Nintendo Switch 2

poruka: 334
|
čitano: 128.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Nintendo Switch 2
herc_vtc kaže...

Najdalje što sam išao je promjena senzora potenciometra zbog drifta na Dualsensu. Gledao sam da si ugradim TMR, ali nisam baš vješt sa lemilicom.

Pošalji pa ti zamjenim

13 mjeseci
Re: Nintendo Switch 2

Hvala ti na ponudi kolega. Za sada radi ovo sa novim senzorim. Ako ponovno nešto zašteka, javim se 

15 godina
Nintendo Switch 2

Uz nedavno kupljeni Switch 2 sam dobio i neke dodatke koje je prvi vlasnik kupio, a meni realno teško da će ikad trebati. Handheld korištenje će kod mene biti iznimka, a samo za to su korisni. 

Imam dvije zaštitne maske - jedna gumena, jedna plastična. Jedno kaljeno staklo za ekran i dodatak za Joycone kojim ih je lakše držati kad su odvojeni.

Stavio sam linkove na nešto slično na Temuu, pa ako nekome treba može mi se javiti na pp pa mu pošaljem prave slike. 

Joycon dodatak

Zaštitna maska

Recimo da je cijena plaćanje dostave na Boxnow, ali ako je baš i to problem, riješiti ću ja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
0 dana
Nintendo Switch 2

Ako planirate kupiti NS2 najbolje da kupite sada jer ċe vjerojatno doċi do znatnog poskupljenja zbog RAM-a

Nintendo Switch 2 could become more expensive as RAM costs jump 41%

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice