Ima li tko problema s uploadom slika no forum?

poruka: 13
|
čitano: 2.405
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator

Kao što kaže naziv teme - imate li problema s uploadom slika na forum? Ne zanima me što je bilo prije i inače, nego molim u ovu temu prijave da sada nešto ne radi, tipa da ste postavili slike, no nakon snimanja ih nema i slično. Radim pojačani nadzor tog dijela sustava.

Molim uz prijavu i vrijeme kad se dogodilo.

Domagoj

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Ima li tko problema s uploadom slika no forum?

Da, bas danas kad sam isao poslat post u temi Raceopedia, poslao post sa prebacenim slikama, kad tamo ih nema. Onda sam uredio poruku i ponovno ubacio slike i onda je sve OK bilo.

To je bilo danas   u 15:44

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 21:30 (Weky).
15 godina

Sry Domagoj, što nisam zapisao vrijeme, ali malo prije nego sam napavio temu o novom blackberry-ju, dakle malo prije 17:48. Nekih možda 3-5 min prije. Upload slika s računala sada ide normalno svaki put, ali kada stavljam slike s weba (dailymobile.se) pojavi se onaj uskličnik u ovom dijelu "Slike uz poruku:".

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se to događalo još u 3. i 4. mjesecu

Evo jedan primjer kojeg sam našao da mi nije iz prve uploadao.

PSN: filip99
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Svim ćoravima - ne zanima me prošlost nego sadašnjost. Ako vam se sada dogodi, onda prijavite, a ne što se dogodilo jučer ili prije sto godina.

Domagoj

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Sry Domagoj, što nisam zapisao vrijeme, ali malo prije nego sam napavio temu o novom blackberry-ju, dakle malo prije 17:48. Nekih možda 3-5 min prije. Upload slika s računala sada ide normalno svaki put, ali kada stavljam slike s weba (dailymobile.se) pojavi se onaj uskličnik u ovom dijelu "Slike uz poruku:".

Hvala na reportu, no to s uploadom s weba je škakljivo, jer mnogi siteovi zabranjuju takvo preuzimanje slika... Mene sad konkretno zanima upload s računala ovaj puta, sori što nisam naglasio.

Domagoj
17 godina

Stavio sam prije par minuta dvije slike sa kompjutera, i radi OK.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

evo, radi

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prije sam imao problema, prvi put skoro nikada nije htjelo postat slike, a sada mi odmah posta slike bez problema,a sa uploadom nisam nikad imao problema-

Jedino što je ostalo isto je upload preko url-a. Neke hoće, neke neće tj. nekad ih uploada normalno, a nekad mi pokaže crveni trokut sa uskličnikom.

EDIT: Ok pročitao sam sada ono gore, znači NO PROBLEMO

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 22:15 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Domagoj kaže...

Hvala na reportu, no to s uploadom s weba je škakljivo, jer mnogi siteovi zabranjuju takvo preuzimanje slika... Mene sad konkretno zanima upload s računala ovaj puta, sori što nisam naglasio.

Sigurno je zbog toga. Već mi se na dva sitea tijekom pisanja vijesti to dogodilo. I koliko god puta stavljao uvijek isto.

Sry na spammu..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
protjeran

Ponekad slike uopće ne mogu uplodati, a s URL- a nikako. Je li to problem do foruma?

Prijavite se!- www.aboutgamers.tk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo trenutno imam problem sa uploadom slika na forum. Naime, imam 10 JPG slika koje sam zipovao i ne mogu ih uploadati na forum.

Pojedinačno ih mogu uploadati, ali upakovane ne mogu.

Mozilla Firefox 3.6.4 -  Win 7 64 bit

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

meni se to satlno događa ! kad uploadujem neku sliku kaže de je prevelika i nemože onda ! a prije je sve bilo u redu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice