Kupnja PS3 konzole

poruka: 5
|
čitano: 2.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupnja PS3 konzole

planiram kupiti klincu ps3 konzolu,gledam oglase po njuskalu i neznam sto bi bilo najbolje,rabljene konzole ne dolaze u obzir,iskljucivo nove i sa garancijom,vidim da ih ima brdo modificiranih i potpuno novih,pobornik sam igranja originalnih igara(imam ih valjda 100-injak za PC)ali zasto ne zaigrat i kopije ako postoji mogucnost

ima toliko modela i mogucnosti da se ne snalazim najbolje(modificiran,slim,super-slim,12gb,160gb,320gb,500gb..??????) pa molim nekoga tko se kuzi u tematiku da mi malo pojasni sto i kako,samo da naglasim da lova nije presudni faktor

hvala unaprijed,mozemo komunikaciju nastaviti i na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kupnja PS3 konzole
zweitakt kaže...

planiram kupiti klincu ps3 konzolu,gledam oglase po njuskalu i neznam sto bi bilo najbolje,rabljene konzole ne dolaze u obzir,iskljucivo nove i sa garancijom,vidim da ih ima brdo modificiranih i potpuno novih,pobornik sam igranja originalnih igara(imam ih valjda 100-injak za PC)ali zasto ne zaigrat i kopije ako postoji mogucnost

ima toliko modela i mogucnosti da se ne snalazim najbolje(modificiran,slim,super-slim,12gb,160gb,320gb,500gb..??????) pa molim nekoga tko se kuzi u tematiku da mi malo pojasni sto i kako,samo da naglasim da lova nije presudni faktor

hvala unaprijed,mozemo komunikaciju nastaviti i na pm

Modificiran ti znači da možes igrati piratske igre tj da možes skidat igrice,moci ces online dok te neuhvate pa te banaju.

Slim i Super slim to je tanji model koji nema mogućnost dobiti YLOD (ylod ti je inače kad ti konzola rikne pa moras na popravak nosit)

Ovi 12,160,320,500gb sve zavisi do tebe koliko ces igrica igrat npr imas 12 gb i oces gta v od 17 gb i neće ti stati dok na 160,320,500 gb hoće,12 gb ti vecinom kad se kupi kupuju hard sa malo vise giga(gb) da mogu igrati ostale igrice

Eto nadam se da sam makar malo pomogao

Zan klo van dam
13 godina
protjeran
Kupnja PS3 konzole

Kupio sam svojim klincima PS3 prije 4 godine i to slim verziju sa 160GB hardom koji do danas nisu uspjeli napunit,

a gore je brdo demo igara i desetak originala (ostali originali su u blueray verziji).

Naravno preporucam da uzmes verziju plejke s vecim hardom jer je razlika u cijeni zanemariva, a danasnje AAA igre ipak

zahtijevaju podosta podataka na hardu.

Pobornik sam igranja originala (kad sam bio klinac igrao sam pirate kao i vecina u ono doba) i trenutno je po meni

nepotrebno riskirat acc. zbog igranja piratskih igara.

Svako malo su akcije na PSN-u di se mogu kupit original igre za male pare i zabave ce bit i vise nego dovoljno.{#}

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 7:25 (Bugzapper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znam da modificiran znaci da mogu igrati pirate,ali ima nekoliko vrsta modifikacija(koja je najbolja)

igrice se skidaju na pc,pa onda prebacujem na hdd od ps3 ili nekako drugacije?

sto znaci banana konzola,ne mogu vise  igrati online(sto niti ne mislim)ili ne mogu uopce na net sa ps3(sto nije lose zbog "valjda" direktnog skidanja igara na ps3???

ovo za slim i super slim vezano za ylod nisam znao

dali mogu kupit  konzolu sa manjim hdd-om(onu sa 16gb)pa kasnije kupit hdd,recimo eksterni ili tako nesto,jeftinije bi me ispalo tako

nece se ici na net sa ps3,za to imam kompove

hvala jos jednmom svima koji se budu potrudili odgovoriti

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 7:27 (zweitakt).
15 godina
neaktivan
zweitakt kaže...

znam da modificiran znaci da mogu igrati pirate,ali ima nekoliko vrsta modifikacija(koja je najbolja)

igrice se skidaju na pc,pa onda prebacujem na hdd od ps3 ili nekako drugacije?

sto znaci banana konzola,ne mogu vise  igrati online(sto niti ne mislim)ili ne mogu uopce na net sa ps3(sto nije lose zbog "valjda" direktnog skidanja igara na ps3???

ovo za slim i super slim vezano za ylod nisam znao

dali mogu kupit  konzolu sa manjim hdd-om(onu sa 16gb)pa kasnije kupit hdd,recimo eksterni ili tako nesto,jeftinije bi me ispalo tako

nece se ici na net sa ps3,za to imam kompove

hvala jos jednmom svima koji se budu potrudili odgovoriti

možes na net na ps3 dok te ne uhvate pa te bannaju..

Zan klo van dam
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice