Nintendo Sofrtmod

poruka: 2
|
čitano: 1.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nintendo Softmod

Pozdrav,

Zanima me ima li itko volje na ovome forumu pomoći totalnom amateru što se tiće Nintendo Wii konzole.

Dobio sam Wii prije par dana, i sada čitao sam po netu da se može softmodati Wii i kada se to napravit putem vanjskog HDD se mogu očitavati igre, eh sada ima raznih tutorijala i svega toga, ali meni je 99 % tih tutorijala ne jasno, i bojim se da nešto ne pokvarim, ukoliko netko ima volje mi pomoći sa softmodanjem neka mi se javi ovdje ili kontaktira na:

mail: 1tonigorup@gmail.com

Unaprijed hvala svima koji budu pomogli, LP.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 13:27 (nikve).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nintendo Softmod
nikve kaže...

Pozdrav,

Zanima me ima li itko volje na ovome forumu pomoći totalnom amateru što se tiće Nintendo Wii konzole.

Dobio sam Wii prije par dana, i sada čitao sam po netu da se može softmodati Wii i kada se to napravit putem vanjskog HDD se mogu očitavati igre, eh sada ima raznih tutorijala i svega toga, ali meni je 99 % tih tutorijala ne jasno, i bojim se da nešto ne pokvarim, ukoliko netko ima volje mi pomoći sa softmodanjem neka mi se javi ovdje ili kontaktira na:

mail: 1tonigorup@gmail.com

Unaprijed hvala svima koji budu pomogli, LP.

http://www.arenawii.com/forum/wii-ostalo/softmoding-4-2e-za-po269etnike-%28korak-po-korak%29-v-0-3/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice