Frustracija sa PS3

poruka: 18
|
čitano: 16.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Frustracija sa PS3 - zamrzavanje

Koliko god volio svoj PS3, ovaj put mi je digao tlak na tisuću + bugovita FIFA 13. U apsolutnom očaju odlučio sam upitati Vas za savjet.

Naime, dok sam igrao FIFU, nebrojeno puta mi se dogodilo da se sistem jednostavno zamrzne. Napominjem da moja memorija u PS3 nije pretrpana, dapače. Znači, u tome očito nije problem. Ono što bih želio pitati jest: da li su ova zamrzavanja do sistema ili igre? Nije mi se to prije događalo sa igrama kao što su CoD (MW i Black Ops) i sličnima. Možda je do starosti sistema, pošto je moja konzola stara 3-4 godine, ali ako moj legendarni PS One i dalje šljaka besprijekorno, a imam ga od 1999., onda konzole novije generacije ne bi trebale crkavati nakon ovako zaista kratkog vremena. Iman neki ružan predosjećaj da ću uskoro doživjeti YLOD, a komp mi je toliko slab da ni pošten CoD 2 ne mogu normalno pokrenit, pa će moje gamersko srce upasti u depresiju ;)

Uglavnom, imaju li zamrznuća konzole veze sa FIFOM ili je moja "igračka" za penziju? 

Hvala unaprijed ekipa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frustracija sa PS3

Neznam kolilo ti je star ps3 , niti ti baš mogu pomoći al, ti mogu reči da moj ne radi, već dobre 2 godine, ak ne i više. Kupio sam prvu generaciju i dao 5 soma kuna , i rikno mi samo tako . Uglavnom te starije su niš koristi za nove neznam . Navodno mi je rikinula matična ploča koja je koštala plus ruke skoro ko sad novi, tako sa ga nikad niti nisam popravio. žao mi je al nemam sada za taj luksuz. Uglavnom budi sretan da ti i ovako vozi.{#}

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frustracija sa PS3

Nisi rekao dal je fifa oriđiđi, ako je onda pričekaj apdejt. Nevjerujem da se pregrijava jer bi ti slika ledila na svakoj igri pri malo dužem igranju.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Frustracija sa PS3

Je, original je, kupio sa eBaya iz Hong Konga, nekakvo Asia Pacific izdanje, ali na engleskom, praktički sve isto kao i normalno europsko, samo što ne mogu igrati ništa online jer online pass mi ne vrijedi :D Ako bude dobar apdejt i ako mi popravi problem, onda ću dat 60 kn i uzet si online pass... A ako ne, bit će svega...

Ne ledi mi se pri svakom igranju, ali kad 2 sata npr. odigram, već počne "zamuckivati", s tim da su prelasci u sezonu najgori. Uvijek mi se zamrzne kada treba počet nova sezona, ja već organizirao momčad i onda paf. I na prelasku u sezonu mi se također dogodio apsolutno najiritantiji bug: nema lopte, igrači igraju i sve al ne vidi se lopta :D To sam riješio jednostavno, promjenom same lopte.... EA pati od dječjih bolesti, tako dobra igra a da ju uništavaju ovakve gluposti... Kakvi su im to testeri? Što nisu uspjeli skužiti da lopta tu i tamo nestane i da lagovi znaju biti fkt veliki?  

17 godina
neaktivan

Reci mi dugo nisam u điru , šta sad i ps3 ima pirate

frost135
13 godina
odjavljen
PS3-ZD kaže...

Je, original je, kupio sa eBaya iz Hong Konga, nekakvo Asia Pacific izdanje, ali na engleskom, praktički sve isto kao i normalno europsko, samo što ne mogu igrati ništa online jer online pass mi ne vrijedi :D Ako bude dobar apdejt i ako mi popravi problem, onda ću dat 60 kn i uzet si online pass... A ako ne, bit će svega...

Ne ledi mi se pri svakom igranju, ali kad 2 sata npr. odigram, već počne "zamuckivati", s tim da su prelasci u sezonu najgori. Uvijek mi se zamrzne kada treba počet nova sezona, ja već organizirao momčad i onda paf. I na prelasku u sezonu mi se također dogodio apsolutno najiritantiji bug: nema lopte, igrači igraju i sve al ne vidi se lopta :D To sam riješio jednostavno, promjenom same lopte.... EA pati od dječjih bolesti, tako dobra igra a da ju uništavaju ovakve gluposti... Kakvi su im to testeri? Što nisu uspjeli skužiti da lopta tu i tamo nestane i da lagovi znaju biti fkt veliki?  

to ti se samo događa na career mode ?

Ako da onda je to 100% problem fife 

isto se događa na xboxu 

http://www.nowgamer.com/news/1613998/fifa_13_ea_investigating_freezing_on_ps3_xbox_360.html

http://revohd.com
12 godina
neaktivan
Frustracija sa PS3

Aha, onda cool :D Nisam imao nikakve probleme na skill gamesima, FUT-u... Olakšanje, već sam mislio da mi konzola rikava :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
frost135 kaže...

Reci mi dugo nisam u điru , šta sad i ps3 ima pirate

Ima već duže vrijeme, ali samo sa verzijom softvera 3.55 . Samo igre se nenarezuju na disk , što bi bilo apsurdno nego se prebaviju na ext ili int HDD.

15 godina
neaktivan
Re: Frustracija sa PS3 - zamrzavanje

Imam fat verziju, Fifa12 i FIFA13 rade potpuno normalno bez ikakvih bugova, problem je onda valjda na konzoli.

13 godina
odjavljen
Doms kaže...

Imam fat verziju, Fifa12 i FIFA13 rade potpuno normalno bez ikakvih bugova, problem je onda valjda na konzoli.

nije imas gore objasnjenje

http://revohd.com
15 godina
neaktivan

aha,

17 godina
PS3-ZD kaže...

Koliko god volio svoj PS3, ovaj put mi je digao tlak na tisuću + bugovita FIFA 13. U apsolutnom očaju odlučio sam upitati Vas za savjet.

Naime, dok sam igrao FIFU, nebrojeno puta mi se dogodilo da se sistem jednostavno zamrzne. Napominjem da moja memorija u PS3 nije pretrpana, dapače. Znači, u tome očito nije problem. Ono što bih želio pitati jest: da li su ova zamrzavanja do sistema ili igre? Nije mi se to prije događalo sa igrama kao što su CoD (MW i Black Ops) i sličnima. Možda je do starosti sistema, pošto je moja konzola stara 3-4 godine, ali ako moj legendarni PS One i dalje šljaka besprijekorno, a imam ga od 1999., onda konzole novije generacije ne bi trebale crkavati nakon ovako zaista kratkog vremena. Iman neki ružan predosjećaj da ću uskoro doživjeti YLOD, a komp mi je toliko slab da ni pošten CoD 2 ne mogu normalno pokrenit, pa će moje gamersko srce upasti u depresiju ;)

Uglavnom, imaju li zamrznuća konzole veze sa FIFOM ili je moja "igračka" za penziju? 

Hvala unaprijed ekipa!

Teško je nešto pametno reći!.  ja imam PS3 i fifu i nemam nikakvih problema. Istina, smrzla mi se jednom i to po izlasku fife i od tada niti jednom. Navodno su neki imali problema ali je to do igre i patchevi koji su izašli su to riješili. Izašla su do sada dva patcha za PS3.  Jesi ih instalirao i kakva ti je situacija sada nakon instalacije?

11 godina
neaktivan
Frustracija sa PS3

Pozdrav drugovi mozeli mi ko objasniti sta je to Online Pass code posto sam kupio novu igricu u radnji i sve sam presao i skino sam sebi sa ps marketa free verziju multiplayera ali moze se igrati samo do lvl 15 pa trazi gore naveden kod, imam na knjizici u ugrici neki kod na zadnjem listu pise vocher code i pise da je iskoristen ili vise nije validan ?

0 0 hvala 0
12 godina
Frustracija sa PS3

Kod za igranje online. Kupiš npr. Fifu i u knjižici ti je kod koji moraš unjeti ako želiš igrati online. Kod kada se jednom aktivira nije prenosiv za drugu konzolu, PSN ID.

0 0 hvala 0
12 godina
Frustracija sa PS3

Tak se i meni dogadalo al ne sa fifom nek sa svum igrama. Bila je stara mrvicu vise od godine taman gar. Istekla. Nakon sat,dva igranja sve pocelo bit usporeno i na koncu se samo ugasila. Nikad je nisam popravio rekli su osla maticna bacio sam ju u smece i kupio novi komp.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Frustracija sa PS3

Molio bih za pomoc

Ps3 mi zablokira kad pokusavam izac iz internet browsera?

Pokusavao sam ga resetirat i sve zivo sto se nudi tamo u onom meniju kad idem u safe mode ali i dalje blokira.

Dali je imao itko slicnih problema?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Frustracija sa PS3

drustvo molim za pomoc jednostavno mi nestane lopta na fifa 15 na ps3..I onda se nekada pojavi sta dda radim jesam nesgdje pogrijesio u pokretanju igre.unaprijed zahvalan

0 0 hvala 0
14 godina
nele1982 kaže...

drustvo molim za pomoc jednostavno mi nestane lopta na fifa 15 na ps3..I onda se nekada pojavi sta dda radim jesam nesgdje pogrijesio u pokretanju igre.unaprijed zahvalan

Kupi PC kao svaki normalan gamer i budi miran

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice