Pc ili xbox 360 ili ipad 3

poruka: 9
|
čitano: 1.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koja je bolja investicija? Novi komp za igrice ili xbox 360 ili ipad 3? Imam komp koji je star 7 godina, plejku 3 koji ne radi blu-ray citac i iphone 4 koji je spor... Koji ce aparat vrijediti barem 5 godina?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Definitivno komp.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

S koliko novaca raspolažeš? Najviše koristi ćeš imati od pc-a, ipad je super ako si u pokretu, imaš ps3 a s xboxom nečeš doživjetii ništa novo, pa čak niti blurey :D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pc ili xbox 360 ili ipad 3
Ma uspio sam ustediti oko 6000 kn...
14 godina
Onda definitivno PC
robimarko@gmail.com
15 godina
theCoska kaže...

Za te pare si solidnu konfu složiš koja če sigurno moči 99% igrice na high pokretat

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
13 godina
neaktivan
PC FTW
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
15 godina
neaktivan
Za te pare kupis sve troje,xbox modificiran za igre,laptop za surfanje i filmove,i neki tablet,recimo galaxy tab ili nešto slično umjesto ipada 3....bar bih ja tako napravio....
15 godina
neaktivan
theCoska kaže...

PC definitivno, javi se u temu:

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx 

nek ti slože nešto.. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice