Molim pomoć pri odabiru

poruka: 8
|
čitano: 1.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Molim pomoć pri odabiru

Evo ovako, u zadnje vrijeme sam dosta razmišljao o kupovini neke konzole, prije svega Wii, ali s obzirom da sam oduvijek bio isključivo vezan uz kompjuter nisam upoznat dovoljno sa svijetom konzola, a  svi prijatelji koje sam o tome pitao mi nisu bili od pretjerane pomoći. Zato bih molio one koji su više upoznati sa konzolama, osobito one koji imaju jednu ili više njih da mi pomognu.

Moja situacija je sljedeća, cura i ja tražimo neku konzolu koju možemo koristiti skupa, znači igrati neke igre zajedno i sa društvom. Tip igara koje me zanimaju su nešto tipa guitar hero, singstar ili one sportske igre na Wii-u. Wii mi se u prvi mah učinio najbolji jer igre nisu bazirane na tome da sjedneš i lupaš po kontroleru nego se moraš malo i pomučiti (uznojiti), tj. igre se ne čine monotone, ali kažem to je samo prvi dojam.

Znači molim sve koji imaju iskustva s tim da mi daju svoju preporuku, ako im se da malo obrazložiti, dati pluseve i minuse konzole koju preporučuju i sl. ponavljam da mi je na prvom mjestu igrivost i dobra zabava, da add-onovi (ako su potrebni) nisu skuplji od same konzole...

Unaprijed hvala svima koji pomognu. :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim pomoć pri odabiru

ajd mi odgovori na ova pitanja

1.imas li hd ili sd tv?

2.koliko novaca mislis dati za konzolu?

3.Treba li ti iskljucivo za ovakvu vrstu igara koju si naveo il bi htio igrat i neke ozbiljnije stvari?

4.Kad bi htio kupit konzolu sad il bi ceko par mjseci?

5.Dali bi igro orginale il pirate?

6.Online igranje da il ne?

16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

ajd mi odgovori na ova pitanja

1.imas li hd ili sd tv?

Imam HD tv, 100+cm dijagonala (ako išta znači).

2.koliko novaca mislis dati za konzolu?

Nebi išao preko 3000 kuna, osim ako je to neko jaaako dugoročno rješenje. :)

3.Treba li ti iskljucivo za ovakvu vrstu igara koju si naveo il bi htio igrat i neke ozbiljnije stvari?

Šta misliš pod ozbiljnije, PES.... ili neke FPS-ove i takve stvari ili nešto treće?

4.Kad bi htio kupit konzolu sad il bi ceko par mjseci?

Bolje bi bilo što prije, ali ako se isplati čekati neko vrijeme za pravu stvar onda se mogu i strpiti. Nije da mi "gori" pod nogama.

5.Dali bi igro orginale il pirate?

Mislio sam pirate, jer već jako dugo nisam našao igru koja me drži dovoljno dugo da kupim original.

6.Online igranje da il ne?

Online igranje - ne.

P.S. Gledao sam neki dan cijenu Wii-a i vidio da je običan Wii oko 1600 kn (sa jednom igrom, kontrolerom...), a sa onim dodatkom (chipom ili šta već) oko 2600. Samo navodim da vidim dali su to neke normalne, OK cijene.

15 godina
neaktivan
Molim pomoć pri odabiru

Wa je grafa i dojadit ce tiii nije bas nesto nema smisla ... los je grafa ne vvalja  i dosadit ce ti . za 2600 kn mos kupit xbox 360 a on moze igrat pirate tako ja bi ti ps3 ako bi orginale i bolje iskustvo na internetu a xbox ako bi igro pirate bez interneta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a onda bi ti moj savjet bio pricekat natal i uzet xbox360 zajedno bi ti doslo oko 2000kn,ili mozes wii ako ti se zuri al to nije next gen konzola i jako ce lose izgledat na takvom tvu al opet tvoj izbor problem toga je sto jos ne postoji tocan datum izlaska natala pa onda nzn dali bi ti se dalo tolko cekat,sta se wii-a tice nisam bas pretjerano upoznat al konzolu bi moro moc nabavit za oko 1000kn mozda malo vise,ali kod njega posotoji i mogucnost softverske modfikacije tako da nebi ni trebo cip s tim da neke novije igre ne rade s cipom pa opet moras softverski modat

16 godina
neaktivan

Nisam baš "u điru" sa konzolama pa ne znam šta je Natal? :)

Ovu cijenu koju sam rekao je za original, iz trgovine, ne otvaran uređaj, ne znam dali si ti mislio na neki kupljen preko oglasa ili? Dali je softverska modifikacija komplicirana, tj. dali može prosječan korisnik sam to napraviti ili moraš imati neka iskustva sa sličnim stvarima?

Nije mi sad hitno kupiti konzolu, osobito ako sa čekanjem dobijem nešto, tj. budem u plusu i novčano i osobito u igrivosti, zabavi i cjelokupnom dojmu.

17 godina

hmm gledam wii 1650kn to je po meni preskupo al ko voli nek izvoli softversku modifikaciju kolko se meni cini nije neki problem izvest al nisam bas u to upucen,inace xbox 360 arcade dode 1500kn a natal bi trebo bit oko 500-600kn znaci kod nas bar 30% skuplje,a ovak bi trebo izgledat

a sad pise da izlazi za praznike 2010 sta god im to znacilo pa sad mozemo pogadat jel to ljeto il bozic,xbox 360 se isto softverski moda ali to nebi preporucio nekom ko nema iskustva vec s takvim stvarima,a kod microsofta je tradicija je izdaju puluprozvod koji se kvarima sad tu dolazi jos jedna opcija ps3 s playstation movom ali tu bi moro kupovati orignal igre a i ps move mi nije bas nes kolko sam vidio,sad na tebi je izbor ako ne mislis igrat stvari s normalnim kontrolerom onda wii a sad je pitanje na sta ce natal licit i dal ga microsoft nece odgodit(datum izlaska mislim)

15 godina
protjeran
Molim pomoć pri odabiru
Mozes uzeti wii ili pricekati sljedeci misec.sljedeceg miseca ti je neki sajam gdje ce biti predstavljen natal,pa ces biti pametniji.upisi na you tube "natal" i "ps move" pa vidi o cemu se radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice