Jel neko zaboravio staru SEGU?

poruka: 66
|
čitano: 21.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ooo ljudi stalno citam o novom PS3,Wii itd a jeste li zaboravilu staru SEGU i kasete i te njihove igre kao naprimjer meni omiljeni Tenkici :)

Sega je mozda zastarjela ali meni je to prije bilo super a i danas bi rado odigro koju partiju Tenkića ;)

Jazavac
Moj PC  
14 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Jel neko zaboravio staru SEGU?

tenkici Cool najdraza igra u to vrijeme Smijeh

15 godina
neaktivan

Al stvarno je super ja sam cak nabavio moderne tenkice za PC ali nije isto kao na Segi :P

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bl4ckD3v!L kaže...

Al stvarno je super ja sam cak nabavio moderne tenkice za PC ali nije isto kao na Segi :P

jeli imaju flash tenkici?

SEGA je the best.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan

sega je the best, današnje konzole i pc jesu moderni itd. al dok je bila sega nekako je bilo bolje Belji se SmijehSmijeh

16 godina
protjeran

pa prije godinu dana sam imo te tenkice na SE mobu sigurno se i danas daju nac negdje

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

podsjeti me na Sonic-a, legendarnog lika...

Dompa
17 godina
Dompa kaže...

To je onaj mali plavi ? :) Prezakon je to bila igra i oni neki roboti u stilu Teken-a.

16 godina

a dajte, a one sve igre s motorima,

oni kung fu s onom pjesmicom koju sam

zna svirat na sintisajzeru...

jbte pne dvi kutije za cipele pune onim

žutim disketama... to je bia životBelji se

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da da i onaj super mario nikad necu zaboraviti onu mutavu glazbu iz njega i one gljive hodajuce xD

Jazavac
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel na ove tenkiće mislite?Ja sam to igrao na NES-u,zakon je biloSmijeh

Fućkaj ga!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 22:22 (Tomislav95).

19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nikad nisam presao super maria Sramim se hahahaha a igrao ga stalno Smijeh Belji se

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisi jedini....:(

Jazavac
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i ona igra meni jedna od najbolji na sega-i.  ne znam kako se zvala, glavni lik mislim da se zvao alex mislim da je jeo hamburger bile su neke ptice i mogao si voziti motor itd. hahahaSmijeh

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Jaooo daj daj, imaš di tu igru, neki link, bilo šta??! Isuse, kakav CoD, kakav Crysis, kakvo bilo šta, ova igra je rulala. Ja sam to igral još crno-bijelo na nekoj no-name kineskoj konzoli (starci bili na tajvanu, pa stari to kupio na nekom bazaruSmijeh), taman sam onda navršio punih 6 godinaOsmijeh. Prašio te tenkiče sa frendom sjećam se, nisam ni svoju sobu imal, nego kauč rastegnuli, posteljinu postavili i deri. Jao kakva su to bila divna vremena. Kolko smjeha, zezancije je to bilo dok smo tak u dvoje igrali. I ima još jedna super igra, tu sam pak sa starim igral u dvoje non-stop, bio je neki čovac, koji se kretal po nivou (nivo je bio na jednom ekranu, dakle nema kretanja ljevo-desno), a put je krčio tak da je zid probijal nekom spravicom, i nakon par sekundi taj bi se zid zatvorio. Pogotovo je fora bilo dok je tebe zid zazidal, hihihi. I bile su neke životinje ili šta već kao neprijatelji koji te žele pojest, a riješio si ih tak da im iskopaš rupu pa da upadnu u nju i da ih zazida. Smijeh Jel zna neko kak se ta igra zvala?!

EDIT: Google čini čuda. Bar malo da si sjećanja osvježim. Nije to to, al ajd. :)

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 23:18 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan

naravno da ne :)

Fino si upalis emulator i deres.

Koliko sam kasnije skuzio ta nasa "sega" je u biti prepakirani NES, to je islo ko blesavo 90-ih na podrucju bivse jugoslavije...

inace pravi naslov tih tenkica je Battle City ako nekoga zanima ;)

16 godina
neaktivan

Imam sega master system i sega megadrive (genesis u usa).

prije bi svakih ~godinu dana skinuo prasinu sa megadrivea i presao contru 4 (ilitiga Probotectors) s prijateljom... aaaaaah prepredobra konzola

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Hehe imam punu vrećicu tih igara za segu i čitavu segu radi dan danas imam i super maria i tenkove i karate ma svakakih igara kad mi dođe fotić s mora onda napravim par slika sege pa kad nađem vrećicu s igrama postam i njih!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Tomislav95 kaže...

Jaooo daj daj, imaš di tu igru, neki link, bilo šta??! Isuse, kakav CoD, kakav Crysis, kakvo bilo šta, ova igra je rulala. Ja sam to igral još crno-bijelo na nekoj no-name kineskoj konzoli (starci bili na tajvanu, pa stari to kupio na nekom bazaruSmijeh), taman sam onda navršio punih 6 godinaOsmijeh. Prašio te tenkiče sa frendom sjećam se, nisam ni svoju sobu imal, nego kauč rastegnuli, posteljinu postavili i deri. Jao kakva su to bila divna vremena. Kolko smjeha, zezancije je to bilo dok smo tak u dvoje igrali. I ima još jedna super igra, tu sam pak sa starim igral u dvoje non-stop, bio je neki čovac, koji se kretal po nivou (nivo je bio na jednom ekranu, dakle nema kretanja ljevo-desno), a put je krčio tak da je zid probijal nekom spravicom, i nakon par sekundi taj bi se zid zatvorio. Pogotovo je fora bilo dok je tebe zid zazidal, hihihi. I bile su neke životinje ili šta već kao neprijatelji koji te žele pojest, a riješio si ih tak da im iskopaš rupu pa da upadnu u nju i da ih zazida. Smijeh Jel zna neko kak se ta igra zvala?!

EDIT: Google čini čuda. Bar malo da si sjećanja osvježim. Nije to to, al ajd. :)

Jooooooooj pa znam tu igru issss snjom sam se tako dugo patio ali je bila naj naj vjerojatno se sjacate onih kauboja kojih morate upucati brze nego sto oni izvuku pistolj i kad i upucate padnu ima hlace i tako to

Jazavac
15 godina
neaktivan

a i kontam se da cu jos nakraju i prikljuciti segu i malo se zabaviti sa tim igramaSmijeh

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

a joj kako se ta sega kvarila to je bilo za popi*dit

sjecam se kad smo frend i ja u jednom danu skurili 3 adaptera zbog contre

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 23:57 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Contra aaaaa, sječam se kada smo ja i susjed po cijele dana u ljeto ujutro čim ustane zvoni na vrata pa do kasno navečer igrali , pa skupi se još društva pa ko je nabolji i najbržiCool.

To su bila vremena, šteta što dana nemo više togaPlač, nisu više igre što su bile.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
protjeran
ivan262 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Contra aaaaa, sječam se kada smo ja i susjed po cijele dana u ljeto ujutro čim ustane zvoni na vrata pa do kasno navečer igrali , pa skupi se još društva pa ko je nabolji i najbržiCool.

To su bila vremena, šteta što dana nemo više togaPlač, nisu više igre što su bile.

evo ako se oces prisjetit http://nintendo8.com/game/60/contra/ Osmijeh

16 godina
neaktivan
Dompa kaže...

I mene,igrao sam 1,2,3,fliper i još neke sonic igre.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
neaktivan

Auuu, Contra, predobro, lijepa stara vremena...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zakon glazba Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onu igru tenkića imam,igram je na NES emulatoru,a zove se Battle city

Fućkaj ga!

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

postoji emulator za te stare segine igre zove se fusion evo link http://www.emulator-zone.com/doc.php/genesis/fusion.html

a stare segine igre se mogu skinuti sa http://www.romulation.net/

ja igro nezaboravnog sonica :)

živi danas da ne umres sutra
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 11:28 (geek_boy1).
Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

Ahhh Contra predobra pucacina sjecam se jos prvog boss-s onaj neki lik sto ima krakove i smedje je boje pa se tamo vrti i gubi,u Contri je bilo fora sto se moglo nadograditi oruzje B)

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1domagoj1 kaže...

Da nije ovo?

Lode Runner - moja omiljena igra, uz Battle City, naravno Lode Runner - moja omiljena igra, uz Battle City, naravno
A life? Where can I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 15:29 (Alex Mercer).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice