Evo ovako, u zadnje vrijeme sam dosta razmišljao o kupovini neke konzole, prije svega Wii, ali s obzirom da sam oduvijek bio isključivo vezan uz kompjuter nisam upoznat dovoljno sa svijetom konzola, a svi prijatelji koje sam o tome pitao mi nisu bili od pretjerane pomoći. Zato bih molio one koji su više upoznati sa konzolama, osobito one koji imaju jednu ili više njih da mi pomognu.
Moja situacija je sljedeća, cura i ja tražimo neku konzolu koju možemo koristiti skupa, znači igrati neke igre zajedno i sa društvom. Tip igara koje me zanimaju su nešto tipa guitar hero, singstar ili one sportske igre na Wii-u. Wii mi se u prvi mah učinio najbolji jer igre nisu bazirane na tome da sjedneš i lupaš po kontroleru nego se moraš malo i pomučiti (uznojiti), tj. igre se ne čine monotone, ali kažem to je samo prvi dojam.
Znači molim sve koji imaju iskustva s tim da mi daju svoju preporuku, ako im se da malo obrazložiti, dati pluseve i minuse konzole koju preporučuju i sl. ponavljam da mi je na prvom mjestu igrivost i dobra zabava, da add-onovi (ako su potrebni) nisu skuplji od same konzole...
Unaprijed hvala svima koji pomognu. :)