom, bili oni FP ili TP

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
fler kaže...

FPS inače znači First-person shooter, a shooteri su ono što ne želim igrati kontrolerom, bili oni FP ili TP

pa još uvijek ne možeš dan danas nakon 9 god izlaska Ps3 igrat SVE ps2 igre na njemu....

17 godina
neaktivan
power_user kaže...
fler kaže...

Pa kog si vraga kupio PS4 ak ti se igra PS3? Mogo si ušparat i poštedit se muka...imaš infamous za PS4 kao trenutni hit, pa si to probaj odigrat...makar je meni igra za decu, ili čekaj WD mi ostali. Do tad se zabavljam sa fifom i CoD-om...

15 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
power_user kaže...
fler kaže...

Pa kog si vraga kupio PS4 ak ti se igra PS3? Mogo si ušparat i poštedit se muka...imaš infamous za PS4 kao trenutni hit, pa si to probaj odigrat...makar je meni igra za decu, ili čekaj WD mi ostali. Do tad se zabavljam sa fifom i CoD-om...

Dobio ga je na BUG-ovoj nagradnoj igri.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
13 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
power_user kaže...
fler kaže...

infamous za djecu? nije tebi lako stvarno....

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

A znam, ponekad pozelim tvoju pamet pa da sam bezbrizan...

Meni igra nije nis posebno...a ti je igraj ak ti je, niko ti ne brani, ja igram ozbiljnije naslove, nemam vremena za svasta nesto!

@mitchell

Onda ti cestitam, lijep poklon...nemoj ga prodat, naigrat ces se, samo cekaj jesen, sad nema i nekih igara koje bi opravdale njegovu cijenu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 22:18 (aquaevivae).
Moj PC  
0 6 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice