PC vs. PS3 vs. PS4??

poruka: 90
|
čitano: 40.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PC vs. PS3 vs. PS4??

Ali gledaj,ps3 igre jos dan danas izgledaju kao pc igre na medium detaljima,nebi reko da jedan PC od ajde recimo 4000kn,može durati 7 godina a da igre jos uvjek izgledaju dobro,a da ne govorim o ekskluzivama :P

i play angry birds,i'm a gamer.
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Re: PC vs. PS3 vs. PS4??
bancic123 kaže...

Ali gledaj,ps3 igre jos dan danas izgledaju kao pc igre na medium detaljima,nebi reko da jedan PC od ajde recimo 4000kn,može durati 7 godina a da igre jos uvjek izgledaju dobro,a da ne govorim o ekskluzivama :P

Moze on durati dosta godina odnosno moze pokretati igre ako igra podrzava/koristi istu DX verziju koju podrzava i sama graficka kartica ali problem su igre tipa Crysis 3 koji zahtjeva minimum DX 11 kartice.... nije stvar u tome sto DX9 i DX 10 kartice koje vidamo na PC-u nebi mogle pokretati tu igru vec je to cisto odluka developera/izdavaca sto Crysis 3 podrzava samo DX 11 na PC-u. Ista stvar i sa konzolama, imaju "dogovor" s izdavacima/developerima itd da ce nam konzole trajati minimum 5-7 god i za to vrijeme cemo moci igrati bili sto ali podrazumijeva se, sto vise godina prolazi, to ce igre na konzolama izgledati losije kada ih usporedujemo s novim GPU karticama.

BTW PS3 igre jesu vec duze vrijeme usporedive sa very low-med detaljima... ono sto se zna je da se mnoge igre za PS3/Xbox360 danas pokrecu u sub HD i HD rezoluciji, konkretno se krecu od 1024x600 do 1280x 720 za 99% igara, iako uglavnom forsiraju 1280x 720 tako da se prakticki moze reci da su PS3 i Xbox360 konzole HD konzole (a ne FULL HD kako to neki vole prikazati), doduse, ima par igara koje su 1920x 1080, multiplatform igre na Xbox 360 konzoli se pokrecu na nesto vecoj rezoluciji i ugl izgledaju zericu bolje od PS3 verzija...  al dobro, PS4 ce biti u boljem polozaju nego sto je bio slucaj sa PS3/xbox360, ipak je razlika izmedu SD/HD veca nego razlika izmedu HD/FULL HD itd... ali detalji su nesto posve drugo, uvijek ce biti very low i very high (po meni, puno se vise primjeti ova razlika nego razlika u samoj rezoluciji).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 20:27 (lovac82).
11 godina
protjeran
PC vs. PS3 vs. PS4??

-

did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:07 (Vaas).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaas kaže...

Kaj god da uzmeš, dođe te na isto. Osim kaj PC moraš nadograđivati, ali zato imaš besplatne igre ili kupiš one koje misliš igrati online. Ako uzmeš PS4, miran si 7-8 godina, nema nikakvih nadogradnja, ali zato moraš kupovati igre.. 

upravo tako!

meni je osobno puno ljepsi osjecaj na ps3 kupovat igre,odnosno trejdat i skupljat trofeje,nego na pc-u skinuti s torrenta {#}

16 godina
Vaas kaže...

Kaj god da uzmeš, dođe te na isto. Osim kaj PC moraš nadograđivati, ali zato imaš besplatne igre ili kupiš one koje misliš igrati online. Ako uzmeš PS4, miran si 7-8 godina, nema nikakvih nadogradnja, ali zato moraš kupovati igre.. 

Vec pedeseti puta pisete da treba kupovat igre za PS3 a za PC ne,zasto?Ako oce igrat piratske to moze i na PC-u i PS3!

You got to lose to know how to win
11 godina
protjeran
PC vs. PS3 vs. PS4??

-

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaas kaže...

Pa može igrati pirate, al onda ne može online..dok na PC-u može i online i pirate..

koji ti to noviji fps mozes igrati online,a da je pirat?

16 godina

Ako ima dedicated server onda možeš svaki, postoji pun klinac igara koje možeš igrati online, kao što i postoje i besplatne multiplayer igre na pc i to jako dobre a dok toga na konzolama nema.  

Jednostavno kupis konzolu ako mislis igrati samo naslove koji su samo na konzoli a nema ih na pc. A pc ako misliš opčenito igrati sve igre, mislim da nema ekskluziva za konzole rijetko tko bi ih kupovao, mislim i dalje bi bila prodaja ali sigurno ne tolika jer konzole zarađuju od ekskluziva jer od samog hardwera nemaju nikakvu dobit.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 17:19 (Patrick_cro).
13 godina
neaktivan
PC vs. PS3 vs. PS4??

Takve stvario (govorim o postovima koji blate konzole) mogu reci samo ljudi,koji nikad nisu imali XBOX 360 ili PS3,na duže vrijeme

Ja imam PC solidan da pokrenem gotovo svaku noviju igru na low-medium postavkama,i PS3,prije njega sam imao XBOX 360

I oduvjek mi je bio veci gust igrati na konzoli nego na PC-u svaku igru (cak i COD-ove),osim Counter Strike-a i strategija (strategije ionako ne igram bas)

Kad jednom imate konzolu duže vrijeme,naucite igrati na konzoli,sasvim je druga prica nego probati neki FPS na konzoli i neimati pojma,jer ste prije toga godinama igrali igre na PC-u

Da je FPS-ove lakse igrati na kompu nego konzoli je cista laz,vidio sam kako PRO igraci igraju Black Ops na ps3,ti ljudi igraju FPS-ove na konzoli godinama,vjerojatno i ne igraju igre na PC-u...e u tome je fora,jer sad ce svaki lik koji ima PC i igra COD (vecina ljudi,jer je naravno prije pocela igrati fpsove na pc-u) reci da je puno lakse na kompu igrat.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
bancic123 kaže...

Takve stvario (govorim o postovima koji blate konzole) mogu reci samo ljudi,koji nikad nisu imali XBOX 360 ili PS3,na duže vrijeme

Ja imam PC solidan da pokrenem gotovo svaku noviju igru na low-medium postavkama,i PS3,prije njega sam imao XBOX 360

I oduvjek mi je bio veci gust igrati na konzoli nego na PC-u svaku igru (cak i COD-ove),osim Counter Strike-a i strategija (strategije ionako ne igram bas)

Kad jednom imate konzolu duže vrijeme,naucite igrati na konzoli,sasvim je druga prica nego probati neki FPS na konzoli i neimati pojma,jer ste prije toga godinama igrali igre na PC-u

Da je FPS-ove lakse igrati na kompu nego konzoli je cista laz,vidio sam kako PRO igraci igraju Black Ops na ps3,ti ljudi igraju FPS-ove na konzoli godinama,vjerojatno i ne igraju igre na PC-u...e u tome je fora,jer sad ce svaki lik koji ima PC i igra COD (vecina ljudi,jer je naravno prije pocela igrati fpsove na pc-u) reci da je puno lakse na kompu igrat.

pretjeruješ. Da neznam kako naučiš igrati CoD, Battlefield i slične igre na konzoli, uvijek je lakše i bolje takve igre igrati na PC-u, to ti sama logika govori. jednostavno neam teoretske šanse da sa analogom budeš brži nego na mišu i tipkovnici.

ti "pro" igrači o kojima govoriš su možda najbolji na konzolama jer igraju godinama i bolji su od ostalih igrača koji se igraju na konzolama, ali za nekog "običnog" igrača je bolje i lakše igrati takve igre na PC-u. Isto kao što je sportske igre lakše igrati na gamepadu nego na tipkovnici, tako je CoD ili Battlefield lakše i bolje igrati na mišu i tipkovnici.

ne možeš izjaviti da je nešto laž zato što si vidio 10 igrača koji igraju dobro te igre na gamepadu, pa zaključiti da je isto kao na tipkovnici i mišu. Tako bi ti netko sad mogao pametovati da je vidio 10 igrača koji su dobro naučili igrati FIFU na tipkovnici, i automatski to znači da je jednako igrati FIFU na tipkovnici i na gamepadu. Nema logike i nikako nije istina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 17:54 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
bancic123 kaže...

pretjeruješ. Da neznam kako naučiš igrati CoD, Battlefield i slične igre na konzoli, uvijek je lakše i bolje takve igre igrati na PC-u, to ti sama logika govori. jednostavno neam teoretske šanse da sa analogom budeš brži nego na mišu i tipkovnici.

ti "pro" igrači o kojima govoriš su možda najbolji na konzolama jer igraju godinama i bolji su od ostalih igrača koji se igraju na konzolama, ali za nekog "običnog" igrača je bolje i lakše igrati takve igre na PC-u. Isto kao što je sportske igre lakše igrati na gamepadu nego na tipkovnici, tako je CoD ili Battlefield lakše i bolje igrati na mišu i tipkovnici.

ne možeš izjaviti da je nešto laž zato što si vidio 10 igrača koji igraju dobro te igre na gamepadu, pa zaključiti da je isto kao na tipkovnici i mišu. Tako bi ti netko sad mogao pametovati da je vidio 10 igrača koji su dobro naučili igrati FIFU na tipkovnici, i automatski to znači da je jednako igrati FIFU na tipkovnici i na gamepadu. Nema logike i nikako nije istina.

pa u tome je fora...svi cod igraci koji su dobri igraju bar 5 godina fps-ove na kompu,igrao bi tako isto i da je 5 godina igrao fps-ove na gamepadu

recimo da bi i prosjecni pc cod igrac bio negdje jednak kao i high-skilled ps3 igrac,to ionako nema veze,jer ta dvojica se nikad nece sresti,jer gamepad igraci (ps3,x360) igraju s gamepad igracima a pc s pc igracima

14 godina
bancic123 kaže...
pa u tome je fora...svi cod igraci koji su dobri igraju bar 5 godina fps-ove na kompu,igrao bi tako isto i da je 5 godina igrao fps-ove na gamepadu

recimo da bi i prosjecni pc cod igrac bio negdje jednak kao i high-skilled ps3 igrac,to ionako nema veze,jer ta dvojica se nikad nece sresti,jer gamepad igraci (ps3,x360) igraju s gamepad igracima a pc s pc igracima

gle, ne razumiješ jednu stvar. Može netko igrati CoD bolje na gamepadu nego na mišu i tipkovnici, ali to ne govori ništa. Ja sam za vrijeme PES-a 4 tu igru "doktorirao" na tipkovnici i cijeli bi se zbunio kad bi probao igrati sa gamepadom, ali to govori samo o meni i ogromna većina igra takve igre na gamepadu zato jer je lakše i bolje. Pa sam pogled na miš i tipkovnicu, odnosno gamepad ti kaže kakve će igre biti lakše igrati na čemu. Već par stranica vidim da "braniš" konzole u apsolutno svakom segmentu, a to nikako nema smisla.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
bancic123 kaže...

gle, ne razumiješ jednu stvar. Može netko igrati CoD bolje na gamepadu nego na mišu i tipkovnici, ali to ne govori ništa. Ja sam za vrijeme PES-a 4 tu igru "doktorirao" na tipkovnici i cijeli bi se zbunio kad bi probao igrati sa gamepadom, ali to govori samo o meni i ogromna većina igra takve igre na gamepadu zato jer je lakše i bolje. Pa sam pogled na miš i tipkovnicu, odnosno gamepad ti kaže kakve će igre biti lakše igrati na čemu. Već par stranica vidim da "braniš" konzole u apsolutno svakom segmentu, a to nikako nema smisla.

evo,ti si jedan od tih ljudi,koji imaju PC,pa su probali igrati na konzoli i zakljucili da je tesko...ja igram od kad znam za sebe,prvo na ps1,zatim na ps2,pa na xboxu 360,sad na ps3 igre i naucen sam i odlicno igram MP fps-ove,gotovo isto kao i na PC-u 

Konzole branim,jer me zivciraju ljudi koji blate konzole,samo zato jer su odmalena na PC-u a na ovom forumu su to svi,dok je npr. na rebootu suprotna situacija,tamo su 80% clanova konzolaski gameri

16 godina
fps na konzoli ma daj me nemoj je... nema do misa i tipkovnice za fps, moglo bi se i na consoli ali opet s misom i tipkovnicom, da ne kazem koliko je fps fluidniji na pc i koliko ga mozes namjestati od grafike do postavki igre itd. evo ja se prvi javljam da cu igrat cod4 protiv nekoga na gamepadu pa da vidimo taj svemoguci analog na fps. za neke druge igre aute, sportske igre je odlican gamepad i console ali za fps ni u ludilu
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
PC vs. PS3 vs. PS4??

@bancic123 - svejedno, nema logike to što govoriš. Ako je tebi lakše na gampadu, ne mora značiti da je to onda isto kao na mišu i tipkovnici. Pa sama činjenica koliko ti treba da se uopće navikneš na gamepad u takvim igrama ti dovoljno govori na čemu je lakše igrati takve igre. I ne pljujem ja konzole, imao sam PS2 i igrao se na njemu stotine sati, ali činjenice su činjenice. Ja sigurno neću tvrditi da je ista stvar igrati FIFU na tipkovnici i na gamepadu samo zato što ja mogu igrati i na tipkovnici, to nema smisla.

i možeš ti naučiti neznam ni ja koliko, ali nećeš nikad biti dobar kao što možeš biti na tipkovnici i mišu jer s analogom ne možeš tako brzo reagirati. Isto kao što na tipkovnica ne može iskorsititi sve mogućnosti FIFA-e zbog toga što nemaš analog i 360 stupnjeva, nego samo 4 strelice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:02 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PC vs. PS3 vs. PS4??

Evo ja sam prije par dana dobio PS3 i uz njega BF BC2 i MW3 i Ghost Reacon kao igre koje kao multy picim. I nije mi uopce neki problem bio se navkinut mada zadnji play kojeg sam imao je PS1 onaj mali. Sve je stvar navike. Mada sam nekako precizniji na gamepadu nego na misu. Ne znam zasto imam taj osjecaj. Ali imam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PC vs. PS3 vs. PS4??

Konzole mogu podržati miš i tipkovnicu... Counter Strike Global Offensive je imao opciju: gamepad, move ili keyboard+mouse

Tako da nemate baš pravo, ionako je dreamcast podržavao miš i tipkovnicu za Quake 3 Arena, PlayStation je podržavao miš. Tako da ne sumnjam da neće biti podrške i na PlayStation-u 4, ionako bi bilo super da možeš odmah priključiti tipkovnicu i miš da igraš na serveru koji svi imaju takvu kontrolu.

"moj komp je kanta"
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
bancic123 kaže...
evo,ti si jedan od tih ljudi,koji imaju PC,pa su probali igrati na konzoli i zakljucili da je tesko...ja igram od kad znam za sebe,prvo na ps1,zatim na ps2,pa na xboxu 360,sad na ps3 igre i naucen sam i odlicno igram MP fps-ove,gotovo isto kao i na PC-u 

Konzole branim,jer me zivciraju ljudi koji blate konzole,samo zato jer su odmalena na PC-u a na ovom forumu su to svi,dok je npr. na rebootu suprotna situacija,tamo su 80% clanova konzolaski gameri

Nitko od ne nas tu zapravo ne pljuje konzolu, daj budi realan......... ja sam takoder jedan od takvih koji je imao uvijek konzole i PC jos od 90-tih. Mozes ti reci sto hoces ali cinjenica je da je za FPS igre 80% bitan mis i nije bitna preciznost u kretanu (wsad), a mis je brzi i precizniji od analognih gljiva (a mozes ga i prilagoditi kako ti pase aka osjetiljivost itd ali nakon svake promjene je potrebna kratka prilagodba), takoder se puno lakse priviknes na sve te promjene, baratanje s misem itd. Koristio sam stotine razlicitih kontrolera ali te sve analogne gljive jednostavno ne mogu prismrditi misu.... nemam ja problema s gamepad-om kada igram TPS i FPS igre ali moj glas definitivno ide za mis (kada poredimo desni analogni s misem). Drugo su igre tipa FIFA i sl..... tu ide glas definitivno za gamepade-e jer je tu vrlo bitno samo kretanje koje mozes isvesti kvalitetno samo sa gamepadom odnosno bitnije je od onih "xyba, kocka/krug gumba itd" jer te analogne gljive koristis za ciljanje i za samo kretanje (ofc ako igras na manual jer onda ti analogne gljive mnogo znace i tipkovnica je tu jednostavno nemocna).

Usput, bio je prije godinu/dvije jedan clanak na jednom site-u da su neki odustali od cross platform multiplayer-a (xbox360 i PC) za neku FPS igru (nazalost, ne mogu se sjetiti o kojoj je igri bilo rijec), ugl razlog zbog kojeg su odustali je logican, ovi koji su igrali na PC-u su bili previse superiorniji od ovih na konzolama, to me naravno ne cudi niti najmanje.

SimeKZ kaže...

Evo ja sam prije par dana dobio PS3 i uz njega BF BC2 i MW3 i Ghost Reacon kao igre koje kao multy picim. I nije mi uopce neki problem bio se navkinut mada zadnji play kojeg sam imao je PS1 onaj mali. Sve je stvar navike. Mada sam nekako precizniji na gamepadu nego na misu. Ne znam zasto imam taj osjecaj. Ali imam.

Nez, te navedene igre nisam igrao na konzoli ali kod mnogih igara na konzolama imas opcenito takozvani "aim assist" koji ti pomaze malo, u nekim slucajevima je tesko primjetan ali postoji. Ugl, bit svega je..... da kojim slucajem mozes igrati sa PC gamerima, a ti na konzoli... bojim se da nebi dobro prosao.

Na PC-u ti je mozda bilo tesko jer si naletio na prave profice, cheatere (ipak ih ima puno vise na PC-u) ili ti je jednostavno mis za mirovinu {#}

iamaloner95 kaže...

Konzole mogu podržati miš i tipkovnicu... Counter Strike Global Offensive je imao opciju: gamepad, move ili keyboard+mouse

Tako da nemate baš pravo, ionako je dreamcast podržavao miš i tipkovnicu za Quake 3 Arena, PlayStation je podržavao miš. Tako da ne sumnjam da neće biti podrške i na PlayStation-u 4, ionako bi bilo super da možeš odmah priključiti tipkovnicu i miš da igraš na serveru koji svi imaju takvu kontrolu.

Pa mnoge konzole su podrzavale ili podrzavaju mis (nisam probao) ali problem je u tome sto na konzolama vecina koristi gamepade i kada tu uleti jedan s misem (kada je moguce jer kako citam po netu, ne radi to sa svim igrama) onda NASTAJE KAOS!!!

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
11 godina
protjeran
-
16 godina
Vaas kaže...
bancic123 kaže...
Vaas kaže...

Pa može igrati pirate, al onda ne može online..dok na PC-u može i online i pirate..

Ako hoćeš igrati pirate na konzolama, onda konzolu moraš modificirati, pa nema online gaminga..(pretpostavljam da to znaš), znači samo SP. Dok na PC-u možeš igrati kaj god hoćeš..Igre koje imaju zanimljiv SP skineš, a koje hoćeš igrati online kupiš za par stotina krznenih. Ili pak možeš igrati online ako npr. cod 2, cod 4 itd. imaju dedicated server ili skineš neki crack..

Otkud ti da nemozes?Pa 3.55 vec dugo nije zadnji CFW

You got to lose to know how to win
11 godina
protjeran
PC vs. PS3 vs. PS4??

-

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:06 (Vaas).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Vaas kaže...
bancic123 kaže...
Vaas kaže...

Ako hoćeš igrati pirate na konzolama, onda konzolu moraš modificirati, pa nema online gaminga..(pretpostavljam da to znaš), znači samo SP. Dok na PC-u možeš igrati kaj god hoćeš..Igre koje imaju zanimljiv SP skineš, a koje hoćeš igrati online kupiš za par stotina krznenih. Ili pak možeš igrati online ako npr. cod 2, cod 4 itd. imaju dedicated server ili skineš neki crack..

Otkud ti da nemozes?Pa 3.55 vec dugo nije zadnji CFW

Ja ne mislim modificirati konzolu jer ću igrati online. 

16 godina
protjeran
PC vs. PS3 vs. PS4??

Neko će reći da konzole ne treba nadograđivat-istina

Međutim kada se na konzoli nešto pokvari najpametniju stvar koju vlasnik može napravit je da je baci u smeće.

Evo baš neki dan meni na ps3 se pojavio   ylod te sam u dilemi šta da napravim. Jel da dam nekom da mi to sredi 200-300kn pa da čekam svaki novi trenutak kada će se to ponoviti

Ili možda da kupi novu matičnu za 1500kn

ili jednostavno napravit ono prvo kaj sam napisao.

Na pc-ju kada ode laser kupiš novu pržilicu za 120kn i to je to. Na ps3 kada ode laser valja pripremit 800-900kn

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
PC vs. PS3 vs. PS4??

uzmes slim i neces dobit ylod

ne znam zakaj bi uopce netko uzao danas fat konzolu

http://revohd.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 10:21 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
bancic123 kaže...

Po čemu je čista laž? Zato jer šačica igrača igraju odlično FPS igre na konzoli? Si čuo za auto aim?

Strpaš li u isti meč neke prosječne igrače sa mišom i tipkovnicom i te "pro" igrače sa konzola u nekoj FPS igri, to bi bila komedija i pol...

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
odjavljen
PC vs. PS3 vs. PS4??

FPS je definitivno lakse igrat sa misem tu nema rasprave ,ali zato ne treba prekrizit igranje FPS-a na konzolama 

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Arnold Layne kaže...

FPS je definitivno lakse igrat sa misem tu nema rasprave ,ali zato ne treba prekrizit igranje FPS-a na konzolama 

Istina.Nema rasprave da je igranje fps-a na pc-u da laganije ne moze ali i ja koji sam bio pobornik te teze,sam naletio na bf3,kupio ga i igrao toliko na svome boxu da me zena lopatom morala odljepiti od ekrana.
Biti ili ne biti pitanje je sada.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 20:39 (Zizo).
10 godina
neaktivan

gle slušaj, očito nisi imao ps3, prvo i osnovno ne možeš strpati pc igraće i ps3 igrače zato jer sami analog je sporiji od miša, ali nije oped istina da je teško igrati sa ps3 multiplayer jer sami več ciljnik je malo automatiziran kada naciljaš igrača ( to znači da ti sami kontroler pomogne naciljati suparnika jer bis se gubio stoljecima da zakolješ nekoga) ja sam inače imao brutalan komp, ali sam prešao na konzolu jer mi se stvarno neda vise sjedit za stolom i lomit kičmu, uglavnom istina na kompu je lakše igrat multiplayer igre nego na ps3 zato nikada i neče biti da ps3 igrači i pc igraju multiplayer jer analogni kontroler je sam po sebi sporiji od miša, ali vjeruj mi dugo godina igram pc multiplayer i ps3 također, i vjeruj da ps3 igrat multiplayer je isto doživljaj ko na kompu igrat čak je veči gušt igrat sa kontrolerom nego mišom i tipkovnicom, ps3 imam možda godinu dana a do prije sam bio na kompu i veči gušt je na ps3 nego na compu barem meni, nemoj zamjerit to je moje iskustvo {#}

KEVTRA
13 godina
jebiganeznam kaže...

gle slušaj, očito nisi imao ps3, prvo i osnovno ne možeš strpati pc igraće i ps3 igrače zato jer sami analog je sporiji od miša, ali nije oped istina da je teško igrati sa ps3 multiplayer jer sami več ciljnik je malo automatiziran kada naciljaš igrača ( to znači da ti sami kontroler pomogne naciljati suparnika jer bis se gubio stoljecima da zakolješ nekoga) ja sam inače imao brutalan komp, ali sam prešao na konzolu jer mi se stvarno neda vise sjedit za stolom i lomit kičmu, uglavnom istina na kompu je lakše igrat multiplayer igre nego na ps3 zato nikada i neče biti da ps3 igrači i pc igraju multiplayer jer analogni kontroler je sam po sebi sporiji od miša, ali vjeruj mi dugo godina igram pc multiplayer i ps3 također, i vjeruj da ps3 igrat multiplayer je isto doživljaj ko na kompu igrat čak je veči gušt igrat sa kontrolerom nego mišom i tipkovnicom, ps3 imam možda godinu dana a do prije sam bio na kompu i veči gušt je na ps3 nego na compu barem meni, nemoj zamjerit to je moje iskustvo {#}

Kaj ti briješ tema starija godinu dana skoro i ti na nju odgovaraš i raspravljaš se.

Čemu?

http://valid.canardpc.com/2749994
12 godina
neaktivan
PC vs. PS3 vs. PS4??

Kada kupim ps4 joystick mogu sa njim igrati na pc (fifu itd...)... cuo sam da mozes negdje, da li je to istina??!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice