pa nije mkv jedini format (ok možda je najkvalitetniji), ali barem divix, xvid, mp4, pa je*** mp3 !??! :D ali pretpostavaljm da je sve to isto tj ne vrti to.
e je***...ima smisla sa njihove strane...al po mome mišljenju za next gen konzolu sa takoreći 0 entertainment mogućnosti osim igranja...baš sam razočaran :D
Daj se skockaj malo...PS4 je tek izašel...čekaj malo da izbace update, neće odmah prvi dan pustit sva čuda...još je rano! Tako je bilo i sa PS3...kaj se čudite ko pura glisti!?
ne znam koji je tvoj problem, ali za jednu konzolu koja je ovoliko poznata i koja je već u 4 inačici, da nema podršku za tehnologiju "staru" 10g je smiješno ?!?! tebi nije?
Nemoj mi sad uspoređivati ps3 koji je izašao 2006 godine!?!?!?! alo majstore to je prije 8g bilo i da ne podržava SVE što je on podržavao? jel vidiš kud idem sa ovime?
Jasno mi je da gledaju na piratstvo i torrente zapravo
Nije da blatim ps4 ili da lupam gluposti, ali ovo je epic fail za takvu kompaniju
Naravno da mi je smiješno...pogotovo jer misliš da PS4 to treba imati jer ti tak hočeš :) Oni diktiraju tempo i oni odlučuju kad će izbacit podršku za te gluposti koje imaju i najjeftiniji televizori par godina...
Ti ak hočeš mediacentar onda si to i kupi, ak hočeš konzolu onda si kupi PS4...jednostavno ko pekmez! A ja ti velim i gotovo sam siguran da PS4 radi na istom principu ko i PS3 kaj se podrške i marketinga tiće...da si malo bolje pratil od prvog dana PS3 i po ažuriranjima kaj je u kojem bilo podržano bi videl da je to isti vrag, samo drugo vrijeme... PS3 je na dan izlaska sve živo podržaval, samo kaj to razvojni tim nije omogučil odmah prvog dana nego razvukel na par godina...a isto ti bude i sa PS4, strpi se budeš videl...vrije ti bu pokazalo.
No mene to uopće ni ne dira...ionak nisam kupil PS4 radi surfanja i YT nego radi igranja, a to svak koji ima PS4 zna, a onaj koji ni ne misli kupovat konzolu taj govori kak mu je smiješno da konzola od 3000kn nema YT...mislim to je za smijat!