Najdalje što sam išao je promjena senzora potenciometra zbog drifta na Dualsensu. Gledao sam da si ugradim TMR, ali nisam baš vješt sa lemilicom.
Pošalji pa ti zamjenim
Najdalje što sam išao je promjena senzora potenciometra zbog drifta na Dualsensu. Gledao sam da si ugradim TMR, ali nisam baš vješt sa lemilicom.
Pošalji pa ti zamjenim
Hvala ti na ponudi kolega. Za sada radi ovo sa novim senzorim. Ako ponovno nešto zašteka, javim se 
Uz nedavno kupljeni Switch 2 sam dobio i neke dodatke koje je prvi vlasnik kupio, a meni realno teško da će ikad trebati. Handheld korištenje će kod mene biti iznimka, a samo za to su korisni.
Imam dvije zaštitne maske - jedna gumena, jedna plastična. Jedno kaljeno staklo za ekran i dodatak za Joycone kojim ih je lakše držati kad su odvojeni.
Stavio sam linkove na nešto slično na Temuu, pa ako nekome treba može mi se javiti na pp pa mu pošaljem prave slike.
Recimo da je cijena plaćanje dostave na Boxnow, ali ako je baš i to problem, riješiti ću ja.
Ako planirate kupiti NS2 najbolje da kupite sada jer ċe vjerojatno doċi do znatnog poskupljenja zbog RAM-a
Nintendo Switch 2 could become more expensive as RAM costs jump 41%