Ovo odmah je kojih 2-3 dana prema brzini naseg neta, i to da ne koristis internet na laptopu i mobitelu istovremeno. A i cijene su iste koliko sam vidio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skols nemoj nis vracat nego skini si sa ps storea i uzivaj tak u svojoj zvijerki
Da imam brzi internet, to nebi bio problem, ali s 300-400 kb/s skidati 40 GB igre je previše..
A i zasto nebi imao i ispravan drive ako mogu :)
a joj to je dosta spora veza ! znam kad ja skidanm naki 3D Blu Ray film AVCHD od 40gigi kaj mi ide na 1.1 do 1.7Mb max pa mi je sporo a di nije tebi
ah uzivaj ovak dok ne dojdu official servisi u nas i onda 29.1 posalji na servis da ti zamjene drive :)
ponata price da nije full neispravan
Da imam brzi internet, to nebi bio problem, ali s 300-400 kb/s skidati 40 GB igre je previše..
Da li ces s takvom brzinom neta moći igrat online igre?
a joj to je dosta spora veza ! znam kad ja skidanm naki 3D Blu Ray film AVCHD od 40gigi kaj mi ide na 1.1 do 1.7Mb max pa mi je sporo a di nije tebi
ah uzivaj ovak dok ne dojdu official servisi u nas i onda 29.1 posalji na servis da ti zamjene drive :)
ponata price da nije full neispravan
vec sutra šaljem da mi zamjene konzolu u Amazonu :)
Moci cu igrati online s tom brzinom :)
ok ali sam si napisao da ces morat cekat dugo da ti dojde nazad , ja bi umro da moram cekat
Moci cu igrati online s tom brzinom :)
Pitam zato što ja imam malo veću pa me interesuje
ok ali sam si napisao da ces morat cekat dugo da ti dojde nazad , ja bi umro da moram cekat
Mah, na pocetku sam bio lud, totalno, al onda sam si malo promislil, i jbg, cekal budem kojih 3-4 tjedna pa onda kad mi dođe ispravna, srce bude mi na mjestu :D ovak da si ostavim konzolu sa pokvarenim drive-om, to bi me stalno pikalo i nebi mi dalo mira :D ako sam cekal do sad, cekat cu jos malo :)
skols nemoj nis vracat nego skini si sa ps storea i uzivaj tak u svojoj zvijerki
Zaboravljate glavnu prednost disc verzije igara u odnosu na download verziju - kad jednom odigrate, disk možete prodati, download ne.
Zaboravljate glavnu prednost disc verzije igara u odnosu na download verziju - kad jednom odigrate, disk možete prodati, download ne.
nisu li rekli da će tome stati na kraj u novijim naslovima (ubacivanjem "Online pass" ili sličnih fora) ?
Nema toga, sony je rekao da nece to uvoditi, znači ko i prije možeš kupit igru, odigrat i prodat/zamjenit je (box izdanje).
nisu li rekli da će tome stati na kraj u novijim naslovima (ubacivanjem "Online pass" ili sličnih fora) ?
ne
Nema toga, sony je rekao da nece to uvoditi, znači ko i prije možeš kupit igru, odigrat i prodat/zamjenit je (box izdanje).
i EA je rekao isto (zacudo)
Hm, za PS3 cijene na Storeu su u pravilu uvijek bile znatno više nego u dućanima. I još je ne mo'š prodat, kao što je Tvrdy rekao. Ako se traj trend nastavi i sa četvorkom, definitivno kupujem na disku. Digitalne verzije trebale bi biti jeftinije, dok nije tako ne kupujem (osim ako je nema u retailu). O:)
Vjerojatno velika
@sk0ls
Ne mogu vjerovati sto je napravilo disku
Nadam se da ces dobiti zamjensku u najkracem mogucem roku.
Nebi smjeli dobiti repariranu konzolu, jer kod svake reparirane to je naznaceno i jeftinija je. Tako da je to iskljuceno.
Nazalost, mnogo toga ne bi smjelo, pa svejedno bude, kad su novci i zarada u pitanju.
Pa šta sad kolega, bar kad je jednom popravljena, valjd se neće opet pokvarit
Gle stvarno, dobra ti je mantra.
"Nece grom dva puta u isto mjesto!"
Osim, ako si gromobran.
Sa zavvia naruci, lupit ce ti PDV iz amerike...
Imam pitanje: Da li je istina da ce se playstation moci pristekati jedino preko hdmi kabela.... je li istina da nece biti moguce ga spojiti na monitor kao ps 3 npr preko hdmi to dvi konvektora vec cu morati imati ili fullhd monitor(ali kako cu onda imat zvuk) ili moram imati tv sa hdmi? hvala unaprijed.
Dap, samo preko HDMI-a kolko ja znam.
Ja sam svojeg spojil na monitor preko HDMI-a, monitor mi ima ugrađene zvucnike i sve radi.
Imam pitanje: Da li je istina da ce se playstation moci pristekati jedino preko hdmi kabela.... je li istina da nece biti moguce ga spojiti na monitor kao ps 3 npr preko hdmi to dvi konvektora vec cu morati imati ili fullhd monitor(ali kako cu onda imat zvuk) ili moram imati tv sa hdmi? hvala unaprijed.
da samo hdmi
samo od kuda ti da se nece moc spojit na monitor ?
nit su svi televizori fullhd :)
pa reko je da ce se moc spojit na monitor koji ima full hd. ja ni neznam da monitori koji nemaju FHD imaju hdmi, mozda ali jako rijetko
pa reko je da ce se moc spojit na monitor koji ima full hd. ja ni neznam da monitori koji nemaju FHD imaju hdmi, mozda ali jako rijetko
imaju dvi ,a dvi-hdmi konektor nije problem nac
dolazio je i sa ATI grafickama npr.
ma kuzim, ali je pitanje dali radi preko tih konvertera.
Ne samo to..... npr. 20 igara puta, recimo 30 GB = 600 GB, lako se popuni HDD i to su iskljucivo igre. Isto tako, valja uzet u obzir jos nesto:
- Sony je najavio 100 GB bluray discove, naravno za igre i bluray filmove
- Igre za PS3 znaju teziti po 50 GB
Tako da, kako god okrenes... moglo bi biti puno gore od ovih 20 x 30. Nez ali ja bih SP igre imao na bluray-u, a MP igre bih kupovao u digitalnom obliku (naravno one koje zbilja planiram igrati online). Dva su razloga za to:
1. SP kampanja traje 5-20 h, odigram to i prodam.... u MP igrama totalna suprotnost, natukao bih po 100-500h+
2. Igre koje duze igras bi trebale biti na HDD-u, treba paziti na bluray pogon sto je vise moguce, a SP igre bih kupovao na bluray-u jer ionako ne traju po 100-500h+. Jbg, sto ako ce igre za 2-3 god teziti po 50-100 GB? pa tko ce se nakupovati HDD-a?
Ako je EA odustao od Online pass-a, onda znas koliko je sati:
https://help.ea.com/article/online-pass-has-been-discontinued
Why did we decide to do this?
We listened to the feedback from players, and decided to do away with Online Pass. We hope that eliminating Online Pass will allow more people to play and enjoy EA games for a long time to come.
Ne samo to..... npr. 20 igara puta, recimo 30 GB = 600 GB, lako se popuni HDD i to su iskljucivo igre. Isto tako, valja uzet u obzir jos nesto:
- Sony je najavio 100 GB bluray discove, naravno za igre i bluray filmove
- Igre za PS3 znaju teziti po 50 GB
Tako da, kako god okrenes... moglo bi biti puno gore od ovih 20 x 30. Nez ali ja bih SP igre imao na bluray-u, a MP igre bih kupovao u digitalnom obliku (naravno one koje zbilja planiram igrati online). Dva su razloga za to:
1. SP kampanja traje 5-20 h, odigram to i prodam.... u MP igrama totalna suprotnost, natukao bih po 100-500h+
2. Igre koje duze igras bi trebale biti na HDD-u, treba paziti na bluray pogon sto je vise moguce, a SP igre bih kupovao na bluray-u jer ionako ne traju po 100-500h+. Jbg, sto ako ce igre za 2-3 god teziti po 50-100 GB? pa tko ce se nakupovati HDD-a?
Super je stvar kaj instalacija igara sa diska na ps4 traje nekoliko sekundi
Tak da je lagano kasnije to obrisat i napravit prostora za drugu igru iako obje igrate
Dobro što ljudi ovdje ne znaju da se 30GB (ili kolko god) podataka ne može prebaciti na disk u 30 (ili kolko god) sekundi!?
To bi značilo brzinu pisanja od 1GB/s, a disk koji se nalazi u PS4 (HGST Z5K500) ima max. brzinu pisanja od oko 40-50MB/s (review ovdje http://www.storagereview.com/hitachi_travelstar_z5k500_review_hts545050a7e380) pa računajte:
30GB*1024 = 30720MB, 30720(MB) / 45(MB/s) = 683s = 11 minuta
Što bi značilo da se na disk ne sprema cijeli BluRay disk već samo neki podaci, kao neka vrsta cachea.
Ček, jel nije ko na Steamu npr. Kad kupiš online igru, instaliraš istu, pa kad ti dosadi obrišeš ju, ali ti ostane tamo na listi tako da ju opet možeš instalirati kad poželiš...?
da ali opet je brže instalirati sa diska, jer sa našim brzinama od 4 mbita igra od 50 gb bi se skidala barem 3 dana, sa tim da se net samo za to koristi, znači bez surfanja, yt-a... a ovdje se spominju i BR-ovi od 100 gb...
Dobro što ljudi ovdje ne znaju da se 30GB (ili kolko god) podataka ne može prebaciti na disk u 30 (ili kolko god) sekundi!?
To bi značilo brzinu pisanja od 1GB/s, a disk koji se nalazi u PS4 (HGST Z5K500) ima max. brzinu pisanja od oko 40-50MB/s (review ovdje http://www.storagereview.com/hitachi_travelstar_z5k500_review_hts545050a7e380) pa računajte:
30GB*1024 = 30720MB, 30720(MB) / 45(MB/s) = 683s = 11 minuta
Što bi značilo da se na disk ne sprema cijeli BluRay disk već samo neki podaci, kao neka vrsta cachea.
Instalira se u pozadini. Dakle ubaciš disk u plejku i u 30-40 sekundi je instalirano sve što trebaš da kreneš igrati. Dok igraš se instalira ostatak.
U svakom slučaju mislim da brzine interneta u prosjeku nisu ni približno tolike da se često skidaju igre od 30-40gb. Puno brže je otići do najbližeg (pa i daljeg) dućana, vratiti se doma i ubaciti disk. Vrlo vjerojatno nakon tog postupka digitalni download ne bi bio ni na polovici, a kamo li da se instalira.