PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
iberlauf kaže...
sk0ls kaže...
imaiden322 kaže...

Ebay/Amazon ili RH za preorder?

sa amazon.co.uk ce te kostati £372.72 ~ 3355 kuna po trenutnom tečaju, (ukljucen PDV i dostava) 

kod nas ce te kostati 3099 kuna ako kupiš voucher.

U pravu si, samo što za razliku od švaba kod nas se još ne zna kada dolazi konzola. Zadnje informacije su veljača... da li je t točno ne znam, ali kako stvari stoje dobiti ćemo konzolu među zadnjima.

ja se nadam da ce datum objaviti sto prije, jer ne mislim konzolu cekati duze od 1 mjesec ako sam kupio voucher, hvala bogu pa se voucher moze vratiti pa konzolu narucim s amazona.

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
15 godina
lovac82 kaže...

Spusti se na zemlju http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=675449 

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
12 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

ja se nadam da ce datum objaviti sto prije, jer ne mislim konzolu cekati duze od 1 mjesec ako sam kupio voucher, hvala bogu pa se voucher moze vratiti pa konzolu narucim s amazona.

Ček,  jesi siguran? Zar nisu rekli da nema povrata love? Mislim da je to jedan od uvijeta.

17 godina
iberlauf kaže...
sk0ls kaže...

Ček,  jesi siguran? Zar nisu rekli da nema povrata love? Mislim da je to jedan od uvijeta.

Hm, Sancta Domenica na web shopu kaže ovo:

Voucher se može iskoristiti u poslovnicama Sancta Domenica d.o.o. najkasnije 30 dana od službenog početka prodaje. Voucher se ne može kombinirati s drugim akcijama u Sony Center poslovnicama, niti se može zamijeniti za gotovinu. Voucher se mora predati prilikom realizacije kupnje i ne može se koristiti za podmirenje drugih troškova učinjenih na prodajnom mjestu ili dugovanja prema Sancta Domenica d.o.o.

If it's not broken, don't fix it.
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na jedan post na fejsu su odgovorili ovo:

Postovani, ispricavamo se ukoliko ste se uvrijedili na zadnju objavu, nije nam bila namjera. Hrvatska je u istoj situaciji kao i dosta drugih zemalja u okruženju, a koje su puno vece trziste od nas kao Mađarska, Grčka, Češka ... da ne nabrajamo dalje. Zato vas i molimo da se svi skupa strpimo do provjerenih i službenih informacija. Ukoliko zelite kupiti vaucer i osigurati svoj primjerak konzole kada prodaja krene u HR slobodno se javite u Sony Center. Ili ako zelite vratiti isti, na sto u potpunosti potpunosti imate pravo. Hvala na razumijevanju.

0 0 hvala 0
17 godina
sk0ls kaže...

Postovani, ispricavamo se ukoliko ste se uvrijedili na zadnju objavu, nije nam bila namjera. Hrvatska je u istoj situaciji kao i dosta drugih zemalja u okruženju, a koje su puno vece trziste od nas kao Mađarska, Grčka, Češka ... da ne nabrajamo dalje. Zato vas i molimo da se svi skupa strpimo do provjerenih i službenih informacija. Ukoliko zelite kupiti vaucer i osigurati svoj primjerak konzole kada prodaja krene u HR slobodno se javite u Sony Center. Ili ako zelite vratiti isti, na sto u potpunosti potpunosti imate pravo. Hvala na razumijevanju.

Tražim to na Fejsu i ne pronalazim... Na koji datum su to objavili?

If it's not broken, don't fix it.
16 godina
hari85 kaže...
lovac82 kaže...

Spusti se na zemlju http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=675449 

Ti se takoder spusti na zemlju, izbaci glavu iz pijeska i pogledaj povijest..... nigdje nisam tvrdio da ce X1 biti jaci, takoder nigdje nisam niti tvrdio da ce PS4 biti jaci.

Ti pogledaj usporedbu Genesisa i SNES, te usporedi igre, te pogledaj sto se govorilo o Genesis konzoli, a sto o SNES. Takoder pogledaj sto se govorilo o X360 konzoli prije predstavljanja i sto o PS3 konzoli prije predstavljanja, te vidi razliku u praksi. Onda jos pogledaj PS2 vs GC vs 1st Xbox. Znaci sve glasine, sve izjave Sony-a, MS-a, Sege, Nintenda kroz cijelu povijest i na kraju pogledaj kako su stvari bile u praksi.

Ukratko odnosno cinjenica je da su najvise Sega i Sony prodavali maglu (ne racunajuci PS4 i X1 jer ne znamo kako se ponasaju u praksi).

BTW ovo nabrojano su ti najbolji primjeri gdje mozes vidjeti tko je najvise lagao, za razliku od tebe ja nisam fanboy, ionako kupujem PS4 sto je prije moguce tako da.... ODBIJ!

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 22:55 (lovac82).
14 godina
neaktivan
MSX kaže...
sk0ls kaže...

Tražim to na Fejsu i ne pronalazim... Na koji datum su to objavili?

OVJDE

14 godina
PlayStation 4

Sve više se javlja developera da se vidi naočigled jačina ps4 spram xbona.Govorka se oko 30-50% ugrubo,a kak vidim po pisanjima,programeri zahvaljuju Amd-ovoj hUMI!Plejka je podržava dok očito Xbone ne.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Zizo kaže...

Sve više se javlja developera da se vidi naočigled jačina ps4 spram xbona.Govorka se oko 30-50% ugrubo,a kak vidim po pisanjima,programeri zahvaljuju Amd-ovoj hUMI!Plejka je podržava dok očito Xbone ne.

Da PS4 ne podrzava hUMU to bio bio problem jer koristi GDDR5 memoriju.... posto ima huMU, unified GDDR5 memoriju te x86 arhitekturu, ispada da ima bolju arhitekturu od stolnog PC-a hh

Sony je ovoga puta napravio pun pogodak (odlicna arhitektura=jednostavna za development, snazna konzola i relativno niska cijena) :)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 3:30 (lovac82).
12 godina
PlayStation 4

Hmm, vidim da PS4 i xBo koriste AMD proc. i ATi grafu, dali to znači da je bolje složiti AMD/ATi konfiguraciju ( optimizacija ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diazz72 kaže...

Hmm, vidim da PS4 i xBo koriste AMD proc. i ATi grafu, dali to znači da je bolje složiti AMD/ATi konfiguraciju ( optimizacija ).

ne znam negdje sam citao gdje su neki developeri pisali da je bolje uzet bas zbog toga AMD tj ovu FX 8xxx seriju bas zbog toga gore
da su jednostavno bolji za buducnost kaj se igranja tice ehhh sad trazio sam to ,al ne mogu nac
bilo je to jos receno prije E3-a  

12 godina
Arnold Layne kaže...
Diazz72 kaže...

ne znam negdje sam citao gdje su neki developeri pisali da je bolje uzet bas zbog toga AMD tj ovu FX 8xxx seriju bas zbog toga gore
da su jednostavno bolji za buducnost kaj se igranja tice ehhh sad trazio sam to ,al ne mogu nac
bilo je to jos receno prije E3-a  

Pa da, to mi se čini nekako logički, sad čemo još početi sve više i više viđati ATi-ev TressFX. . .Budemo vidijeli.

16 godina
PlayStation 4

Nadam se da ce AMD procvjetati jer trenutno je nesto u financijskim problemima, a kada i ako se to dogodi, Intel i nVidia ce biti prisiljeni spustati cijene jer AMD im ionako vec konkurira nizim cijenama i nadodajte jos optimiziranije igre za AMD komponente..... zna se vrlo dobro sto je proizvod toga :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
17 godina
PlayStation 4

e to nije onih tipicnih 60fpsa- koje igramo na pc-u da se zna zato i izgleda wow i fuidno od onog sto mi svakodnevno gledamo u pc igrama takav fluid efekt je i u ps1,ps2 igrama prisutan

iskreno meni ovo zgleda vise od 60fpsa (ali naravno nije) igra je hebeno optimizirana za hw koji se nalazi u ps4rki a to se tek prve igre ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 16:40 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Omfg, kako dobro izgleda.. Izgleda da je onaj prvi trailer bio in game a ne CGI.

Što će tek onda Santa Monica i Naugty dog uraditi :O

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

e to nije onih tipicnih 60fpsa- koje igramo na pc-u da se zna zato i izgleda wow i fuidno od onog sto mi svakodnevno gledamo u pc igrama takav fluid efekt je i u ps1,ps2 igrama prisutan

iskreno meni ovo zgleda vise od 60fpsa (ali naravno nije) igra je hebeno optimizirana za hw koji se nalazi u ps4rki a to se tek prve igre ! {#}

i ta igra je jos debelo u razvoju 
ocekivat ju mozes za najmanje godinu dana 

12 godina
PlayStation 4

A kad dolazi ps4 u sloveniju

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

A kad dolazi ps4 u sloveniju

Zar nije već stigao? :-D

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

dali se možda zna kada dolazi ps4 u HR i dali mi se isplati prednarudbu za ps4

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ako ti se da cekat do 1,2 mj. onda da jer ce tada bit popusta na igre i perfieriju '+ standarnih 300kn od vauchera

ocekuje se sredinom 1 max krajem 2. i to za one sa vaucherima ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 12:44 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

hoće li se moći ps4 modificirati

0 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
mrba kaže...

hoće li se moći ps4 modificirati

Sony je rekao da ce se moc

17 godina

Za one koji imaju voucher dolazi već modificiran, te sa 5 crackanih igara po izboru.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Za one koji imaju voucher dolazi već modificiran, te sa 5 crackanih igara po izboru.

od kuda ti to?

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Dachande kaže...

od kuda ti to?

{#}

12 godina
neaktivan
A dali ako ja uzmem vaucher oni šalju ps4 doma ili se mora doći po to jer baš nisam blizu zg. Pitao sam u sonijevome centru i kod njih se mora doći po ps4 ima li di da ga šalju poštom.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice