Update 20100603: Srednja nadogradnja foruma zaključana tema

poruka: 75
|
čitano: 11.248
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Update 20100603: Srednja nadogradnja foruma

S obzirom na brojne zahtjeve, dogradili smo malo refreshanje tema. Sad se duple teme brišu, a i sve je malo začinjeno animacijama.

Također, zahvaljujući izvrsnoj ideji MrBlc, popis se ne refresha kad je kursor miša nad njime, da vas ne bi zeznuo u klikanju.

Konačno, još smo malo povećali aktivne teme u odnosu na aktivne oglase, to je najdalje što idemo, pa molim da tu temu već jednom okončamo. Svatko ima svoje mišljenje - budite spremni na kompromise.

Domagoj

12 0 hvala 17
16 godina
RE: Update 20100603: Srednja nadogradnja foruma

Genijalno Domagoj.

Daj kad si već tu samo reci, da li se teme refreshaju u zadanom vremenskom periodu ili prema tome kako neka tema postane aktivna automatski se ubacuje u aktivne teme?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan

Odlicno! Bas me zanima kako ce forum izgledati za dvije godine! Osmijeh

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran

E dali je moguće ovakvo što uvesti na m.bug aktivne teme se same refreshaju tamo mi je važniji promet!

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

EDIT: I ogromni CPU usage kad se ide na Teme u kojima sudjelujem. 100% CPU nekih 2-3 sec, firefox 3.6.3 i minefield 3.7a5pre potpuno neupotrebljivi dok to traje. ABP uključen ili isključen - nema nikakvog efekta. Kako se toga riješit? Evo i slika iz Task managera - prva dva kruga - klik na "Teme u kojima sudjelujem" x2, drugi krug - klik na "Arhiva poruka" x2

instaliraj si Remove it Permanently i ukloniš jednom za svagda te bannere.

postaviš ga u opcijama na Remove from all similar pages i više se banneri ne vraćaju.; desni klik na firefox>>RIP Advanced i biraš kako hoćeš.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
16 godina
odjavljen
Domagoj kaže...

S obzirom na brojne zahtjeve, dogradili smo malo refreshanje tema. Sad se duple teme brišu, a i sve je malo začinjeno animacijama.

Također, zahvaljujući izvrsnoj ideji MrBlc, popis se ne refresha kad je kursor miša nad njime, da vas ne bi zeznuo u klikanju.

Konačno, još smo malo povećali aktivne teme u odnosu na aktivne oglase, to je najdalje što idemo, pa molim da tu temu već jednom okončamo. Svatko ima svoje mišljenje - budite spremni na kompromise.

Hvala na izvrsnim nadogradnjama, mene samo zanima kada (ako će biti) će biti moguće višestruko citiranje s jedne na drugu stranicu?

Ja nemam potpis!?
15 godina
protjeran
kingmedo kaže...
Domagoj kaže...

Hvala na izvrsnim nadogradnjama, mene samo zanima kada (ako će biti) će biti moguće višestruko citiranje s jedne na drugu stranicu?

I mene Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 17:07 (Daniman123).
17 godina
protjeran

e i to je bitno, no nije kao smajlići.

ne znam se izražavati bez kvalitetnih smajlića.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Iako ste off-topic - novi smajlići i višestruko citiranje preko više stranica nije u kratkoročnom planu. Na listi potencijalnih nadogradnji jest, no kada će i hoće li uopće - nije odlučeno.

Domagoj

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Bilo bi lepo kada bi ste boldali (ili obojili) opciju Poslano s mobilnog telefona  ili na bilo koji nacin oznacili ovu dodatnu opciju (grafikom) da ne bi bila selektirana greskom posto vec je po defaultu ukljuceno Potpisi me potpisom iz profila a ja (za druge ne znam) isto tako..po defaultu (: selektiram Prati ovu temu i mahinalno greskom kliknem ...sa mobilnog telefona.

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 15:40 (Lazarus Long).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sto sa onima koji nemaju potpis,koliko ja znam oni koji nemaju potpis nema oznake za mobitel, zasto to ne smjestite kod avatra ili datuma kada je poslano.
16 godina
Lazarus Long kaže...

Bilo bi lepo kada bi ste boldali (ili obojili) opciju Poslano s mobilnog telefona ili na bilo koji nacin oznacili ovu dodatnu opciju (grafikom) da ne bi bila selektirana greskom posto vec je po defaultu ukljuceno Potpisi me potpisom iz profila a ja (za druge ne znam) isto tako..po defaultu (: selektiram Prati ovu temu i mahinalno greskom kliknem ...sa mobilnog telefona.

Stvar navike..

Ja više i ne klikčem na poslano s mobitela..=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Bilo bi lepo kada bi ste boldali (ili obojili) opciju Poslano s mobilnog telefona ili na bilo koji nacin oznacili ovu dodatnu opciju (grafikom) da ne bi bila selektirana greskom posto vec je po defaultu ukljuceno Potpisi me potpisom iz profila a ja (za druge ne znam) isto tako..po defaultu (: selektiram Prati ovu temu i mahinalno greskom kliknem ...sa mobilnog telefona.

DamageHigh kaže...
Lazarus Long kaže...

Stvar navike..

Ja više i ne klikčem na poslano s mobitela..=)

Morat ce te bolje mobove kupitBelji se meni automatski prepozna kad sam na mobuSmijeh

Full HD Addict :)
16 godina
benko kaže..

Morat ce te bolje mobove kupitBelji se meni automatski prepozna kad sam na mobuSmijeh

Ja držim user agent na Firefox/XP tako da..=)

16 godina
protjeran

Konačno odličan update! Smijeh

Prijavite se!- www.aboutgamers.tk
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice